Gas Guzzlers

poruka: 765
|
čitano: 147.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Gas Guzzlers
Danny_HR kaže...
U subotu u Areni, 16 sati, promocija igre. Ide netko?

Vjerujem da ce biti zanimljivo, ali nazalost nisam u mogucnosti pohoditi.

Bilo bi odlicno da netko poslika i napise dojmove, ako bude isao.

Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
neaktivan
Blade18 kaže...
Danny_HR kaže...
U subotu u Areni, 16 sati, promocija igre. Ide netko?

Ofc :D 
trebal sam curu izvesti u ZOO, ali jbg... 

Ma ZOO nece nigdje pobjeci hehehe :))

Neka bude dobra promocija :)

17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Par zanimljivih scena iz igre :

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Stavio sam si podsjetnik, mislim da sigurno idem. Treba podržat naše developere, na bilo koji način.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Chaky kaže...

Stavio sam si podsjetnik, mislim da sigurno idem. Treba podržat naše developere, na bilo koji način.

Ma zao mi je kao psu sto ne mogu ici. {#}

Vjerujem da bih uspio nagovoriti ekipu (developere), da mi se potpisu na igru {#}

Ne na DVD, nego na knjizicu ili omot. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 13:59 (Chaky).
17 godina
neaktivan
Ja ću ih nagovorit da mi se potpišu na dekolte ili desni guz. :)
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Evo i recenzije na Gamespotu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Prva recenzija na Gamespotu koju sam u potpunosti pročitao. Čini mi se da je bilo kakvog tutoriala i da je lakše (i drukčije dizajnirano otključavanje) da bi vam dao jednu finu 8, lol.

Samo se toga uhvatio. 

O da, i kontrole.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 9:21 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

pogle user score!

evo ti malo poticaja

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Ne znam sto ce mu tutorijal u igri gdje vozis auto i pucas iz njega {#}

Budu igraci digli ocjenu.

Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Meh, ko da je to neko mjerilo... {#} Bitno je sta igraci misle, a koliko vidim, ekipi se svida igra. Mozda je tu najvise pridonjelo sto su svi danas navikli da ih se vodi za rucicu i da im se sve nacrta.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 9:31 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Ima li tko problem da se ne može logirati na Gamespot? Htio bih ocijeniti igru, al nešto neće log in.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ima li tko problem da se ne može logirati na Gamespot? Htio bih ocijeniti igru, al nešto neće log in.

Evo taman krenuo pitati to pitanje. Nemogu se ni ja logirati.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Meh, ko da je to neko mjerilo... {#} Bitno je sta igraci misle, a koliko vidim, ekipi se svida igra. Mozda je tu najvise pridonjelo sto su svi danas navikli da ih se vodi za rucicu i da im se sve nacrta.

Nisu za nista napravili parodiju na ove danasnje igre "quake if it was made today". Danas takve igre najbolje prolaze. Pogotovo u americi. :D 

17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Prva recenzija na Gamespotu koju sam u potpunosti pročitao. Čini mi se da je bilo kakvog tutoriala i da je lakše (i drukčije dizajnirano otključavanje) da bi vam dao jednu finu 8, lol.

Samo se toga uhvatio.

O da, i kontrole.

I ja vjerujem. Istina, mi smo zeznuli s tom tezinom u startu. Sad smo popravili neke stvari u patchu. Ocito ga moramo sto prije izbaciti makar taj dio sa tezinom.
Ali tip valjda nije neki vozac i strasno se isfrustrirao na tezini i onda od te tocke on nije mogao gledati na igru normalno nego je sve gledao kroz prizmu pljuvanja.
Lol, dao je igri manju ocjenu nego Flatout 3. To sve govori koliko ga je igra razbjesnila :D

Sad ta ocjena bezveze samo strsi na  metacritic.   Ove sve recenzije prije su bile preko 70-80. Nadam se samo da sada nece krenuti prepisivanje  
recenzije. To se znalo vec dogadati.
http://www.metacritic.com/game/pc/gas-guzzlers-combat-carnage

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 10:06 (LevaOpaki).
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Nisi rekao koliko ste ih pogurali prije pisanja recenzije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Pa nismo nista. Kakvo guranje :)

17 godina
neaktivan
LevaOpaki kaže...

... Istina, mi smo zeznuli s tom tezinom u startu...

Igram na normal i tezina je taman. Bas mi se i svida sto nisi odmah prvi, nego moras malo odvoziti do prvih upgradeova i dok malo ne upoznas stazu i vozni model.

Prebacio sam se na gamepad s tipkovnice i sad mi ide jos bolje.

Premda vjerujem da bi lik dao vecu ocjenu, da se nagledao kao "mi" ficeka, Milicije, katrica i ostalog voznog parka.

Milicija mi svaki puta izmami osmjeh na lice, a to je neprocjenjivo {#}

16 godina
Gas Guzzlers

Citam malo misljenja obicnih gamera, vecina se zali na to sto ponekada zna biti dosta teska, al s druge strane govore da je to dobar "challenge" (dvosjekli mac..... meni je inace bas ovako dobro) sto se ne vida tako cesto u danasnjim igrama, a niti ovakav tip igara....  grafika im nije savrsenstvo kada se usporedi s drugim igrama, odnosno zahtjevi nisu u potpunosti opravdani s cime bih se i mogao sloziti.  

Sto se tice losije ocjene ocjene (gamespot), to me ne cudi jer se zna dogoditi i "staroj ekipi" i njihovim hitovima.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 13:48 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LevaOpaki kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Pa nismo nista. Kakvo guranje :)

Pa zato je cetvorka. {#}

13 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Kako namjestit kretanje menijima s gamepadom? U trci radi ali kroz menije vode samo tipkovnica ili miš. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Gamespot, IGN i ostatak tog gay društva je poznato po davanju loših ocjena malim timovima. 4-10 fakat izgleda loše, ali nema razloga za paniku dok god su igrači sretni. Nekako je meni osobno uvijek bilo bitnije mišljenje večine nego jednog recenzenta.

12 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

ljudi, u današnje vrijeme kad je većina igara svedena na klikanje i beumično tipkanje, pravo je čudo imati i zadovoljstvo igrati izazovnu igru

ako neko nema strpljenja naučiti igrati, ne treba zato smanjivati težinu :)

mislim da se većina ljudi slaže s tim,

ps. odličan posao s igrom, samo tako nastavite ;)

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
versus2 kaže...

Kako namjestit kretanje menijima s gamepadom?  U  trci radi ali kroz menije vode samo tipkovnica ili miš.

Nismo bili stigli napraviti to. Bit ce dodano u patchu. Imamo to u planu. Iako tesko je to dosta izvesti na PC-u kako spada jer se svaki kontroler predstavlja drugacije.
Nije to kao na PS3 recimo gdje imas X, O... kao jedine i jednoznacno odredene gumbe. Na PC-u ama bas svaki kontroler drugacije prijavljuje gumbe. Jedan veli da su ona cetiri gumba Button 5,6, 10, 15. Drugi veli da je to 3,6,8, 4 itd. Ono sto mozemo napraviti je da akcije iz igre koje se inace mapiraju sluze za kretanje. Recimo pucanje je potvrda, a nesto drugo back. Ali onda postoji problem sa strelicama. Neki kontroleri gase strelice dok je analogni dio upaljen i obratno. Ako uzmes akcije lijevo-desno za kretanje lijevo-desno po menu sto je onda gore-dolje? Gas, kocnica? To bi bilo uzasno za kontrolirati volanom. Uglavnom to je prilican problem srediti kako spada  na PC-u,   ali sredit cemo nesto. U najgorem slucaju mozemo srediti odvojeni set tipki za mapiranje koji sluzi samo za kretanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 18:15 (LevaOpaki).
16 godina
neaktivan

Ma prvi comment sve govori, ne nerviraj se previse. Tip je cak napisao da je grafika fair, a engine vam je (koliko sam vidio po youtube) vrhunski. Ocito je da recenzent ne poznaje bas materiju.

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Ma prvi comment sve govori, ne nerviraj se previse. Tip je cak napisao da je grafika fair, a engine vam je (koliko sam vidio po youtube) vrhunski. Ocito je da recenzent ne poznaje bas materiju.

Da to je i meni zapelo za oko... Ono "fair", a igra actually izgleda odlično...

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 19:02 (Minoza).
13 godina
Gas Guzzlers

Evo moram se malo nadovezati na temu..... Igra je po meni super (uzevsi naravno da je Made in Croatia :D ) nije grafika za pljunuti niti mogucnosti u igranju.Ima par stvari koje su malo "zeznute", ali to je nevazno.Evo sve u svemu svaka cast kreatorima igre i neka samo tako nastave.

(Od serious Sama pa do Guzzlersa sto je sljedece ? Novi nastavak elder scrolla iz Hrvatske :D to cu garant kupiti original hahah )

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice