Gas Guzzlers

poruka: 765
|
čitano: 147.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Gas Guzzlers

Ovo je genijalno da imamo i domaće igre od naših ljudi i to još uspješne u svijetu. Svaka čast {#}.

16 godina
odjavljen
Gas Guzzlers

Šteta što niste pisali neki mali dev blog (ili ga ja nisam našao) dok se radili igru. Uvjeren sam da bi bilo svašta za pročitati - štogod naučiti ili se dobro nasmijati.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Moram biti iskren i reći da nisam očekivao nešto ovako ( poslije će te saznati :P ). Pratio sam razvoj igre od kako ste predstavili igru ovdje, to jest Ranko je otvorio thread i sviđalo mi se, ali opet kažem definitivno nisam očekivao ovako sjajnu igru sa dosta zabave i sjajnih stvari. Svaka čast momci i samo nastavite sa radom, prije svega na patchevima za Gas Guzzlerse, a kasnije ko zna i sa novim proizvodom. Kanite se DLC-ova, prije svega onih koji se naplaćuju.

Također se nadam da vam zarada ide fino {#} 

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
Gas Guzzlers

Kupih igru, i moram priznati da je odlična! Postoji još par stvari koje treba ispolirati (kiša mi pada kroz tunel dosta puta, propadanje u teksture (jako rijetko, na onoj snježnoj mapi kod skoka)).

Na početku mi se činila malo teža, ali nisam smanjivao težinu, i kako se dolazi do boljih auta, igra je sve zabavnija!

Svaka čast dečki!!! Humor na razini, mali detalji koji ti uljepšaju iskustvo za 20%, ma svaka čast!

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
10 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

x360 je u planu, uskoro bi trebala pocet "izrada"...

Patch 1.1 je u izradi..donijet ce bug fixeve za određene stvari i poboljšanja u MP-u...

15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Evo imam jedno pitanje.Imam 4 GB ddr2,GT220 1GB,i E5400 proc.Pa me zanima mago bi li igrati igricu na low postavkama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Igra je nevjerojatno zabavna,djeluje kao spoj nekoliko starih dobrih naslova i jednostavno pita da se ide dalje :) Jedina mana je što treba imati prilično jak komp da bi se mogla pokrenuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Možda bi se i dalo,treba probati,iako sam s puno jačom grafom radeon 3870 imao problema s trzanjem,skini s neta pa probaj,ništa te ne košta

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 21:20 (srele35).
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

6 0 hvala 3
13 godina
Gas Guzzlers

Zasto mi nikako ne daje nove stvari. Imam fiću i automatski sam si kupio onog 3 po redu, 4... i nikako da mi unlocka novi auto a vec sam 3 po poretku... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Zasto mi nikako ne daje nove stvari. Imam fiću i automatski sam si kupio onog 3 po redu, 4... i nikako da mi unlocka novi auto a vec sam 3 po poretku... 

Postoje 3 klase automobila...znaci za prvi Fenderbender kup ti je fico, ona zastava, onaj reno i nesjecam se još koj, nakon njih nečeš dobivat nove, dok ne dođej prvi na ranking listi i ne osvojiš Tournament, onda prelazis na drugi turnir, di ti je 2. klasa auta...i moras doc prvi na ranking listi u drugom turnir pa u treci..isto ti vrijedi za oruzija i ostalo...

Znaci moras prvi na Ranking list sa ficekom ili kim vec od tih 4 auta, osvojiš turnir, dobit ces jedan beslatni auto i ides u natjecanje di su auti 2 kategorije, opet dodjes do prvog mjesta u Ranking listi osvojis turnir, i ides u turnir di su auti 3 klase...

Jednostavnije od ovog mislim da nemogu objasnit :))

13 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Može li mi netko reći kako se ovdje igra multiplayer? Nisam to još nikad probao

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gas Guzzlers

HVala, nisam skuzio da imas vise kupova... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Imam prijedlog za sljedeći update, pa ako vam se svidi. Mislim da bi bilo dobro vidjeti koliko su oštećeni neprijatelji. Ovo su neki od prijedloga kako bi to moglo biti prikazano, a može se i drugačije iskombinirati. Dodao bi i recimo da pod nadogradnju automobila možemo kupit središnji retrovizor (mogu biti 2 vrste, jeftin i mali, te veći i skuplji) pa ga onda dobijemo i u igri da možemo bolje vidjet protivnika iza sebe. Vrijeme koje je na vrhu na sredini bi moglo bit pomaknuto malo lijevo, da bi retrovizor došao u istu ravninu kraj njega.

Edit, ovdje su slike loše došle, pa evo link na bolju kvalitetu:

https://www.dropbox.com/sh/kj3tv6u59cr4rot/QgqahLmvmy

Traka zdravlja Traka zdravlja
Prozirna traka iza imena Prozirna traka iza imena
Traka + postoci i primjer retrovizora Traka + postoci i primjer retrovizora
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 22:43 (Osa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Osa kaže...

Imam prijedlog za sljedeći update, pa ako vam se svidi. Mislim da bi bilo dobro vidjeti koliko su oštećeni neprijatelji. Ovo su neki od prijedloga kako bi to moglo biti prikazano, a može se i drugačije iskombinirati. Dodao bi i recimo da pod nadogradnju automobila možemo kupit središnji retrovizor (mogu biti 2 vrste, jeftin i mali, te veći i skuplji) pa ga onda dobijemo i u igri da možemo bolje vidjet protivnika iza sebe. Vrijeme koje je na vrhu na sredini bi moglo bit pomaknuto malo lijevo, da bi retrovizor došao u istu ravninu kraj njega.

Pa vec mozes i vidjeti koliko su neprijatelji osteceni ;)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Osa kaže...

Mislim da je nepotreban detalj, ali do njih je. Ko bi lud gledao na nečije zdravlje, daj mi da vozim i uživam u razaranju, a ko je koliko ranjen me apsolutno ne zanima. Isto je iznad rečeno da možeš vidjeti, a ovaj tvoj prikaz također ne izgleda baš kvalitetno.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 22:45 (CoLdPlay).
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Pa vec mozes i vidjeti koliko su neprijatelji osteceni ;)

Misliš samo prema vizualnom izgledu ili je negdje baš prikazano postotkom/trakom?

CoLdPlay kaže...

Mislim da je nepotreban detalj, ali do njih je. Ko bi lud gledao na nečije zdravlje, daj mi da vozim i uživam u razaranju, a ko je koliko ranjen me apsolutno ne zanima. Isto je iznad rečeno da možeš vidjeti, a ovaj tvoj prikaz također ne izgleda baš kvalitetno.

To je samo prijedlog bio, nemora se zato svima sviđati. A prikaz sam napravio onako kako znam, ako znaš bolje, slobodne ti ruke ;)

15 godina

Pa zar nevidiš traku u gornjem desnom uglu?

Ovo zeleno predstavlja health.

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 10:57 (The Unforgiven).
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Još nisam uzeo igru, al ak planirate Xbox 360 verziju čekat ću to. :)

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Još nisam uzeo igru, al ak planirate Xbox 360 verziju čekat ću to. :)

Ako Microsoft odobri, radit cemo Xbox 360 verziju. To je plan. Samo ne ocekuj da ce to biti tako brzo :)
Vjerujem da ce nam trebati nekih 10 mjeseci da portamo engine na Xbox 360 i da igru prilagodimo konzoli.
Takoder, ako se igra izdaje na Xboxu 360 nakon PC verzije onda mora imati novog sadrzaja (mapa, oruzja i auta) tako da i to treba napraviti.
I sve to naravno ako PC verzija dobro prode jer trenutno smo uglavnom u prvih 10 po downloadu igre sa torrenta pa tko ce znati hoce li biti novca za izradu Xbox verzije  {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 12:53 (LevaOpaki).
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Da li se negdje mogu kupiti fizički primjerci igre kod nas?

EDIT: vidim da je netko spomenuo TisakMedia. Nisam vidio prije

www.download.hr - Hrvatski Download Portal - Programi, Igre, Titlovi, Online Igre , Forum
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 11:33 (Dži).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Koji sam ja fail, ovo sa crvenim i zelenim na ovom screenshotu sam inače ja napravio, a da nisam ni skužio do sad da to već zapravo postoji :facepalm: {#}

17 godina
neaktivan
Osa kaže...
The Unforgiven kaže...

Koji sam ja fail, ovo sa crvenim i zelenim na ovom screenshotu sam inače ja napravio, a da nisam ni skužio do sad da to već zapravo postoji :facepalm: {#}

Ne moras se gristi, nisam niti ja to primjetio, dok niste istakli u zadnjih par postova.

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

2 0 hvala 2
16 godina
Chaky kaže...
Osa kaže...
The Unforgiven kaže...

Ne moras se gristi, nisam niti ja to primjetio, dok niste istakli u zadnjih par postova.

Ma to je samo EasterEgg {#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
LevaOpaki kaže...
.....

I sve to naravno ako PC verzija dobro prode jer trenutno smo uglavnom u prvih 10 po downloadu igre sa torrenta pa tko ce znati hoce li biti novca za izradu Xbox verzije {#}

Ne znam kakav je to feeling, ali nekako me podsjeca na onu kad ti zena kaze da imas najveceg u selu...

U svakom slucaju drzim fige da sve prodje OK!

jedini razlog zasto ja jos nisam kupio je cinjenica da moj lap ne moze goniti ovu zvijer, tako da cemo vidjeti sto dodje prvo: novi komp ili vasa xBox verzija.

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 21:53 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers
U subotu u Areni, 16 sati, promocija igre. Ide netko?
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Huh?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
Danny_HR kaže...

Ofc :D 
trebal sam curu izvesti u ZOO, ali jbg... 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice