Forza Horizon 5

poruka: 646
|
čitano: 316.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Forza Horizon 5
MSXhunT3R kaže...
Ima li još tko problema da kada se rade skilovi jednostavno nestanu do tada zarađeni bodovi?te zatim svako malo problem sa konekcijom sa serverom.Čitam po netu da dosta ljudi ima te probleme.

Meni se to zna desit. Vozim i nakupi se oko 200k bodova i auto samo stane na mjestu kao neki reset i sve nestane.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
15 godina
Forza Horizon 5

Budemo radili Bug Online Club ili ste već u nekom drugom club-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Forza Horizon 5

Diskonektanje je na svim servisima/platformama i rade fix za to.

Za kreshanje to je nazalost na Steamu i PC pass verziji,meni se nije desilo ali frendu na kompu je toliko ogadilo igru da ju je vec obrisao.

Imam srece ocigledno ali jako malo igram pc verziju pa je i do toga....

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Forza Horizon 5

Kad ti u roku 24h na servere sjedne 3 milijuna ljudi naravno da ce bit problema

0 0 hvala 0
15 godina
Forza Horizon 5

Od danas se putuje complitly free. Riješio svih 50 fast travel. :) Sada farmanje za onaj hotel što daje svaki dan wheelspin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Forza Horizon 5

jeep willys i sa par bodova daje super wheelspin... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Ima Forza Croatia klub preko 2000 članova.Potraži pod klubovima.Klub je aktivan još od Forza Horizon 3.
15 godina
Crocopzmaj12 kaže...

jeep willys i sa par bodova daje super wheelspin... 

Svaki on daje sa bodovima to.

15 godina
MSXhunT3R kaže...
Ima Forza Croatia klub preko 2000 članova.Potraži pod klubovima.Klub je aktivan još od Forza Horizon 3.

Ja sam u Militia Gaming Community.

4 godine
neaktivan
x18x05x kaže...

Od danas se putuje complitly free. Riješio svih 50 fast travel. :) Sada farmanje za onaj hotel što daje svaki dan wheelspin.

Ja cu Adventure rjesit prvo, sad sam na Vocho u Mainstage sekciji

Rjesio Welcome To Mexico, On a Wing And A Prayer, u Road Racing Tulum i Lucha De Carreteras i u Rush Canyon Expedition

6 godina

daje, al on je 40000, i za 3 boda daje super wheelspin, ostali su malo skuplji

15 godina
Crocopzmaj12 kaže...

daje, al on je 40000, i za 3 boda daje super wheelspin, ostali su malo skuplji

Mislim da sam ga dobio free. Imam 83 auta, nemoš više ni popratit.Daje samo jedan wheelspin kao i svi drugi?

15 godina
Combustd kaže...
x18x05x kaže...

Rjesio Welcome To Mexico, On a Wing And A Prayer, u Road Racing Tulum i Lucha De Carreteras i u Rush Canyon Expedition

Ja sam neke riješio. Sad me zanima kako se vratit nazad da poslikam onaj kipić jedan, nikako naći.?!

4 godine
neaktivan
x18x05x kaže...
Combustd kaže...
x18x05x kaže...

Ja sam neke riješio. Sad me zanima kako se vratit nazad da poslikam onaj kipić jedan, nikako naći.?!

Pa odi do Tulum Expedition na mapi, koji nisi poslikao gold ili  jade?

Odi dolje desno na mapi i nadi El Estadio Horizon, ispod ti je autocesta i ogromna petlja, jos ispod toga

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2021 21:56 (Combustd).
15 godina
Combustd kaže...
x18x05x kaže...
Combustd kaže...
x18x05x kaže...

Pa odi do Tulum Expedition na mapi, koji nisi poslikao gold ili  jade?

Odi dolje desno na mapi i nadi El Estadio Horizon, ispod ti je autocesta i ogromna petlja, jos ispod toga

Riješeno! Hvala.

3 godine
protjeran
Forza Horizon 5

Može li mi netko objasniti kako se igra ova igra. Inace ne igram igre bazirane na auto trkama pa me zanima ima li ova igra kampanju, priču? Kako to sve skupa funkcionira u par rečenica? Hvala.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
EXIMO kaže...

Može li mi netko objasniti kako se igra ova igra. Inace ne igram igre bazirane na auto trkama pa me zanima ima li ova igra kampanju, priču? Kako to sve skupa funkcionira u par rečenica? Hvala.

Ukratko radis kaj hoces i ides kud hoces. Imas misije, utrke, stunt skokove, drift zone, kamere za brzinu koje moras rjesavat, xp ploce za razbijanje. Ako se hoces utrkivat imas i tu hrpu opcija. Nije klasicna karijera da te vodi za ruku. Vozi, dizi xp, otvaraj aute kroz nagradne spinove ili kupuj zaradenim kreditima, upgradeaj, farbaj 

6 godina
Forza Horizon 5

i svaki tjedan se mjenja sezona, koja ima svoje zadatke, pomoću kojih osvajaš rijetka vozila (ako nemisliš trošiti zarađene novce)

primjer kako ja igram-obavezno dnevne i tjedne zadatke, super horizon 7 (tu pokupim sve što se mjenja tijeko tjedna), a ostatak igre potom polako, jer su to utrke koje su stalno na mapi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
BeLLicus kaže...
hahhaajaads kaže...
RuskeGTT kaže...

najvise mi se bljuje kad igraci komentiraju ajme imam samo 59 fps ili neznam, nemogu doc na 120 fps...ja sam svojedobno igrao masu igara na 5-6-7 fps i prolazio ih cijele...bas smo sve vise i vise razmazeni, nekad je i 30-35 bilo dovoljno, a sad ni 60 nije, niti 100...

smanjite rezoluciju, jebao vas 4k :D

ja ni nemma komp za fh5, imam fh4 na xboxu s, ali necu uzet 5icu za xbox, jer ga planiram prodat i uzet posten gaming komp, makar ga uzimao kroz pola godine, dio po dio, jer dat 10tkn odjednom je tesko...a i ceka me G27 kojeg nemogu spojit na xbox bez nekog adaptera...

ali svakako cu pratiti ovaj topic jer mi igra izgleda fenomenalno, uzivao sam u fh4, a 5ica mi izgleda jos bolja...

Pa standardi rastu, tak da ce i zelja za vecim fpsom rast. Iako meni osobno je opcenito FH meh zbog toga sto je arkada (probao i  FH5), mozda da nikad nisam zaigrao AC onda bi bila drukcija prica ali ovako ono, udjem nutra i jedino sta mi je perfektno za radit je driftanje, to mi je najveca uzivancija u igri.

A da pogasiš sva pomagala u postavkama i tako probaš? Ono baš sve i jednu postavku koja pomaže pri vožnji da pogasiš? 

Sta da tak probam ? Pa to u svakoj Forzi prvo napravim i jedino ostavljam ABS, i naravno stavim one neke postavke na simulaciju. Ali takav sam tip da me arkada ne privlaci, inace, igra je bomba optimizirana.

15 godina
hahhaajaads kaže...
BeLLicus kaže...
hahhaajaads kaže...
RuskeGTT kaže...

najvise mi se bljuje kad igraci komentiraju ajme imam samo 59 fps ili neznam, nemogu doc na 120 fps...ja sam svojedobno igrao masu igara na 5-6-7 fps i prolazio ih cijele...bas smo sve vise i vise razmazeni, nekad je i 30-35 bilo dovoljno, a sad ni 60 nije, niti 100...

ja ni nemma komp za fh5, imam fh4 na xboxu s, ali necu uzet 5icu za xbox, jer ga planiram prodat i uzet posten gaming komp, makar ga uzimao kroz pola godine, dio po dio, jer dat 10tkn odjednom je tesko...a i ceka me G27 kojeg nemogu spojit na xbox bez nekog adaptera...

ali svakako cu pratiti ovaj topic jer mi igra izgleda fenomenalno, uzivao sam u fh4, a 5ica mi izgleda jos bolja...

Pa standardi rastu, tak da ce i zelja za vecim fpsom rast. Iako meni osobno je opcenito FH meh zbog toga sto je arkada (probao i  FH5), mozda da nikad nisam zaigrao AC onda bi bila drukcija prica ali ovako ono, udjem nutra i jedino sta mi je perfektno za radit je driftanje, to mi je najveca uzivancija u igri.

A da pogasiš sva pomagala u postavkama i tako probaš? Ono baš sve i jednu postavku koja pomaže pri vožnji da pogasiš? 

Sta da tak probam ? Pa to u svakoj Forzi prvo napravim i jedino ostavljam ABS, i naravno stavim one neke postavke na simulaciju. Ali takav sam tip da me arkada ne privlaci, inace, igra je bomba optimizirana.

Meni je ovo kao simulacija.

15 godina
rokonja kaže...
hahhaajaads kaže...
BeLLicus kaže...
hahhaajaads kaže...
RuskeGTT kaže...

Meni je ovo kao simulacija.

Meni dobra zabava.

13 godina
Forza Horizon 5

igram na kompu, al nekako tesko je za vozit auto previse klizi ko na ledu. jel još ko ima takav osjecaj. konfiguracija mi je ryzen 5 3600, gtx1660 super. igram sa ds4 kontrolerom.

0 0 hvala 0
12 godina
Forza Horizon 5

Je li ima negdje da biljezi koliko sati imate u igri (windows verzija), nisam nigdje primjetio..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Esc. my horizon, my stats

13 godina
BeLLicus kaže...
Haremzg kaže...
BeLLicus kaže...

Premda izlazi i Battlefield 2042 za 3 dana a nedam 120 eura za 2 igre u razmaku od par dana Forzu Horizon 5 sam si riješio fino za 13kn preko Xbox Game Passa i to na 3 mjeseca, znači do 16.2.2022 igraš koliko te volja potpuno novi naslov za smiješnih 13kn. Budem je svakako kupio na steamu kad bude na akciji. 

Meni pise da je samo prvi mjesec 1 dolar i onda se dalje naplacuje po redovnoj cijeni od 15 dolara. Ili ja nesto krivo gledam?

Nisam tu kupio, uzeo sam key preko kinguina pa sam tako dobio na 3 mjeseca umjesto na 1 mjesec.

Kad kupiš ključ preko kinguina, je li potrebno samo promijeniti regiju u windowsima pa nakon toga aktivirati ključ ili ima još koji postupak?

4 godine
neaktivan
erminn kaže...

Je li ima negdje da biljezi koliko sati imate u igri (windows verzija), nisam nigdje primjetio..

Xbox app iz Windows Storea skini tamo mozes pratit achievementse i koliko si sati proveo u igri ti i tvoja ekipa s friends liste.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2021 11:09 (Combustd).
13 godina
Forza Horizon 5

Upravo dobio Merceds CLK GTR Forza Edition nisam ga tunirao još al spojler je ko za Boeing XD

0 0 hvala 0
12 godina
Streetpunk kaže...

Upravo dobio Merceds CLK GTR Forza Edition nisam ga tunirao još al spojler je ko za Boeing XD

To je onaj sa karoserijom kao ogledalo?

Taj imam,fora ga je gledat u forza vista sa raytrace.

4 godine
neaktivan
Forza Horizon 5

Ako imate saveove iz drugih Forza igara dobit cete nagradni auto. Posto sam ja imao save FH4 dobio sam McLaren Sennu. 

0 0 hvala 0
12 godina
Combustd kaže...

Ako imate saveove iz drugih Forza igara dobit cete nagradni auto. Posto sam ja imao save FH4 dobio sam McLaren Sennu. 

da ja isto dobio sennu, nisam ni znao zasto.

Jel vam jos igra crasha i disconnecta online?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice