Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 304.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Football Manager 2013

Kad smo vec kod ozljeda stvarno su glupe. Primjerice u jednoj utakmici do 30 minute mi se ozljede 3 igrača. Prvo vezni, njega zamijenim, pa krilo i 5 minuta kasnije mi se ozljedi igrač kojeg sam stavio umjesto tog ozljeđenog krila. I tako sam do 30. minute potrošio sve 3 zamijene.

I onda nakon toga kroz sezonu nisam imao skoro ni jednu ozljedu, možda samo ono da dobije neki udarac ništa više.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 21:43 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

mene uglavnom u drugom dijelu sezone muče.taman u veljači,kad se treba igrati i lp/kup.u petom mjesecu 20-25% momčadi je u bolnici xD

ugl trening je uvijek na medium

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

eto nadmašio sam Bayern :D

još jedna mrtva utrka :)

Gladbach 81

Bayern  80

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

igračina

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Football Manager 2013
rookica19 kaže...

igračina

Koji je to skin?

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Steklo X3 sa custom bojama atributa, i opacityjem na 60%

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

može prijedlog koga dovest? imam 18 mil. € za transfere pa želim pojačat momčad iako su nedodirljivi u HNL, tražim igrače za ligu prvaka, samo lozana ne mijenjam, ostale pozicije sve predložite 

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

može prijedlog koga dovest? imam 18 mil. € za transfere pa želim pojačat momčad iako su nedodirljivi u HNL, tražim igrače za ligu prvaka, samo lozana ne mijenjam, ostale pozicije sve predložite 

Danko Lazović odlican igrac igra u Zenitu ak nije negdje otiso u 10-ak utakmica 5 golova i 9 assistencija igra AM(L) :)

Znam da ce bit TD-OVA ali za mene je odlican :)

Zan klo van dam
12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

jel zna netko koristit fm genie scout 13

0 0 hvala 0
15 godina
stolic kaže...

jel zna netko koristit fm genie scout 13

Udjes u igri, pocnes igrati, upalis Scout i kliknes load game i on ti ucita sve igrace, stuff, klubove... onda koristis search normalno.

You better run, you better take cover!
15 godina
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ma bilo pakleno vruće,a ja htio pokazati kako se igra nogomet :),nebrini vidjet ćeš za dvije godine kada budem u Football Manageru {#}

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Lol ovaj FM je nepošten i nefer koliko i nerealan. Pobijedim u kupu u polufinalu u prvoj tekmi Reala kod kuće na Riazoru 3:0 glatko. U idućoj prvenstvenoj tekmi mi se  igra freeza na poluvremenu, naravno nisam snimio nakon pobjede nad realom. Ponovno učitam save prije prve tekme reala i odigram 2:1, u uzvratu izgubim 0:1 i Real prođe u finale na away gol, pa hebemu poštenje i sve

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

ali na koj nacin da poboljsam igrace?? na 2008 je bilo jedostavnije...

16 godina
stolic kaže...

ali na koj nacin da poboljsam igrace?? na 2008 je bilo jedostavnije...

Nabavi adekvatne trenere , mladim igračima sam izradi trening, ako ne igraju konstantno (oni do 19 godina recimo) i nisu skloni ozljedama, stavi im žešće treninge , možeš kroz razgovor s igračem odredit mu mentora i to je to.. 

Ja si uvijek složim par režima treninga :
Za mlade igrače kao što sam napisao

Za konstantne igrače prvotimce standardno, ne pretjerano

Za starije igrače laganini treninzi, nište preagresivno, bitno da što manje padaju ocjene.

Ili skini od nekog već složen trening, ukolko ti se neda zafrkavat sa tim.  

14 godina
Football Manager 2013

Sada vam je FM2013 na akciji na steamu, cijena je samo 8,74€ ->  link

My BF3 Battlelog: Xtream_MasterCh, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Osvojena Europska Liga pobjedom protiv Fenerbahcea 1-0 u finalu.

Idemo po Ligu Prvaka {#}

Som la gent blaugrana

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Moze savjet, kako da obrana zapravo napada protivnicke napadacke igrace umjesto da samo trci paralelno s njima i gleda ih kako mi se secu po sesnaestercu? Napad funkcionira dobro. I ima li jos ko koji savjet sto se tice kada se branim od bilokakvog ubacaja, primam gol u 70% slucajeva, neznam zasto heading je ok i jumping na igracima (igram sa hajdukom). I zadnje, ima li ko kakvu preporuku za dovest u hajduk.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

sezona? imaš tu gore moj screen pa malo prošvrljaj, ako si prva sezona obavezno dovedi na free jeffreyja sarponga, galianteova preporuka, čovjek piša po hnlu, i forsiraj bašića, džonija i kiša, čak i maglica nekad postane ubojica u napadu, meni se sreća osmjehnula pa je zabijao po 20 golova u sezoni, samo potraži malo

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

sezona? imaš tu gore moj screen pa malo prošvrljaj, ako si prva sezona obavezno dovedi na free jeffreyja sarponga, galianteova preporuka, čovjek piša po hnlu, i forsiraj bašića, džonija i kiša, čak i maglica nekad postane ubojica u napadu, meni se sreća osmjehnula pa je zabijao po 20 golova u sezoni, samo potraži malo

Prva sezona, tek sam par utakmica odigrao, evo pobjedio Lazio u gostima 3-2. Andrijasevic je cudo od igraca, namjestio sam closing down pa sad je malo bolje. Al taj maglica je takav propuv od igraca, u pocetku sam njega umjesto kisa stavljao, sad jedino kad je ozlijedjen, evo igrao je protiv lazia u prvoj i imao 1 na 1 i falio za 10 metara.. Aj probat cu ove neke tvoje igrace, mada mislim da hadjuk tu nema sto trazit sa 150k budzeta i placom za prosjake.

EDIT: Evo dobio milju ipo i idem u Euro cup, ponudilo mi milju ipo za malocu, a tog sarponga nema nigdi.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 0:16 (Jonja).
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

nedaj malocu za 100 milijuna, najveca zvijer je, u pocetku dobijes stopera koji i tako pisa po hnlu, ima determination, acceleration i pace a jos se razvija, forsiraj basica, a ne znam, ja imam small database pa sam svejedno našao sarponga.. dovedi neke na free, npr john mensah ti je free u pocetku, solidan desni bek..

btw. evo meni maglica nakon 4 sezone ima više golova nego nastupa i ide u blackburn za 5 mil. €

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 12:24 (rookica19).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Otisa je maloca, nizic i ovi su mi skroz solidni, maglica je jugo tesko, ja neznam ko je takvom kretenu dao da igra, pa kis je 5 puta bolji. 3. sam u prvenstvu i ispao iz skupina euro cupa.. Obrana mi je pre ocajna, jos uvik ne kontam kako stavit da zapravo idu tackleat igrace umjesto da ih gledaju i trce s njima.. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

pozalit ces sta si proda malocu, barem onda kad si dobija pare ajde uzmi kokalovica, on je dobar.. ala pa kis je 3 puta bolji od maglice al ja ti kazen, ja san ima srice pa mi je maglica vise zabija nego sta je igra, al nemoj svake godine minjat postavu, savjet, jer se ne mogu uigrat brzo, ja san sasd potrosija u 4. sezoni 20 mil na pojacanja, iden na ligu prvaka, el osvojena.. cekan da se uigraju

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ma jbt ja nikog nisan ni dovea, ja bi tija da mi sadasnja postava igra dobro, a i igraju, al nekad bas izgledaju ko kreteni.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ako nisi sad dovea onda ni nemoj, najbolji ti je forsirat sve mlade pa kad se uigraju bit ce to opak stroj, ima jedan tip na cm osvojia ligu prvaka u 2016 bez ikoga da je dovea..

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

ako nisi sad dovea onda ni nemoj, najbolji ti je forsirat sve mlade pa kad se uigraju bit ce to opak stroj, ima jedan tip na cm osvojia ligu prvaka u 2016 bez ikoga da je dovea..

A jel ima ikoja taktika kako triba igrat, ili je to sve srica?

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

a pogledaj taktike po internetu, uvik je srica

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
17 godina

u fm-u su sve nule i jedinice. nema pravila kao u stvarnosti. npr, 4-3-3 pojede 4-4-2 u stvarnosti, dok u fm-u je to sasvim druga prica

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Football Manager 2013

Po tvom ispade da je formacija vaznija od igraca.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice