Football Manager 2012

poruka: 341
|
čitano: 180.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Football Manager 2012
Luuka kaže...

Ovaj FM ima bugova više nego ijedan prije... mislim da ću se vratit na 2011 vrlo brzo...

Igram sa frendom preko neta i uspjeli smo klonirat čovjeka! Da, i to je moguće na ovom FMu. Radi se o Igoru Tudoru kojeg smo obojica željeli dovest kao trenera. Tudor je potpisao za njega, al dok još nije bio confirman, uletio sm ja s još jednom ponudom i sad ga imamo obojica. Ja sam Slaven Belupo, on Zagreb. Nijednog igrača se ne možeš riješit čak ni kad nudiš na free, pretrčani kilometri igrača su smiješni (rijetko tko ima preko 8 km), a pobjeđivat je prelagano. Već u prvoj sezoni obojica imamo šansu skinut Dinamo.

Igrao sam solo sa West Hamom i slični problemi su se pojavljivali. Drugu ligu osvojio bez da sam se oznojio i prvu sezonu u Premiershipu sam bio 6. Smiješno.

Dobro, meni je bilo nešto realnije, drugu sam ligu bez većih problema poharao ali sam zato u prvoj ligi nonstop kružio oko 4-5 mjesta i na kraju izborio 4 mjesto što i nije tako nerealno s Frankfurtom u Bundesligi. Sad je Heynkecs otišao nakon što je osvojio s Bayernom titulu i najvjerovatnije će me Bayern zvati a ja hoću sa Frankfurtom da idem igrati LP

Eh da, i dali se vama kad idete na resign samo napravi nekakav crash FM-a? Meni bude nekakav serious error i ruši se igra, i tako svaki put kad pokušam resign

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 12:41 (Kora).
16 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Ovaj FM ima bugova više nego ijedan prije... mislim da ću se vratit na 2011 vrlo brzo...

Igram sa frendom preko neta i uspjeli smo klonirat čovjeka! Da, i to je moguće na ovom FMu. Radi se o Igoru Tudoru kojeg smo obojica željeli dovest kao trenera. Tudor je potpisao za njega, al dok još nije bio confirman, uletio sm ja s još jednom ponudom i sad ga imamo obojica. Ja sam Slaven Belupo, on Zagreb. Nijednog igrača se ne možeš riješit čak ni kad nudiš na free, pretrčani kilometri igrača su smiješni (rijetko tko ima preko 8 km), a pobjeđivat je prelagano. Već u prvoj sezoni obojica imamo šansu skinut Dinamo.

Igrao sam solo sa West Hamom i slični problemi su se pojavljivali. Drugu ligu osvojio bez da sam se oznojio i prvu sezonu u Premiershipu sam bio 6. Smiješno.

To je istina, ali na primjer u Bundesligi su meni uredno preko 10 km imali, čak i 13 nerijetko..Sa Dortmundom sam igrao..

sad sa Arsenalom igram i zaista mi malo trče, ne znam zašto

15 godina
protjeran
Football Manager 2012

Da i kod mene rijetko tko ima preko 8 km lijenčine jedne. E al gledajte što je retardirano, ja igram s istom taktikom koja funkcionira već 2 sezone, i familiarity je na full, kad odjednom treća sezona počinje u 7 mjesecu familiarity malo ispod polovice?! WTF?! I sad se oni kao prilagođavaju taktici koju igraju već 2 godine i koju već znaju!! A ništa nisam mijenjao

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
Kora kaže...

Da i kod mene rijetko tko ima preko 8 km lijenčine jedne. E al gledajte što je retardirano, ja igram s istom taktikom koja funkcionira već 2 sezone, i familiarity je na full, kad odjednom treća sezona počinje u 7 mjesecu familiarity malo ispod polovice?! WTF?! I sad se oni kao prilagođavaju taktici koju igraju već 2 godine i koju već znaju!! A ništa nisam mijenjao

Pa nakon svake sezone ti se Match preparation takoreć resetira koliko sam ja skužio.

A life? Cool! Where do I download one of those?
15 godina
protjeran
leo_819 kaže...
Kora kaže...

Pa nakon svake sezone ti se Match preparation takoreć resetira koliko sam ja skužio.

Kako nerealno.........kao i ona stvar s nagradama za najboljeg veznjaka/napadača

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...

Kako nerealno.........kao i ona stvar s nagradama za najboljeg veznjaka/napadača

Da to je i meni glupo, Adebayor mi je u prvoj sezoni u ligi zabio jedno 24 gola, a nije dobio nagradu za najboljeg napadača.

15 godina
protjeran
leo_819 kaže...
Kora kaže...

Da to je i meni glupo, Adebayor mi je u prvoj sezoni u ligi zabio jedno 24 gola, a nije dobio nagradu za najboljeg napadača.

Da, pogledaj moje slike gore, ajd da je na knap pa ajd dobro pobijedio je bolji, ali moji igrači uvjerljivo u svojim pozicijama najbolji, a ni među prva 3 po nekim tamo likovima, samo zato što su relativno nepoznati igrači i nisu zvijezde i igraju u Frankfurtu a ne Bayernu ili Man Utd-u ili Realu.

Evo upecao sam na free transfer Granera pošto igram sa Eintrachtom on je meni igračina, al ga masno plaćam (81 000 € tjedno), doveo sam i na free transfer Berbatova iako ima 32 godine zabio je u prva 4 kola nove sezone već 4 gola a i njega masno plaćam (65 000), još doveo i Kalinića za 13 milijuna, e on mi se zbilja isplatio, zabija na svakoj tekmi i asistira. Bassonga sam doveo prije godinu dana za 2 900 000 € i sad mi Inter nudi za njega 17 000 000 € al ga nisam prodao jer je odličan, Lovrena sam kupio za 8 000 000 €.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 19:36 (Kora).
17 godina
Football Manager 2012

Evo i ja manager dobio, i napokon počeo malo igrati.

Naravno igram sa Dinamom, i tek sam odigrao 10ak utakmica.

Nisam igrao ni jedan FM več 5-6 godina, dosta se toga promjenilo{#}

Za sad mi na živce ide samo jedna stvar, a to su oni mrtvi intervjuji, redovito šaljem "kolegu" novinarima{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2012

znam da nije vezano za ovu temu, ali jel neko zna u cemu je problem..

neda mi pokrenuti autorun

0 0 hvala 0
17 godina
nijazbajric kaže...

znam da nije vezano za ovu temu, ali jel neko zna u cemu je problem..

neda mi pokrenuti autorun

Ja znam, probaj kupit igru. {#}

14 godina
neaktivan

Ma šta ćeš bacat pare za nešto što možeš dobit đabe, možda bude TD: boli me brigaaaaaaaaaaaaaaaa.

14 godina
Football Manager 2012

molim vas za pomoć.zašto nemogu sam odrediti gdje da mi skauti idu?piše mi neki roaming i nikada ih nisam mogao poslati skauta u neku državu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tomy Lee kaže...

molim vas za pomoć.zašto nemogu sam odrediti gdje da mi skauti idu?piše mi neki roaming i nikada ih nisam mogao poslati skauta u neku državu.

To ti ovisi o boardu. Ako si u nekom malom klubu neće dat skautima da idu po svijetu, samo ćće im dat da idu u okolne zemlje (ako i to).

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
Tomy Lee kaže...

Makni mu sve assignmente pa ćeš moći,samo onda gubiš sve reporte do onda.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
15 godina
Football Manager 2012

Nisam ni počea igrat ovo, već sam odusta :D

NE sviđa mi se uopće ova verzija menađera, prekomplicirana je!

0 0 hvala 0
17 godina
1.Lovac kaže...

PA uopće nije, samo nemoj uzeti sve žive države, ja sam naprimjer uzeo samo zemlje balkana, i relativno lako pratiš sve....

BTW ušao sam u ligu prvaka sa Dinamom. Genk je pao u doigravanju, i to sa 5 komada u dvije tekme. Igrao sam sa formaciju za 4 obrambena, 3 zadnja vezna,2 predna vezna, i jednim napadačem, i uništio sam ih kontrama{#}

Sad u krubi na Olimpiyakosom, Olimpikom iz marsellie, i Milanom {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Malo jeste komplikovanija nego prethodne verzije ali da se igrati ,čitaj: zaraziti se ovim FM-om.

Pravi mi je gušt kupiti mladog igrača i od njega napraviti extra zvijezdu.

Jedini je problem dozirati igranje da čovjek ne pretjera {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

Ajooooj mali jadničak, jel prekomplicirana za tvoj mozgić? {#}

Dinamo živi vječno
15 godina
Football Manager 2012

Ma komplicirana je u smislu da ima miljun stvari koje nisu bitne uopće, tipa oni razgovori pred, u među vremenu i poslije utakmice... Ima 100 tipova, a možda se njih 5 samo isplati stavit.

Nadalje, cijene igrača su pre smiješne, za nekog igrača, skroz običnog kojemu je prava vrijednost 55k ja ga ne mogu kupit ni za 14M, a za igrače koji vrijede oko 5M minimum šta mi prihvaćaju je 35M. Svog igrača, pa čak i najboljeg, ne mogu prodat nizašto, a toliko drugih kompliciranih stvari ima, da mi se uopće više neda igrat!

0 0 hvala 0
17 godina
1.Lovac kaže...

Ma komplicirana je u smislu da ima miljun stvari koje nisu bitne uopće, tipa oni razgovori pred, u među vremenu i poslije utakmice... Ima 100 tipova, a možda se njih 5 samo isplati stavit.

Nadalje, cijene igrača su pre smiješne, za nekog igrača, skroz običnog kojemu je prava vrijednost 55k ja ga ne mogu kupit ni za 14M, a za igrače koji vrijede oko 5M minimum šta mi prihvaćaju je 35M. Svog igrača, pa čak i najboljeg, ne mogu prodat nizašto, a toliko drugih kompliciranih stvari ima, da mi se uopće više neda igrat!

Not true, evo ja igram sa dinamom, i prodao sam Sammira za 14mill. Osim toga, svakodnevno mi stižu ponude za Badelja i Šituma, koje su daleko od njihove vrijednosti.

Kupnja me ne interesira toliko, uglavnom kupujem mlađe igrače koje skauti pronalaze.

Što se tiče razgovora obavljam samo ono nužno, prije poslije tekme, i eventualno s nekim nezadovljnim igračem, ostalo šaljem asistenta...

I tako, nije također ni istina da imaš 100 tipova razogovra, očigledno igraš sa nekim jakim timom. npr ja kad izgubim sa dinamom, čak i kad kažem da su bili očajni, neki "izgledaju motivirano".

moraš pričati sa pojedinim igračima posebno.

uostalom, ovo je manager, ako nemaš strpljenja, odi igraj fifu (manager mode) to je za nadobudne klince "ko stvoreno" :-D

13 godina
neaktivan
Football Manager 2012

jel ovde ko igra fifu manager 12

trebaju mi neki da bas nisu skupi igraci, posto igram sa borussiom dortmund

0 0 hvala 0
15 godina
Football Manager 2012

ma nemate vi pojma :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

Lol nije istina, evo npr ja igrao s Eintrachtom tekmu protiv Bayerna kod kuće i prvo poluvrijeme su me rešetali golman mi bio junak i na poluvrijeme otišao s 0:0. Na poluvremenu u team-talku im kažem kao da smo totalni autsajderi i pošto nitko ne vjeruje da možemo dobiti ovu tekmu kažem im da se potpuno opuste i u drugom poluvremenu uvalim Bayernu 3 gola i pobijedim 3:0

I btw  men se čini da si ti taj koji nema pojma i koji je noob ovdje rofl

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 4:42 (Kora).
13 godina
neaktivan

Što se tiče team talka i ja se slažem da 50-70% opcija su višak(bar za mene), a što se tiče transfera po meni su realni(manje-više). Ne znam jesam li noob ali ja mislim da nisam pošto igram FM od 2005.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Lovac je u pravu što se team talka tiče, 80% opcija za razgovor su bespotrebne, posebno one koje adresiraju pojedine dijelove ekipe. Transferi su i dalje problematični, iako su bolji nego prošle godine.

Tko to ne vidi, taj je pravi noob ovdje. ;)

To uopće nije istina a evo i dokaza moje tvrdnje, nedavna utakmica, gubio sam 3:2 na poluvremenu imao samo 2 udarca prema golu oba u okvir i zabio oba gola. Protivnik je imao 20 (!) udaraca prema golu i zabio 3 gola. Na poluvremenu im kažem kao "Wheres the passion lads? Do you even want to win this game?" i onda u drugom poluvremenu im uvalim još 3 gola. Pogledajte ukupnu statistiku.

Doveo sam golmana Alvesa iz Valencije u zimskom prijelaznom roku za 5 milijuna eura jer nije bio zadovoljan tamo i pokazao se kao pun pogodak iako je popio ovdje 4 gola, ali spasio je kišu golova. Doveo sam i Wilsherea iz Arsenala za 15 milijuna eura i to još neznam kako mi je uspjelo (također bio nezadovoljan statusom) i on se pokazao kao pun pogodak. Sad mi je wage budget 1 milijun eura tjedno. A kad se sjetim da sam krenuo iz druge lige sa 200 K eura wage budgeta i nisam mogao nikoga jačeg dovesti. Sa dovođenjem Kranjčara za 2 milijuna i Bassonga za 3 milijuna sve se promjenilo. Sad mi Real nudi za Bassonga 15 milijuna i ja sam ih glatko odbio. Jedino što mi ide na živce je što me Tevez konstantno odbija, već 3 sezone on radije trune u rezervama Man Citiya nego da kod mene dođe igrati standardno. Dovedem Marchana za 3 milijuna eura i sad mi Inter nudi za njega 14 milijuna, zatim dovedem Granera i to besplatno (!).

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 18:38 (Kora).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
Kora kaže...
M_dipl. kaže...

Lovac je u pravu što se team talka tiče, 80% opcija za razgovor su bespotrebne, posebno one koje adresiraju pojedine dijelove ekipe. Transferi su i dalje problematični, iako su bolji nego prošle godine.

Tko to ne vidi, taj je pravi noob ovdje. ;)

To uopće nije istina a evo i dokaza moje tvrdnje, nedavna utakmica, gubio sam 3:2 na poluvremenu imao samo 2 udarca prema golu oba u okvir i zabio oba gola. Protivnik je imao 20 (!) udaraca prema golu i zabio 3 gola. Na poluvremenu im kažem kao "Wheres the passion lads? Do you even want to win this game?" i onda u drugom poluvremenu im uvalim još 3 gola. Pogledajte ukupnu statistiku.

Ti fakat ne kužiš neke stvari, jelda?

Mi govorimo o činjenici, potrvđenoj od strane developera između ostalog, da je dobar dio team talka redizajniran da da igraču više opcija, no da je utjecaj tih opcija ostao isti kao i prošle godine. Sada, dakle, samo imaš više opcija za kliknuti koje se u konačnici svode na iste one koje si imao prošle godine.

Dodatno, govorimo o činjenici da pojedinačni team talkovi koji se vrše na dijelovima ekipe (dakle, samo obrani, veznjacima ili napadačima) nemaju nikakav učinak u velikoj većini slučajeva, neovisno o tome napiše ti li sastrane da je body language ovakav ili onakav.

Ukratko: u FM2012 imaš jednaki utjecaj na svoju momčad putem team talka kakav si imao i u FM2011, samo što si tamo imao pet opcija za kliknuti, a ovdje ih imaš više.

Nitko nije tvrdio da team talk nema veze, nego samo da većina team talka nema veze, a to može potvrditi svatko tko je odigrao 5-6 sezona u ovogodišnjem izdanju FM-a.

Ti "fakat" ne kužiš zaostali u razvoju, ja sam isprobao svaki dio team talka i funkcioniralo ih je recimo 80-ak posto, naravno kao i u stvarnom nogometu ako ekipi taj dane jednostavno neide onda je to tako. I ima velika većina team-talka veze. Kakve činjenice ti tu spominješ nemaš pojma ni o čem pričaš a tu se hvalisaš. Nemaš pojma o FM-u vidim ja šta ti ovdje pišeš, idi se ti uhvati PES-a

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
Football Manager 2012

U vezi ovog "tona govora" u team talku, po meni su cautious i reluctant totalno beskorisni jer sam s njima uspio samo spustiti moral momčadi.

Većinom koristim passionate, calm i aggressive s kojim valja biti dosta oprezan.

Istina je da se može rješiti utakmica u half time team talku samo treba znati šta odabrati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 20:06 (leo_819).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Mali igram FM još od vremena kad se zvao CM, i to od CM3 (1998/1999) i znam o čemu pričam. Uostalom, oni sami tvrde da je revamp tih opcija više kozmetičke naravi. Ali glavno da ti znaš, lol.

"Mali" idi ti gledaj Lokomotiva-Hajduk, jer vidi se da neznaš šta je opsajd a kamoli team-talk rofl

Dinamo živi vječno

0 2 hvala 0
14 godina
Football Manager 2012

Evo krenuo sa Dinamom,u prvenstvu razbijam,nije baš zanimljivo.Preko Apoela sam ušao u ligu prvaka,jedva(na penale).U prvom kolu dobio Rangerse na maksimiru 2-0,u drugoj u goste išao Realu i izgubio 1-0.Rukavina promašio zicera sa 3-4 metra(otprilike),u 91 minuti Beciraj streso prečku.Možda napokon Dinamo dočeka proljeće{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Football Manager 2012

Prva tekma i LP, protiv Milana, u gostima {#}

Formacija s moje strane 4-2-1-2-1.

Milan ukupno 26 udaraca (11 prema golu), ja 2 udarca (1 prema golu) i pobjedio sam 1:0{#}

Milan prebacio u formaciju 4-2-4 u 85 minuti, ja u 91-oj zabio iz kontre :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice