Ovaj FM ima bugova više nego ijedan prije... mislim da ću se vratit na 2011 vrlo brzo...
Igram sa frendom preko neta i uspjeli smo klonirat čovjeka! Da, i to je moguće na ovom FMu. Radi se o Igoru Tudoru kojeg smo obojica željeli dovest kao trenera. Tudor je potpisao za njega, al dok još nije bio confirman, uletio sm ja s još jednom ponudom i sad ga imamo obojica. Ja sam Slaven Belupo, on Zagreb. Nijednog igrača se ne možeš riješit čak ni kad nudiš na free, pretrčani kilometri igrača su smiješni (rijetko tko ima preko 8 km), a pobjeđivat je prelagano. Već u prvoj sezoni obojica imamo šansu skinut Dinamo.
Igrao sam solo sa West Hamom i slični problemi su se pojavljivali. Drugu ligu osvojio bez da sam se oznojio i prvu sezonu u Premiershipu sam bio 6. Smiješno.
Dobro, meni je bilo nešto realnije, drugu sam ligu bez većih problema poharao ali sam zato u prvoj ligi nonstop kružio oko 4-5 mjesta i na kraju izborio 4 mjesto što i nije tako nerealno s Frankfurtom u Bundesligi. Sad je Heynkecs otišao nakon što je osvojio s Bayernom titulu i najvjerovatnije će me Bayern zvati a ja hoću sa Frankfurtom da idem igrati LP
Eh da, i dali se vama kad idete na resign samo napravi nekakav crash FM-a? Meni bude nekakav serious error i ruši se igra, i tako svaki put kad pokušam resign