Football manager 2009

poruka: 15
|
čitano: 5.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Football manager 2009

Zna li iko kada izlazi,koje su novosti u odnosu na prošli...?Je li istina da više neće biti kružića nego da će biti 3d prikaz utakmica?

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Football manager 2009

Istina, baš zbog njega nabavljam dvije 4870x2.

LINK

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan

Pa neće valljda biti baš tako zahtjevna da trebaš DVIJE 4870x2?

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W
17 godina
neaktivan
Football manager 2009

ja se iskreno nadam da se zezaš za te dvije 4870x2

ma ziher se zezaš... ma crysis jedna 4870x2 vrtina na high kaj nebi to vrtilo...Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Football manager 2009

Ma covjek se zeza, bez brige ... pa zbog cega bi trebala tako jaka graficka? Mislim da ce uvjetno receno malo tko imati problema s grafickom, prije s CPU-om i/ili RAM-om.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2008 0:42 (Maximus).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Football manager 2009

Zna li itko hoće li se morati koristiti taj 3D prikaz ili ćemo se moći vrati na kružiće kada god poželimo?Neodlučan

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Football manager 2009

Ovo je dobra vijest.

Jel se netko sjeća Footbal Managera sa ZX Spectruma? Sjećam se da su neki entuzijasti stavili da igrač vodi Dinamo od 4 britanske lige prema gore. Osmijeh

Ta je igra još prije 25 godina imala simulaciju situacije pred golom na temelju statova koje je igrač odigrao prije. Samo su po ekranu trčali "čiča-gliše", crni i bijeli s jednim pixelom kao loptom. Ali je bilo napeto. Ne znam zašto FM to nije imao od početka na PCu, taj grafički prikaz igrača tijekom tekme.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Zna li itko hoće li se morati koristiti taj 3D prikaz ili ćemo se moći vrati na kružiće kada god poželimo?Neodlučan

Moći ćeš se vratiti na kružiće kad poželiš, ostavili su taj prikaz tako da je izbor na tebi.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Football manager 2009

Evo da i ja nesto napisem za fm 2009.Otkad je i izasla ova igra non stop je igram .Fala dragom bogu da su se sijetili napraviti 3d prikaz.Smijeh

Još to nije na razini managera kao sto je to bio premier manager 2000.To je prvi manager u kojem ste imali 3d prikaz golova,mogli ste i gledati cijelu utakmicu,a mogli ste samo stisnuti na kraj utakmice i on bi vam izbacio krajni rezultat,ali to nije sve.vi kao menađer ste određivali cijenu pretplate na početku sezone pa stavite cijenu preskupu pa prodate 5 do 6 tisuca karata.Nakon toga bi vas uprava pitala za svaku utakmicu kolika je cijena karte.Stadion ste gradili isto u 3d prikazu bilo koju stranu tribine koju date ponovo da se gradi trebalo bio cekati da se izgradi po 6-7 miseci.Normalo imali bi vise opcija za svaku tribinu ako se nevaran bilo bi po 15stak opcija za svaku tribinu ali i izođači radova su se natjecali normalno tko ponudi manju cijenu za izgradnju toga uzimate.Mogli ste jos i graditi shop za fanove kluba ,medic centar da se igraci brze vracaju nakon ozlijeda,parkiraliste,youth centar za nove mlade nade,pomocna igralista itd,normalno i to je bilo u 3dprikazu.I uz sve to morali ste voditi privatni zivot imas curu moras je izvest vani ili kupit joj cvijece aj zaboravi godisnjicu ili rodendan dobijes nogu.Zato vec dosta dugo cekam da fm2009 izade ali trebati ce jos najmanj dva nastavka da dođu do ovoga sto sam naveo ali na dobrom su putu i samo tako neke nastave.I nemojte nista zamjeriti ja neman nista protiv fm dapace igran ga kad god mogu ali samo govorin da ako je ovo bilo prije 8-9 godina i tehnologija se pomakla zamislite koliko u ovih zadnjih godina koliko onda mogu i oni  se potrudit barem radi nas koji igramo ovu igricu.Jos samo da recem za kraj koliko se FM poboljsao u zadnjih 4-5 godina uvjek stiji na istome samo svaku godinu dodaju po dvi tri stvari nove i to u razgovoru sa igracima .Zato jedva cekam viditi 2009 ZIVILI SVI KOJI IGRAJU FM.BOOG

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Skile kaže...

I uz sve to morali ste voditi privatni zivot imas curu moras je izvest vani ili kupit joj cvijece aj zaboravi godisnjicu ili rodendan dobijes nogu.

Lol, pa igraj simse, a ne managera.
17 godina
neaktivan

Evo nekih promjena u odnosu na 2008:

Details about 3D Match Engine:

- Players will be differentiated by skin colour, hair colour, weight and height.

- 3D view is only method of match representation. It will not influence on speed of match calculation.

- When goal is scored there will be several variants of goal celebration by team. There will not be individual goal celebration.

- Goalkeepers and their saves will have quite good animation because it's very important part of football game.

- There will be zoom in 3D mode but not very close one. Because SI Games doesn't implemented face textures for players.

- Detailed visualization of stadiums is not in the plans for FM 2009. It can be developed in future versions of the series.

Players:

- Improved development of youngsters. Wonderkids will play flamboyantly since very young age.

- Attributes of players will depend more of trainings.

- Distance running statistics for each player within every game will be available.

* Retired Squad Numbers - You can retire squad numbers after a number of years a players been at the club but the number was not revealed. Also any squad number retired in real life will be retired in the game ie Man City 23 in memory or Marc Viven Foe and West Ham number 6 for Bobby Moore.
* Inactive Team Improved - If you do not select a league any player in that league will now play the full season and the number of games will be correct in thier history instead of playing 10-15 games.
* Player Nationality Improved - Real Life Nationality Laws for different countries cahnged so they are correct with real life. ie A player can qualify for national citzenship after 2 seasons but cannot play for the national team for another 2 years instead of just being 4 years to become a national of the country they play in.
* Referee Watch - Pundits comment during the post game analysis on how refs proformed during the game.
* Pre Game injury history - Players injury history from real life is in the game where possible ie major injuries
* New Sound Effects - Not Revealed but adds effect to match engine
* Ability to reject all loan offers - You can now reject all loans offers from different clubs for one player instead of rejecting them individual.

DEMO IZLAZI: 1.11.2008.

FULL VERZIJA: 15.11.2008.          

17 godina
neaktivan
Šola kaže...

DEMO IZLAZI: 1.11.2008.

FULL VERZIJA: 15.11.2008.          

Ma odakle ti da demo izlazi 01. 11? Nigdje nitko nikada nije dao takav podatak.
S druge strane, vjerojatno izlati 31.10 Svake godine do sada demo je izlazio zadnji dan u mjesecu koji prethodi full releaseu, ili kako god se to zove
.
17 godina
neaktivan

Ja samo znam da full izlazi 14.11 jedva cekam

16 godina
neaktivan
Football manager 2009

Ne mogu instalirari igru. Neprestano mi ponavlja: Error, can't find java 2 runtime virtual machine, međutim java mi je ispravno instalirana.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

skini i instaliraj novu verziju jave i flash playera

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice