Final Fantasy XIII i na PC-u!

poruka: 8
|
čitano: 1.360
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Iako se mislilo da će biti PS3 ekskzluzivna, ova nova igra  u FF serijalu ne samo da će doći i na Xbox 360 nego dolazi i na PC.

Više o tome ovdje:

LINK do vijesti

Totalno me obradovalo ovo. Square će i ubuduće posvećivat više pažnje cross-platform developmentu, pogotovo PC-u. Što ne može biti loše. A FF XIII izgleda odlično.

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

malo sam pogledal po netu, nije još potvrđeno 100%, moguće da dođe na pc. Smijeh

http://www.shacknews.com/onearticle.x/53828

uglavnom dobra vijest (makar mi se zasad čini još glasina), samo treba pričekati službenu potvrdu.

Faithless Is He Who Says Farewell When The Road Darkens
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2008 0:40 (Shai Hulud).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

A sto da kezem osim jedva cekam... FF je odlican... svi djelovi... pogotovo trajnost igranja...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma potvrdio je Square danas na konferenciji da stiže na PC. Tako barem tvrde svi izvori :)

U svakom slučaju, dosta sam zadovoljan šta ću ga moć odigrat na PC-u.

0 0 hvala 0
17 godina

EEEe to sam cekao!!! Final Fantasy je stvarno dobar rpg, meni prvi rpg koji sam ikad igrao bio je FFVIII...ali cut scene e to je slatkis za oci...jedva cekam..

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ooooo

napokon :D
znao sam da će kad tad doletit na PC-e

a najgori dio u toj mojoj priči je da sam igrao VIII (osmicu) i to na svojem PS-u... PS 2 nisam dočekao (nisu mi ga starci htjeli kupit XD), al sam igrao X i XII kod frenda i mogu reć da sam oduševljen :D pogotovo XII - nevjerojatno je kako me očarala :)

a još sam najveći fan osmice - prošo sam ju nekoliko puta, a najviše me fascinirao kraj igre - od kojeg se naježim svaki put kad odigram :D

možda bi mi se i koji drugi nastavak svidio bolje od osmice da sam imao priliku zaigrat. Ali mi je i osmica bila dovoljna da taj serijal proglasim odličnim :D

držim fige da to čim prije stigne na PC :D

I reče Bog - neka bude svjetlo... I woila - žarulja zasvijetli i vidje Bog da je dobro, pogladi se po trbušćiću, zavali se u fotelju i nagradi se friškom pivom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ljudi

FF 7 je legendarna

jos je izasla tam davne "98 (tam negdje)

sline mi cure na pomisao..

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Final Fantasy XIII i na PC-u!

Kada izlazi?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice