FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 800.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 21

😂😂😂😂

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 21
Diplo kaže...

😂😂😂😂

Ocitomsi ga stavio za slicnu cijenu ko neki prodavac coinsa, pa se lik zaletio. Sve u svemu. GG. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
FIFA 21

Ne mora biti. Dođe neiskusni lik i hoće ga kupiti a svi ovi oko njega su skuplji. Logično je da kupi najjeftinijeg a možda je to bio ovaj. Nekada sam tako radio dok mi se trgovalo. Staviš 20 istih kartica s nabrijanom cijenom i u sredini dvije ili tri po nešto nižoj cijeni. Uvijek se netko upecao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 21

E kod mene jedna zanimljiva situacija. Od kad je dosao novi patch meni je ovo neigrivo. Dal je do konekcije ili sta ne znam. Znaci imao sam 13-0 u petak na WL. Od 10-0 sam muku mucio i pricao stalno da mi vise ocjene igraca nemaju veze s onim sto vidim na terenu. Laporte, IF kimmich i ostala takva spora bagra mi je dostizala aubameyang-e, lucas-e, son-e i ostalu moju brzu bagru. Ova situacija s IF kimmichom me posebno iznenadila jer ga je lik imao na CAM poziciji i barem je 5m pretrcao da dostigne aubu u punom sprintu i uhvatio ga je ko da je nista. Ne znam kakv bi to lag morao biti da ovaj prevali tu distancu i jos sustigne nekog tako "uboitog" kao auba, ali sta je tu je. Izgubio sam na penale tu tekmu ako se ne varam i s 13-1 zavrsio pricu za petak. E nakon tog ja gledam cuda i ne mogu vise nista nikom. WL sam zavrsio na 19 pobjeda nakon sto sam 4 ili 5 za redom popusio na rupetine u obrani koje su se desile ja ne znam kako ali su nastale... Zavrsi WL uzmem ja pauzu do danas reko ajde da probamo i ista prica. Znaci gledam cjelu WL kako nitko ne dira obranu a igrac mu uzima loptu ako mu dođe na neku distancu di on moze uzet loptu. Kao što sam prije govorio uvjeti igre nisu nikad isti i ja do današnjeg dana nisam napravio posteno građenje na ovoj fifi ili zagradio napadaca tijelom kao sto se to meni radi. Ne ide jednostavno nemam lock na lopti i ja se slobodno krecem kad pokusavam gradit napadaca i on me doslovno zaobiđe ko da me ni nema, bez utjecaja na brzinu ni nista. U istoj situaciji moj napadac sprinta u leđa branicu i to je to kraj akcije. Ali famozno mi je to kako nitko nema potrebu dirat obranu i to prolazi i više nego dobro, čak odlično. Pobao sam ja ganjat likove s kanteom, ali tad ovaj mora doslovno pretrcat ravno između mojih branica i ima prazan gol. U mom slucaju to ne prolazi jer branic sam pokriva prostor i pecka loptu proc. Kad bi poslao igraca s L1 u prostor njegov branic ko da vidi sta stiscem i krene metar i pol ispred mog igraca bez da je oznacen ili da netko s njime upravlja. Opet to nisam vidio kod mojih od kad je fifa izasla. Sto se mene tice obrana je na manual i ako mislis uzet loptu moras zadovoljit barem tri parametra: pogodit skoro pa savrseni tackle, imat skoro pa savrsenu poziciju i nadat se da nema delaya ili krive animacije.  Tad ja uzimam loptu ostalo sve je prolaz ko nož kroz maslac. Nedaj bože da lik napravi fintu jer moji igraci dozive delirij i krenu put ka slacionici.

I tu se desava situacija koju sam snimio.

Evo video:

Da se razumijemo, obrana je ovdje dosta lose odigrana, ali jedan detalj je onaj koji sam uspio konacno ulovit i uhvatit volju da ga uploadam i prodiskutiram. Znaci prvi alexandar arnold radi tackle doslovno 15 minuta nakon sto sam ja pritisnuo, jer eto prilike za najduzu mogucu animaciju. Oznacavam lenglea s kojim pratim igraca koji si je ocito dao predugu loptu u for i vidim da alba dolazi na tu loptu i ima je i mislim to je to presjec ce je jer tako se gubi lopta na ovoj fifi. Kad ono vidi se po animacijama da alba zastaje i krece proc od lopte koju je imao. Znaci nece je uzet sam, zapravo ce se i maknut lopti. Oznacavam ga iste sekunde, panika, sto se događai u tom procesu vjerojatno negdje i lenglet registrira tackle i ostaje na tome da ovaj fino zabija gol. Ali jasno se vidi da igraci se micu lopti i ne zele reagirati na loptu. To je ono sto moj gameplay cini drugacijim od onog sto vidim da je s druge strane igralista. 99%, ali 99% igraca od subote ne dira obranu i obrana sama radi. Ja to pokusam ne ide i igraci se micu lopti. Ako i pogodi mog igraca ovaj loptu ne uzima ko njegov, znaci da opali samar napadacu i krene u kontru vec se lopta nekontrolirano odbije nekamo, kamo vec i obicno vec netko drugi natrcava dok opet moji CDM igraci gledaju van svoje pozicije njegov napad.

Nevezano za ovaj video. Nakon 13-1 wl nisam primjetio neki veci skill ili slozeniju, lukaviju, kakvu vec ocete taktiku ili nacin igranja protivnika. Vec sam primjetio da sam presjekao puno manje onog sto sam prije. Znaci covjek dodaje pas koji ima mali postotak prolaznosti iltiga je riskantan i taj pas prolazi gotovo pa uvijek nakon petka. Nemam nacina da ga presjecem. Od petka imam po 35 tackleova u obrani sto znaci da nesto radim, ali da se odbija sve k vragu i njemu. Sumnjam vise da je skripta tu, jer i skripta manje guzi i nije toliko ocita, ali nesto ovdje nije kak spada. Dal mi ne odgovara novi patch ili sta ne znam. Dal je najezda likova s legacy deff, ne znam. Ali nesto nije kak bi trebalo biti, a volje za daljnjim istra zivanjem nemam. Vidjet cemo u cet kako ce me motivirati da uopce pocnem nešto radit po tom pitanju i pokusat dokučit zasto se ovo događa. Po svemu kak izgleda, vrijeme je da se prestane igrati ovo smece.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 21

https://imgur.com/hG10v7E

Da sam znao koliko je muke sa slaganjem gifa, odustao bih.

Uglavnom, ovo mi se dogadja od novog patcha, je li to samo kod meni tako? Ovo se dogadja sa bilo kakvom vrstom akcije (dodavanje, pucanje)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sheeva kaže...

Uglavnom, ovo mi se dogadja od novog patcha, je li to samo kod meni tako? Ovo se dogadja sa bilo kakvom vrstom akcije (dodavanje, pucanje)

Ubuduće stisni trokut na daljinskom da bar vidimo cijeli kadar bez izbornika. Ovako vidim pola kadra i nisam ništa skužio o kakvom se problemu radi? Inače, prije mjesec dana sam postao sličnu situaciju da strelica pokazuje jedan smjer a igrač dodaje u drugom smjeru. Nema to veze s ovim patchom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 20:58 (movie).
10 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

To ti je zato jer imas full assisted na dodavanje.

Oba igraca u napadu su ti pod istim kutom u odnosu na igraca s kojim dodajes i igra ti je automatski dodala blizem igracu, to se u nekim situacijama moze zaobic duzim drzanjem X.

Btw isplatilo se kockanje na Ferran Torresa kupljen za 36,5k u subotu nakon lose utakmcice prodan maloprije kad je zabia gol Njemackoj za 47,5-48k

17 godina
Diplo kaže...

Ja nemam pa se isto zna događati kada imam gol šansu. Igra kao namjerno neki put doda onome koji nije u šansi.

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Diplo kaže...

Ja nemam pa se isto zna događati kada imam gol šansu. Igra kao namjerno neki put doda onome koji nije u šansi.

Svejedno, ne kazem da Fifa nije sjebana u tom segmentu al tu dosta toga odlucuje. Njemu se npr ne vidi jacina dodavanja na ovom videu moga je samo 1 bar stisnit normalno da lopta nece otic onome koji je 50m udaljen.

Ovo govno malo Torres opet zabia evo ga sad na 68k puuu

7 godina
neaktivan
FIFA 21

Bez ovog kao, jednostavno doda krivo jer je red da te malo jebe. 😁

Odigro sam upravo 7 tekmi ovog RTTF questa za paketice, 4-3 skor, jos moram 2 od 5 za finalnu nagradu. Obozavam paketice.

Svaku tekmu je radila skripta na najjace... golovi u valovima, rezultati vaterpolski, jebanje ko na kink.com... vec treci dan zaredom je kod mene tako, nadam se da je dosta pa da slijedi tjedan dana mediterana... vidjeti cemo... 

0 0 hvala 0
14 godina
Diplo kaže...
movie kaže...
Diplo kaže...

Svejedno, ne kazem da Fifa nije sjebana u tom segmentu al tu dosta toga odlucuje. Njemu se npr ne vidi jacina dodavanja na ovom videu moga je samo 1 bar stisnit normalno da lopta nece otic onome koji je 50m udaljen.

Dobra taktika. Netko je na tebi zaradio i to dobre coinse.

10 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...
Diplo kaže...
movie kaže...
Diplo kaže...

Dobra taktika. Netko je na tebi zaradio i to dobre coinse.

Sve je to kocka ne mozes ocekivat da ce zabit opet i to Njemackoj.

Da ga nisam proda i da nije zabia otisa bi na 40k i ne bi zaradia nista, ovako nekih 70k+ 

Sad sam 2 kupia za 80k proda za 99k zabia je hat trick evo ga na 100k al opet ne moze dobit totw jer je utorak. sutra ce crashat dosta ce spusit coinse na njega.

17 godina
Diplo kaže...

Nikad igrač koji je igrao u utorak nije bio u srijedu u totw stoga ne kužim kaj ljudi daju tolike novce za karticu koja najvjerojatnije neće dobiti nadogradnju? Možda EA napravi izuzetak ali teško. Prošli put je Jota u utorak zabio dva gola i asistirao i nije bio u totw. Kad je normalno kolo u totw ne ulazi niti igrač koji igra tekmu u ponedjeljak.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 22:49 (movie).
13 godina
FIFA 21

Moras bit dobar komad bedaka da ides kupovati igraca koji je u utorak zabio 3 komada. Nikad, ali doslovno nikad igrac koji je u utorak odigrao dobro nece dobit TOTW. Ko je odigral dobro izmedu petka do ponedjeljka. To je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Diplo kaže...

Nikad igrač koji je igrao u utorak nije bio u srijedu u totw stoga ne kužim kaj ljudi daju tolike novce za karticu koja najvjerojatnije neće dobiti nadogradnju? Možda EA napravi izuzetak ali teško. Prošli put je Jota u utorak zabio dva gola i asistirao i nije bio u totw. Kad je normalno kolo u totw ne ulazi niti igrač koji igra tekmu u ponedjeljak.

Ima dosta ljudi koji to ne znaju i podlozni su hypu. 

I da se kojim slucajem dogodi da prvi put neko dobije totw i upgrade za utakmicu odigranu utorkom ovaj Torres  ne vrijedi ni blizu 100k, 60tak max.

13 godina
FIFA 21

U FIFI 20 sam postio s ikonama, al sad se otvorilo i nadam se da neće stati :)

Riješio ovaj zadatak danas što je izašao i u rare mega packu uleti Hagi.

Sad me malo jebe jer ne igram formaciju s CAM-om pa ću morat mijenjat na 4-1-2-1-2 ili ću ga tutnut na ST?

Moram ga prvo probat kako se ponaša pa ćemo vidjet.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
FIFA 21

Nakon što sam se spojio sa žicom

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Čudna je Hagi biljka.

Počeo sam igrati 4-1-2-1-2 (2) - to još nisam probao u ovoj FIFI - Hagi je na CAM-u.

Ne znam dal mi se to sviđa ili ne, al Hagija ima više na desnom boku nego na CAM poziciji :)

Imam u ekipi Jamesa običnog iz Manchestera, a njih dvojica su slični po konstituciji i masu puta mi se dogodi da mislim da je Hagi, a ono James :)

James procvjetao u novoj formaciji i često mijenja mjesta sa Hagijem koji ide na desni bok.

Jučer dodam loptu CAM-u (Hagiju) i idem u kontru... ovaj trči k'o Bolt jebo majku... još ja gledam i ne vjerujem da je Hagi tako brz... dođem pred golmana, namjestim da puca lijevom pošto je ljevak, on opali desnom - GOL!!!!

Koja pička materina, zašto je pucao desnom, aj ok, zabio je pa me ne ljuti.

Ide animacija za igrača, a ono James HAHAHAHAHAH

Zato je Hagi bio tako brz jebo majku HAHAHAHAHA

Moram ga malo s postavkama probat stabilizirat na CAM-u jer mi je sad sve na default, a i na ST mislim da bi bio dobar jer kad god je bio u 16m lijepo se otvarao i prilično je ubojit.

Zveknuo sam jednu s 20m, projektil je ispalio ljevicom i bez greške pogodio.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 21

Evo čime se oni bave dok svi čekaju promjene u gameplayu. Nema tu pomoći

https://ffa.hr/vijesti/dua-lipa-stize-u-fifa-u-21-skenirana-je-bolje-od-99-igraca/53096/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

https://ffa.hr/vijesti/dua-lipa-stize-u-fifa-u-21-skenirana-je-bolje-od-99-igraca/53096/

Jace od te vijesti su komentari ispod clanka. Najjace rasprae o pravom nogometu.

10 godina
Imam pitanje.
Je li samo ako kupim TOTW karticu dobiva nadogradnju ovisno kako taj igrac odigra? I ako mi mozete reci koji dan bude nadogradnja i je li ako igrac ima npr 84 ocijenu, moze pasti ili ocjene mogu ici samo gore?
Ispricavam se ako je netko vec o tome pisao...
Unaprijed hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
13 godina
iDelete kaže...
Imam pitanje.
Je li samo ako kupim TOTW karticu dobiva nadogradnju ovisno kako taj igrac odigra? I ako mi mozete reci koji dan bude nadogradnja i je li ako igrac ima npr 84 ocijenu, moze pasti ili ocjene mogu ici samo gore?

Regularna kartica ne dobiva upgrade isto kao ni downgrade ako igrač bude u TOTW.

EA izbacuje novu TOTW karticu tog igrača koja tjedan dana bude u paketima, do idućeg TOTW.

Srijedom izlaze kartice koje su ušle u TOTW.

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
iDelete kaže...
Imam pitanje.

Niti jedna kartica u igri ne moze dobit downgrade,

Mogu dobit upgrade OTW i RTTF kartice, otw kartica dobija upgrade vecinom kad igrac odigra dobru utakmicu, a rttf kad njegov klub prodje grupu ili playoff rundu u ligi prvaka ili europskoj ligi.

77 do 78  +4

79 do 81 +3

82 do 84  +2

85 do 98  +1

10 godina
neaktivan
FIFA 21

Zanima me da li bi prodali first owner Neymara i kupili ga nazad za 100-150k profita?

2 DA
1 NE

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
FIFA 21

Postoji li neko na ovom forumu ko zna da li se moze ime kluba promeniti vise puta ? posto za sada ne znam na koji nacin da promenim opet

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
movie kaže...

Jace od te vijesti su komentari ispod clanka. Najjace rasprae o pravom nogometu.

Dua je kraljica ne diraj mi Lipu 

17 godina
skemi kaže...

Postoji li neko na ovom forumu ko zna da li se moze ime kluba promeniti vise puta ? posto za sada ne znam na koji nacin da promenim opet

Ne možeš

8 godina
FIFA 21

idem odigrati friendlie koji su mi ostali, 100+ms. Div Rivalsi na 60ms.

Super, odlicno, svaka cast EAu.

0 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

idem odigrati friendlie koji su mi ostali, 100+ms. Div Rivalsi na 60ms.

Super, odlicno, svaka cast EAu.

U čemu je onda fora da je kod mene to 19ms? Tu smo negdje po mjestu stanovanja jedino možda imamo različitog davatelja internet usluga. Ja imam doma dvije internet veze. Kada sam na A1 to je oko 19ms a kada se prebacim na t com to je oko 45ms. Po tome ispada da se nešto pita i operatera?

14 godina
neaktivan
FIFA 21

jel se veže rank iz rivalsa sa friendly sranjima? pa od kad sam u prvoj diviziji kaj god da riješavam sve je muka, svaki protivnik je dobar i sa svakim se borim do krajnjih granica.

moram pod hitno past tamo 3-4 diviziju

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice