FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.210.128
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
ZeNGe_CRO-mt kaže...

aguero mi je otkriće, nisam ga do sada koristio ali stvarno je top 

icardija sam probao par tekmi i mogu vam reći da će mi biti koristan

Aguero scream je jos uvijek jedna od najboljih ST kartica npr.

Nije li ti Icardi malo clunky? Onako nespretan nekako, par ljudi mi je to reklo.

https://www.youtube.com/channel/UC4nWZGlmUj1XDSzXk2ak8Hg?
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Jeli moguce namjestiti da sve utakmice igras doma, 5 od 5 jutros igram protiv nijemaca u gostima.

1 0 hvala 0
13 godina
zagid3 kaže...

Jeli moguce namjestiti da sve utakmice igras doma, 5 od 5 jutros igram protiv nijemaca u gostima.

Ima neka shema sa onim prvim screenom gdje biras dresove. Nest' ako se igraci pojave odma ili ne. Guglaj, najbolje je tak saznat.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
zagid3 kaže...

Ima neka shema sa onim prvim screenom gdje biras dresove. Nest' ako se igraci pojave odma ili ne. Guglaj, najbolje je tak saznat.

To znam da je prije bilo ali su maknuli. Prosao sam sad letimicno kroz bivse streamove tryhard streamera (fuji720p i slicni) koji su prije igrali sam home gameove i vidim da su i oni igrali pola away. Mislim da nisam imao srece i spojilo me s nijemcima, a oni su najblize serverima.

5 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Kad stisnes da ti trazi protivnika i ako odmah uđe na ono di biras dresove, znaci da igras u gostima, ako treba par sek da nađe, igras doma..

Meni nema bas nikakve razlike igrao u gostima ili doma, iako sam negdje vidio da je kao doma bolje ali fifa je fifa tako da..

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Snaso me.i treci poraz u wl. Taman jovic roknuo hat trik ovaj pritisne pauzu i meni redovni restart routera. Vec sam postao i sam sebi protivnik. Ili su i tcom njihovi placenici pa nam resetiraju rutere. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Nije mi sudilo faul, a dogodilo se ovo... još uvijek ne razumijem u čemu je štos?

Da li postoji neko nogometno pravilo koje slučajno ne znam, neko tajno pravilo koje su iluminati smislili?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Jedan od korisnijih videa koje sam vidio. Cak je i dodao eye trackera lik. 

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Oce bit jos jedan swap kartica krug, ili je ovo zadnji sta se ovog tice?! Da znam kojeg igraca uzeti.. hvala

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

77% tocnih, dodavanja. Jos jedan poraz. Fina igra. Do 70min nije udario po golu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Već nekoliko tekmi mi stoji 2/3 assist with trough balls. Sada sam asistirao za 4 gola i ne prizna mi? Koja im je sada to fora?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Već nekoliko tekmi mi stoji 2/3 assist with trough balls. Sada sam asistirao za 4 gola i ne prizna mi? Koja im je sada to fora?

Bude ti registriralo kad im serveri dodu na sadasnje vrijeme, jer prema gameplayu ja bi reko da su par sati u rikverc kaj se tice sa vremenom. Sugava banda. Kako odigrat WL ako moj Douglas Costa sa maksanim statstima u driblingu napravi 15 dodira viska.

13 godina
neaktivan
FIFA 20

9 utakmica za redom u gostima tek 10. je bila domaca i to sam odma zabio 6 komada jer je bilo igrivo.

Kak je najlakse uploadat videe ovdje, dali treba jutub kanal napraviti? Ima dosta klipova za rubriku vjerovali ili ne

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Youtube. To je najlakse jer mozes direktno sa konzole. 

Evo mojih gol masina. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Youtube. To je najlakse jer mozes direktno sa konzole. 

Evo mojih gol masina. 

Puj puj puj ben yeder :D

6 godina
neaktivan
Zaha je jedan od najboljih napadaca u igrici, jako zahvalna zamjena. Kad god da sam ga koristio tip je trpo ko Rocco Siffredi

0 0 hvala 0
16 godina
Gerro kaže...
Zaha je jedan od najboljih napadaca u igrici, jako zahvalna zamjena. Kad god da sam ga koristio tip je trpo ko Rocco Siffredi

Ne bih se baš složio. Imam 500-600 tekmi s onim crnim zahom, katastrofa je, lijeva noga nula bodova, kontrola lopte još gora, jedino šta ima je brz i tu desnu nogu. Totalno nekompletan i nedorečen napadač.

Btw, moja prva tekma wl ovaj vikend. Totalni egal tekma, ALI, u 80oj sam imao kontru za zabit gol za win, crknu mi baterije na gamepadu, dok sam promijenio, već je lik bio pred mojim golom :/. U prvom produžetku, imam kontru 2-1, i umjesto da dodam lijevo, ja idem skroz iskosa ko sivonja nabit u prvi kut, reko ući će.... Obranila je pantera na golu. Ako bude svaka ovakva, jer ovaj protivnik je imao fajn jači tim neg ja, al da se nadigravam, bit će gušt, bez obzira na skor. Samo, bojim se da se prerano veselim jer sam tek počeo....

13 godina
FIFA 20

Nevjerovatno je da kad god izbace dobar SBC on mora bit untr. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Ovaj watkins mi opako liči na novog kenta, sad sam malo uspoređivao, osim composure-a, dosta je bolji u svim bitnim statsima. Samo da ti statsi ne ostanu na papiru.

A pl.moments laporte izgleda dobro, osim tog vražjeg pacea, komatozan je, jedino sa shadowom dolazi u normalne vrijednosti 80+, ali mu shadow boosta def.statse koji su mu ionako odlični....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

Ovaj watkins mi opako liči na novog kenta, sad sam malo uspoređivao, osim composure-a, dosta je bolji u svim bitnim statsima. Samo da ti statsi ne ostanu na papiru.

A pl.moments laporte izgleda dobro, osim tog vražjeg pacea, komatozan je, jedino sa shadowom dolazi u normalne vrijednosti 80+, ali mu shadow boosta def.statse koji su mu ionako odlični....

Watkins mi je malo skup samp zbog 65 compousera. Laporte je ok za nekog kome se da zajebavat sa rivalsima radi te kartice. 

17 godina
neaktivan
Gerro kaže...

Malo je scary da znas tocno kako se pise njegovo ime. :D

16 godina
SimeKZ kaže...
jopis kaže...

Watkins mi je malo skup samp zbog 65 compousera. Laporte je ok za nekog kome se da zajebavat sa rivalsima radi te kartice. 

Jedino mu composure i ne valja, al to smo navikli kod ea u zadnjih par mjeseci, još od onih rozih di je odegaard bio, svaka kartica koja je imala brutalne statse, uglavnom je imala jednu stavku dosta lošu...

Prebacio sam se na 424 za ovu wl, s 2cdma u sredini, Desailly i Makelele, za sad funkcionira odlično.

17 godina
SimeKZ kaže...

Toliko je dobar da se 10 minuta nakon njega niti ne sjećam što sam u njemu dobio?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2020 20:10 (movie).
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Toliko je dobar da se 10 minuta nakon njega niti ne sjećam što sam u njemu dobio?

ja sam dobio Robertsona, 12-15k coinsa. Nek se jebu sa tom untr. spikom.

17 godina
FIFA 20
Nekad si znao koji će rating imati TOTS kartica jer su sve statse podizali za 5 od zadnje kartice igrača. Danas slažu ratinge kako im se digne. Recimo, Gomez ima zadnju karticu ratinga 85 i dobije TOTS 93. Leno ima zadnju karticu ratinga 86 i dobije sramotnu TOTS karticu 88. Dakle, tako nešto nisam vidio od 2012 godine. TOTS karticu dignuti za 2 je smiješno. Recimo, neka sezona krene i lik do kraja prvenstva stigne prestići TOTS karticu kroz TOTW.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ja se sjećam.

80 najjača kartica.

A prve dvije su bile crne copa america kurac palac.

Odličan pack!

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan
FIFA 20

https://www.youtube.com/channel/UC4nWZGlmUj1XDSzXk2ak8Hg?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Uletio mi lik s ovim timom i znao sam da ce biti sranja. A nije mi jasno zasto moraju bas tako na ocigled krasti... 3 sanse je imao tako da je s odbijanca lopta zavrsila u njegovim nogama... Meni neymar na posudbi promasio dva puta gol s nekih 14 metara... Imam snimku jednog cak i cudna animacija golmanove noge, al neda mi se sad jebat s yt... Ovo je bas dno dna, razigram mu obranu ko mladom majmunu i onda dode igrac s 5*wf i 95+ finishing i lupa po sredini gola, jebote. Lik zavrsi u gold 3 maksimalno s tim timom i to kad ga skripta sere i bas meni dode nakon 5 poraza di mora pobjediti da se ne place tati nek mu kupi novu igru. A lik ima acc od 2014 i fakat lose igra u kurac. Samo duge lopte u for i ako prođe prođe, nije prosla ni jedna onda se zaletava u ramosa i lopta mu se odbija natrag u bolju situaciju nego je mogao zamisliti a kamoli odigrati... Retardirano do amena. Napustio me sampionski mentalitet nakon ovog. :D

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 20

Serveri kao i dosad teško sranje. I prije korone su bili očajni, ali sad su dno dna. To što prije matcha pokazuje ping 40 ms, koji varira tipa +-2, to što pinganje servera preko uotracea pokazuje da nema packet lossa ni na jednoj pinganoj adresi ne znači apsolutno ništa. Ili je to fake, napravljeno da svima isto pokazuje bez obzira na kvalitet tvog interneta, ili serveri na koje spaja većinu sa naših prostora su teško smeće koje ne može da podnese ni približno opterećenje kojem su izloženi. Znači praktički sve sam omogućio da bude što je moguće idealno sa moje strane.

Moj internet koji ne puca, stabilan, u drugim igrama sa normalnim serverima nemam problema, ali ovdje jednostavno kasne komande nenormalno, nešto kao ako je neko probao da igra igre preko stvari kao što je google stadia i slično. Tipa pritisneš tipku, digneš ruku s iste, i onda tek se to desi na ekranu. E sad to treba zamislit u online igri kao što je fifa koja zahtjeva izuzetnu brzu izmjenu komandi. Strava i užas bude. Na to dodaj kao da se igrači kreću kroz nešto što je gušće od zraka, otpor im je tri puta veći nego realno. Na taj način igrači izgledaju okretni i brzi kao da imaju negativne bodove na statse. Kad ide lopta prema njemu on pravi polukrug prema njoj, umjesto da ide pravolinijski, jednostavno svaka situacija ima promjenje animacije jer dolazi do desinhronizacija. Kad se igra kao domačin, bolje je, ali i dalje delay i tad izuzetno osjetan.

Već lagano razmišljam o potpunom prestanku jer ovo se ne može popravit. Svakako sam smanjio itekako i igram mnogo manje nego prije.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Black and white kaže...

Serveri kao i dosad teško sranje. I prije korone su bili očajni, ali sad su dno dna. To što prije matcha pokazuje ping 40 ms, koji varira tipa +-2, to što pinganje servera preko uotracea pokazuje da nema packet lossa ni na jednoj pinganoj adresi ne znači apsolutno ništa. Ili je to fake, napravljeno da svima isto pokazuje bez obzira na kvalitet tvog interneta, ili serveri na koje spaja većinu sa naših prostora su teško smeće koje ne može da podnese ni približno opterećenje kojem su izloženi. Znači praktički sve sam omogućio da bude što je moguće idealno sa moje strane.

Moj internet koji ne puca, stabilan, u drugim igrama sa normalnim serverima nemam problema, ali ovdje jednostavno kasne komande nenormalno, nešto kao ako je neko probao da igra igre preko stvari kao što je google stadia i slično. Tipa pritisneš tipku, digneš ruku s iste, i onda tek se to desi na ekranu. E sad to treba zamislit u online igri kao što je fifa koja zahtjeva izuzetnu brzu izmjenu komandi. Strava i užas bude. Na to dodaj kao da se igrači kreću kroz nešto što je gušće od zraka, otpor im je tri puta veći nego realno. Na taj način igrači izgledaju okretni i brzi kao da imaju negativne bodove na statse. Kad ide lopta prema njemu on pravi polukrug prema njoj, umjesto da ide pravolinijski, jednostavno svaka situacija ima promjenje animacije jer dolazi do desinhronizacija. Kad se igra kao domačin, bolje je, ali i dalje delay i tad izuzetno osjetan.

Već lagano razmišljam o potpunom prestanku jer ovo se ne može popravit. Svakako sam smanjio itekako i igram mnogo manje nego prije.

Jes jes meni isto rade ta optrcavanja. Sumnjam ja i dalje da su serveri losi, sve je to compenzacija da i ovaj koji ide na internet preko leso kuhane brokule moze koju pobjedit i kupit fp. Oni nemaju konkurenciju, njima nije bita brij zadovodljnih korisnika vec broj korisnika i tako se ponasaju. Zato i dalje ne znam kako i ko po kojim pravilima netko moze lupiti 30-0. Ma nema tih trikova i razumjevanja igre koji mogu prevladati ovo sve sto se dogada. Jednostavno je neoguce.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice