FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.249.895
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 20

cicek  - u prilogu ti je ss mog uo tracea. čim prođe ovaj tcom ip, ping ide na 126 :/.

Druga slika - F.Anderson, ovaj iz season objective-a je mrak. Čovjek se ubacuje u prostor, traži loptu, šut odličan, 99% sam siguran da Sane ode na transfer listu nakon 700 utakmica, pogotovo što sam odigrao sve za Oršića, imam Perišića još i Trossarda iz prethodnih objective-a na lw/lm. Sane je prvotimac već mjesecima, ali Anderson je u par tekmi napravio više nego Sane u prvih 30.

Ostale slike - eto vam iz 7.e divizije tim, a lik... Pay to win 1001%. Mene bi bilo sramota tako brutalno loše igrat sa svim tim ikonama+mbape i son. Strašan tim i strašan panj. 3-0 sam poveo u prvih 25 minuta. T.Abraham ovaj iz sbc-a i Rashford su ga izhebali ko malog majmuna. Onda je malo skripta ukočila moje pa nisu mogli ni potrčat ni dodat loptu 20ak minuta, ali čim je krenuo normalan gameplay, popio je p2winčić još 2 komada, džabe sto ikona u timu a glava prazna.

Oršića nisam stigao isprobat, kasno mi je sad, na papiru je brutalan, vidjet ćemo sutra navečer kakav je u praksi, ak je bolji od Perišića, bit će odlično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
jopis kaže...

cicek  - u prilogu ti je ss mog uo tracea. čim prođe ovaj tcom ip, ping ide na 126 :/.

E vidis ovaj  vrag sto imas packet loss 100% to je stara neka domena koja je po svemu sudeci van funkcije ili sluzi za nesto drugo. Ovi iz ea supp tvrde da ovaj unknown host ne smije biti. Vraga nesmije kag je to samo ime domene koje je nebitno isto kao i ime igraca koji je zabio gol, bitno je da pise 1. Ako ima ip adresa radi. 

Znaci taj operater koji ti imas koristi tcomovu infrastrukturu. Kao sto sam i mislio svi nasi ISP nekim djelom koriste tcomovu infrastrukturu. 

Mozda da jos probas ugasit firewall pa probat ako ima koje razlike. 

Na ovom drugom ti je ping skocio u jednom trenutku na 281, tu bi ti igra malo stucnula vjerojatno. 

E sad kad se ja spajam iz frankfurta ovaj prvi je zelen koji je tebi i meni kad se spajam bez vpna sivi. Jos mi malo istrazivanja sutra preostaje, al na nekvom tragu jesam.

10 godina
FIFA 20

E svasta sam video ali ovako nesto nisam ni sanjao da cu da vidim, blejao po twitchu i naletim na ovog momka, cini mi se da portugalski prica, nema ruke, decko igra nogama i sto je najbolje od svega igra super, radi skill moves itd :D

Morao sam da se vratim da vidim, igra 6 diviziju haha i to sa nogama 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 5:08 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Jutros me dočeka poruka na mailu da mi je psn račun suspendiran na 3 dana

The suspension will last for 3 days and will be lifted on . You won’t be able to access online multiplayer, PlayStation Store and other network features until the suspension is over.

Igrao sam jučer protiv nekog Talijana koji je poveo 1:0 i drzao loptu do kraja skoro, presjecem i zabijem. Onda je krenuo u napad, opet presjecem i pobijedim 2:1.Prvo je on meni pisao par poruka, pa ja njemu itd. Ništa sad tu nije bilo nešto posebno : Italian rat  noob, idiot itd..

Sad sam provjerio uredno se logiram u companion app. U psn aplikaciju ne mogu 

I sad ja radi toga ne mogu 3 dana igrati online ?? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 8:51 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Klasicna navlakusa. Prvi posalje poruku, ti puknes insult i on prijavi. 3 dana si bez online igranja. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
SimeKZ kaže...

Klasicna navlakusa. Prvi posalje poruku, ti puknes insult i on prijavi. 3 dana si bez online igranja. 

Kakva picketina. E ti talijani su najgori, što se tiče igre a i ovakvih stvari. 

13 godina
FIFA 20

Meni još 3 gola s veznjakom ostala da riješim Oršića.

Bokte, ovi u 7. diviziji kakve ekipe imaju, a jadnici ne znaj igrat :)

Svaki drugi tim protiv kojeg sam igrao ima barem tri ikone i to ne swap nego kupljene pa Neymar, Messi, Mbappe - bez njih ne izlaze na teren ni pod razno.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

Evo uspio sam i ja to odraditi ali meni te brojke ne govore puno. Kakva je situacija kod mene?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 9:31 (movie).
17 godina
cicek kaže...
jopis kaže...

E vidis ovaj  vrag sto imas packet loss 100% to je stara neka domena koja je po svemu sudeci van funkcije ili sluzi za nesto drugo. Ovi iz ea supp tvrde da ovaj unknown host ne smije biti. Vraga nesmije kag je to samo ime domene koje je nebitno isto kao i ime igraca koji je zabio gol, bitno je da pise 1. Ako ima ip adresa radi. 

Znaci taj operater koji ti imas koristi tcomovu infrastrukturu. Kao sto sam i mislio svi nasi ISP nekim djelom koriste tcomovu infrastrukturu. 

Na ovom drugom ti je ping skocio u jednom trenutku na 281, tu bi ti igra malo stucnula vjerojatno. 

E sad kad se ja spajam iz frankfurta ovaj prvi je zelen koji je tebi i meni kad se spajam bez vpna sivi. Jos mi malo istrazivanja sutra preostaje, al na nekvom tragu jesam.

Pa jesam na tscumu. VDSL, linija idealna, 60/10, stotinjak metara do pošte/centrale.

FW u ruteru ugašen od prvog dana.

8 godina
FIFA 20

Deci, svi vasi UOTracevi su normalna stvar. Skok u brojkama je zato sto vas odluci povezati sa USA Conneticut serverom pa vas vraca u Dublin nakon toga.

To je cisto do EAa.

0 0 hvala 0
13 godina
manipulator kaže...
SimeKZ kaže...

Kakva picketina. E ti talijani su najgori, što se tiče igre a i ovakvih stvari. 

Ja sam dobil 2tj jer sam lika u GT Sportu naguzio zbog njegovog ranog kočenja. Kasnije mu napisem da zakaj to radi i da mu se ispricavam. Na to sam dobil fuck you noob. I ja sam mu, vratil, al je on mene prijavil i jbg. 

13 godina
Pozdrav ekipa. Prije par godina dok sam bio podstanar u zgradi na bnetu imao sam problema s pingom na fifi nakon otvaranja portova i svega i svacega sto su preporucili ljudi i na forumima i na eahelp. Da ne duljim, bnet je koristio cgnat valjda za cijelu zgradu pa mozda to rade i vasi isp. Ulogirajte se na ruter, provjerite wan-ip. Zatim odite na whatsmyip.org i ako je razlicit saljite zahtjev da vam daju javnu ip adresu. Ne znam je li vec tko pisao o tome pa izmisljam toplu vodu, al ako nekom pomogne, super.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 13:06 (jpantalon).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
jopis kaže...

Evo uspio sam i ja to odraditi ali meni te brojke ne govore puno. Kakva je situacija kod mene?

Movie po ovome sto vidim ti imas skoro pa savrsenu konekciju. :D ti si na pcu ili na ps4? I jos dal mozda imas otvorene portove?

17 godina
neaktivan
jopis kaže...
cicek kaže...
jopis kaže...

Pa jesam na tscumu. VDSL, linija idealna, 60/10, stotinjak metara do pošte/centrale.

FW u ruteru ugašen od prvog dana.

Tvoj uotrace izgleda skoro identicno kao i moj. Mislim da ovaj tcom bla bla vrag koji nam je sivi radi probleme. 

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo saljem slike Uotracea iz frankfurta i iz varšave.

Ovaj Frankfurt mi cisto pristojno izgleda i mislim da cu ovu WL odigrati preko njega. Cisto da vidim. Problem je sto VPN dodaje nekih 20-50ms laga sam po sebi. Sto ako gledate frankfurt(1slika) i nije toliko lose.

jpantalon - meni je ista wan adresa kao i na ruteru. E daj mi samo reci kad si otvarao portove dal te tražio da ispunis polje tipa WAN host start IP i WAN host end ip? Moj router to trazi, a prođe port i bez da popunim to polje. Pa me zanima dal sam mozda u startu zeznuo.

Nego, je ivama konekcija u crvenom zadnja dva dana? Ili sam ja nesto ujebo? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 14:32 (cicek).

0 0 hvala 0
13 godina
Prazno ostavljas.
11 godina
neaktivan

movie baci oko na PP :) 

17 godina
cicek kaže...

Movie po ovome sto vidim ti imas skoro pa savrsenu konekciju. :D ti si na pcu ili na ps4? I jos dal mozda imas otvorene portove?

Na PS4. Ništa nisam dirao. Samo uštekao i to je to.

17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

Na PS4. Ništa nisam dirao. Samo uštekao i to je to.

U tvom slucaju mozda rjesis veliki dio problema otvaranjem portova. Ovisno o ruteru kako ide. Nije nis tesko. Samo ti treba ip od ps-a i dodas u modem portve sto ea navodi i mislim da bi ti moglo biti "ok". 

13 godina
FIFA 20

Bit ce ok za neki SBC.

Legenda FIFAe. Loic Remy kao Moments SBC. Cisto iz nsotalgije bi ga mogo slozit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 19:08 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo kontaktirao sam EA supp da ih pitam zasto im jedna domena na 100% loss paketa i da mislim da je to glavni razlog ove usrane konekcije, povrh losih servera nas jebe i to. Barem mene.  I rekli su da su vec dobili prijave za to i da njihov tim magaraca vec radi na tome. Da moram pricekati jos "some time" pa da ce sloziti. Reko ok. Tak da ovaj vikend sprobam VPN i ako nece funkcionirati, tu zavrsavam pricu dok to ne poprave. Nema smisla igrati ako nemam uvjete za to. Nit znam svoju stvarnu diviziju nit ranking u WL, vec kako mi oni dozvole, ubiti kako se oslobode serveri pa da se ja malo igram. Platio sam isto koliko i netko tko je na drugoj mrezi, ali jbg tesko je provjeravati rute koje koriste, barem regionalno ako ne na državnoj razini.

Mozda ovaj vpn aktivira kakvu lag kompenzaciji pa da ako lagamo da lagamo skupa. Iskreno vise mi se jebe za korisnicko iskustvo ovog protiv kojeg igram, ak mu izgori ruter izgori. Nek ih zove u kanadu nek mu posalju novi. Dosta je bilo plivanja i klizanja po terenu. Ovaj vikend samo testiram i nakon tog gasim, dok ovi magarci ne poprave.

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Evo cicek izvoli moj uo trace. Na A1 sam

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 20:07 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The_K kaže...

Evo tvoj isto bi morao biti ok. Provjeri dal su sigurno portovi otvoreni ili probaj igrati fifu s ugasenim firewallom. :) Tebe bi morao samo jebati fifin server, nis drugo :D

Vidis kak nitko nema jedan kanal ajmo rec "zastopan" kak je imao jopis. Isto tako imam i ja. Movie i ti bi morali imati samo problema direktnog s EA-om.

Velim probaj bez firewalla ili biti 100% da su portovi otvoreni.

17 godina
The_K kaže...

Imamo gotovo identične vrijednosti. I ja sam na A1 iako imam i t com internet vezu, za svaki slučaj.A1 mi je nepouzdan. Kada nešto rikne nema ih nekoliko dana. Koliko god da je t com u banani ali likovi se pojave isti dan i rješavaju problem.

edit: kakve su sada ove nove ljubičaste kartice koje dolaze u petak? Pa oni nisu normalni, svaki tjedan nova boja kartica. Svu svoju nesposobnost žele sakriti iza nove boje kartica koje štancaju kao na traci. Dok dođu na rade, tots kartice neće imati više smisla. Recimo Lew, sada je 93. Dobit će winter upgrades bar na 94. Bayern će dobiti 4 za redom i ode na 96. Bit će još jednom u totw u sljedeća dva mjeseca i ode na 97. Ista stvar sa Salahom i još nekim karticama. ovo je do sada nezabilježeno što oni rade. Još jedan dokaz da im ove godine kola klize nizbrdo i da visokim ratingom i raznim bojama kartica pokušavaju održati interes za igrom.

edit 2: future stars kartice dolaze u petak.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 21:25 (movie).
13 godina
FIFA 20

115 in game minuta mi je trebalo za ovaj draft. 4 RQa. Opet iste nagrade.

Niti jedan Walkout, niti jedan board, zarada - 8000.

GJ EA. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Imamo gotovo identične vrijednosti. I ja sam na A1 iako imam i t com internet vezu, za svaki slučaj.A1 mi je nepouzdan. Kada nešto rikne nema ih nekoliko dana. Koliko god da je t com u banani ali likovi se pojave isti dan i rješavaju problem.

Znam da su u banani ali ja uspijem rjesiti problem sa njima u dan ili dva zovem ih po 15 puta dok ne dobijem nekoga tko zna hahaha ali sva sreca nisam imao problema dosta dugo. Vec sam znao da je do EA jer da je do mene imao bi i drugdje problema a ne samo sa njima. Budem ugasio firewall pa cu vidjeti kako je ali sumnjam da ce to promijeniti situaciju. A portove mi otvorio netko iz A1 jos davno to nisam mogao sam otvarati vec sam njih nazvao i taj radnik je rekao da je otvorio sve. A otvarao sam ih zato jer kad sam igrao turnir na face-u nije me spajalo sa nekim ljudima i onda kad mi ih je on otvorio pocelo me spajati sa svakime.

17 godina
SimeKZ kaže...

GJ EA. 

Kako ti se to da igrati? Ja to odigram samo kada dobijem token u packu a i tada teško. Dobio ga prije dva tjedna i još nisam odigrao. 

Inače, u 18h 50 minuta rekoh idem odigrati prije isteka još jednom onaj 81+ sbc i dobijem Halanda. izgleda solidna kartica. Kada bi dobio nadogradnju bilo bi super, no teško će to ići s obtirom kakva mu je osnovna kartica.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja ti isto igram i druge igre i nemam apsolutno nikakvog problema. Jedino ova smrdljiva fifa. Recimo ja sam siguran da jos na njihove servere dobijem delay i na ovaj vrag sto mi štopa, ubiti odbija bilokakvu vezu kroz njega.Vjerojatno druge igre ne koriste taj kanal ili pravovremeno ažuriraju podatke, pa su vec preusmjerili veze kroz druge kanale za razliku od ovih glupana tamo. Dal se zbog toga ne desi kompenzacije laga jer server to ne registrira, ne znam. Recimo kad se spojima na VPN uvijek provjerim rutu prvo da ne naletim na nesto optereceno s 70+ping u startnih 4 polja. Igram s starnim pingom od 40-50 sto je ok. I recimo igra zna zakašljucati, ali do sad sto sam igrao imam osjecaj da to osjeca i ovaj koji protiv mene igra. Ako nista drugo barem su nam uvjeti isti. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 21:28 (cicek).

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

GJ EA. 

Kako ti se to da igrati? Ja to odigram samo kada dobijem token u packu a i tada teško. Dobio ga prije dva tjedna i još nisam odigrao. 

Inače, u 18h 50 minuta rekoh idem odigrati prije isteka još jednom onaj 81+ sbc i dobijem Halanda. izgleda solidna kartica. Kada bi dobio nadogradnju bilo bi super, no teško će to ići s obtirom kakva mu je osnovna kartica.

Pa nemam kaj igrat. DR ne mislim igrat jer tu toksicnost sa izlazenjem iz igre ne mislim trpit. Jer svi rade neke obj. to je zivo sranje.

Draft odigram 4 tekme pa na kraju nest mogu i dobit. Vecinom je karina, al ono. Ne igram za dzabe. 

5 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

GJ EA. 

Da, grozno im je ovo s Draftom. 

Ja imam omjer od 40 posto osvajanja, osvojio 40 od 100 odigranih i od nagrada sigurno nisam izvukao potrošenih milijun i pol nazad. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice