cicek - u prilogu ti je ss mog uo tracea. čim prođe ovaj tcom ip, ping ide na 126 :/.
Druga slika - F.Anderson, ovaj iz season objective-a je mrak. Čovjek se ubacuje u prostor, traži loptu, šut odličan, 99% sam siguran da Sane ode na transfer listu nakon 700 utakmica, pogotovo što sam odigrao sve za Oršića, imam Perišića još i Trossarda iz prethodnih objective-a na lw/lm. Sane je prvotimac već mjesecima, ali Anderson je u par tekmi napravio više nego Sane u prvih 30.
Ostale slike - eto vam iz 7.e divizije tim, a lik... Pay to win 1001%. Mene bi bilo sramota tako brutalno loše igrat sa svim tim ikonama+mbape i son. Strašan tim i strašan panj. 3-0 sam poveo u prvih 25 minuta. T.Abraham ovaj iz sbc-a i Rashford su ga izhebali ko malog majmuna. Onda je malo skripta ukočila moje pa nisu mogli ni potrčat ni dodat loptu 20ak minuta, ali čim je krenuo normalan gameplay, popio je p2winčić još 2 komada, džabe sto ikona u timu a glava prazna.
Oršića nisam stigao isprobat, kasno mi je sad, na papiru je brutalan, vidjet ćemo sutra navečer kakav je u praksi, ak je bolji od Perišića, bit će odlično.

Svako prolece na Zvezdu mirise...