FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.210.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 20
Skilledžija kaže...

Koliko sam ja shvatio napisano on ne jebe mater dečku nego općenito se čudi kako netko u nagradama za silver 1 dobije jaku karticu i to je popratio općom uvriježenom psovkom.

Na kraju je rekao i s1 g3, ali prvo je islo njemu. Sad je izbriso pizdica komentar i uopce nista nije pisao... 

Kovačić
5 godina
protjeran
manipulator kaže...
SimeKZ kaže...

Nema govna do balkanskog govna. Najvise smrdi i najduze izdrzi smrdit. 

Aldin_7beganovic - balkanski boss ime ekipe. U rang sa poljacima, turcima i ostalim kencerima ove igre. 

Lik gubi, meljem ga. Al uvijek se nekako vrati. Odemo u produzetke i zabije za 3-2. Shushuh animacija i lagano cuvanje lopte. Dodavanje u krug i neda loptu, jos ima 20min za igrat. Komedija od covjeka, nije covjek, govno. Zavrsi tekma 4-3 za njega. Mojih 15-13 na gol. Njrgovih 8 ili 9.

Serveri su sada koma, ko zna kaj ce bit sutra. 

Sinoć je u Kurtov stream uleti neki naš u Rivalisima sa Dinamovim grbom FC FICOFIFA, xbox znači konzolu.Imate video na twitchu pa pogledajte, Kurt je samo rekao Rat ,onda znate sve.. Meni je muka kad dobijem nekoga našega, tj igra me spajala sa dosta timova koji imaju dinamo grb i ime neko naše, iskreno isti kurac, možda još i gore nego da me spoji sa nekim turčinom koji drži 78% posjed lopte. Kurt je dobro rekao ,posjed lopte drže igrači koji se ne znaju branit 

Gazio je njega Fićo više puta

13 godina
Arminho kaže...
manipulator kaže...
SimeKZ kaže...

Aldin_7beganovic - balkanski boss ime ekipe. U rang sa poljacima, turcima i ostalim kencerima ove igre. 

Lik gubi, meljem ga. Al uvijek se nekako vrati. Odemo u produzetke i zabije za 3-2. Shushuh animacija i lagano cuvanje lopte. Dodavanje u krug i neda loptu, jos ima 20min za igrat. Komedija od covjeka, nije covjek, govno. Zavrsi tekma 4-3 za njega. Mojih 15-13 na gol. Njrgovih 8 ili 9.

Sinoć je u Kurtov stream uleti neki naš u Rivalisima sa Dinamovim grbom FC FICOFIFA, xbox znači konzolu.Imate video na twitchu pa pogledajte, Kurt je samo rekao Rat ,onda znate sve.. Meni je muka kad dobijem nekoga našega, tj igra me spajala sa dosta timova koji imaju dinamo grb i ime neko naše, iskreno isti kurac, možda još i gore nego da me spoji sa nekim turčinom koji drži 78% posjed lopte. Kurt je dobro rekao ,posjed lopte drže igrači koji se ne znaju branit 

Gazio je njega Fićo više puta

Kolko se sjecam te tekme, nije niti Fico nista bolje igral od ovog kaj je cuval loptu. Ulovio je Kurta na kontru 2 puta i zabio. Dok je Kurt spremio samo sa Eusebiom 7x u njegov blok. Briga me za obojicu, da odma to napravimo, al' nije Fico tu nikog pregazio. 

Kurt je kaj se tice compousera unutar 16m jedan od jacih, ako ne i najjaci. To kaj je on sposoban napravit ljudima sa dodavanjima i left stick driblingom, tesko da itko moze. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
manipulator kaže...
SimeKZ kaže...

Taj FifaFico je išao na turnir u Fifi mislim u Mađarsku. To je bilo negdje u 11 mjesecu dok sam još igrao ovo govno

Who bolan cares
17 godina
acmilan2 kaže...

Znači, jebem ja mater tom Sašu Kavašu, govno od čovjeka, on nekom jebe mater na fejsu jer je dobio super nagradu na igrici...

Nisam se ni ja mogao suzdržat da mu ne kažem da je smeće.

Dečko sve jebe tamo a vi se palite na guranje.

12 godina
movie kaže...
acmilan2 kaže...

Znači, jebem ja mater tom Sašu Kavašu, govno od čovjeka, on nekom jebe mater na fejsu jer je dobio super nagradu na igrici...

Nisam se ni ja mogao suzdržat da mu ne kažem da je smeće.

Dečko sve jebe tamo a vi se palite na guranje.

Pa kad je smecar, i ljudi radije obrisu post kad trebaju pomoc jer on nesto komentira jer nitko se ne zeli spustat na njegov nivo. Meni je danas malo los dan pa mi je prekipilo da on jebe svaki dan nekog, on je smece i lize supak adminima i zato je jos uvijek u toj grupi,a  valjda je malo deriste koje jos uvijek sisa i 0 od osbe u stvarnom zivotu. Takvima ja ne dam na sebe, a kad je vređaona zbog jebene nagrade iz WL, jednostavno ne dam. Pise u pravilima nema vrijedjanja i omalovazavanja i ne znam cega, a drugo se ne radi tamo...

Kovačić
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Hahhah idem zaradim ban na ea support.

Tako me ocito bome nece zajebavat. Stavio sam neymara unutra cisto da vidim za wl i lik mi dva puta iz 1v1 sanse napuca u gomana. Drugo pique i ramos dostizu POTM wernera? Pa u kojem paralelnom svemiru to postoji? Jebite me s fulavanjem cjelog gola, ali pa s cistim zakonom brojeva me bome necete. Veci agility i oba sprint statsa od jednog i od drugog on mene dostigne i prestigne s piqueom? Pa di smo?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Vidi ovoga. Hahahahahahahah. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Napravite Ben Yedera 86. Zajebali su. 86 trazi 80 rated ekipu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

U cemu je fora s tom macom od grba?

Vidim dosta ih sizi za tim grbom...

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2020 19:25 (TheMaverick).
14 godina
FIFA 20

Nije vidljivo na fut web za Ben Yeddera

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 20

Ne trebamo se ni cuditi zasto su svi takvi u toj grupi kad su i admini sami takvi. Ja pokrenem ozbiljnu raspravu a ovaj se zajebava koda nije admin grupe od 4500 ljudi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 20

Sto se tice nagrada od WL svi vi koji ste napisali jesam li se zbog ovog zivcirao, nemojte vise igrati WL odigrajte rivalse svaki dan po tekmu ili dvije radi zabave. Jednostavno nema smisla igrati radi nagrade jer nikad necete nista dobiti a i da dobite taj osjecaj srece ce vas proci za manje od 5min a poslije igranje WL bit ce te zivcani sljedecih 5 sati. Ja ni kod ni jedne igre nisam vidio da ljudi igraju radi nagrade a ne radi gameplaya uvijek su se igre igrale jer je gameplay zabavan a ne zbog toga sto ces dobiti na kraju 30 utakmica patnje. Otkad sam to shvatio vikend mi je bolji za 150%.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
The_K kaže...

Ne trebamo se ni cuditi zasto su svi takvi u toj grupi kad su i admini sami takvi. Ja pokrenem ozbiljnu raspravu a ovaj se zajebava koda nije admin grupe od 4500 ljudi 

Pa kad je idiot, znamo i imena i prezimena idiota koji su u toj grupi i ja kad cu god vidjet priliku, zajebavat cu ih jer nisu fer...

Ja sam ti dao lajk

Kovačić
11 godina
acmilan2 kaže...
The_K kaže...

Pa kad je idiot, znamo i imena i prezimena idiota koji su u toj grupi i ja kad cu god vidjet priliku, zajebavat cu ih jer nisu fer...

Ja sam ti dao lajk

Onaj Armin napisao ti si retard ali nije napisao ime i ja njega pitam jeli to meni rekao a admini umjesto da mu daju ban frajer nam izbrise komentare hahahhahahhaha al su jadni. Nisam ljut koliko sam razocaran

12 godina

Jednostavno me zaboli za njih. Tako dugo cu ih podjebavat dok me ne izbace, ionako nista korisnog vise na toj stranici...

Kovačić
17 godina
The_K kaže...

Pogledaj lika, pismenost mu je na nivou predškolskog djeteta. Teško može složiti smislenu rečenicu a kamo li uvesti reda na fejs stranicu.

Odradim današnje sbc i dobijem 6 packova. Najbolja kartica Kolarov.

Koliko me sreća služi u ovoj igri, Liverpool više neće sastaviti 4 pobjede za redom do kraja sezone kako mi Salah ne bi dobio nadogradnju.

Inače to s 4 pobjede za redom vrijedi samo jednom i koliko sam skužio tada mu ocjenu dižu za dva. Nadogradnju još može dobiti ako upadne u TOTW

17 godina
acmilan2 kaže...

Jednostavno me zaboli za njih. Tako dugo cu ih podjebavat dok me ne izbace, ionako nista korisnog vise na toj stranici...

Ima puno korisnih informacija na toj stranici. Recimo svaki tjedan iznova možeš saznati kada dolaze nagrade od SB, WL i rivalsa. Stručne analize su za pohvalu. Lik je lijepo objasnio krajem 9 mjeseca zašto će icona zidane biti neupotrebljiva i jeftina. Zato što ima premali pace. Za Aguera smo čuli neki dan zašto ne valja. I tako. Kada odem na WC pogledam što ima novog jer me to uvijek potjera da brže odradim ono za što sam došao u WC. Znači, ekipa na ovom forumu je grupa atomskih fizičara za one likove. Kaže Šime, da je fifa community kancerogen do bola. Presjek likova tamo to upravo dokazuje.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Nista od bana. Nit mi ban nisu dali. Poslao sam im sliku onog UOtrace sranja. I lik mi veli da nemam sve portove otvorene. Posaljem mu screenshoot reko sta je to mamu ti vidim. I pazi sta mi onda kaze lik. Kontaktiraj svog internet providera i to mu pokazi i nek ti rjesi da ovi koji su ti *unknown host* dobiju ime. Reko si ti normalan Babuban?(tako se nekako zvao) Platio sam ti 60e da me ti posaljes u T-com s UOtrace govnem? Pa sta ce mi ovi u tcomu rec? Mislit ce gle ovog kretena... Opet mu dam argument da oni ne mogu isporucit svoj proizvod za 60e ako im sve ne radi, jer igram vise zahtjevnijih online igara i ne laga ni nista. Ako laga znam da je do mene, ne do njih. Ako i je do njih odmah istog trena dolazi obavijest i rjesi se za cca30min(ako je veliko sranje) ova sitna drmaju u 3 min. Ja nit ne stignem procitat sto je bila greska vec je igra opet u normali.  I tad ja malo proucim taj UOtrace. I vidim ja nekvi pingovi od 120ms na tim unknown host glupostima. I velim mu pa promet ide normalno samo su pingovi preveliki. I lik mi na to kaže da neee, da su to ok pingovi, da bi idealan bio 100ms a meni je malo iznad. Reko tebi je 100ping idealan? Smijem mu se i pitam ga dal hoce da ga dodam na msn, pošto je u kanadi ocito netko vratio vrijeme unatrag. I tu on meni pocne s onim klisejevima, reko sad cu te jos malo izguzit jer jbg nemas srece, jer ja sad imam vremena. I velim ja liku nek mi u onom chatu oslobodi onaj vrag da mogu attach file, da cemo sad malo raspravljati nešto s pravne strane. Ovam me začuđeno upita, "S pravne strane?". Reko daj da ti posaljem sliku i ovaj oslobodi to. Al jebeš ga nit im attach gumb ne radi. :D Opet ga jebe i pitam ga, pa dobro jel radi što kod vas normalno. Ovaj vec malo pignut veli onako frajerski, da Stanko(pseudonim), morao bi sad moc uploadat. Opet mu ja vratim. Ne buburabu(kako je vec bio), ne radi vam ni najosnovnija linija koda na web stranici. Onda to nesto pokusava ovo im i dalje ne radi i veli mi lik daj mi opisi sta je na slici. A na slici onaj update log kad su sjebali s onim šansama u paketicima. I ja mu velim, dozvoli mi samo da tocno citiram iznimo je bitno da ni jednu rijec ne promasim(sliku ponovo uploadam, bitna je za pricu). I stavim ja ono sve do "properly" pod navodnike. I pitam ga zasto za to vrijeme dok pack prob's nisu kazali kak spada, zasto niste maknuli store. SBC maknete u 2 min kad zajebete. Ovaj pise ja se zurim opet pod navodnike stavit ovo "should". I velim mu pa vi ni sad ne jamcite da su prikazani kako spada. I pocne ovaj kako je to inconvinient, blablabla. I napisem mu nije to inconvinient vec je illegal. I lik nešto piše i piše, jbg nisam se mogao dočekati da napise i ja mu odgovorim i velim mu da su mene kao korisnika doveli u zabludu iako su im kako tvrde u kodu šanse radile normalno, mi nemamo uvid u kod samo u ovo vizualno i to nije bilo kak spada. A zakon nalaže da moraju pokazati rate na drop itema u lootboxevima. Ovaj mi pocne da je pack drop cista sreca da ni EA ne zna tko ce sta dobit. Ja mu opet velim ne zalim se na ono sto se dobije u paketu nego na ono sto pise i što vam zakon nalaze da se ispise. I opet ga pitam zasto store nije bio maknut i onda doslo objasnjenje da store nije bio available jer su konjine popravljale sto su sjebali. I za kraj mu napisem, a niste maknuli samo zato jer bi to skodilo vama, da korisniku ide na ruku maknuli bi iste sekunde. Da kojim slucajem store daje pakete đabe sigurno ne bi ostavili ljude da otvaraju a vi usput popravljali. Maknuli bi istog trena, jer kak bi grospicka rekla, nema tu ekonomske racunice. Napisem mu ja to bez ovog s grospickom, i lik me transfera bez ijedne rijeci na drugog advisora i ovaj pocne sve ponovo, may i start with your name please. Reko ne mozes i cao.

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 20

Kako koja fifa dodje ja sve gori 1200 poena pa padnem na 800 pa kad se setim kako se igra doguram opet do 1200 pa opet me gaze do 800 i tako u nedogled od kako igram ovu fifu. Ekipe mi jesu slabe igram sa ekipama od 30tak hiljada ali mislim da imam i ekipu od milion-dva da bi bila ista prica. Tu sam gde sam, ne lezi mi ovaj ea ping pong jednostavno, pasovi su katastrofa, serveri su katastrofa, skripta je katastrofa i ja sam katastrofa. Najgore mi je sto znam da sam bio solidan igrac i igrao konstantno u div 1 ili eventualno 2 sad se nmg pomiriti sa divizijom 4 ili 5 😞

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ruya kaže...

Kako koja fifa dodje ja sve gori 1200 poena pa padnem na 800 pa kad se setim kako se igra doguram opet do 1200 pa opet me gaze do 800 i tako u nedogled od kako igram ovu fifu. Ekipe mi jesu slabe igram sa ekipama od 30tak hiljada ali mislim da imam i ekipu od milion-dva da bi bila ista prica. Tu sam gde sam, ne lezi mi ovaj ea ping pong jednostavno, pasovi su katastrofa, serveri su katastrofa, skripta je katastrofa i ja sam katastrofa. Najgore mi je sto znam da sam bio solidan igrac i igrao konstantno u div 1 ili eventualno 2 sad se nmg pomiriti sa divizijom 4 ili 5 😞

Ja imam tri problema koja me djele od elite ranka.

1. Golman mi jednostavno ne radi. Gotova prica. Da imam onu jednu cudesnu obranu kojih gledam 2-3 po tekmi s suprotne strane. Vec bi mi to bilo dosta da tu jednu tekmu vise pobjedim koja mi fali.

2. Taktike i custom tactics mi nemaju smisla. Stavim get in behind ovaj mi dolazi po loptu, stavim napadacu false 9 ne vidim ga cjelu tekmu.

3. Mozda i najbitnija od tog sveg. Kako da presjecem loptu ko covjek. Ili mi preleti kroz noge, 2cm od noge ili mu tako zastopam da ovaj ide sam na gol.

Ako protivnik ne prekine mozem se jebat lutrija.

Evo sad sam odigrao 3 tekme do cca25 min. I dosla je jedna gdje sam mogao imat sve igrace s 99 statsima opet bi popusio. Onaj adama blesavi ima 2*wf i lik mi bocno okrenuti po podu zabije s lijevom nogom gol s ruba 16. Pa meni s salahom ne pada na pamet lijevom nogom pocet trcat da se ne popikne pa bi morao biti bolji od ove spanjolske senzacije.

13 godina
cicek kaže...

1. Golman mi jednostavno ne radi. Gotova prica. Da imam onu jednu cudesnu obranu kojih gledam 2-3 po tekmi s suprotne strane. Vec bi mi to bilo dosta da tu jednu tekmu vise pobjedim koja mi fali.

Ova rečenica me podsjetila na jednu utakmicu što sam večeras igrao.

Lik mi uđe u šesnaesterac malo s lijeve strane i s nekih 11-12m opali u lijevi kut, tj. na prvu stativu.

Moj Ter Stegen samo gleda loptu kako ulazi u mrežu.

Par minuta nakon toga identična situacija, ali s druge strane.

Njemu na golu van der Sar iz SBC-a, ja opalim, a van der Sar se tako trzne, nenormalno brza animacija i iščupa loptu koja je išla u rašlje.

Jbga, ja ne znam pucat pa je možda do toga?

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
FIFA 20

U moru primljenih ovakvih golova ovaj je bio kap koja je prelila casu, zavrsio sam sa futom za vjek vjekova od mene vise nece praviti budalu. U ovoj utakmici sam primio 3 gola, odbranu sam savrseno odigrao bez greske izgubim 3:2,jedan gol direktno iz kornera primim i ako sanse u ovoj fifi za takve golove su mozda 5%, jedan na kontru gde apsolutno nisam nista mogao znaci lik se brani i 20tak min ne moze preci polovinu i samo na jednom prazan prostor na bok i iz dva poteza gol i treci je ovaj.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
cicek kaže...

Ova rečenica me podsjetila na jednu utakmicu što sam večeras igrao.

Lik mi uđe u šesnaesterac malo s lijeve strane i s nekih 11-12m opali u lijevi kut, tj. na prvu stativu.

Moj Ter Stegen samo gleda loptu kako ulazi u mrežu.

Par minuta nakon toga identična situacija, ali s druge strane.

Njemu na golu van der Sar iz SBC-a, ja opalim, a van der Sar se tako trzne, nenormalno brza animacija i iščupa loptu koja je išla u rašlje.

Jbga, ja ne znam pucat pa je možda do toga?

Sad sam se igrao opet nesto s portovima. Bas me zanima hocu li sutra vidjet kakve promjene u wl. Ako ne odustajem od ove igre. Neda mi se stalno pitat koji vrag se dasava, da bi mi onda netko dosao u naletu dobre volje nakon 3 pobjede i solio pamet. 2+2 mora biti 4 i za mene i za protivnika. Ako njemu lopta u for prode a 3 moja su na putanji mora proci i meni, simple as that. I to je to. Ili cu odigrat svih 30 jer ce konekcija radit ili cu odigrat 5 da se uvjerim da je isto sranje i jednom za sva vremena odjebem kanadane.

12 godina
neaktivan
FIFA 20

Dobio sam sada headliner Semeda. Da se strpim sa prodajom dok Barca ne pobjedi 4 tekme in a row?

https://www.youtube.com/channel/UC4nWZGlmUj1XDSzXk2ak8Hg?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Danas sam slobodan pa sam malo pikao WL.

Trebalo mi je 6 pobjeda da otvorim onaj pack za 200 pobjeda pa sam forsirao da to otvorim dok su ovi headlinersi u opticaju.

Na kraju sam dobro prošao u tom packu Fernandinho i Muller.

Inače WL, nema klasični lag ga trza kao inače, ali delay je postojan, kao da igram s 11 tenkova, takav je osjećaj.

Svi su jebeno tromi, spori za popizdit, u svih 10 utakmica što sam odigrao je bilo tako.

Još sam dobar score napravio 6-4 u kakvim sam uvijetima igrao.

Danas me nije jebala skripta toliko kao inače.

Dobio sam par golova iz kickoffa, i jedan nabačaj u zadnjoj sekundi nemogući, ali u globalu gdje sam bio bolji sam pobijedio.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Win matches in div 4 or above. Top zadatak. 

Orisc HL. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Jesu to opet njima serveri u rasulu? Sad slazem sbc i vidim sve steka 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ozbiljno? Ja igram WL. Osjeti ae delay, al nista pretjerano. Evo kako Bero mete. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2020 21:42 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Prva tekma. Delay je toliki da mislim da je ovaj zavrsio tekmu 3 minute prije mene... Sramota.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice