FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.271.519
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Re: FIFA 20

Hahaha rode sve tocno do jedne rijeci,sto jaca momcad to vise pusis,padaju igraci,golman prima glupe golove,svaki balun odbiveni protivniku,itd.nikad vece smece od igre.

12 godina
FIFA 20

Upalio fut champs najvece smece od moda 5 utakmica sam igrao iz svih 5 sam izasao. Prvu tekmu stvorim1na1 sa Suarezom promasim stvorim opet 1na1 sa Messiem promasim. Predje on centar nekako krene trcat ravno zabije se u mog de jonga uzmem mu loptu on sebi vrati loptu nazad uzmem potom loptu sa Piqueom ali je nisam uzeo i ja odmah alt+tab. Krece druga utakmica stvorim 2na1 Messi treba pospremiti u prazan gol on promasi loptu i ja stiscem alt +tab. Palim trecu tekmu krene on iz kick offa prodje lopta kroz wijnalduma prodje kroz van dijka i ja odmah stiscem alt+tab. U cetvrtoj tekmi stvorim 2 prilike 1na1 sa Suarezom on oba puta napuca golmana i onda u jednoj situaciji dodam Messiu i od njega se lopta odbije kao od zida i ja si mislim ako suparnici mogu izgubiti loptu i iste sekunde je uzeti nazad bez da se imalo odbije onda i on treba znati stopati loptu od najobicnijeg dodavanja i ja stisnem alt+tab. Krene peta tekma stvorim 1na1 zabijem stvorim opet 1na1 i opet zabijem mislim si to je to ne jebu me vise. Kad ono krene kick off i frajer dobije korner i ja primim gol iz kornera. Dodje 90min ja trcim sa friskim Orsicem i de bruyne umorni koji je kasnio nekih 10m ga sustigao uzeo loptu bez problema poslao je naprijed prema dembeleu on prodje kroz mog robertsona dobije ogroman slobodan prostor uletava u njega puca pogodi stativu i odbije se lopta do njegovog napadaca i zabije za 2-2. Idu produzeci i negdje u 110min ja sam u blizini gola taman da opalim loptu sa messiem kad me on osine sledja i sudac ne svira nista ja popizdio i uklizao se sa wijnaldumom u ledja i frajer mi izvadi crveni karton i ja stisnem alt+f4. Gameplay je takvo smece naspram career moda u career modu barem se igra nogomet ja ovo ni ne znam navest koji je sport. Izgleda da nista od Perisica jer meni se neda igrati ubili su mi svu volju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

20 dana imamo za skupit 45k expa. Imam neki osjecaj da nam onda tek za 20 dana dolaze Icon Swaps. Obj. su napokon tipa '' Score, Asist - Any game mode ''

Ide mi na živce kada me tjeraju igrati one debilne prijateljske tekme tipa swaps. Povraća mi se. Odigram samo da mi vrijeme prođe i zabijem taj gol ili što se već traži. Veći dio tekme pucam sebi po golu, nabijam lopte uzduž i poprijeko i što imamo od toga? Lika s druge strane bacam u očaj jer bi možda s guštom igrao a ja kenjam po gamepadu cijelu utakmicu. I tako svaki put. Daj da sve zadatke odradim u rivalsima ili SB, u modovima koji mi nešto donose. Ovo je gubljenje vremena i gađenje igre i meni i mom protivniku.

Boixus Nois PS kaže...

Da, i mene privlaci...Samo nezz koliko ce to biti izvedivo ne da mi se igrat po cijele dane, a ovu zadnju sezonu nisam ni blizu bio kraja.

Sada će ti trebati upola manje bodova nego do sada. Ne znam zašto su to napravili? Neki fora postoji jer dobijamo najjače kartice do sada za duplo manje bodova. Nravano, Perišić me interesira. Imam fitness nijemce i dobro bi mi legao umjesto običnog.

8 godina
neaktivan
FIFA 20

Poz,slazem sbc i trebam loyality,pa me zanima da li moram bas stalno ih imqt u prvih 11,10tekma dok ne dobe loyality ili ti igraci igra trebaju mogu biti u subsu?

0 0 hvala 0
17 godina
Arci5 kaže...

Poz,slazem sbc i trebam loyality,pa me zanima da li moram bas stalno ih imqt u prvih 11,10tekma dok ne dobe loyality ili ti igraci igra trebaju mogu biti u subsu?

Pa ako ne igraju neće imati odigranih potrebnih 10 tekmi. To odradiš na razne načine. Meni je najjednostavnije s njih 11 krenuti u tekmu pa nasilno prekinuti igru pa ponovno ući, i tako 10 puta. Na taj način mi ne bilježi poraze a igrači dobiju potrebni loyalty i sve je gotovo za 20 minuta.

8 godina
neaktivan
movie kaže...
Arci5 kaže...

Pa ako ne igraju neće imati odigranih potrebnih 10 tekmi. To odradiš na razne načine. Meni je najjednostavnije s njih 11 krenuti u tekmu pa nasilno prekinuti igru pa ponovno ući, i tako 10 puta. Na taj način mi ne bilježi poraze a igrači dobiju potrebni loyalty i sve je gotovo za 20 minuta.

Kako mislis nasilno?

13 godina
Arci5 kaže...

Kako mislis nasilno?

Šakom odvališ po PS-u, nastane kratki spoj i prekine se veza sa EA serverima.

Ako nemaš jak udarac, probaj sa cipelom ili čekićem.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 20

Jebo m ibog mater ako ja razumijem ovo vise. Doslovno mi se place od stanja konekcije do toga odmkoga ja izgubim tekmu. Ovo je uzas jbt. Zadnji gol mi zabije tak da je aguero jedva opalio loptu... Lopta ide prema golu i ja ne mogu odabrati niti jednog stopera da ju zaustavim.

EDIT - kaze kum uz EA: "kume, nemas brige, kume... Konekcija top, spajanje samo sa najblizima kume. Samo peglaj, sve beba" 

Pogledajte kako se špana sa kumom iz Tunisa. 6 golova mi nije dosta srce ti jebem, kane mora supak izderat zajedno sa Mbappeom i Sonom da dobije tekmu. Na poluvremenu 3/2 mu udarci ima 3 gola. Sve jasno. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2019 1:39 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arci5 kaže...

Kako mislis nasilno?

Prekinem igru stisnuvši PS gumb i vratim se u meni konzole pa ponovno uđem u igru. 

12 godina
FIFA 20

Jučer sam popizdio.. Od onih silnih promo paketa dobio sam karinu...ajd nema veze, uspio sam zaraditi na onome stoperu Juan Jesus iz Rome, pa sam vratio opet Messija u ekipu  po 5 puta.. 

Prva utakmica wl ubijam lika, znači nije centra prešao kako treba 17 udaraca na gol prečka, stativa, promašen penal, pa opet stative, meesi promašuje nemoguće i lik u 88 minuti mi zabije gol iz odbijanca i pobijedi sa 1 sutem na golu 1:0,znaci 100% učinak..I šta sad čovjek da kaže na to? Bio sam toliko bijesan da sam htio bacit kontroler u tv ekran i obrisati igru.

Slijedećih 10 utakmica sam dobio sve po 2 do 5 razlike naravno, Messi je zabijao sve, ali doslovno sve.. Maradona je imao show par utakmica lik je neuhvatljiv.  

Izadje jučer Ante Rebic i naravno da sam ga morao ići uraditi da mi bude super sub a Aguero je odma oso na transfer listu  kao i Reus i Sterilng da ih prodam dok još nešto vrijede.  

Ljudi napravite Rebica jer je zvijer. 

Trenutno tim kojim sam jako zadovoljan. Jedine 2 promijene koje bi napravio su umjesto Kantea futmas Sissoko i umjesto Modrica Zidane i ništa drugo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Upalim tekmu idem dodati sa golmanom napunim tri i pol crte on dobaci loptu samo 10m ispred sebe samo da doda opet suparnickom igracu idem uzeti loptu uzmem mu loptu ali mu se lopta odbije nazad u noge i ja stiscem alt+f4 jebo im ja mater ni 2min ne mogu igrati bez da me jebu mozak. Kako oni ocekuju da se ovo smece igra skroz je ne igrivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja također više namam živaca pa kvitam u zadnje vrijeme baš jako.

Točno znam kad ću primiti gol jer je šema uvijek ista i čim primjetim da se krenu događati stvari po toj šemi, ja znam kvitat jer mi se ne da svaki put prolazit jedno te isto sranje.

Pao sam u 7. diviziju i ganjam golove sa Francuzima za zadatak.

Igrači u 7. diviziji su duplo jadniji od mene i vidim da nemaju pojma, ali isto tako vidim šta igra radi i kako umjesto njih igra i postavlja igrače.

Matchmaking točno zna koji mi igrači ne odgovaraju i kad sam na "crnoj listi" gdje moram izgubiti partiju, spaja me isključivo s protivnicima koji igraju duboku obranu, svi u napad i presing od prve minute.

Jučer sam dobio 5-6 takvih protivnika zaredom što nije normalno jer ne igraju svi na taj način i 100% sam uvjeren da kod matchmakinga server točno bira igrače kakvi mi ovisno o potrebi ne odgovaraju ili odgovaraju.

Što se golova koje znam da slijede tiče, šeme su sljedeće:

- ako promašim mrtvaca 1 na 1 s golmanom u sljedećem napadu slijedi kontra ili čak i ne mora biti kontra, ali dobijam gol u 80% slučajeva

- kad na centru tacklam pa mu se lopta odbije, pa onda krene, svaki moj tackle odbije mu se lopta nazad - gol je neminovan

- kad mi provuče 2-3 dodavanja kroz moje igrače... to mi je najslađe.

Znači, ja čitam lika k'o knjigu i točno mu zatvaram igrače kojima će dodati loptu, pokrivam točno dijagonalu između njegova dva igrača i on doda tom igraču i doda mu uspješno.

Nakon toga obično sljedeće dodavanje prođe kroz noge mome, a ponekad i kroz samog igrača prolaze lopte i onda je naravno već u šesnaestercu gdje ja mogu samo gledat kako posprema loptu u mrežu.

Što se još događa kad ne smijem pobijediti:

- moja dodavanja s uobičajenih 90% točnosti padnu na 70%

- moji igrači postanu slabiji u duelu nego inače i sporiji nego inače

- čak i kad u takvim uvjetima uspijem doći do gola, moji će promašiti prazan gol ako treba

Zanimaju me dvije stvari da li vam se događaju i kako ih spriječiti:

1. kad dodajem loptu u for sa braničima (ponekad čak i sa ostalim igračima, ne nužno s braničima), a ti igrači budu na manje od 25m od svog gola, obično se tada otvara kontra, u 99% slučajeva ta lopta bude prejaka

Kako to riješiti da lopta koju šaljem u for bude precizna i točna?

Recimo od braniča imam Piquea i Ramosa koji imaju solidne dodavačke sposobnosti na papiru, ali njihove lopte u prostor uvijek idu prejako???!!!!

Ovo sam primjetio da se događa i protivnicima tako da je to očito neki feature glupi od EA-a!?

1. kad dodajem loptu s golmanom, dvije situacije me muče:

a) ako je pred kraj utakmice i protivnik uključi sve presinge moguće kad dodajem loptu rukom golman vrlo često zna loptu baciti u bunar.

Obično dodajem na jednog od bekova, a golman baci loptu točno između beka i krila tako da niti jedan od njih ne može stići tu loptu.

Ako dodajem nekom u sredini to je tek sranje jer lopta nikad ne ide onome kojem sam je uputio pa zato bacam na stranu jer barem ne otvaram kontru na taj način.

b) općenito dodavanje lopte golmanom... ja obično ispucavam jednom od bekova, ali vrlo često znam izgubiti te lopte jer protivnikova krila, koja su u pravilu slabija i niža od mojih bekova, uzimaju loptu u duelu, ili čak dok moj bek štopa loptu, treba mu 5 dodira, ovaj mu dođe i uzme.

Zanima me kako izvesti loptu s golmanom na najsigurniji način gdje ju neću odmah izgubiti - da li postoji način?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Zavrsavajuci G1 nekoliko puta za redom, nikad nisam ovakve pakete dobil. Eto, on je. 

Kaj se tice golmana i njihovg bacanja. Ja radim tak da se zaletim na jednu stranu, protivnik trci prema tom bocnom... onda se samo okrenem i bacim na drugu stranu. Zna mi se dogodit da bacam nekom u sredinu, a on ko Bosko Buha bombu, baca loptu tocno na prsa njegovogi graca.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Spalato11 kaže...

Hahaha rode sve tocno do jedne rijeci,sto jaca momcad to vise pusis,padaju igraci,golman prima glupe golove,svaki balun odbiveni protivniku,itd.nikad vece smece od igre.

Imam ti onda fantastican savjet. Igraj sa broncanim igracima! Oni su najlosiji sto ce reci, manje ces pusiti, neces primati glupe golove i slicno! :O

13 godina
sexytoiletpaper kaže...
Spalato11 kaže...

Imam ti onda fantastican savjet. Igraj sa broncanim igracima! Oni su najlosiji sto ce reci, manje ces pusiti, neces primati glupe golove i slicno! :O

Genijalni su sa tim "sta je tim jaci, to ih vise igra jebe" kakva glava moras bit da to izjavis.

Evo par tekmi od prije pola sata. Jednostavno covjek ostane pafff. Nije po redu. Al se sve lijepo vidi.

Moram rec da jaceg CDMa od Pogbe nema. Takoder, ovaj sa Eusebiom i ekipom, tipicni krzljavi balonja sa drop back... 

9 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja sam gotov. Nemam vise ni kinte.

Odradio Rebica i Carlosa, te doveo sif Radju. Sada mogu izbacivati sto god hoce, jer ako ne dobijem nista, ostaje samo da se divim drugima. 

The Commissioner of Football

1 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...
sexytoiletpaper kaže...
Spalato11 kaže...

Genijalni su sa tim "sta je tim jaci, to ih vise igra jebe" kakva glava moras bit da to izjavis.

... 

Pa sorry ali meni nije normalno da ako netko kupi milijun fifa pointsa i nabrije si momcad do kraja a pojma nema o nogometu i igra losije od mene da me pobijedi. Da mog igraca koji inace ima pace 94 uspori na pace 50 samo tako da njegova jaca momcad moze doci u priliku za gol, da se svaki odbijanac njemu odbije, da svaki udarac koji pukne na gol moj se golman prakticki ni ne pomakne, da mu svaki pas u for prode iako sam ja vidio da ce njemu dodat i prije njega sam krenuo to pokriti, a kad ja napokon dodem u priliku za gol i budem 1 na 1 on pogodi golmana ili promasi gol

http://trakt.tv/user/MjezZza
13 godina
maxy0 kaže...
SimeKZ kaže...
sexytoiletpaper kaže...
Spalato11 kaže...

... 

Pa sorry ali meni nije normalno da ako netko kupi milijun fifa pointsa i nabrije si momcad do kraja a pojma nema o nogometu i igra losije od mene da me pobijedi. Da mog igraca koji inace ima pace 94 uspori na pace 50 samo tako da njegova jaca momcad moze doci u priliku za gol, da se svaki odbijanac njemu odbije, da svaki udarac koji pukne na gol moj se golman prakticki ni ne pomakne, da mu svaki pas u for prode iako sam ja vidio da ce njemu dodat i prije njega sam krenuo to pokriti, a kad ja napokon dodem u priliku za gol i budem 1 na 1 on pogodi golmana ili promasi gol

Valjda ti je jasno da kupnjom boljeg igraca smanjujes sansu za pogresku ( kad nebi bilo DDA). Jednostavno bolji igraci poput Messia, Eusebia... Itd... Imaju manju sansu za pogresku i zato sve prolazi.

Ja sam zamijenio KDBa sa TOTGS Kaneom i Manea sa Mbappeom. Mbappe kadnu punom trku napravi fake shot on ide ko metak. Kane u 16m necu niti pricat kakva je to ubojica. Ne jebe tebe tolko igra kolko su ti igraci jednostavno OP. 

12 godina
FIFA 20

Morate shvatiti da je fifa sve statistika.  

Što bolje igrače imaš manje greške pravis no ne mora nužno značiti da ćeš i dominirati svoga protivnika jer je tako igra naredjena. Evo neki dan sam gledao lik je sa squad om od 15 i više milijuna izgubio od squada od 100k.

Cijelu utakmicu čovjek dominirao,posjed lopte 82%,25 udaraca na gol, a protivnik, naravno je dobio 2 šanse od ea i pobijedio 2:1..I šta reći sad?

Što kaže ovaj vidiš šta će bit, vidis da mu igra pogoduje da zabije gol, znaš kome će dodati šta će napravit i kako će zabiti gol ali ne možeš jednostavno ništa...

Ja sam neki dan uzeo premijer lig sve igrače do nekih 120 k squad... 

Od 8 utakmica 7 pobjeda i 1 neriješeno. Nije bilo toliko do skilla moga nego do pogodovanja igre meni. Stavio 4231 Balanced 1 crta defence i fast buikd up i dobijem god squad na taj način  na kontra napade Vardy, Zaha i Pukki jebeni.. Lik me dominira posjedom onako ali ja znam da će mi igra dati 2 do 3 šanse ali tada brate moraš zabit inače si izgubio i svaki puta je tako bilo  znači nevjerojatno nešto. Onda se pitam šta će mi Messi, Neymar, Maradona  Mbape itd .? Kažem jučer prvu utakmicu u wl igram protiv lika  ubio sam ga u pojam drag  backovima, pucaju kicme stoperima i bočnim ali neće lopta u gol pa neće. I igra mu da tu jednu priliku u 80 i nekoj minuti i ja izgubim  ..  Ali točno znaš šta će bit i ne možeš ništa 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
manipulator kaže...

Morate shvatiti da je fifa sve statistika.  

Što bolje igrače imaš manje greške pravis no ne mora nužno značiti da ćeš i dominirati svoga protivnika jer je tako igra naredjena. Evo neki dan sam gledao lik je sa squad om od 15 i više milijuna izgubio od squada od 100k.

Cijelu utakmicu čovjek dominirao,posjed lopte 82%,25 udaraca na gol, a protivnik, naravno je dobio 2 šanse od ea i pobijedio 2:1..I šta reći sad?

Što kaže ovaj vidiš šta će bit, vidis da mu igra pogoduje da zabije gol, znaš kome će dodati šta će napravit i kako će zabiti gol ali ne možeš jednostavno ništa...

Ja sam neki dan uzeo premijer lig sve igrače do nekih 120 k squad... 

Od 8 utakmica 7 pobjeda i 1 neriješeno. Nije bilo toliko do skilla moga nego do pogodovanja igre meni. Stavio 4231 Balanced 1 crta defence i fast buikd up i dobijem god squad na taj način  na kontra napade Vardy, Zaha i Pukki jebeni.. Lik me dominira posjedom onako ali ja znam da će mi igra dati 2 do 3 šanse ali tada brate moraš zabit inače si izgubio i svaki puta je tako bilo  znači nevjerojatno nešto. Onda se pitam šta će mi Messi, Neymar, Maradona  Mbape itd .? Kažem jučer prvu utakmicu u wl igram protiv lika  ubio sam ga u pojam drag  backovima, pucaju kicme stoperima i bočnim ali neće lopta u gol pa neće. I igra mu da tu jednu priliku u 80 i nekoj minuti i ja izgubim  ..  Ali točno znaš šta će bit i ne možeš ništa 

Meni je problem kaj od 5 odigranih tekmi 4 budu do te mjere clutch da moram majicu promijenit jer smrdim po znoju. U niti jednoj drugoj igri to ne osjecam kao u ovoj. Meni je to fascinantno. Pricam ovo jos od FIFAe 18. Ja bi htio da netko dode i da me dobiju u toj jebenoj igri na nacin da mu ja ne pridem golu. Doslovno da ne mogu nista. Ovo sve ostalo je prodavanje magle. Jbt led. Kako je moguce da Pogba koji ima 64 def ( cini mi se ). Bude najjaci CDM u igri uz Girezmanna. Igra nije balansirana. Engine je ove godine najbolji chemistry koji mozes stavit na igraca jer dize dribling statse i to je jedino bitno. 

Stavio sam engine na Kanea. Ja boljeg CAMa nisam imal. Zbog toga jer je jak ko bik i ima fenomenalne dribling statse. Pogledaj sliku. Prvi puta sam zabil gol sa glavom od kad ga imam. Covjek je nevjerovatan. 

Mbappe je jebena prica za sebe. Lik koda sjedi na fotonu. Sve stize, oduzima lopte, ganja krilne igrace... ma nema ga nitko covjece kako je to mocna kartica.

Igra je P2W u 80% slucajeva. Jednostavno moras, ako zelis nesto postic, naoruzat se igracima koji nesto mogu napravit kak se spada. 

12 godina
protjeran
FIFA 20

Vodim 2 0 levata mrtvog...Dode na 2 1 i normalno ja promasim par zicera...Oduzmem mu loptu, vratim je Ter Stegenu i zabijem autogol sa 25 metara.

Normalno otislo na 4 2 i zatim sam izgasio ovo govno. 

Za mene je WL gotova jer imam 5 poraza od toga me jedan pobjedio kako treba ovi ostali su na EA skriptu.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

da nije netko od vas? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Jucer sam odigrao 5 tekmi i sve dobio. Zalosno za reci ali bilo mi cudno sto nekim cudom zabijam 1na1 sanse s dva napadaca koji imaju preko 95 finishing, ali to je fifa. Evo danas vec dva poraza na fliper i promasenih sansi na izvoz. Ako netko planira sloziti wernera odmah mu velim da je ti samo skuplji vardy.

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Slozio rebica i cool je sto nije cool da je igra jos strganija meni nemoze naci suparnika ili nade sa 1 crticom moram 5min traziti nekad. PS4 100Mbit veza lokacija DE smijeh od kompanije. COD MW ping 34 i to preko Wlana. Slozit cu neko Hybrid od Untr. Plus HR.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Treba u zadatku zabiti dva gola flair shootingom. Dakle, dva sata pokušavam zabiti gol i ne mogu pogoditi tako peterac gola a preko gola idu lopte da niti u ragbiju ne bi bili golovi. Gledam tutorijale i lik objašnjava kako je to lagano. Napravim to što napravi i on i moj igrač se niti približno ne ponaša kao njegov. Stisnem L2 pa kvadrat pa L prema golu i lopte lete u 3PM. Kaj me jebu u ovim godinama takvim bedastoćama. Ako to ne riješim trebam čekati 13 dana da mi se otvori sljedeći zadatak. Ono, stvarno bezveze.

edit: vidim na ea forumu svi plaču zbog tog zadatka jer oni koji tako i zabiju ne prizna im se. Sada je lik postavio neki novi video klip i objašnjava. Dođeš pred gol, ništa ne diraš, stisneš L2 pa desnu gljivu i nakon toga pucanje. L2 držiš cijelo vrijeme. I to je to. Idem probati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2019 15:19 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
cicek kaže...

Jucer sam odigrao 5 tekmi i sve dobio. Zalosno za reci ali bilo mi cudno sto nekim cudom zabijam 1na1 sanse s dva napadaca koji imaju preko 95 finishing, ali to je fifa. Evo danas vec dva poraza na fliper i promasenih sansi na izvoz. Ako netko planira sloziti wernera odmah mu velim da je ti samo skuplji vardy.

A gle, već sam jučer rekao da je meni i obični Werner živo zlo od napadača. A i obični Vardy mi je extra gol igrač, zabija veliku većinu šansi, isto kao i ovaj šareni. Tak da ak je crveni Werner dobar kao i obična verzija, isplati se svakako ko igra sa švabama ili ko ja ga može ukomponirat sa Saneom i scream Ozilom.

13 godina
FIFA 20

Jos sam ja dobro prosel. 

"we will make matchmaking even better" 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Daj mi recite kako je moguće da ne igra spoji sa likom kojeg sam blokirao na ps4? ? Ne mogu vjerovati 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Matchmaking je sjeban. Citaj forume, reddit. Ne vrijedi sad igrat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Ovo je sranje majke mi.. Od 7 mečeva nadje mi 5 na 1 bar latency crveno, naravno odma prekinem.. Od 7 mečeva 5 Italijani.  Pa koji kurac samo talijani igraju na našem području ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice