FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.248.430
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 20
Cofinho kaže...

Ter Stegena na gol i scream Otamendia umjesto Vertonghena.

Za Otamendija nemam coinsa, a ta pozicija je ionako rezervirana za Ferdinanda, nadam se uskoro.

Zato i nisam otvorio Pepa jer mi je cilj čim prije Ferdinanda upariti s Piqueom.

Kepa mi je privremeno na golu jer mi se ne da trošit puno coinsa na golmane, a u ovih par utakmica koje je odigrao za mene me ugodno iznenadio.

Umjesto njega sam mislio De Geu stavit jednog dana, ali mogu i Ter Stegena što kažeš, pogotovo kad Ferdinand bude u ekipi jer onda neće biti problema sa chemom.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 20

@skiledzija 

Tako je druze. Sa ovim potezom su pokazali dvije stvari. Koliko im je pro scena mrtva i koliko ih je strah Kurta da ne izade pred njihove kamere.

Igra je ruglo, da se razumijemo. Nazivati ju eSportom je jos vece ruglo. 

Multimilijunska kompanija niie u stanju osigurati svojoj zajednici normalno online iskustvo. To je apsurdno.

Igram BFV. 64 ljudi na mapi, avioni, krhotine, destrukcija, tenkovi, dzipovi... Kako tu sve radi kak treba. Ne razumijem. Isti je engine. Puno zahtjevnije za napravit a opet radi ( ne usporedujem igre, usporedujem servere).

Zasto ja, koji sam dao 60e za igru, nemam pravo tu igru upalit unutar svoja 24h i dobit normalan gameplay odnosno server. Zasto? Zasto ja moram birat kad cu igrat jer jbg, puno ljudi igra. Kakvih puno ljudi krv ti jebem i puno ljudi.

Ogame sam igral na ISDNu, iskljucival starcima telefon da bi napravil fleet save i opet je sve radilo kak treba na 50kbps vezi... Aloooooo. 2020 godina je.

Treba vise likova ko Kurt. Trebaju se svi ukljucit a ne samo pricat kak oni ne mogu nista promijenit jer njih EA ne slusa. Pa bojkotiraj igru. Pozovi svoje pratioce da bojkotiraju. Dok se skupi kriticna masa jebat ce jeza u leđa. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Meni taj Pique izgleda zanimljivo, ali ne baš toliko da uvalim backup momčad 85 rated i još 50-60.000 coinsa za njega. To mi je way too much money za jednog obrambenog kad ionako ne rade 3/4 vremena ono što im je zadano u formacijskim postavkama, nego se razilaze pa pušim golove kroz sredinu ko zadnji tenkre a nemam veze s tom nebulozom što moj cb leti na bok gdje nema nikog a ostavlja rupu u sredini. Da imam viška coinsa za pokupovat 84-85 igrače, ajde de, al ovako, da dam drugu ekipu cijelu za samo jednog igrača, ne vrijedi, imho.

Btw, probao sam igrat 442 klasičnu jučer sa dva cdma i dva bočna vezna, katastrofa od formacije. Popušio 6 tekmi wl za redom, a kakti neka defanzivna formacija. I to sam uglavnom na produžetke igrao skoro svih 6 i sve popušio golovima u zadnjih pet minuta. Predefanzivna formacija je, napadački je loše skroz, a ja sam navikao uvijek igrat da dam više nego što primim, tj ofanzivno sa 6 igrača pa u obrani šta bude bude. Vraćam se na 41212 ili ću i danas isprobavat dalje nešt drugo, jer svakak od ove wl ne nadam se ničemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Jebo ih taj smrdljivi gameplay da ih jebo. Kako Lucas koji ima strength 57 moze izgurati moga piquea koji ima strength 87, kako ben yedder koji ima strength 59 moze izgurati pique kojima strength 87. Kako kako kako. Zasto ja sam Messiem ne mogu nikoga izgurati koji ima strength 68. Zasto ja ne mogu proci kroz igraca a protivnik ima 8 ljudi u svom sesnaestercu zasto moj protivnik prolazi kroz moje igrace a ja imam samo 4 igraca u sesnaestercu. Zasto zasto zasto nema nista jebene logike u ovoj igrici. Imam 7-2 rezultat i najvjerojatnije necu vise ni igrati jer stvarno nemam volje taj gameplay u WL je ne igriv nema veze svezom nista se ne desava po zdravom razumu. Gameplay u rivalsima je isto strgan ali nije u tolikim kolicinama odigrao sam par utakmica tijekom tjedna i nema toliko retardiranih stvari od koje covjeka zaboli mozak koliko je glupo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...

Jel netko koristi Nestu? Dali se isplati uzet i uparit sa Piqueom ili da skupljam za Carlosa?

Ja ga koristim, sa Piqeom. Sa shadowom bi bio monstrum, ali i anchor mu je dobar.

btw: imam ovu ekipu, te mi Sissoko izgleda veoma mocno ali jako trom, mislite da bi se bolje Fernandinho uklopio umjesto njega?

https://www.futbin.com/20/squad/10398589

13 godina
jopis kaže...

Meni taj Pique izgleda zanimljivo, ali ne baš toliko da uvalim backup momčad 85 rated i još 50-60.000 coinsa za njega. To mi je way too much money za jednog obrambenog kad ionako ne rade 3/4 vremena ono što im je zadano u formacijskim postavkama, nego se razilaze pa pušim golove kroz sredinu ko zadnji tenkre a nemam veze s tom nebulozom što moj cb leti na bok gdje nema nikog a ostavlja rupu u sredini. Da imam viška coinsa za pokupovat 84-85 igrače, ajde de, al ovako, da dam drugu ekipu cijelu za samo jednog igrača, ne vrijedi, imho.

Btw, probao sam igrat 442 klasičnu jučer sa dva cdma i dva bočna vezna, katastrofa od formacije. Popušio 6 tekmi wl za redom, a kakti neka defanzivna formacija. I to sam uglavnom na produžetke igrao skoro svih 6 i sve popušio golovima u zadnjih pet minuta. Predefanzivna formacija je, napadački je loše skroz, a ja sam navikao uvijek igrat da dam više nego što primim, tj ofanzivno sa 6 igrača pa u obrani šta bude bude. Vraćam se na 41212 ili ću i danas isprobavat dalje nešt drugo, jer svakak od ove wl ne nadam se ničemu.

Kartica ko prosle godine Ibrahimovic. 100k za ovakvog CBa nemas kaj razmisljat. Svaki duel je njegov, uvijek je na pravom mjestu kaj se ticeo brane. Doslovno je vrhunski odozada. 

13 godina
SimeKZ kaže...

@skiledzija 

Tako je druze. 

Ne znam zašto si se referirao na mene pošto nisam komentirao ništa o Kurtu, ali da se slažem sa svime što si napisao, slažem se :)

BTW

Na PC-u zadnjih par dana nema toliko problema s lagom i sranjima, ali vidim što pišete za PS, a i malog slušam iz druge sobe kako jebe majku Bogu i Isusu :)

Njemu je u meniju toliki lag da kad otvori paket mu zablokira pa mora izaći van iz igre i ponovno nazad da vidi što je u paketu dobio.

Ne znam zašto je tako, ali da je problem velik, bogami je.

Mislim da to čak nema niti veze sa serverim koliko s igrom koja je pokvarena u srži jer nema smisla da ti igra šteka u jebenom meniju gdje praktički ništa ne radiš nego se prebacuješ iz taba u tab.

@Jopis

Pokušaj si složiti Piquea jer ćeš za par dana plakati i lupati glavom o zid zašto nisi.

To ti je van Dijk za sirotinju praktički tako da je šteta ne složiti tu karticu.

Sjeti se lani kako su plakali oni što nisu Ibru složili.... e ove godine je Pique ta kartica 100%.

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 20

Slozio i ja famoznog Pique pa da vidimo. Inace POTM Auba 4 tekme 9 golova sve Rivali. Iz paketa opet nista. Sad de bruyne i Nesta i imam sve na full chem i osim ako dobijem Van Dijka nediram nista znaci samo mi de bruyne treba Nesta je besplatan.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2019 13:44 (CroVandal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Sta kazete na ovo?!

Moj Nesta dobije zuti, a on penal.

4 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...

@Jopis

Pokušaj si složiti Piquea jer ćeš za par dana plakati i lupati glavom o zid zašto nisi.

To ti je van Dijk za sirotinju praktički tako da je šteta ne složiti tu karticu.

Sjeti se lani kako su plakali oni što nisu Ibru složili.... e ove godine je Pique ta kartica 100%.

probao bi je i ja složiti ali problem je što nemam player of the week karticu i pitanju je gdje je mogu nabaviti osim kupiti na marketu?

koliko ste rekli da ispada?60k?

15 godina

Probaj sloziti sa onim sto imas u klubu da bez if kartice i onda dodas neku koja ti pase moras kupiti na marketu ima ih od 10k. Ja kad slazem tako sbc slozim uvijek sa karticama iz kluba pa dodajem concept igrace dok mi ne pase onda kupim sto mi fali i to je to.

17 godina
Gerro kaže...
Sta kazete na ovo?!

Moj Nesta dobije zuti, a on penal.

Nema se tu šta reć osim da je to jad i bijeda tj oličenje ove igre. O kakvom nogometu mi uopće pričamo kad je ovo faking nogometna simulacija u kojoj nema igranja rukom??

Btw, suosjećam s tobom jer sam krenuo sa 1-10, prvu dobio glat, onda 4 gubio na produžetke, i opet ko konj bio uporan i vidio da me igra jebe ali sam igrao dalje i samo alttabbao čim vidim da me siluje igra kad ja pogodim 3-4 prečke i stative u prvom poluvremenu a protivnik jednom pređe centar i zabije krumpir iz 3 odbijanca. 6 tekmi za redom tako, odmah bez živciranja alttab, sad sam 4 dobio za redom bez ikakvih problema. Kreten koji je izmislio adjustment može skočit na glavu sa najveće zgrade u kanadi što se mene tiče.

13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

@skiledzija 

Tako je druze. 

Ne znam zašto si se referirao na mene pošto nisam komentirao ništa o Kurtu, ali da se slažem sa svime što si napisao, slažem se :)

BTW

Na PC-u zadnjih par dana nema toliko problema s lagom i sranjima, ali vidim što pišete za PS, a i malog slušam iz druge sobe kako jebe majku Bogu i Isusu :)

Njemu je u meniju toliki lag da kad otvori paket mu zablokira pa mora izaći van iz igre i ponovno nazad da vidi što je u paketu dobio.

Ne znam zašto je tako, ali da je problem velik, bogami je.

Mislim da to čak nema niti veze sa serverim koliko s igrom koja je pokvarena u srži jer nema smisla da ti igra šteka u jebenom meniju gdje praktički ništa ne radiš nego se prebacuješ iz taba u tab.

@Jopis

kad sam stavil @iz nekog razloga prvo tebe izbacilo... K je napisal to na prosloj strani, ne ti. Sry.

13 godina
FIFA 20

Ima netko savjet od kuda puknut i kako puknut da lopta ude u, gol? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Samo na prvu stativu i napuni, ako je st sa preko 80 suta.

Btw., evo slozih piquea. Morao sam se odrec laportea, carvajala, d.coste, kepe i jos par vrlo dobrih igraca, valjda ce se isplatit...

Ulozio suve love 30.000, sve ostalo 84-85 imao u klubu.

Sad sparanje za rw/rm i boljeg cam-a od scream ozila.

13 godina
FIFA 20

Dakle, ovo nije slučajnost niti je bug, ovo je feature nabijem ih na kurac idiotski.

Tip počinje utakmicu s već istrošenim igračima i ja da bih se obranio od njegovih muha koje lete po terenu bez stamine, palim isti taj pressure koji on ima od prve minute.

Upalio sam ga oko 60' i baš sam gledao, moji igrači ako su potrošli 2/5 stamine, puno sam rekao, a njegovi svi ispod pola.

I onda kreće ono što sam gore napisao, jebeni feature... počinje takav lag, ali uvjeren sam da taj lag nije prouzrokovan serverima jer se uvijek događa u ovakvim situacijama.

Moji se jedva mrdaju, a imaju barem duplo više stamine od protivničkih igrača.

Ali ne mogu ništa s njima jer je sve usporeno i kao da moji igrači kroz ulje idu, tako ih neka sila jebena zaustavlja.

Znači, ovi šupci iz EA su napravili da su svi igrači jebeno umorni, bez obzira koliko im stamine piše na baru.

Baš bih volio čuti lika koji je bio sa suprotne strane da li je on isto osjećao taj lag ili je kod njega bilo normalno za igranje.

Jer moji su bez obzira na staminu i sve bili inferiorni njegovim zujajućim muhama što bi moglo značiti da je kod njega bio normalan gameplay?

Inače riječ je o WL koji baš igram preko kurca ovaj vikend.

Igram samo zato jer kao to je vikend liga pa ajmo igrat jebenu vikend ligu.

Inače, iz nagrada od vikend lige sam do sada dobio takve krasne kurčine da mi je motiv igrati to govno ravan nuli.

Nema mi slađe kad otvaram player pick pa mi podijeli igrače rejtinga 78, 79, 81... obožavam to.

A iz rare player packova kad mi je nosioc packa 79 rated igrač.

Sve što sam vrednije dobio ove godine je bilo iz nekakvih glupih packova iz kakvih ustvari ne bi trebao dobiti ništa, a iz ovih masnih pakova mi obavezno zabijaju kitu u čmar svaki put.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

Btw., evo slozih piquea. Morao sam se odrec laportea, carvajala, d.coste, kepe i jos par vrlo dobrih igraca, valjda ce se isplatit...

makni wiliana jer je na lvl 6 ,a to je loše.

i vardy je ok po ocjenama ali meni nikak nije sjeo, preloš mi je.

ja sam eto sad kupio običnog piquea i sve super ali frajer je spor ko blato.

13 godina
Cofinho kaže...

Evo, Ter Stegena smo riješili :)

Morat ću se češće žalit na pack luck :D

[19xx] 4ntraks
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

makni wiliana jer je na lvl 6 ,a to je loše.

i vardy je ok po ocjenama ali meni nikak nije sjeo, preloš mi je.

ja sam eto sad kupio običnog piquea i sve super ali frajer je spor ko blato.

Willian igra ok, bolje nego Deloufeu kojeg sam imao do nedavno, probojniji je i ima precizniji nabac, on i G.Jesus mi odlično surađuju.

Vardy je otac bog za ovog 85 zahu što sam ga dobio za 30lvl skupljanja bodova. Vardyem je svejedno pucat lijevom, desnom nogom, agilan je, ne ispadaju mu lopte, itd., sve ono što Zahi fali, on je pak samo brz i ima brutalan šut pod uvjetom da se stigne namjestit na nogu. Sve ostalo, loše. Po ocjenama nije tako, ali ingame, Vardy igra kao zmaj.

13 godina
FIFA 20

Lik otvorio dva puta za redom ikonu... U 7500k packu. Hahahahah

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ne da mi se igrat vikend ligu, a nikad bolje nisam ušao u nju... 7 pobjeda i 2 poraza.

Ne znam jel do Piquea ili koji kurac :)

Kad smo kod Piquea... trebao sam snimit da se smijete kakav je autogol zabio sad.

Sva sreća nije moj Pique u pitanju jer bih mu jebo mamu :)

Lopta ide u gol i Pique je na lopti da će ju izbit, a njegov golman isto krene na loptu, Pique opali golmana po nozi i lopta samo lagano ušeta u gol :)

Aj da i mene jedanput posere u kurac.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Bas vidio tamo na grupi. Znaci nemoguce. Jedan drugi je dobio Kante, De Bruyne i Rashforda iz onih advanced SBC... Neke sere da to niie za vjerovati.

12 godina
FIFA 20

Eto sto se desi kad mislite da ste napravili dobar tackle ali loptu svejedno niste uzeli i onda oni za ovo traze 50 eura. 4 godine rade na istom engineu i dalje ne mogu popraviti prolazak lopte kroz tijelo ili jednostavno ne zele popraviti ili je to namjerno ostavljeno u igrici tako da bi mogli lakse upravljati tijekom utakmice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Cofinho kaže...

Evo, Ter Stegena smo riješili :)

Morat ću se češće žalit na pack luck :D

Nista, odmah sada produzi za 100 eura pretplatu na Originu, makar si onda sljedece godine puska jer Fifa prelazi na Steam. 

17 godina
Skilledžija kaže...

Sve što sam vrednije dobio ove godine je bilo iz nekakvih glupih packova iz kakvih ustvari ne bi trebao dobiti ništa, a iz ovih masnih pakova mi obavezno zabijaju kitu u čmar svaki put.

Od početka igre sam odigrao sve SB kako bih pobrao svaki tjedan 2 rare mega packa. Dobio sam ih još u nekim sbc tijekom ova dva mjeseca. Znači, ja u svim tim rare mega packovima do sada nisam dobio karticu vrijednu 10k coinsa? Do petka sam odradio SB i osigurao opet elite 1 i 2 rare mega packa. Hoću li konačno dobiti nešto imalo vrijednog? Bar jebenog sissokoa.

17 godina
C3c1l kaže...

Nista, odmah sada produzi za 100 eura pretplatu na Originu, makar si onda sljedece godine puska jer Fifa prelazi na Steam. 

Ne prelazi, i dalje će biti na originu ali ćeš je moći kupiti i za steam. Za koji servis kupiš igru na tom servisu ćeš je moći igrati. Nema prebacivanja.

17 godina
FIFA 20

Dakle strašno. 

Do kud seže debilana i retardacija ove igre to nisu istine. Kad igra zacrta da izgubiš IZGUBIT ĆEŠ. Točka. Dakle, upravo sam doživio u cijelom dijapazonu sranja i govana ovog smeća zvanog igra, nešto što nisam ni u ludilu mislio da je moguće. 2-2, 3 min do kraja, uspijem se obranit, lopta mom golmanu u rukama, i jebeno prokleto smeće od igre mi ne dozvoljava da bacim/ispucam loptu, bilo šta. Znači stiskao sam SVE u tih 6 sekundi, i kocku i krug nekoliko puta, ne, moj golman je držao loptu 6 sekundi i onda je spustio na noge protivniku u DEVEDESETPRVOJ MINUTI. Nevjerojebenovatno. Još sam prokleti debil imao nekih 7€ bezveze povrata nekog na paypalu i kupim pointse za to, u 3 ona 24/18 packa najbolji igrač 76 gold rated.... Ja sam kreten na n-tu potenciju uopće što igram ovo smeće a kamoli što sam bio još toliko glup za kupit pointse.

Al dokud seže granica bezobrazluka kanadskih smeća od programera, to je nepojmljivo. Što oni glupi arapi nisu tamo nabili onaj avion....

Edit: Nastavljam dalje. Mazohist lvl 99,99. Znači ovaj super duper Pique i Lenglet kog imam od prvog tjedna igre, 300+ tekmi s njim. Kad ova retardacija od igre zamisli da adjustment mora bit protiv vas, bez obzira na 5-6-7 poraza za redom, točnije alttabanja, u wl, SVE je protiv vas. Pa tako i smiješna činjenica da jedan Lucas Moura pravi budalu od tog istog Piquea i Lengleta, i NADSKAČE ih i daje gol, sa svojim fantastičnim fizičkim predispozicijama za skok i nadskakanje takve dvojice, zatim vam isti taj Lucas zabija još dva gola lagodno odremplajući prvo Lengleta pa onda Piquea otrese kao da ima phy cca 33 na razini prosječnog kadeta 3. korejske lige, onda vi to sve nekako stignete, dođete na egal, pa igra odluči da pri mom šutu na gol u 92oj, igra se 3+, odbijanac od golmana mom igraču SAMOM na vrh peterca, gol prazan, igra svira kraj, meni lopta u nogama.. Nemam riječi više. Svaka tekma novo otkriće. Doći ću do 6 winowa da imam bar 1000 bodova za slijedeći tjedan ove predivne zanimacije zvane vikendkretensteakotoigrate lige.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2019 22:13 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

5-6-7 poraza za redom, točnije alttabanja, u wl

U vikend ligi to nemoj raditi.

Tako sam ja u prošloj FIFI quitao i nisam mogao više od 8-9 pobjeda ukupno skupiti.

Onda je netko tu na forumu napisao da kad quitaš igra računa poraz, ali ne i bodove za tzv. ELO, a to su bodovi tvog skill rejtinga.

Znači, ako naredaš 3-4 pobjede, tvoj ELO raste i onda ti možeš quitat koliko hoćeš, ali će ti ELO uvijek ostati visok pa ćeš osim jačih protivnika dobivat po repu i od adjustmenta.

Otkad sam, još u FIFI 19, prestao quitat u WL gold 3 mi je praktički zagarantiran s tim da mi uvijek ostane nekoliko partija viška za odigrat.

Još jedan savjet ti je da kad vidiš da si partiju izgubio, ili je protivnik jači ili te igra jebe, pusti da te nabije s čim više golova.

Ja ispočetka kao pravim glupe greške pa tek onda očito puštam i na kraju obavezno zabijem dva autogola.

Nakon te partije gdje te protivnik kao zgazi u 90% slučajeva ti sljedeći protivnik bude njubara koju dobiješ lijevom rukom.

U rivalsima quitaj koliko hoćeš, to i ja radim jer me boli kurac za diviziju koju igram.

Još bolje mi je da sam niža divizija jer volim rješavat sve zadatke pa je to lakše u nižima odraditi.

Tako sam danas s Talijanima igrao rivalse i rješavao onaj zadatak 3 gola sa igračima iz svih klubova, a sa BPL-om sam igrao WL.

Pao sam iz 5. u 6. diviziju, ali sam zato u WL napravio 5 pobjeda i 1 poraz :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
movie kaže...

Od početka igre sam odigrao sve SB kako bih pobrao svaki tjedan 2 rare mega packa. Dobio sam ih još u nekim sbc tijekom ova dva mjeseca. Znači, ja u svim tim rare mega packovima do sada nisam dobio karticu vrijednu 10k coinsa? Do petka sam odradio SB i osigurao opet elite 1 i 2 rare mega packa. Hoću li konačno dobiti nešto imalo vrijednog? Bar jebenog sissokoa.

Mislim da tebe jebu s packovima zato jer previše coinsa obrneš na marketu?

Imaju skripte za igru pa ne vidim zašto ne bi imali i za market odnosno pack luck.

[19xx] 4ntraks
7 godina
FIFA 20

Dosadno mi na poslu i reko da odradim onaj gold upgrade. Izadje mi ovo u two rare pack

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice