FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.249.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 20
The_K kaže...

Koji k je sa marketom ne mogu nista bidati. Bidam vecu cijenu igraca meni pise da je to premalo a igraci odlaze sa manjom cijenom od koje sam ja bidao nista ne mogu napraviti da radi

To se događa već dvije godine. Ništa novog. Kada se to dogodi treba restartati aplikaciju. Ne mogu vjerovati da to nisu još popravili.

13 godina
FIFA 20

Upravo sam rijesio Hybrid leagues i National pride spanjolce. Ne znam kaj nas ceka danas poslije 7, pa cu pricekat da ih otvorim. Potroseno 15k coinsa. 

Uvijek volim tako napravit te SBC koji traze loyalti. Skupis igrace iz paketa i samo ih pomeces unutra.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

nisam skužio kak ti tokeni funkcioniraju?di se nalaze?

počeo sam tek nedavno igrat fifu nakon godina neigranja nogometa ugl imam sad tu sezonu koja je aktualna i riješavam objective za season xp,

igram sve squad battle, rivalse sam ušao u 6 njubersku diviziju ali nisam otključao fut chamipons jer nemam dosta bodova ,nedostaje mi cca 1000 jer sam tek neki dan kupio igru.

da li se možda ti tokeni tamo nalaze?

btw skiledžija brutala ti je momčad ,pa dobro di si to sve uzeo? da sam na tvom mjestu mijenjao bi ozila i lijevog bočnog jer ima puno bolji kartica od tih koje imas ili brijem?

skuzio za te tokene 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2019 17:15 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

btw skiledžija brutala ti je momčad ,pa dobro di si to sve uzeo? da sam na tvom mjestu mijenjao bi ozila i lijevog bočnog jer ima puno bolji kartica od tih koje imas ili brijem?

Od ovih igrača na slici sam kupio samo Kepu i to danas zbog Piquea :)

Ozil je tu privremeno dok ne dođe nešto bolje, ali povremeno me ugodno iznenadi pa ga zato i držim u ekipi.

Ima neki čudno jak šut i dao sam par fora golova s njim pa reko, neka ga u ekipi :)

Ovaj LB Alonso je isto danas upao u ekipu zbog Piquea i moram priznati da me ugodno iznenadio.

Stavio sam mu catalyst i u par utakmica što sam ga probao, još ga nitko nije pretrčao.

Uključen je u igru što mi se sviđa, glavom dobar, dobar pas i lako uzimam lopte s njim.... puno lakše nego s Digneom koji je bio na toj poziciji.

Čak bih ga se usudio preporučiti ako vam treba link za Piquea.

A Pique... za sada odličan... bez greške.

Mislim da će ove godine Pique biti kartica kao što je prošle bio Ibra.

Tko ju ne složi, poslije će lupat glavom o zid.

Evo i kako sam, za sad, složio ekipu.

Još uvijek se nećkam oko Pepa :)

[19xx] 4ntraks
15 godina

Imam ja Pepa, nije ništa posebno. Kao cdm može proči kao cm jako slab. Može preporuka ikone do 400K?

Who bolan cares
13 godina
FIFA 20

Niti jedna. 

Dam curi otvarat pakete... BAM Scream Adama. Sljedece je prsten  

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Nista oni patchem nisu popravili odigrao sam osam utakmica i stalno lopta prolazi kroz mene napravim tackle dobar koda ga nisam napravio samo lopta prodje kroz mog igraca jebo im pas mater kanadsku nikad postene igrice stalno neko varanje. Moj slijepi martial promasi prazan gol a ovaj njegov iz okreta pogodi cosak i dodavanja isto nisu popravljena igrao sam protiv lika koji nikad nije dodao igracu u kojega gleda vec samo dodaje iza sebe i imao je veci postotak tocnih dodavanja od mene koji se trudi gledati u oci igraca kad mu dodaje. Svaka utakmica razliciti gameplay nikada nije isto svaki put uvijek bude neka nova pizdarija

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
FIFA 20

Tako je meni bilo sinoc,u svakoj prodjem kroz moje stopere. 

Btw:

Jos se razmisljam da radim Pikea jer igram sa englezima,ali sam utadio Chonga i odlican je za sada u 5 tekmi 6 golova i 4 asiatencije. 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: FiFA 20

Auu. Rijesim ovaj 85 squad za Piquea i uleti mi Son. Ide za oko 700k.

15 godina
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ozil je tu privremeno dok ne dođe nešto bolje, ali povremeno me ugodno iznenadi pa ga zato i držim u ekipi.

Ima neki čudno jak šut i dao sam par fora golova s njim pa reko, neka ga u ekipi :)

Ovaj LB Alonso je isto danas upao u ekipu zbog Piquea i moram priznati da me ugodno iznenadio.

Stavio sam mu catalyst i u par utakmica što sam ga probao, još ga nitko nije pretrčao.

Uključen je u igru što mi se sviđa, glavom dobar, dobar pas i lako uzimam lopte s njim.... puno lakše nego s Digneom koji je bio na toj poziciji.

stavi mendya iz reala i gore sanea/martiala

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2019 22:04 (ZeNGe_CRO-mt).
6 godina
neaktivan
Otvorim 7 paketa, i kurcina unutra. Jebo ti nas sirotinju!!

4 0 hvala 0
15 godina

Jel netko koristi Nestu? Dali se isplati uzet i uparit sa Piqueom ili da skupljam za Carlosa?

17 godina
Skilledžija kaže...

Vidim danas Piquea SBC i vrag mi ne da mira i složim ga. Na kraju sam potrošio oko 65k na njega. Naravno, u packovima gola kita. Gledam na marketu Van Dijk ide za 680k i odmah ga prodam. Reko sam sebi, na kojem nivou igram sasvim mi je svejedno je li mi u momčadi Van Dijk ili Pique. Potom vidim da je pala cijena Agueru. Mislim si možda sutra padne još više a opet još je samo dva dana u packu i kaj sad znam. Uostalom na Van Dijku sam zaradio preko 150k coinsa. Nemam naravno dosta za Aguera pa moram još nešto prodati. Vidim Mane otišao preko 400k i prodam ga za 425k coinsa a platio ga 310k. Prodam i Salaha za 375k i sada imam previše. Kupim Aguera. Jesam se zaribao, ne znam. Pique je osjetno sporiji i tromiji nego što to statsi govore. Daleko je on od Van Dijka. Poziciono je dosta dobar i dosta toga presječe. Dobro čita igru ali kada treba za nekim trčati onda je voda. Tu je Van Dijk za njega direktor svemira. No s obzirom koliko kartica košta i koliko stoji Van Dijk mislim da nisam puno trebao razmišljati. Sada mi je momčad nešto lošija s dva CB krivog WR ali baš me briga. Igram iz gušta a ne zbog rezultata. Veselim se Agueru jer od 2012 stalno mi je u momčadi a da dobije i 5 IF kartica neće mu nabiti statse kao što ima ova kartica. Kada izađe iz packova mogao bi opet porasti cijenom pa ga lako prodam. Na karaju krajeva, ovo je samo igra. Hebeš coinse...

14 godina
neaktivan
FIFA 20

Složio sam si ovu ekipu pa ako može kakve preporuke oko budućih upgrejda. Untradeable su jedino Allan, Marcelo i Pique iz prve postave:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Igra ocito hoce da slozim BPL ekipu. Evo izasli UCL David Silva i IF Perez u packu :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2019 23:36 (JohnnyBlaze).
13 godina
neaktivan
ertz111 kaže...

Kako sam poceo igrati fifu 20,i na granici sam divizije 3-4. Danas sjednem da odigram,i izgubim za redom oko desetak tekmi najmanje,nisam dobio mozda dvije. I u svakoj sam primio holove tako sto se lopta odbije od stative njemu u noge ili ne iscacka od mojih stopera,ali bas u svakoj. Pojma nemam sta su radili,ali nesto debelo su usrali. 

Baš to, ista stvar, ne mogu apsolutno ništa...imao sam 1481 poen, sad sam na 1322, toliko sam loš da me je sram. Nemam nikakve ideje, reakcije su mi spore, igraci su ko na ledu. Bar prije obrana mi je bila dobra, al sad sam uzas tezi nakon ovog patcha...ili je problem u meni, da nisam dovoljno koncentriram ili nesto.

Napravio sam si neki zanimljiv tim, ima tu kvalitetnih igrača, nazvao ih Dreadlocks zbog Laxalta, stavio Urugvajsku zastavu i dresove i imam bice 5-6 pobjeda, koju nerjeseno i jedno 13ak poraza, a ne vjerujem da je do tima. Od ovog patcha igra je skroz drugacija.

Evo tim, isao sam na neki gušt s malo drugačijim igračima al trenutno sam za ništa, odnosno sam za ostavljanje igrica i sranja...imam dovoljno godina za to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2019 0:22 (axest).
13 godina
FIFA 20

Kakve su ovo dvije divlje zvijeri. Kaos. Pique, ko prosle godine Ibrahimovic. Ko ga nije napravil, lupat ce glavom u zid.

Sissoko uz Vidala komicno OP. Pa to su jebeni buldozderi jbt led.

Lag je nenadjebiv i u ove kasne sate, nije igrivo. 6-0, sutra se nastavlja. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Mislio sam zakljucati momcad, ali ea to jednostavno ne dozvoljava. Bio sam uporan, ali nema tu zabave.

Odlucim jucer sve prodati i preci na La Ligu i odmah u prvoj tekmi dozivim takav procvat i idilu, da covjek pomisli, kako je sve idealno. 

Tvrda je to bila tekma na kojoj je pao samo jedan gol, jer i moja i njegova odbrana sljakala je bez greske. Ovaj moj Lenglet je strpao Mbappe u dzep, unutac silnim pokusajima driblinga.

Onako se mogu ponasati igraci samo ako ih se podesi na ultimate tezinu.

Koliko su moji dobro stojali na terenu, imao sam osjecaj da nebi primio gol cijeli dan.

Evo momcadi od full ucl kartica, koje sam sve redom pretplatio.

Mene zanima to(iako u biti znam sve), da li je problem uvijek odrzavati visoku napregnutost ekipe tj., uvijek nastelanu na ultimate, pa tko koga, ovisno o znanju i spretnosti?

Ovako, moram traziti nacin da zajebem sustav, prije nego on zajebe mene.

Poslije jedne tekme, bilo mi je jasno zasto ovaj Lenglet kosta 100+k.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2019 8:03 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ovaj vikend propustam ligu..

jednostavno ne mogu.... probat cu odigrati rivale do levela 1 pa cu vidjeti iduci vikend...

jucer sam igrao tako dobro vodim 3-0 i odjednom moji igracu se pocnu sugavo ponasati popijem 3 goila u roku doslovno 10 minuta ali sam na kraju pobijedio 4-3

sam sebi sam u tom trenutku reko nemoj si to radit i to je to...

def odustajem od lige a ovo cu igrati tek tolko za svoj gust...

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Bilo je vrijeme? Jer covjek ukazuje na probleme u organizaciji, gameplayu i pokusava nest napravit da igra bude bolja. Nije picka ko ovi ostali da samo suti.

Ovo samo moze ic kurtu na ruku. 

13 godina
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ter Stegena na gol i scream Otamendia umjesto Vertonghena.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Vidim danas Piquea SBC i vrag mi ne da mira i složim ga. Na kraju sam potrošio oko 65k na njega. Naravno, u packovima gola kita. Gledam na marketu Van Dijk ide za 680k i odmah ga prodam. Reko sam sebi, na kojem nivou igram sasvim mi je svejedno je li mi u momčadi Van Dijk ili Pique. Potom vidim da je pala cijena Agueru. Mislim si možda sutra padne još više a opet još je samo dva dana u packu i kaj sad znam. Uostalom na Van Dijku sam zaradio preko 150k coinsa. Nemam naravno dosta za Aguera pa moram još nešto prodati. Vidim Mane otišao preko 400k i prodam ga za 425k coinsa a platio ga 310k. Prodam i Salaha za 375k i sada imam previše. Kupim Aguera. Jesam se zaribao, ne znam. Pique je osjetno sporiji i tromiji nego što to statsi govore. Daleko je on od Van Dijka. Poziciono je dosta dobar i dosta toga presječe. Dobro čita igru ali kada treba za nekim trčati onda je voda. Tu je Van Dijk za njega direktor svemira. No s obzirom koliko kartica košta i koliko stoji Van Dijk mislim da nisam puno trebao razmišljati. Sada mi je momčad nešto lošija s dva CB krivog WR ali baš me briga. Igram iz gušta a ne zbog rezultata. Veselim se Agueru jer od 2012 stalno mi je u momčadi a da dobije i 5 IF kartica neće mu nabiti statse kao što ima ova kartica. Kada izađe iz packova mogao bi opet porasti cijenom pa ga lako prodam. Na karaju krajeva, ovo je samo igra. Hebeš coinse...

Ta kartica Aguera je i meni zelja broj 1. Podsjeca me na one njegove IF kartice iz Fife 18. Imao ih je te godine jedno 5 komada i svaku sam imao, skidao elite rankove svaki vikend s njim i IF Sonom.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Bilo je vrijeme? Jer covjek ukazuje na probleme u organizaciji, gameplayu i pokusava nest napravit da igra bude bolja. Nije picka ko ovi ostali da samo suti.

Ne zna se tko je veci ridikul od svih tih fifa youtubera, pa i onaj nas Tapirlo.

The Commissioner of Football
13 godina
TheMaverick kaže...
SimeKZ kaže...

Ne zna se tko je veci ridikul od svih tih fifa youtubera, pa i onaj nas Tapirlo.

Dobro sad... Usporedit pro igraca i igraca koji razumije igru kao Kurt i naseg Tapira koji je prosjecan FIFA igrac koji je okupio oko sebe gomilu klinaca je smijesno. 

Poslusaj si podcast izmedu kurta i inceptiona pa ces shvatit neke stvari jer kolko vidim ne shvacas. Dakle, ban dobije covjek koji je samo izrazio svoje misljenje. Kraj njega nitko drugi od onih koji su stream snipali Nicka, koji imaju discorde da se slucajno ne nadu jedan protiv drugog, ekipa koja koristi no loss glitcheve i na taj nacin ima 29-1 ili 30-0... da ne nabrajam dalje. Dakle, po tebi svi oni ne zasluzuju ban... ali Kurt sa svojim youtube kanalom gdje pokusava ukazat na probleme u i oko same igre je zasluzio. Svaka cast.

15 godina
FIFA 20

Dvoumim se fali da slozim Pique mogao bi ga na chem 8 drzati pitanje je dali je bolji nego Vertonghen sa shadowom po statsima je malo bolji no dali vrijedi 100k razlike. Da mi pique moze na 10chem nebi dvoumio ovako neznam, mislio sam uzeti scream Otamendi onda nemam problema sa chem i ima pace 92 sa shadowom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CroVandal kaže...

Dvoumim se fali da slozim Pique mogao bi ga na chem 8 drzati pitanje je dali je bolji nego Vertonghen sa shadowom po statsima je malo bolji no dali vrijedi 100k razlike. Da mi pique moze na 10chem nebi dvoumio ovako neznam, mislio sam uzeti scream Otamendi onda nemam problema sa chem i ima pace 92 sa shadowom.

Ja ga drzim na 7 chem sa Hernandezom u paru i zvijer je. Neces sigurno pozalit ako ga slozis.

13 godina
FIFA 20

Treba nerfat udarce. Jebo me pas ako je sad jedini nacin da zabijes gol da se samo useces u njega. I jos jedva izvucem 2-2 na poluvremenu jer su mi igraci jebeni teretnjaci... Sane koda ima 15 kila kamenja a demebele 20. Jedno 20x se nadem u gol sansi, nece opucat iz prve i na to naleti njegov stoper. 

Mislim da nakon nas balkanaca, najveca gejmerska stoka su poljaci. To kurca ne zna a svi redom top ekipe. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
FIFA 20

Moram nekako ubaciti Pikea,ali kako :)

In game bi bilo 4-1-2-1-2(2)

0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...
TheMaverick kaže...
SimeKZ kaže...

Dobro sad... Usporedit pro igraca i igraca koji razumije igru kao Kurt i naseg Tapira koji je prosjecan FIFA igrac koji je okupio oko sebe gomilu klinaca je smijesno. 

Poslusaj si podcast izmedu kurta i inceptiona pa ces shvatit neke stvari jer kolko vidim ne shvacas. Dakle, ban dobije covjek koji je samo izrazio svoje misljenje. Kraj njega nitko drugi od onih koji su stream snipali Nicka, koji imaju discorde da se slucajno ne nadu jedan protiv drugog, ekipa koja koristi no loss glitcheve i na taj nacin ima 29-1 ili 30-0... da ne nabrajam dalje. Dakle, po tebi svi oni ne zasluzuju ban... ali Kurt sa svojim youtube kanalom gdje pokusava ukazat na probleme u i oko same igre je zasluzio. Svaka cast.

Yep slazem se ako su vec isli banati kurta zbog njegovih komentara onda su trebali sve ove cheatere isto banati ali na kraju ispada da ako pricas o njima ono sto se njima ne svidja onda ces dobiti ban a ako sutis i varas onda ti nece biti nista. Sjebali su se sa tim potezom ljudi ih vec ionako mrze sada su na sebe bacili i jos jedan val mrznje. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice