FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.248.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 20
toxic kaže...
SimeKZ kaže...

Ok, ajmo redom. 

Red pickovi... katastrofa. Oba igraca od Leicestera. Jbg, nisam silver pa da Mbappe skoci. 

A onda raspasoj. 2 mega packa, 2 rare gold i 2 rare players - De Gea, Pique, Son-Heung Min, Dembele i jos par njih sa strane. 

Sad ne znam kaj da radim. Dal da prodam ovo kaj imam pa slazem nest novo. Sad imam Neuer - Malcuit, Koulibaly, Hernandez, Alaba - Allan, Reus, Witsel - Gnabry, Lewa, Coutinho. 

Probat slozit neki hibrid PLa i LaLige. Nemam pojma.

Znam da nisam tvoja divizija ali meni se ovaj tvoj sastav kojeg imas uopce ne dopada :) iako bi me 99.9% dobio s 5-0

Dakle unutra Son i Dembele obvezno..

Dobro me sluzi ekipa. No nije top squad kak bi trebalo bit... Sklepo sam ovo. Ovaj eriksen nit smrdi nit mirise. Sa ostalim sam zadovoljan.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
SimeKZ kaže...
toxic kaže...
SimeKZ kaže...

Ok, ajmo redom. 

Red pickovi... katastrofa. Oba igraca od Leicestera. Jbg, nisam silver pa da Mbappe skoci. 

A onda raspasoj. 2 mega packa, 2 rare gold i 2 rare players - De Gea, Pique, Son-Heung Min, Dembele i jos par njih sa strane. 

Sad ne znam kaj da radim. Dal da prodam ovo kaj imam pa slazem nest novo. Sad imam Neuer - Malcuit, Koulibaly, Hernandez, Alaba - Allan, Reus, Witsel - Gnabry, Lewa, Coutinho. 

Probat slozit neki hibrid PLa i LaLige. Nemam pojma.

Znam da nisam tvoja divizija ali meni se ovaj tvoj sastav kojeg imas uopce ne dopada :) iako bi me 99.9% dobio s 5-0

Dakle unutra Son i Dembele obvezno..

Dobro me sluzi ekipa. No nije top squad kak bi trebalo bit... Sklepo sam ovo. Ovaj eriksen nit smrdi nit mirise. Sa ostalim sam zadovoljan.

ovo vec izgleda bolje. Imao sam Eriksena nemam niti lose niti dobro misljenje kao sto si naveo.. ne vrijedi 88 rating sigurno.. max 84

Bnet: mNik987#2148
17 godina
FIFA 20

Igrao sam malo više rivalse i završio u ranking 1. To kaj sam ja odbio u packovima nema veze s mozgom. Najjača kartica neki nijemac ratinga 81? Pa ja bih sjeo i plakao kada vidim kaj sve škvadra dobija a ja ne mogu dobiti karticu vrijednu 2k coinsa. Meni to više nije normlano.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Ako si uzeo tradable kartice to je normalno meni samo ako je untradable nesto izade. Vidjet cemo sutra top ili flop. Ma neki otvaraju cuda nije mi jasno da netko otvori neymara 2x 1x ronaldo plus jos neka ikona. Mislim da isto ovisi koliko mrdas po marketu sto vise tamo zaradis dobijes losije pakete.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
FIFA 20

Kompletiral sam ekipu sa donje slike. Pa ajde neki mali review. 

Taktika - Nakon kaj sam sa hibridom svaba i serije a igral 41212 ovdje sam moral preci na 4231 narrow. Jedini je razlog Sane + Dembele kombinacija sa kojom se jednostavno tako mora igrat. LCM Sane i RCM Dembele. Kakve su to jebene nemani kad krenu. Taj skill move, brzina driblinga... kako jebeno idu... 

LB/RB - Stay back 

CDM - Stay back, agressive intr., Cut passing lines ( oko ovoga jos gledam jel to dobro ili nije ). 

CAM - samo free roam, ostalo default

LCAM i RCAM - Sve imaju defult 

ST - Get in behind i stay central 

Sad kaj se tice igraca. 

Neuer - Standardan golman u ovoj igri. Igrao sam SBove sa Silver golmanima koji su lovili kornere, ubacaje... imam njega koji se ponekad zna bacit u povaljku pa lopta koda drvo pogodi. Sve u svemu. High rated golman za kojeg vrijedi dat coinse. 

Carvajal - Svida mi se H/H, dobar prema naprijed i prema nazad. Mozda jednom Semedo uleti, mogo je i sad... al ajde da vidimo Carvajala.

Lenglet - Da li vrijedi 120-140k coinsa... Ne... Da li je odlican? Je. Reaction i Compouser su mu 80+, Pace na razini za stopera odlican.

Hernandez - Fenomenalan, jednostavno po meni najbolji stoper u igri ( makar jos nisam probal Van Dijka ). Vrijedi svaku lipu i u paru sa Lengletom, top.

Alaba - Standardno dobar, malo slabiji na stamini... no sad sa Stay back opcijom to vise ne bude problem.

Sissoko - A jebate  poslije njega svaki izgleda ovako  Allan je bio mocan u sredini, a to kaj ovaj radi... kaos. 

Vidal - Isto ko i ovaj gore. Koliko sam citao... Vidal ima najvise ocijena ( zbroj ) od svih gold kartica u igri. Nek me netko ispravi ako nije. za 2k, sa Anchorom... komedija cijena. Vrijedi minimalno 50k

Eriksen - Samo cu rec. Onaj osjecaj kad dobijes igraca sa 91 short pass, 89 long pass, 88 composure i 91 ball control. 

Demebele - Sad mi je jasno zasto je ovo meta kartica. Messi u malom + 5* WF samo trpas. Finess shot mu je OP.

Sane - Kartica koda ima 99 strenght. Prode kroz obranu koda je nema. Finess shot takoder OP. U tandemu sa Dembeleom kad se sleti, nema ga niko. 

Son - Prva tekma 2 gola i asistencija. Top u nogama. Finishing 86, Shot power 88, LS 90, Composure 87. Kakva masina za golove. 

Na klupi - Balea, IF Martinez, Crveni Parejo, Crveni Alonso. 

Trenutno na 1600Rating. Lagano se penjem prema gore.

Ako nekoga jos nest zanima, slobodno neka pita. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Meni jedino Sane kao pokvaren iako ima odlican Pace kao da je spor neznam zasto probao sam vise kemija sa njime ali neznam recimo Pepe mi je desnoj strani i cini mi se da lakse pobjegne. Moguce da ga ja neznam koristiti jel ne driblam previse tu i tamo fake shot ili ball roll sto mi je mana.

7 godina
FIFA 20

Kako sam poceo igrati fifu 20,i na granici sam divizije 3-4. Danas sjednem da odigram,i izgubim za redom oko desetak tekmi najmanje,nisam dobio mozda dvije. I u svakoj sam primio holove tako sto se lopta odbije od stative njemu u noge ili ne iscacka od mojih stopera,ali bas u svakoj. Pojma nemam sta su radili,ali nesto debelo su usrali. 

0 0 hvala 0
15 godina

Nisu nista tako je svima nekad kad te uhvati red najbolje prestati igrati. Nekad znam dobiti 10 za redom pa iduci dan se cudim sam sebi kako gubim na glupim golovima. Bio sam u 4. diviziji i kroz zadatke za ikonu pao u 6. sad se tesko iskopati pogotovo ako igram protiv nekog koji ima losiji team svaka mu ulazi u gol a ja se mucim ko budala. Zadnja tekma dobijem 3 2 a lik samo 2 suta prema golu i oba zabije.

13 godina
ertz111 kaže...

Kako sam poceo igrati fifu 20,i na granici sam divizije 3-4. Danas sjednem da odigram,i izgubim za redom oko desetak tekmi najmanje,nisam dobio mozda dvije. I u svakoj sam primio holove tako sto se lopta odbije od stative njemu u noge ili ne iscacka od mojih stopera,ali bas u svakoj. Pojma nemam sta su radili,ali nesto debelo su usrali. 

Prvo moras objasnit zasto bi uopce nakon 3 ili 4 izgubljene za redom nastavio igrat. Drugo, kad vec gubis i frustriran si... ne vracas se nazad u tekmu. Sve i ono najmanje kaj ne valja ce te frustrirat i samo ces se koncentrirat na to... a ne na igranje. Been there, done that. Kad nejde, nejde... prestanes igrat i odes nekaj drugo radit ili igrat. Cemu fors.

9 godina
neaktivan
FIFA 20

Jbt., koje preskakanje animacija. Svi negdje srljaju...Kada je sex na brzinu bio fora? Ovi u ea ili su gay ili nikad nisu zadovoljili zenu, tj. doveli do vrhunca.

Kaotican je ovo nogomet, ali nazalost nema alternative.

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Ako si uzeo tradable kartice to je normalno meni samo ako je untradable nesto izade. Vidjet cemo sutra top ili flop. Ma neki otvaraju cuda nije mi jasno da netko otvori neymara 2x 1x ronaldo plus jos neka ikona. Mislim da isto ovisi koliko mrdas po marketu sto vise tamo zaradis dobijes losije pakete.

Slazem se. Moja pretpostavka je da i uz transfer profit gledaju aktivnost, koliko si ovisan o igri, od kad je racun i slicno.

Jedino sta neznam je dali se na ps4 kao na pc-u moze lako napraviti novi accaunt koji nema poveznica sa proslim.

Sta se tice nagrada doso sam do zakljucka da se pakete i pickove ne isplati otvarat u cetvrtak nego recimo petak ili neki drugi dan,

a sanse su mi se povecavale ako bi imao barem koji dan pauze prije otvaranja.

Sutra ocekujem velike stvari od nagrada a sigurno dobivam crvenog fabinha ili onog francuskog pace abjuzera.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2019 20:44 (Deadeye).
15 godina

Ja sam pick vec otvorio a pakete cu sutra. I ja sam primjetio da ako otvaram kad manje ljudi otvara nesto uleti znaci kad nema SBC a ili nagrada taj dan. Vidjet cu bas. Ovi crveni pickovi mi jos nikada nisu nista donijeli. Moze se napraviti novi PSN racun i onda je sve ispocetka bez poveznica sa proslim klubom. Ma sve oni to prate ako je netko jako los u igri daju mu top kartice pogotovo ako ni market neprati. Prosle godine stvarno nista nisam dobivao dok nisam pauzu od mjesec dva napravio onda svaki drugi paket top kartica. Prva je bila Van dijk 94 rated vrijedila preko milju coinsa

17 godina
CroVandal kaže...

Ja sam pick vec otvorio a pakete cu sutra. I ja sam primjetio da ako otvaram kad manje ljudi otvara nesto uleti znaci kad nema SBC a ili nagrada taj dan. Vidjet cu bas. Ovi crveni pickovi mi jos nikada nisu nista donijeli. Moze se napraviti novi PSN racun i onda je sve ispocetka bez poveznica sa proslim klubom. Ma sve oni to prate ako je netko jako los u igri daju mu top kartice pogotovo ako ni market neprati. Prosle godine stvarno nista nisam dobivao dok nisam pauzu od mjesec dva napravio onda svaki drugi paket top kartica. Prva je bila Van dijk 94 rated vrijedila preko milju coinsa

Ja sam sve probao i rezultat je uvijek isti. Nikad ništa. Večeras ubacim u marquee 44 bezvezne kartice i nazad sam dobio približno toliko bezveznih kartica. Gledam, niti za jednu ne mogu dobiti 900 coinsa pa sam ih sve pospremio u klub. Pomalo sam frustriran. Lakše podnesem 10 poraza za redom nego figu u packovima. 

12 godina
FIFA 20

Jeli ima netko ideju sto bi mogao sloziti imam oko 150k coinsa. Untradable su Messi, De Gea, Robertson, Martial, Pukki i Pique

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CroVandal kaže...

Ja sam primjetio da kad god otvorim je sansa ista. Nitko nista ne prati, nitko nista ne koci niti ne drka mene ili nekog drugog. Pack luck nekad ide nekad ne. Glupo je da bi oni nekom davali a nekom ne... ima 10milijuna igraca... 

13 godina
The_K kaže...

Jeli ima netko ideju sto bi mogao sloziti imam oko 150k coinsa. Untradable su Messi, De Gea, Robertson, Martial, Pukki i Pique

Jesi probao Piquea?

Mami me da ga složim, ali bih zbog njega morao žešće pretumbacije raditi pa se zbog toga nećkam.

[19xx] 4ntraks
15 godina

Ali onda bi i Movie nekad nesto dobio eno cijelu fifu 19 nije nista i sad u 20 opet bas nista vrijedno. Ima tu neka skripta koja to prati

13 godina
CroVandal kaže...

Ali onda bi i Movie nekad nesto dobio eno cijelu fifu 19 nije nista i sad u 20 opet bas nista vrijedno. Ima tu neka skripta koja to prati

Da ima skripta koja prati, onda bi mu odavno dala nekaj da dobije poticaj za igrat... a nebi ga gazila ko budalu. Mislim, ja cijelu FIFA 18 nisam nista dobil dok nisam izvadil ikonu Del Piera... i poslije toga opet nista.

Odradio MM i ona dva scream SBCa... Robertson - 30k i Scream Guerreiro - oko 50k. 

Ulozeno nula. 

Zadovoljan.

Pique izgleda bolesno. Bas me zanima kakav je ingame, mozda ga slozim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2019 0:30 (SimeKZ).
9 godina
neaktivan
The_K kaže...

Jeli ima netko ideju sto bi mogao sloziti imam oko 150k coinsa. Untradable su Messi, De Gea, Robertson, Martial, PukkGledaju i i Pique

Uz ovo sto imas, meni bi idealno bilo da ubacis sljedece igrace: Carvajal, Davinson Sanchez, Sissoko i Rashford. Pukkia bi drzao kao super sub.

Vjerovatno ces biti kratak, ali jedno po jedno.

Meni je ovo idealna baza za nadogradnju u buducnosti. Npr. Sonaldo, Grizi, ma ludnica...

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2019 8:46 (TheMaverick).
15 godina
FIFA 20

Da se pohvalim sa prvom dobrom karticom kaj je pala i da je tradeable, bernard laganini 260.000,

sudeći po Vašim momčadima ova kartica je za otpis ali mene ovo veseli pošto sam siromašan sa cca 4000 coinsa 

S time da mi je u istom packu pao i Isco, i nakon toga drugi pack Immobile,jučer Perišić...nemrem se žalit 

neznam kaj bi još mogao ukombinirat u momčad,toliko igrača dobrih imam na transfer targetima ali nitko praktički "ne paše" u momčad osim brutalno skupih kartica za koje nemam keša.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Koji k je sa marketom ne mogu nista bidati. Bidam vecu cijenu igraca meni pise da je to premalo a igraci odlaze sa manjom cijenom od koje sam ja bidao nista ne mogu napraviti da radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Slozio sam Piquea, od svojih coinsa sam potrosil CCa 50k. Jedino kaj sam moral kupit je 2x Nkolulu i Godin... al sam ulovio za dobru cijenu sva tri. 

Nazalost ne mogu ga isprobat jer prema meniu vidim da je lag fest u pitanju. Nakeljil sam mu Anchor pa cemo vidit. Prema ocjenama je top, top kartica. Reactions, Compouser 98 i 99 sa fenomenalnim defending statstima. Svi ga hvale, a sad cemo vidit. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Otvorio 16 paketa nista posebno 2x vertonghen, Courtuis, benzema ostalo 83 rated ili manje.Nekoliko low rated plavih i niti jedan IF. Ali nema veze nakupio sam dosta za Aubu izasao me ukupuno 116k plus ono sto sam imao u klubu vecinom untradable. Evo ekipe dolje cak ce i Movie biti sretan jel je Kante na pravoj poziciji 😂

Jucer igram protiv lika ima Crvenog Mbape i Ben yedera toliko o pack luck kako uspije dobiti 2 picka za redom top kartice, a taktika 0 samo siba sto brze naprijed. Nakraju sam drop back i nakon sto sam zabio za 2 1 lik rage quit

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2019 13:05 (CroVandal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Eto odigrao 5 WL tekmi svih 5 tekmi pobjedio covjek bi ocekivao da sam sretan ali nikako nisam sretan. Prve dvije tekme su bile rage quit odmah na pocetku tako da sam bio tada sretan jer su oni izasli prije nego me pocela jebati igrica. U te tri tekme naprimao sam se toliko glupih golova iz kick offa pa potom nelogicni odbijanci pa prolazak lopte kroz moje igrace nepostojeci penali tipa uzmem mu loptu dok njemu traje animacija za pucanje on promasi loptu opalli mene po nogama padne i dobije penal. Toliko varanja i izmisljanja samo da bi se ucinile utakmice sto napetijim umjesto da nas puste da igramo kao ljudi. Isprobao Sissoka i Sancheza i mogu reci da nisam odusevljen njima. Solidni su igraci ali ne opravdavaju svoju cijenu, za Sissoka sam dao 50k sa Shadowom a lopta stalno prolazi kroz njega nikako ne mogu uzeti loptu napadacima sa njime samo ne logicno lopta prodje kroz njega Vidalu se to puno manje dogadja. Tako da sam prodao Sissoka nakon 4 tekme i kupio duplo jeftinijeg Fernandinha koji je dosta slican Sissoku ali barem kosta manje pa se ja manje zivciram kad on napravi glupost. Sanchez je bio solidan nikakve zamjerke samo sto on mora ici jer nema chemistry vise. Nekako mi je cilj da uzmem Laportea umjesto njega pa da njega isprobam. Carvajala sam isto kupio on definitivno ostaje u klubu jer je puno bolji od Ariasa.

Vidim da dosta vas zanima kakav je Scream Pique meni se cini solidan jak je u skoku, dobro uzima loptu i dobro sjece dodavanja. Napravio je samo jednu gresku to kad je dodao bez razloga Aubameyangu znaci Aubameyang  stoji ispred njega Carvajal stoji desno od njega ja usmjerim gljivicu prema desno dodam a on doda ravno Aubameyangu ali imao sam srece pa protivnik nije iskoristio poklonjenu sansu od igrice.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
FIFA 20

Odličan scream Pique. Imam osjecaj da je uvijek na lopti, duel je svaki njegov, skok također. Napadacki skok mu je isto odličan, na korneru sam ga pogodio par puta, samo silji po golu.

Probal sam malo WL, jedna tekma i pobjeda. Lag je nenadjebiv i ne mislim nastavljat dalje.

Kaj se tice one lige na fejsu. Izasel sam van iz toga jer nema smisla uz WL igrat jos jedan sweat fest sa klincima kaj drugačije ne znaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Vidim da dosta vas zanima kakav je Scream Pique meni se cini solidan jak je u skoku, dobro uzima loptu i dobro sjece dodavanja. Napravio je samo jednu gresku to kad je dodao bez razloga Aubameyangu znaci Aubameyang  stoji ispred njega Carvajal stoji desno od njega ja usmjerim gljivicu prema desno dodam a on doda ravno Aubameyangu ali imao sam srece pa protivnik nije iskoristio poklonjenu sansu od igrice.

Svrbi me Pique jer mislim da je to kartica za igranje do TOTS-a, ali me jebe što ne igram sa Španjolcima i sad kemijam što i kako.

Vidim market se probudio otkako je Pique izašao, barem za igrače Barcelone.

Zlatni Semedo koji ide za max 50k ne postoji na marketu više... barem ne na PC marketu.

Albi je također znatno skoliča cijena... eee da je jučer bilo pameti pa kupit par kartica... jbga.

Što se tvoje ekipe tiče... imaš scream Mendela kojeg možeš uparit s Vidalom pa se Talijanima okrenut jer oni su prilično jeftini, a ima solidnih igrača tamo.

A možeš napravit nešto slično o čemu ja razmišljam od jutros (pod uvijetom da si riješio sve tokene za ikone)... uzmeš Pepa i Ferdinanda i riješen problem.

Ja Pepa još nisam otvorio jer me strah ako bude neki nerješiv zadatak pa da ispušim Ferdinanda.

Sad ću, ako složim Piquea, morat riskirat.

Evo, ja se također igram sa slaganjem pa ako netko ima pametniju ideju neka predloži :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 20

trošit tokene na guardiolu nema smisla.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Kaj se tice one lige na fejsu. Izasel sam van iz toga jer nema smisla uz WL igrat jos jedan sweat fest sa klincima kaj drugačije ne znaju.

Ma meni su smijeh. Mene lik pita zasto ne stavim Messia u spicu sto ga drzim da igra CAM. Ja njemu kazem da Messi nekih 4,5 godina nije igrao spicu da je igrao uglavnom krilo ali u zadnjih godinu dvije vise igra kao veznjak nego napadac jer se vraca po loptu i vise sudjeluje u kreaciji napada on meni kaze da ja krivo igram igricu da ne bi trebao igrati realisticno vec bi trebao ici igrati na rezultat hahahahahahaha. To sto bi on dao guzice za pobjedu ne mora znaciti da ja moram

12 godina
Skilledžija kaže...
The_K kaže...

Svrbi me Pique jer mislim da je to kartica za igranje do TOTS-a, ali me jebe što ne igram sa Španjolcima i sad kemijam što i kako.

Vidim market se probudio otkako je Pique izašao, barem za igrače Barcelone.

Zlatni Semedo koji ide za max 50k ne postoji na marketu više... barem ne na PC marketu.

Albi je također znatno skoliča cijena... eee da je jučer bilo pameti pa kupit par kartica... jbga.

Što se tvoje ekipe tiče... imaš scream Mendela kojeg možeš uparit s Vidalom pa se Talijanima okrenut jer oni su prilično jeftini, a ima solidnih igrača tamo.

A možeš napravit nešto slično o čemu ja razmišljam od jutros (pod uvijetom da si riješio sve tokene za ikone)... uzmeš Pepa i Ferdinanda i riješen problem.

Ja Pepa još nisam otvorio jer me strah ako bude neki nerješiv zadatak pa da ispušim Ferdinanda.

Sad ću, ako složim Piquea, morat riskirat.

Evo, ja se također igram sa slaganjem pa ako netko ima pametniju ideju neka predloži :)

Nezz jeli mi se isplati talijani jer vec imam De Geu, Robertsona i Martiala koji su untradable i htio bi ih koristiti. Imam svih 12 tokena za ikone samo me strah ne znam sto da uzmem. Mislio sam uzeti Ferdinanda ili Nestu i Keane-a ili Gerrarda mozda ili Ballacka ipak. Ne znam hahahah previse izbora imam a ne znam sto bi mi najbolje doslo

13 godina
The_K kaže...

Nezz jeli mi se isplati talijani jer vec imam De Geu, Robertsona i Martiala koji su untradable i htio bi ih koristiti. Imam svih 12 tokena za ikone samo me strah ne znam sto da uzmem. Mislio sam uzeti Ferdinanda ili Nestu i Keane-a ili Gerrarda mozda ili Ballacka ipak. Ne znam hahahah previse izbora imam a ne znam sto bi mi najbolje doslo

Ja sam odlučio da moram Ferdinanda imati kako god bilo, a onda za ostatak tokena uzeti što se najbolje može, a to je Guardiola.

Sad mi je ta kombinacija još primamljivija pošto sam upravo složio Piquea :)

Uzet ću sad Guardiolu pa kud puklo da puklo... što kažu, idem all in makar krv pišao za ostalih 12 tokena ;)

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice