FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.250.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Na 8-2 udem u igru sad. Jer jednostavno ne znam kad cu nac vremena da odigram. Igra je teski delay, znaci nije igrivo. Kontrole kasne po pola sekunde, za udarce treba milenij pric da bi uspjeli, kad uspiju, traljavo uspiju. 

Igram sad protiv nekog mrtvog turčina. Jebem im majku al ih ima. Kakva su to spodobe. Svaki, ali svaki protiv kojeg igram je loš. Tocno vidia po kretnjaža igraca, kako razmislja kad gradi napad, da je frajer loš. 

Ali ne mozes, ne mozes od delaya bas nista. Ubacim Balea, Comana da dobijem na brzini... Ma nema sanse, registriranje mojih komandi je u picki materinoj. 

Izgubim 2-1,potpuno nezasluzeno. Sva tri poraza su nezasluzeni. Bolji sam 99%, al ovo jednostavno nije igrivo. 

Dobi me 10-0 ako treba, al me dobi zato jer znas igrat... A ne zato jer ja ne mogu upravljat svojim igracima i jos se moram borit protiv PTB debilcina jer drugacije ne znaju. Pa jebem ti mater koliko je to gadljivo. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 20
toxic kaže...

Ekipa,

molim Vas svu Vasu pomoc...

ovo imam + pogledajte klupu..

Trebam si sloziti ekipu, napraviti upgrade... neovisno o taktici ionako ne igram 4-3-3 stalno

https://www.futbin.com/20/squad/10103477

dakle na ovu ekipu imam jos 290k coinsa za potrositi... ne znam sto i kako dalje...

Vezni red mi se cini najtanji a nemam ideju niti za napadaca..

Modric sa catalystom i Scream Gaimero sa Hunterom

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
toxic kaže...

Ekipa,

molim Vas svu Vasu pomoc...

ovo imam + pogledajte klupu..

Trebam si sloziti ekipu, napraviti upgrade... neovisno o taktici ionako ne igram 4-3-3 stalno

https://www.futbin.com/20/squad/10103477

dakle na ovu ekipu imam jos 290k coinsa za potrositi... ne znam sto i kako dalje...

Vezni red mi se cini najtanji a nemam ideju niti za napadaca..

Netreba mu modric, arthur s catalystom ce bit sasvim ok. Preskup je modric za ono sto pruza. A za napad ili stavis nekog brazilca. 

17 godina
CroVandal kaže...

cicek kaže...

Netreba mu modric, arthur s catalystom ce bit sasvim ok. Preskup je modric za ono sto pruza. A za napad ili stavis nekog brazilca. 

To je to?

ok... kaj da radim onda s viskom para? Semeda ubacim desno?

kaj kazete da uzmme gameira.

Prodam dembelea.. uzmem belea i igram s njih dva naprijed?

poluspica bi mi bio douglas costa \felipe anderson kao ssub

a iza njih su onda vidal, allan i arthur.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2019 15:53 (toxic).
6 godina
neaktivan
FIFA 20

Sweet fest od vikend lige gotov. Nisam bio oprezan i spusio 3 tekme koje mi se nisu racunale kao poraz i bilo je malo panike za 14 pobjeda.

Jednom izleti neka notifikacija, jednom se usetao dva puta u gol i jednom pukla gumica na gljivama isto kad sam bio afk :)

Stao na 13 pobjeda, predzadnja tekma totalni kaos i divljanje, izvucem 6-5 u jednoj tipicnoj fut tekmi.

Do sada mi crveni pickovi nisu losi i nekako imam motivaciju da sam barem u gold3 jer time rjesavam i DR i WL nagrade.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2019 15:53 (Deadeye).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Pa da se bodovi iz wl ne broje u rivale nebih ni igrao wl. Meni nikad iz tih pickova nista. Zavrsit cu ovaj put silver 1. imam jos 10ak tekmi ali nemam zivaca niti vremena jel opet radim cijeli vikend. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
CroVandal kaže...

Pa da se bodovi iz wl ne broje u rivale nebih ni igrao wl. Meni nikad iz tih pickova nista. Zavrsit cu ovaj put silver 1. imam jos 10ak tekmi ali nemam zivaca niti vremena jel opet radim cijeli vikend. 

Uzeo sam Gameira i upgrejdao sredinu s De Jongom.

ostalo mi je jos 117k za potrositi...

Lenglet umjesto Umtiti ili Semedo na desni bek, mogu cak uzeti i Tripiera Scream ?

15 godina

Ja nebi Umtiti mijenjao osim ako ides na Varane doduse neznam kakav je in game ali statsi su mu jako dobri. A Samedo je odlican igrao sam draft sa njime osim toga uvijek me izludi jel ga nemogu pretrcati sa nikim.

Ja prodao Aubu i kupio Kane za prvu ruku. Auba nit smrdi nit mirisi fula takve stvari bez obzira na chem da izludi znaci Pepe mi zabija na RM ili RW vise golova nego Auba da nekazem ako ga netko takne izgubi balans i loptu. Salah za sada najbolji jedino mora bit da puca lijevom inace nece uci ali ako opuca lijevom 9 od 10 je gol. Son bi mi bio end game ST po statsima ali kosta uf....

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2019 16:38 (CroVandal).
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Nije mnogo, ali i sitni "uspjesi" razvesele čovjeka... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Eto me na 9-3. Ovu zadnju tekmu sam izgubo 3:2 od panjine kakve nema al decko kupuje pakete pa mu stamina nis ne znaci. Pucam prvih 10 minuta 3 100% sanse, dvije kane, jednu iz nekog razloga puca po sredini po podu, al dobro, a drugu golman se savrseno pozicionirao sam(da naglasim) i obranio. Trecu je ekisnem opizdio preko gola jer je igra tako htjela. Krece on prvi puta u napad lopta prolazi 2mm pokraj van dijka(loan) i mbape iz mrtvog kuta zabije polusansu u prvi kut. Fino ea, fino. Do poluvremena sam uspio nagurati 2 lopte  u gol i vodio 2:1. Lik ima drop back i krenem ja s cenra i vidim cekaju me na centru. Reko ko te jebe idem se dodavat po obrani i odjednom vvd doda loptu 3 cm ispred sebe i odznaci mi se i zatrci se naprijed. Koji kurac i evo nas na 2:2. Decko daba, reko goni se i ti i igra. I nakon tog lucas se zaletava u vvd koji pada i ovaj zareze loptu doslovno ko na tenisu zareze u drugi kut tik uz vratnicu. Igrao je full pres cjelu tekmu i jos mi je uspio s kanteom trcat gore dole po svom terenu od 80' do kraja. Ja stavio od 70' constant press i digao obranu na max, reakcije nema. Tu stajem, sutra istice pretplata necu je nadogradivat. 

Vrjedi reci kupio sam novi cod. I lijepo je bilo igrat znajuci da te nitko nece radit budalom i radit ti staaaaalno ali stalno iza leda. Recimo da je cod proizvod ea-a. Oni bi fino isli na realnost i tu i tamo bi netko s rekoseom ubio 10 likova eto tek tako. Kad bih morao poginuti ispala bi ti municija kod reloada, jer hej idemo na realnost. Komedije, zadnjih 111kn kojih su dobili od mene da me jebes. 

2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Prodao danas kantea i IF Wijnalduma i ako ovaj firmino padne ispod 700k uzet ću ga. Izgleda mi interesantno za CM poziciju a ako mi se ne svidi prodam ga. Zbog nekih statsa, lige i nacije, držat će cijenu neku vrijeme pa ne bih trebao ništa izgubiti ili jako malo ako već pljugam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

U ovoj igri nisi siguran ni kad vodis 5-0. Tko se malcice opusti, jebo je jeza u ledja. U pesu sam znao imati po 15 pobjeda u nizu, ali u fifi vladaju neki drugi zakoni.

Imam ekipu s kojom sam zadovoljan i apsolutno me vise nista ne zanima, jer neki igraci ce doci silom prirode. Boli me ona stvar i za divizije i skill  i ostale pizdarije, jer ako se opteretis, ponavljam, jebo si jeza u ledja tj. usao si u EA ralje.

Ovo je igra u kojoj se nadmudrujes s ea, a ne s protivnikom.

Jos tragam kako zajahati sam kod igre i ono ste me najvise jebe je vrijeme, kojeg vise nemam kao prije.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2019 22:20 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
17 godina
MBuda kaže...

Nije mnogo, ali i sitni "uspjesi" razvesele čovjeka... :)

Market je puko ko kokica. Kupim perišića s hunterom za 5k coinsa. Akanjia sam uzimao po 2800 coinsa a do nedavno je bio 30k. Sve sam ih prodao po 4500 coinsa. IF Pleu s hunter che sam uzeo za 12k coinsa. Na kraju sam si ostavio po jednu karticu i složio nijemce da malo igram s njima. Ne da mi se skladištiti kartice i čekati hoće li porasti  jer ove godine ništa nije normalno na marketu. Brzo kupi i još brše prodaj, to mi je moto. Nisam par dana gledao market pa nakon SBC razočaran što sam opet dobio karinu malo bacio pogled na market. U prvom packu nisam dobio rare karticu a u drugom packu dobijem rodriga koji sada ne vrijedi 2000 coinsa. Super.

17 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

U ovoj igri nisi siguran ni kad vodis 5-0. Tko se malcice opusti, jebo je jeza u ledja. U pesu sam znao imati po 15 pobjeda u nizu, ali u fifi vladaju neki drugi zakoni.

Imam ekipu s kojom sam zadovoljan i apsolutno me vise nista ne zanima, jer neki igraci ce doci silom prirode. Boli me ona stvar i za divizije i skill  i ostale pizdarije, jer ako se opteretis, ponavljam, jebo si jeza u ledja tj. usao si u EA ralje.

Ovo je igra u kojoj se nadmudrujes s ea, a ne s protivnikom.

Jos tragam kako zajahati sam kod igre i ono ste me najvise jebe je vrijeme, kojeg vise nemam kao prije.

U fifi vlada samo skripta i nista drugo. Kad moras pobjediti taktika je nebitna, igraci lete otkrivaju se, hrvaju se i sve sto treba da padne gol. Ako pak ne udarac u stranu je kvantna fizika. Igra je ravna slot aparatima, samo što kod slot aparata postoje pravila i znas zasto si izgubio ili dobio novce, u fifi samo izgubis ili pobjedis, razlog za to ne postoji. Barem nije vidljiv, jer je utančan u kod igre i lijepo te drzi na ledu. Sad kad sam igrao novi cod, konacno sam nakon cod4 osjetio kako je to igrati kompletnu igru, a ne neka alpha, beta smeca koja se prodaju pod full igru za masne pare. Ja bi im prvi 100e uplatio svaki mjesec kad je placa da je igra kak spada, ma samo da me ne jebu s skriptom, ostalu mogu ostaviti i uopce mi nebi bio problem otvarat paketice pa sta izleti izleti. Ali tad bih mozda imao vise pobjeda pa mi ne bi trebali paketici za tim koji zelim. Ali jebiga to je politika EA-a drzat stoku na ledu, malo psihilogije i eto ga, ljudi ce igrat, ovi "pro" majmuni ce jedni druge izbjegavat, onaj meksikanac ce se derat ko idiot na svaki drugi paket, a mi cemo zgrtat lovu na surprise mechanicks. Dno dna.

Eto ti primjer u slici. Lik je mi je 5 puta usao u zonu suta i zabio 5 golova. Ovi udarci u okvir su odbijanci, a ovi van su ocajnicki pokusaji da zabije s 30 metara. Ja sam mogao pucati samo po sredini gola, ako mi se lopta odbila igrac bi radio onu najduzu animaciju za sut(iz koje obicno padne gol, pracen snaznim udarcem) tako da ako ga ne bi netko pokosio(bez faula) sudac bi svirao kraj. Nema smisla to igrat, a jos manje placat za paketice. Imaju srece da balavanderi to ne kuze pak misle da ako ce imati bolji tim bit ce bolji. Ce kurac. Bolje da kupuju nekve skripta booste i mogu igrat s bronze igracima.

Edit: E i ovaj dombele je moj igrac. Izgubim 5-2 i igrac mi ima ocjenu 9.2... Pa di to ima veze s mozgom?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2019 22:47 (cicek).
7 godina
neaktivan
FIFA 20

Koristi li ko joystick logitech f310 i da li se isplati kupovat fifu 20?

0 0 hvala 0
15 godina

Najbolje ti je od xboxa koji je sluzbeno podrzan ili PS 4 koji isto radi bez problema. Ovaj Orsic IF je bolesna kartica za manje od 10k se dobije. Znaci bolja je nego Sane ja ga stavio na st kao sub i dao odmah 2 gola. Najbolji supersub za sada. Mislio sam skupljati za Son a ali nekako si mislim bolje kupiti Aguera i Kante za iste Coinse nego Samo Son a. Fali mi jos nekih 150k to bih do Cet. Skupio. U Wl sve redom su iste ekipe sissoko i ndombele. Eder militao tu i tamo neka jako skupa ekipa ali protiv takvih je lakse igrati nego protiv ovih. Golmani 84 rated brane sve dok ovim top zabijes gol bez frke. Cak sam i sam stavio Kepu na gol da probam i nekad je branio cuda. 

16 godina
Arci5 kaže...

Koristi li ko joystick logitech f310 i da li se isplati kupovat fifu 20?

CroVandal kaže...

Najbolje ti je od xboxa koji je sluzbeno podrzan ili PS 4 koji isto radi bez problema. Ovaj Orsic IF je bolesna kartica za manje od 10k se dobije. Znaci bolja je nego Sane ja ga stavio na st kao sub i dao odmah 2 gola. Najbolji supersub za sada. Mislio sam skupljati za Son a ali nekako si mislim bolje kupiti Aguera i Kante za iste Coinse nego Samo Son a. Fali mi jos nekih 150k to bih do Cet. Skupio. U Wl sve redom su iste ekipe sissoko i ndombele. Eder militao tu i tamo neka jako skupa ekipa ali protiv takvih je lakse igrati nego protiv ovih. Golmani 84 rated brane sve dok ovim top zabijes gol bez frke. Cak sam i sam stavio Kepu na gol da probam i nekad je branio cuda. 

F310 ne znam ali F710 windowsi skuže kao Xbox controller i nema problema.

U svakom slučaju, skini demo i ako tamo radi, radit će i full igra

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2019 10:27 (Jack Sparrow).
12 godina
FIFA 20

Ti kanadjani su bas autisticni. Kod kornera mi tri puta za redom VIDAL trci kontru jebeni VIDAL a imam messia u timu. Njihova logika sabotiranja zasto bi cekao kontru manji, brzi napadacki orijentiran igrac kada kontru moze cekati igrac prosjecne visine orijentiran prema obrani doslovno nista nisam mogao tako jer vidal ne moze naprijed jer je prespor a ne moze ni iza jer dolazi navala njegovih igraca iz kornera i uzmu mu odmah loptu i onda sam primio gol tako sto sam uzeo loptu njegovom crespi lopta mu se odbije nazad je mu idem uklizati sa piquem i opet se smrdljiva lopta odbije njemu nazad pa kako se odbila nazad nema nikakve logike. Onda idem izvesti centar dodam igracu a moj igrac se hrva sa loptom ne moze stopati jedno dodavanje on me je samo pregazio i uzeo loptu i ja sam stisnuo alt+f4 ne mogu to trpiti takav debilizam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 20

ja ne znam kako ko ima u ekipi sisoka i ndomelea pa nema sanse da ih prodjes, znaci dodajes loptu, i sisoko samo ispruzi nogu i to je to kod njega loptam, postaje vise iritantno, msm bude tu kante sa vecom o iboljim ocjenama pa prodjes a ove nikako..

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

HAHAHAHHAHAHHA kakav je ovo autizam od igrice. Dam im jos jednu sansu upalim igricu nije ni proslo 3 sekunde vec je lopta prosla kroz mog igraca i odmah sam izasao iz igrice. Ovaj vikend ostajem silver 2 sa valjda jos 15 ne odigranih tekmi uopce nemam volje ovo smece igrati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj silver 1 cisto zbog picka bez ogranicenja meni ostalo jos 10 i necu ici na gold silver 1 je ok .  Stavio sam sad i salaha na market. Kupit cu Aguera i Kante a za probu. Ma sta god da kupim nemozes zabiti nekada a niti dodavanje spojiti. Jucer igram lik igra odlicno plus ga igra srala ali nebitno to lik je ima 95 posto dodavanja tocno i  to je dodavao fliper bez gledanja vecinu a ja nemogu 3 spojiti i to jos u ispravnoj poziciji i sve. Sissoko mi jede jetru nekad znaci sve prebija sto najgore kad igra sere nece mu dati ni karton iako me sa leda rusi.

13 godina
FIFA 20

Malo sam kopao po videima što sam snimao i našao dva zanimljiva.

- Prva situacija prikazuje kako izgleda kad protivnik MORA zabiti gol... vratit će mu se lopta koliko god puta trebalo.

- Druga situacija je kad sam primio gol iz kornera škaricama od braniča koji ima 37 shooting - mislim da ni Ronaldo ne bi ovako efikasno zakucao. Pisao sam o ovome ovdje na forumu pa mi netko nije vjerovao... evo i dokaz pa neka se uvjeri :)

Evo video... uživajte!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Evo novo stari squad. Probat cu veceras kako radi na Agura sam htio shadow ali nemogu ga kupiti a Aguero sa tom kemijom kosta 50k vise lol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CroVandal kaže...

Evo novo stari squad. Probat cu veceras kako radi na Agura sam htio shadow ali nemogu ga kupiti a Aguero sa tom kemijom kosta 50k vise lol.

Uvijek mi je interesantno zašto kante stoji na strani kada je centralna figura sredine terena s WR M/H. Kužim kada je to zbog kemije pa mu iz igre zamijeniš mjesto ali to nije u ovom slučaju tako. Možda ja krivo shvaćam nogomet? Ne znam ali meni uvijek igrač takvog profila s takvim WR drži sredinu terena i sve stigne i stoji malo iza dva CM koji organiziraju igru i oko kojih se sve vrti.

17 godina
FIFA 20

Znači kad ova igra odluči da moraš izgubiti, izgubiti ćeš. Nema tog isusaboga niti jediforce koja će ti dozvolit da pobijediš.

Uklizavanje s leđa, zadnji čovjek, loptu sam gurnuo u for, nema penala, nema faula uopće. Ja se remplam ramenom na 40m od gola, dva žuta u pet minuta za istu stvar. Lik izvodi slobodnjak, lopta se odbija od stativu, njegov napadač stoji sam na petercu, mojih 4 obrambena stoje metar ispred, nema ofsajda, normalno da je pospremio u gol jer je golman stajao uz stativu koju je lopta pogodila i ni trepnuo da je uhvati. 90a minuta, 2-1 gubim jer mi igra ne dozvoljava sa 15 udaraca u okvir da vodim, dok protivnik i dalje ima samo ta dva koja je zabio, i to 2-2 udarci, ja opizdim kontru, idem sam na gol, 93 pace, igrač tek ušao, njegov 60 pace me sustiže iako je kasnio 10 metara, uklizava s leđa, loptu ni tako jer sam je isto pikno u for, dolazi sudac, sudi faul bar 5 metara dalje u rikverc i njemu pokazuje rukama da to neće više tolerirat. Znači, ukližeš zadnjim čovjekom u obrani s leđa, skršiš igrača koji ide sam na gol, u 90oj minuti, i logika ea je da to nije crveni i da vrati igru sa 16 metara na 20+. Btw, to su situacije iz JEDNE utakmice, bilo je još, ali trenutno apsolutno nemam živaca ni prisjećat se svih sranja niti želim igrat ovo smeće do večeras kad ću pokušat bar malo dić rank u wl. Dopodne je bilo milina igrat, od 14h lagg je nepodnošljiv.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Uhvatio firmina za 630k. Uvijek dilema, prodati ga ili ne? sada ide za 685k a sutra će vjerojatno pasti cijenom. Vjerojatno i u četvrtak. S druge strane se bojim da ga više neću uzeti po toj cijeni a možda za par dana bude i po manjoj. Čari marketa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Uglybutpaytowin gay je dobio po lampašu i njegove fensi skupe i šarene kartice mu nisu pomogle da izbjegne tamburanje i kao zadnji jazavac ragequitta u 45oj prvog poluvremena. Džabe sve pare i kupovanje paketa i coinsa ako si tard koji ne zna igrat i spojit tri smislena dodavanja bez kroketanja i pustih driblanja.

Btw., Džeko scream je odličan

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2019 17:08 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

Uglybutpaytowin gay je dobio po lampašu i njegove fensi skupe i šarene kartice mu nisu pomogle da izbjegne tamburanje i kao zadnji jazavac ragequitta u 45oj prvog poluvremena. Džabe sve pare i kupovanje paketa i coinsa ako si tard koji ne zna igrat i spojit tri smislena dodavanja bez kroketanja i pustih driblanja.

Btw., Džeko scream je odličan

Je, ubio si ga amigo. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina

Ja ti stalno saltem te taktike zato stoji trenutno na strani jel ako prebacim na 4 1 2 1 2 onda mi je on na CDM mjestu ostalo mi je tako od prije. Inace bi stajao u sredini. Kad idem na 4 2 2 2 onda ubacim jos jednog CDM a. Doduse to je samo kad vodim 3 ili vise razlike da se osiguram. 

13 godina
FIFA 20

Sad sam protiv panja igrao, ali takivh je 80% bilo ovu vikend ligu.

Tri ikone, Aguero i pičke materine, ali dečko igra takav bunker da to nisu istine.

Stišće me samo sa trojicom naprijed, a ostatak ekipe čeka na 30m od gola.

Prvo poluvrijeme ništa, ali baš ništa, ja ništa, on ništa, ja nešto dominirao u posjedu i to je to.

U drugom su se moji malo opustili i zabijem mu u 60' gol i momentalno stisnem defence pa se ti dečko jebi.

On naravno ubacuje Dembelea i neke brze kurce i presing pojačava i sve u napad, al kurčina kad nema blage veze s vezom.

Jedva, bilo mi je mučno igrati s panjem, baš muka isusova, uopće nikakav gušt niti zabava nije tako igrati.

Onda sam primjetio u jednom trenutku na mapi raspored igrača, a to nikako da snimim prije.

Eto, pogledajte kako igra radi za igrača.

Doslovno svaki moj igrač je pod paskom protivničkog i kome god ispucam ja tu loptu gubim.

Pogotovo što je to pred kraj utakmice, a njegovi sa staminom su na "vi".

Pa ti igraj brale protiv panja i protiv EA-a - jebo sam im mater.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice