FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 989.782
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 19

Složio Perišića i za sada sam zadovoljan.

Prva utakmica 2 gola i 2 asistencije i to u vikend ligi.

Malo sam ga čak i testirao i zveknuo jedno s ruba šesnaesterca, točno na lijevom kutu gdje se crte spajaju i tako ju je pospremio o malu mrežicu da to nije istina - volej iz prve.

Da, malo me sram, ali počeo sam i ja iz prve udarat.

Boli me kurac, imam igrače sposobne za to, a protivnici ionako ne zaslužuju poštovanje pa me boli kurac.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Sinoć sam razmišljao 15 sekundi. Složiti iconu ili prodati kartice koje su otišle u nebo. Naravno, prodao sam kartice i lijepo zaradio. Ionako bih dobio najgoru iconu s kojom bih mogao obrisati dupe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Re: FIFA 19
movie kaže...

Sinoć sam razmišljao 15 sekundi. Složiti iconu ili prodati kartice koje su otišle u nebo. Naravno, prodao sam kartice i lijepo zaradio. Ionako bih dobio najgoru iconu s kojom bih mogao obrisati dupe.

Isto smo razmisljali i isti zakljucak donijeli jednostavno ne bi si mogao oprostiti ako bi dobio neku beskorisnu ikonu potrosio bi bezveze kartice i coinse ovako sam fino zaradio i untradable kartice stavio u sbc od perisica i sad imam coinse i vrh igraca.

Jeste znali da su promijenili chemistry za pozicije prije kada bi se igrac sa pozicjiom lm stavio na cm ili igrac sa pozicijom lf stavio na poziciju st oni bi imali 8 chemistya ako bi imali odgovarajuceg trenera i loyalty sada umjesto 8 imaju 7 chemistry ne znam kad su uveli te promijene.

I da ako imate fut birthday Gervinha nemojte ga stavljati u sbc neki vec ga koristite kao super sub-a ili u prvoj ako je moguce. Lik je takva zvijer u 5 utakmica je zabio 6 golova i imao 2 asistencije i to je sve napravio kao super sub

16 godina
neaktivan
FIFA 19

Jel mi možete pomoć da sastavim nekakvu ekipu na FUTU jer nemoguce je, igraci su ocajni i koji godi da vrag napravim ne mogu kemistri nariktat da bude jedva 60. Igram jebiga, al me trpaju stalno. I nije mi jasno znaci da meni koji sam novi u ovome da one mahere koji imaju sve igracine preko 92, a ja jedva 70

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...

Haha ja sam isto to naoravio. Ne treba mi lietmanen a ni yashin. 

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Namjeravam kupiti Toty Modrica vec duze vrijeme i prije tjedan dana sam vidio da se spustio negdje na 2,55mil i mislio sam da ce pasti ispod 2,5mil, no otada se samo dize i sada je skoro 2,9mil. Dali netko zna zasto su poskupile toty kartice? 

Znam da sve polako raste kada nebudu u packovima, no inace opada cijena kako se blize TOTS. Osobno mi se ne ceka to razdoblje da ga kupim, radije cu ga kupiti za 2,5mil i odigrat s njim 200 utakmica nego za 1,5mil i odigrati 100. 

0 0 hvala 0
17 godina
zagid3 kaže...

Namjeravam kupiti Toty Modrica vec duze vrijeme i prije tjedan dana sam vidio da se spustio negdje na 2,55mil i mislio sam da ce pasti ispod 2,5mil, no otada se samo dize i sada je skoro 2,9mil. Dali netko zna zasto su poskupile toty kartice? 

Znam da sve polako raste kada nebudu u packovima, no inace opada cijena kako se blize TOTS. Osobno mi se ne ceka to razdoblje da ga kupim, radije cu ga kupiti za 2,5mil i odigrat s njim 200 utakmica nego za 1,5mil i odigrati 100. 

Tko bi mogao predpostaviti kako market diše po pitanju najskupljih kartica. Cijena uvijek padne pred neki događaj kao što je ovaj a onda se kartice postepeno oporave cijenom . Vjerujem da će sljedeći tjedan još porasti. Trebao si ga kupiti pred fut rođendan. S obzirom kako je igrao ove sezone nema šanse da dobije tots karticu. Samim time toty kartica će tijekom cijele godine držati određenu cijenu i imati neku vrijednost. Tim više što je u španjolskoj ligi uvijek bio problem veznjaka a ova kartica ima najbolje statse u povijesti ove igre. Propustio si dobru priliku i pitanje je kada će se ukazati nova. Možda za tjedan dana a možda za tri mjeseca. Tko bi znao.

6 godina
neaktivan
FIFA 19

Ovaj mid icon sbc traje do ponedjeljka ili utorka? Skupljam coinse ne vjerujem da bum stigo ...otislo na perisica i giggsa sve 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
zagid3 kaže...

Tko bi mogao predpostaviti kako market diše po pitanju najskupljih kartica. Cijena uvijek padne pred neki događaj kao što je ovaj a onda se kartice postepeno oporave cijenom . Vjerujem da će sljedeći tjedan još porasti. Trebao si ga kupiti pred fut rođendan. S obzirom kako je igrao ove sezone nema šanse da dobije tots karticu. Samim time toty kartica će tijekom cijele godine držati određenu cijenu i imati neku vrijednost. Tim više što je u španjolskoj ligi uvijek bio problem veznjaka a ova kartica ima najbolje statse u povijesti ove igre. Propustio si dobru priliku i pitanje je kada će se ukazati nova. Možda za tjedan dana a možda za tri mjeseca. Tko bi znao.

Nadam se da ce pasti na nekih 2.7mil, nije mi zao dati coinse no ni zelim ih trositi kao pijani milijarder.

11 godina
FIFA 19

Eto kako ja izgubim primio sam dva gola iz kick offa i svaki put je prosla lopta kroz stopalo boli me k sto igrica kaze ja sam njega pobjedio 1:0 neka si jebu mamu prevarantsku

Moj PC  
1 1 hvala 0
6 godina
neaktivan
The_K kaže...

Eto kako ja izgubim primio sam dva gola iz kick offa i svaki put je prosla lopta kroz stopalo boli me k sto igrica kaze ja sam njega pobjedio 1:0 neka si jebu mamu prevarantsku

Vec ste polako dosadni vas 2 3 ovdje samo kukate..sta ti tu nije jasno primio si gol i bok..tebi se to kao nije nikad dogodilo kad si ti zabio? Jadni vi stvarno je ea protiv vas svaki poraz kriv ea hahaha...da si bolji pobjedio bi al jbg izgleda da nisi...

17 godina
dinamozg95 kaže...
The_K kaže...

Vec ste polako dosadni vas 2 3 ovdje samo kukate..sta ti tu nije jasno primio si gol i bok..tebi se to kao nije nikad dogodilo kad si ti zabio? Jadni vi stvarno je ea protiv vas svaki poraz kriv ea hahaha...da si bolji pobjedio bi al jbg izgleda da nisi...

Ja bih volio da s njim odigraš pet tekmi pa da javiš kako si prošao. Mislim da nije teško za shvatiti da se ne žali na poraz već na način kako je do poraza došlo. Definitivno nije normalno da lopta prolazi kroz nogu igrača i da takav gol odluči utakmici. Naravno da se loše osjećaš kada te netko pravi budalom a ovakvi golovi definitivno te prave budalom. Nitko ne želi ovako pobjeđivati i gubiti. Ova igra je davno prestala biti zabavom. Smiješno je da u 2019 godini imamo ovakve probleme u igri koja godišnje potegne najveće novce u industriji.

6 godina
neaktivan
movie kaže...
dinamozg95 kaže...
The_K kaže...

Ja bih volio da s njim odigraš pet tekmi pa da javiš kako si prošao. Mislim da nije teško za shvatiti da se ne žali na poraz već na način kako je do poraza došlo. Definitivno nije normalno da lopta prolazi kroz nogu igrača i da takav gol odluči utakmici. Naravno da se loše osjećaš kada te netko pravi budalom a ovakvi golovi definitivno te prave budalom. Nitko ne želi ovako pobjeđivati i gubiti. Ova igra je davno prestala biti zabavom. Smiješno je da u 2019 godini imamo ovakve probleme u igri koja godišnje potegne najveće novce u industriji.

Ma sve ja to kuzim al to se desava svima ..nekad zabijes tako nekad primis.. Jbg imamo igru kakvu imamo ,mozemo ili igrat ili ne i cekat dok ne izade nekaj boljeg mada cisto sumnjam..ljudi kazu u pesu gameplay bolji..haha neki dan skinuo lite verziju odigro 3 tekme i deinstaliro..to tek nema veze s nogometom ..kretnje igraca su tamo ravne idiotizmu..a o kretanju i letu lopte da ne pricam ..

13 godina
dinamozg95 kaže...
movie kaže...
dinamozg95 kaže...
The_K kaže...

Ma sve ja to kuzim al to se desava svima ..nekad zabijes tako nekad primis.. Jbg imamo igru kakvu imamo ,mozemo ili igrat ili ne i cekat dok ne izade nekaj boljeg mada cisto sumnjam..ljudi kazu u pesu gameplay bolji..haha neki dan skinuo lite verziju odigro 3 tekme i deinstaliro..to tek nema veze s nogometom ..kretnje igraca su tamo ravne idiotizmu..a o kretanju i letu lopte da ne pricam ..

Hate speec from Maverick incoming.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Složio Perišića i za sada sam zadovoljan.

Prva utakmica 2 gola i 2 asistencije i to u vikend ligi.

Malo sam ga čak i testirao i zveknuo jedno s ruba šesnaesterca, točno na lijevom kutu gdje se crte spajaju i tako ju je pospremio o malu mrežicu da to nije istina - volej iz prve.

Da, malo me sram, ali počeo sam i ja iz prve udarat.

Boli me kurac, imam igrače sposobne za to, a protivnici ionako ne zaslužuju poštovanje pa me boli kurac.

Složio ga i ja upravo za nekih 180k + kartice što sam imao u klubu. Iz njegova tri paketića izlazili redom Bonnuci, Mane i David Silva nakon što walkouta nisam vidio bar dva mjeseca. U prijevodu, upgrade sa UEL Perisica koji mi je igrao ST na 7 chem i dao 110 golova + 90 asista u 190 tekmi (kupljen tada za 224k, vrijedio svakog novcica) na ovog novog me izašo praktički besplatno ako ne računam ove kartice što su se saftale u klubu. Da bude smješnije, napravio zatim i World Class dio Del Piera i dobio iz tog paketa isto walkout Fernandinha. Dakle, 4 paketića zaredom walkout. Suša prekinuta :p

11 godina
dinamozg95 kaže...

Kad sam igrao pes i fifu sa frendovima koji inace ne igraju niti pes i fifu, za pes nisu imali nikakvih komentara ali za fifu su se stalno zalili na nerealne robotske kretnje igraca a i meni pes izgleda realniji od fife. Fifa je previse arkadno napravljana da bi mogla ispasti realna. Samo steta sto se u pesu isto desavaju gluposti kao i u fifi da lopta prodje kroz igraca sto po meni potpuno unistava zabavu. Tebi fifa izgleda bolje jer si navikao na nju pa ti sve ostalo izgleda cudno ali kad bi bolje i detaljnije proucio shvatio bi da drugacije stvari stoje.

A pes najvjerojatnije nikad nece biti "bolja" od fife jer konami ne ulaze u pes ni priblizno kao EA u fifu. EA ima streamere i youtubere dok konami to nema i ako nemas dobre reklame tesko da ce netko kupiti igru. Realno oni mogu izgubiti prednost nad pesom jedino ako sami sebe sjebu a to se polako vec pocelo desavati jer se 90% communitya zali na losi gameplay na kraju ce igra pasti na to da ce je kupovati samo djeca do 13 godina dok ce pes igrati ozbiljniji ljudi jer u zadnjih 4 godine kod njih vidim napredak i svaki novi pes je bolji od staroga dok fifa je svake godine sve gora i gora i dalje smatram da smo najbolji gameplay imali prvih mjesec dana u fifi 17 dok nisu stavili patch koji je sjebao gameplay.

11 godina
FIFA 19

Eto napravio sam najbolji rezultat do sada inace da bi dosao do gold 3 imao sam 5 do 7 poraza sada samo 2 cak bi se mogao boriti za elite 3 ali mi se neda igrati ovo sranje vise. Vecina utakmica mi slicno proslo napadam cijelo vrijeme ne mogu gol zabiti onda on zabije iz okreta sa 30m ili neki tupavi odbijanac ili kick off i onda ja strpam sve igrace u napad i igram na visoki presing i zabijem 2,3 tap ina i pobjedim, doslovno mi 70% utakmica tako proslo. Samo u 2 utakmice je protivnik imao vise udaraca od mene pritom ne mislim ove dvije sto sam izgubio. Uglavnom ti su svi udarci bili iz daljine cim im igrac primi loptu unutar 30m oni odmah iz prve pukne sva sreca pa mi je cech branio te udarce sa 30m.

Jednostavno ne kuzim zasto se nitko ne trudi igrati nogomet zasto ti udarci iz prve iz okreta sa velike udaljenosti pa nije peterac pa da se udara iz prve svaka lopta. Ako vec ljudi vole udarce iz daljine zasto se ne idu namjestiti na jacu nogu igraca a ne samo pucaj pucaj dok se lopta ne odbije sugavo i udje u gol ne kuzim gdje je njima tu zabava. Cetvrti mjesec je igra je prakticki mrtva sto se tice ozbiljnosti ako nisi usao u top 100 ili elite 1 do sada neces nikada sto znaci da nema potrebe za silovanjem vec se moze igrati nogomet tako da se zabavis ali na zalost nitko ne razmislja tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 19

Definitivno najveće smeće od igre, prevara kakve nema. Idem napravit Mid Icon SBC da si dobijem još jednu ikonu. Jedinu koju imam je Nakata i satarem se tu da uspijem i koga dobijem... Nakatu. Prokletog Nakatu. Prokleta igra namištena. Nemoguće nešto.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 19

Ljudi jel se moze kaj napraviti po pitanju prijave igraca. Ja ne vjerujem da ima takvih picaka da mi zadrzavaju loptu zadnjih 30-35min i nemrem ni pauzu stisnut niti nista. Osobno bi ga objesio za muda da visi sa savskog mosta. Imam snimku cijele tekme i popljuvat cu ga na youtubu. Eto sad mi je lakse 😊

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
streamg kaže...

Ljudi jel se moze kaj napraviti po pitanju prijave igraca. Ja ne vjerujem da ima takvih picaka da mi zadrzavaju loptu zadnjih 30-35min i nemrem ni pauzu stisnut niti nista. Osobno bi ga objesio za muda da visi sa savskog mosta. Imam snimku cijele tekme i popljuvat cu ga na youtubu. Eto sad mi je lakse 😊

Nemas jer je legalno zadravat loptu, da je pickinski je, al je dozvoljeno. Recimu tu bi se trebao dodati full press gumbic da tvoji svi istrce na njega ko ludi al tog nema jer ovi genijalci nisu na to mislili. Bitno da su dodavali skriptu kickoffa i da lopta prode kroz dupe igraca u 90' radi docaravanja "napetosti".

11 godina
streamg kaže...

Sve ti je to legalno na pro eventu su ti igraci znali raditi jos gore stvari od zadrzavanja lopte i dodavanje na svojih 30m. Jedan "pro" igrac je sa golmanom bacio loptu prema svom igracu i onda sa tim igracem udari loptu glavom i vrati golmanu i to je radio nekih 30minuta i nitko mu nista nije rekao.

17 godina
FIFA 19

Danas mi je zadnja šansa za nešto dobiti u ovim dnevnim sbc. Nada umire poslijednja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Ovaj van basten se da slozit sa sicu...500 600 k coinsa max...ako i tolko

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...

Danas mi je zadnja šansa za nešto dobiti u ovim dnevnim sbc. Nada umire poslijednja.

Evo meni dosao morata xD

13 godina
neaktivan
dinamozg95 kaže...

Ovaj van basten se da slozit sa sicu...500 600 k coinsa max...ako i tolko

Blanc ima iste zahtjeve i kosta 1 000 000

15 godina
neaktivan
FIFA 19

Neka preporuka za napadaca premier liga ili zamjena? Imam Aguera zlatni i uzeo Rashforda 87 ones to watch i lik je uzas.

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
streamg kaže...

Neka preporuka za napadaca premier liga ili zamjena? Imam Aguera zlatni i uzeo Rashforda 87 ones to watch i lik je uzas.

Složi Englesku SBC i uzmi Vardyja.

[19xx] 4ntraks
13 godina
movie kaže...

Moj pick je Didavi, svaki sam slozio i nisam dobio walkout... tocnije, nisam dobio igraca jaceg od 82.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Sta menjati, koji sbc da pocnem i umesto koga. Zadovoljan sam ekipom ali imam dosta kartica u klubu, hteo bih nesto da menjam. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2019 20:13 (TStefan91).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Upalim fifu, pogledam cijenu Modrica i stoji oko 2,65mil, odem slozit daily sbc u njemu nista kao i inace, pogledam koliko je modric i zakasnim sekundu na jednog za 2,5mil(stajao na marketu 7 min).

Upalim twitch i Nick28t otvara pakete od SerieA i jos neke lige, lik u svakom packu dobije 84 ili vise rated karticu, dobije 2 Fut birthday igraca i Oblaka i onda se zali kak nmz nikako Messia dobit... koliko te idiote EA razmazi s tim namjestenim packovima jer im je to najjeftinija reklama 

1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice