FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.027.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 18

Dodaj tri nule

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
movie kaže...
goust78 kaže...

Pratim forum na FB, prodaje lik acc. vrijednosti oko 4500k coinsta,

Daj mi prevedi ovu cifru? Ne mogu odgonetnuti koliko na kraju vrijedi taj acc?

Kaze da igraci vrijede 4 500 000 coinsa.

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
9 godina
neaktivan

Evo i ovaj prodaje. : )

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.12.2017 14:05 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Moze bit da ih branim, mhm... zakljucak za 5.

Ne znam kakvu da si ekipu sastavim. Slozio bi neki hibrid sa alaba-boateng-vidal + de bruyne-lukaku-jesus ostalo ne znam.

Zahebancija, naravno. Nego sve to buš uspio složiti za milju koliko vidim vrijedi kartica?

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Moze bit da ih branim, mhm... zakljucak za 5.

Ne znam kakvu da si ekipu sastavim. Slozio bi neki hibrid sa alaba-boateng-vidal + de bruyne-lukaku-jesus ostalo ne znam.

Zahebancija, naravno. Nego sve to buš uspio složiti za milju koliko vidim vrijedi kartica?

Sad sam odigro par tekmi sa njim, stvarno je kartica ubojica. Preslozio sam ekipu u 4-3-1-2, u napadu on i Jesus... strahovita efikasnost. Unutar 16m jednostavno ne moze promasit, finess shot je strasno OP na njemu. 

Prelaskom na 4-3-1-2 sam dobio puno vise igraca u zavrsnici i puno lakse kombiniram ispred protivnickog gola. Sta mi se svida, jer u 4-3-3 to nikako nisam mogao napravit. Odigrat cu ovu vikend ligu do kraja, pricekat paketice SBa i WLa pa sta bude. Nekako mi ga je zao prodat. Prva ikona i odmah meni jedan od najdrazih igraca ikad. 

Sta se tice moguce ekipe. Sastavljo sam na Futheadu i dobio da bi to gore navedeno kostalo izmedu 900k i 1000k. A on je nesto iznad 1100k, tako da je lako moguce da bi sastavio. Pogotovo ako bi krenuo sastavlja u vrijeme otvaranja packova.

17 godina
SimeKZ kaže...

Dodaj tri nule

Nekako mi je logičnije da ništa ne dodajem već da pročitam 4.5 m pa bih znao kaj to znači kao što znam kaj znači kada napišeš 4.5k. Ovako pisanje nisam nigdje vidio kako on piše...

17 godina
SimeKZ kaže...

Sta se tice moguce ekipe. Sastavljo sam na Futheadu i dobio da bi to gore navedeno kostalo izmedu 900k i 1000k. A on je nesto iznad 1100k, tako da je lako moguce da bi sastavio. Pogotovo ako bi krenuo sastavlja u vrijeme otvaranja packova.

S obzirom koliko kartica košta uvijek ćeš za nju dobiti više ako je nova nego rabljena.  Kupio san nekoliko icona do sada i na bidanju uvijek veće cijene postižu nerabljene kartice. Kada istreseš preko milje svi vole dobiti novu karticu. Provjereno iz prve ruke. Vidim da je danas otišlo nekoliko kartica cijene 1.12 m a da ih nitko nije bidao. Tako da ćeš dobiti nešto manje od toga i kada odbiješ porez, nešto preko milju. Po meni, ako si mislio prodavati karticu, nisi je trebao koristiti. Dobio bi više za nju. I naravno, ovisi u koje doba danas staviš karticu na market. Jedna te ista kartica ujutro i navečer postiže različitu cijenu. Malo sreće i dobro je utopiš, malo nesereće i ode za manje nego si mislio. No to je draž marketa..

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.12.2017 15:34 (movie).
13 godina
FIFA 18

100k gore dolje mi ne igra ulogu ako je 1m u pitanju. A kartice je cudo kak ide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

100k gore dolje mi ne igra ulogu ako je 1m u pitanju. A kartice je cudo kak ide.

Uvijek je dobro dobiti 100k više nego manje. Bar meni...

14 godina
FIFA 18

Molim vas bacite malo oko na ovaj video:

Dakle, kakvi su ovo tulipani protiv kojih on igra u 1. diviziji, a da ne pričam kakve su to ekipe.

Meni je u 1. diviziji svaka ekipa koju sam izvukao imala barem 2 ikone i ne znam kolko specijalnih kartica.

Ovo je sumnjivo do jaja. Ja ovakve ekipe nisam izvukao od 4. divizije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvone07 kaže...

Dakle, kakvi su ovo tulipani protiv kojih on igra u 1. diviziji, a da ne pričam kakve su to ekipe.

Meni je u 1. diviziji svaka ekipa koju sam izvukao imala barem 2 ikone i ne znam kolko specijalnih kartica.

Lik odigra sto tekmi a onda u klip od par minuta izmontira ono kaj mu odgovara. Zato su mi ok ovvy i boras koji stave tekme koje su izgubili i u kojima se nisu proslavili. U hrpi tekmi ulete ti svakakvi. Dobri, loši, bezvezni...

17 godina
FIFA 18

Sramota je da im je već prvi dan nove godine sve u banani. Web app blokira, iz igre otvaranje packova blokira i izbacuje iz futa. Pojedine kartice nemoguće je bidati pa odlaze bez bidanja a one koje se mogu bidati postižu veću cijenu. Primjerice allan ode a da ga nitko ne kupi a početna cijena je 10k coinsa a onda ona koja se može bidati ode po 25k coinsa. Katastrofa. Ljudi su kupili igru da bi se zabavljali kada su slobodni a ne frustrirali.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.1.2018 14:10 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
zvone07 kaže...

To je onaj kaj je cheato u WL dok je bila ona fora s 4G mrezom.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Sve najbolje dečki u novoj godini.

Jučer sam ujutro odigrao preostale tekme u WL, završio sa 14 pobjeda,u gold2 ali na kraju cijelog mjeseca mi je falila samo jedna pobjeda da budem u gold3, krivo mi je za popizdit.. 

Trebalo mi 53 a ja imao 52 pobjede..

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.1.2018 19:57 (C3c1l).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Sve najbolje dečki u novoj godini.

Jučer sam ujutro odigrao preostale tekme u WL, završio sa 14 pobjeda,u gold2 ali na kraju cijelog mjeseca mi je falila samo jedna pobjeda da budem u gold3, krivo mi je za popizdit.. 

Trebalo mi 53 a ja imao 52 pobjede..

Meni je ostalo skoro 20 tekmi. Zavrsio na kraju u Silver 2 cini mi se. Jedna pobjeda do silver 1. 

17 godina
FIFA 18

I u novoj godini sve po starom. Otvorim 6 packova i najbolja kartica koju sam dobio je bila hunter che kartica. Nisam dobio niti jednog igrača vrijednijeg od 1000  coinsa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.1.2018 19:22 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Sretna vam nova godina momci. Eto odlucio sam da odigram jedan draft premda sam rekao da necu vise nikad igrat taj lopovski mod, mod sa najvise momentuma valjda me i dalje lupa alkohol. Znaci krenem u kontru posaljem dugu loptu on mi skrsi tog igraca na centru lopta dodje kod mog igraca na 25m krenem prelazit njegovog igraca malo lopta dotakne njegovog igraca i umjesto da se ja nadjem 1na 1 sudac svira faul i vraca me na centar a ovaj nije dobio ni zuti karton. Opet krene akcija ostalo 3 mojih igraca i 2 njegova i ja se uspijem probit taman da izadjem 1na1 kad me njegov igrac samo pockalji i moj Dybala se prospe po podu  ni zuti karton nije dobio a za cisti crveni je bio start. I ja ne razumijem te penale ovo je vec treci put za redom da sam obranio penal i lopta se odbije ravno od golmana savrseno napadacu na noge. Kaj nije da golmani vjezbaju branit te penale da izbiju loptu prema van a ne da ode svaki put u sredinu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.1.2018 21:58 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 18

Bok svima,

Imam pitanje vezano uz fifa 18. Postoji li mogucnost da je negdje u postavkama moguce namjestiti u multiplayeru da je jedna strana uvijek slabija od druge bez obzira na timove. Naime, danas i jucer smo ekipa i ja igrali u cetvero. Jucer smo mi bili na lijevoj strani i pobijedili ih 12:1, danas su oni bili i pobijedili nas 10:1. Zvuci mi to skroz cudno. Igramo i kao da su danas nasi (jucer njihovi) sto god pokusamo napraviti losiji, ne mogu se dodat. Uzas... 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zipenzim kaže...

Bok svima,

Imam pitanje vezano uz fifa 18. Postoji li mogucnost da je negdje u postavkama moguce namjestiti u multiplayeru da je jedna strana uvijek slabija od druge bez obzira na timove. Naime, danas i jucer smo ekipa i ja igrali u cetvero. Jucer smo mi bili na lijevoj strani i pobijedili ih 12:1, danas su oni bili i pobijedili nas 10:1. Zvuci mi to skroz cudno. Igramo i kao da su danas nasi (jucer njihovi) sto god pokusamo napraviti losiji, ne mogu se dodat. Uzas... 

U FIFI 18 je sve moguce....

17 godina
The_K kaže...

Sretna vam nova godina momci. Eto odlucio sam da odigram jedan draft premda sam rekao da necu vise nikad igrat taj lopovski mod, mod sa najvise momentuma valjda me i dalje lupa alkohol. Znaci krenem u kontru posaljem dugu loptu on mi skrsi tog igraca na centru lopta dodje kod mog igraca na 25m krenem prelazit njegovog igraca malo lopta dotakne njegovog igraca i umjesto da se ja nadjem 1na 1 sudac svira faul i vraca me na centar a ovaj nije dobio ni zuti karton. Opet krene akcija ostalo 3 mojih igraca i 2 njegova i ja se uspijem probit taman da izadjem 1na1 kad me njegov igrac samo pockalji i moj Dybala se prospe po podu  ni zuti karton nije dobio a za cisti crveni je bio start. I ja ne razumijem te penale ovo je vec treci put za redom da sam obranio penal i lopta se odbije ravno od golmana savrseno napadacu na noge. Kaj nije da golmani vjezbaju branit te penale da izbiju loptu prema van a ne da ode svaki put u sredinu.

U većini slučajeva s obzirom na blizinu i snagu udarca, sretan si ako ga obraniš. Naravno ako je moguće uhvatit ćeš loptu a ako to nije moguće pokušat ćeš loptu odbiti na stranu a ne protivniku ponovno na nogu. Kod penala me to toliko niti ne smeta ali iz igre kada uvijek odbije loptu ponovno istom napadaču koji je pucao, to je je pravi SF. Kako k vragu svaki put?

15 godina
vik7 kaže...
zipenzim kaže...

Bok svima,

U FIFI 18 je sve moguce....

To se povlači još od FIFA-e 11. Više pobjeda imam ja kada sam sa frendom igrao kod mene, a više on kada smo igrali kod njega...

12 godina
neaktivan

Postoji li nacin da se to rijesi ili je to jednostavno tako?

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Upao Higuan u zadnjem futmas packu.

Najjaci rating do sada od kako igram.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Kad god gubim od igraca koji je znatno losiji od mene meni svaki put nestane mapa i innformacije skojim ja to igracem igram kolika mu je stamina i sa kolikom jacinom dodaj,pucam i ubacujem ama bas svaki put. Trudim se da izjednacim jer me sramota gubit od takvog lika ali igrica me osakati svaki put uzasno je tesko igrat bez tih informacija. Idem naprijed sa Reusom i Gnarbyem njemu je ostao jedan obranbeni koji je bio na Gnarbyu kad vidim da Gnarby se zaletava u mene i zabije se u mene to jest u Reusa kaj nebi bilo logicno da kad je ta situacija da onda Gnarby mora ici na drugu stranu tako da se razvuce jer onda bi obranbeni morao birat koga ce pazit a moj Gnarby je odlucio rusit moga Reusa. Mislim si ajde nema vece mozda su se posvadjali, ovaj mu jebo zensku kaj ja znam maknem ja Gnarbya ubacim Traorera kad ono isti kurac. Predjem sa Reusom dva igraca pucam prema golu lopta prodje golmana kad ono uletava Traore i izbija loptu sa crte wtf????? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Kad god gubim od igraca koji je znatno losiji od mene meni svaki put nestane mapa i innformacije skojim ja to igracem igram kolika mu je stamina i sa kolikom jacinom dodaj,pucam i ubacujem ama bas svaki put. Trudim se da izjednacim jer me sramota gubit od takvog lika ali igrica me osakati svaki put uzasno je tesko igrat bez tih informacija. Idem naprijed sa Reusom i Gnarbyem njemu je ostao jedan obranbeni koji je bio na Gnarbyu kad vidim da Gnarby se zaletava u mene i zabije se u mene to jest u Reusa kaj nebi bilo logicno da kad je ta situacija da onda Gnarby mora ici na drugu stranu tako da se razvuce jer onda bi obranbeni morao birat koga ce pazit a moj Gnarby je odlucio rusit moga Reusa. Mislim si ajde nema vece mozda su se posvadjali, ovaj mu jebo zensku kaj ja znam maknem ja Gnarbya ubacim Traorera kad ono isti kurac. Predjem sa Reusom dva igraca pucam prema golu lopta prodje golmana kad ono uletava Traore i izbija loptu sa crte wtf????? 

Ovo mi se cesto dogada... Ne zato jer je slabiji, nego ima taj neki prokleti bug u igri koji nakon ubacivanja sa strane ili udarca potpuno ukloni HUB.

8 godina
neaktivan
FIFA 18

Evo kraljeva koji me drze medu elitom.Svi ce dobit dozivotne ugovore. 

1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

Pozz,

imam i5 AMD HD 8750m nešto kao AMD r5. isplati li mi se kupiti FIFU 18, tj. hoću li je moći igrati?

Hvala.

2 Da
1 Ne
Gamer4Life
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Ovo mi se cesto dogada... Ne zato jer je slabiji, nego ima taj neki prokleti bug u igri koji nakon ubacivanja sa strane ili udarca potpuno ukloni HUB.

Meni se to nikad nije desilo kad vodim samo kad gubim.

13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

To ti je ko onaj bug kad ti zapne kamera na ubacivanju sa strane. I sve dok se ponovno lopta ne ispuca van, tamo stoji. Nije to zato jer si jaci/slabiji, to je zato jer je igra bugovita. 

11 godina
SimeKZ kaže...
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

To ti je ko onaj bug kad ti zapne kamera na ubacivanju sa strane. I sve dok se ponovno lopta ne ispuca van, tamo stoji. Nije to zato jer si jaci/slabiji, to je zato jer je igra bugovita. 

Taj bug mi se jos nije desio. Ako igra ima bugove neka je izvole popravit blizzard u ow kad se pojavi bug popravi za 2,3 dana. Eto meni se to desava samo u tim situacijama nisam ni znao da se to moze desit i u drugim situacijama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 15:08 (The_K).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice