FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.027.661
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
Skilledžija kaže...

Kad je izjednačio pokušao je još dvaput isto finess kao prošla 3 puta, ali nije niti blizu gola bio.

Momentum vise nije bio na njegovoj strani :)

13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Ne znam, ja nemam tekme kakve ti opisujes.  

Kako nemaš kad si dva retka iznad napisao da si izgubio dvije utakmice koje si vodio 3-0?!

Ja sam jučer igrao istu partiju kakvu movie spominje, a ti ne negiraš.

U prvih 30 minuta zabijem 3 gola.

Lik se ne može sastavit s loptom.

Centar mi nije prešao.

Kad sam zabio 3 gol - kraj.

Ja više ne znam igrat.

On isto ne zna, ali mu prolaze pasovi kakvi nikad ne prolaze.

I što je najsmješnije, lik mi je 3 gola dao finessom sa 20m.

Tri puta je pucao i tri puta zabio.

Kad je izjednačio pokušao je još dvaput isto finess kao prošla 3 puta, ali nije niti blizu gola bio.

Da... ali nisam izgubio jer mi je igra zabranila nego nisam zadnjih 15min odigrao kak sam ostalo. Umjesto da sam usporio tekmu ja sam i dalje igro napadacki. 3 kontre i bok. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
15 godina
SimeKZ kaže...
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Ne znam, ja nemam tekme kakve ti opisujes.  

Kako nemaš kad si dva retka iznad napisao da si izgubio dvije utakmice koje si vodio 3-0?!

Ja sam jučer igrao istu partiju kakvu movie spominje, a ti ne negiraš.

U prvih 30 minuta zabijem 3 gola.

Lik se ne može sastavit s loptom.

Centar mi nije prešao.

Kad sam zabio 3 gol - kraj.

Ja više ne znam igrat.

On isto ne zna, ali mu prolaze pasovi kakvi nikad ne prolaze.

I što je najsmješnije, lik mi je 3 gola dao finessom sa 20m.

Tri puta je pucao i tri puta zabio.

Da... ali nisam izgubio jer mi je igra zabranila nego nisam zadnjih 15min odigrao kak sam ostalo. Umjesto da sam usporio tekmu ja sam i dalje igro napadacki. 3 kontre i bok. 

Upoznao sam dosta fanatika tokom različitih turnira i jednostavno su neki prezaluđeni da bi mogli objektivno komentirati

10 godina
neaktivan
FIFA 18

Planiram zameniti Mbappe-a iako mi odlicno igra i prvi je strelac ekipe, isprobao bih nekog napadaca sa boljim rejtingom i imam dilemu koga da probam. Lewandowski, Aubameyang, Griezmann, Dybala? Ako moze neki predlog.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Daj lik molim te. Kakav mrtvi fanatik, s cim se ti drobis. Komentiram kaj vidim i igram. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Momentum vise nije bio na njegovoj strani :)

Smiješan je lik bio kako je probavao finess nakon trećeg gola, al jbga, ispucao je kvotu i zdravo :)

Vjerojatno se čudio što mu više ne ulaze - PA KAAAAAAK?!

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Smiješan je lik bio kako je probavao finess nakon trećeg gola, al jbga, ispucao je kvotu i zdravo :)

Vjerojatno se čudio što mu više ne ulaze - PA KAAAAAAK?!

Nakon tekme je otišao na neki domaći forum poput nas plakati kako ga je baš krenulo a onda ga sjebao momentum i nije mu dao da više zabije.

13 godina
Znaci imao sam FIFU 17 i mrzio sam tu igru. Svaka utakmica kao da je imala odredeni tijek koji se mora dogodit. Nekad pucam bez veze i ulazi sve a nekad da se na trepavice postavim nece. Nakon 7 mjeseci sam ju obrisao i zivot mi je postao bolji. Sada mi je cura za Bozic kupila FIFU 18 i opet sve isto prozivljavam. Veceras sam joj rekao nek ju makne od mene ili nek proda ne zanima me. Izvadio sam DVD iz PSa i moze skupljat prasinu sto se mene tice. Nemam ja toliko zivaca i zdravlja da bacam na to. Pas mater.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Prve 4 tekme WL. 2 pobjede 2 poraza. Jedan poraz zasluzen nakon mojih promasenih prilika, ovaj drugi nikako. Vodim 1-0 do 85min, 1-2 u 90+ Dybala dva komada neobranjivo. 

Da se osvrnem na igrace u WL. Igraci u WL nista posebno, sablonski OP taktika se konstantno. Nitko nema svoju igru. Protiv svakog imam po 60% posjed i igram, ajmo rec', nogomet. Svi su na Ultra defensive + counter attack. Nitko me niti jednom nije nadigrao a sve bjesne ekipe sa IFovima i ponekom legendom. U ovom prvom porazu se ocito legende odnjele prevagu jer Rui Costa nije sposoban krivo dodat ili promasit okvir gola. 

Tocno se vidi ako ste podjenaki ili je on mrvicu losiji da ce bolji igraci na terenu odnjet pobjedu ili produzit mu zivot u tekmi. 

Dvije pobjede koje sam skupio su bile rage quit odmah na 30min. Sta cini nekakvo zadovoljstvo :D al' opet. Mozda jos nisam naletio na kvalitetnog igraca, ali je brdo kvalitetnih ekipa. 

Normalno da jos nisi naletio na jake protivnike kad je matchmaking tamo napravljen tako da spaja s igracima ranka ko tvog. Sto se vise penjes na ranku, da vidis kakvi macani ti dolaze. Ako ikad dodjes do elite ranka vidit ces.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
11 godina
Cofinho kaže...
SimeKZ kaže...

Prve 4 tekme WL. 2 pobjede 2 poraza. Jedan poraz zasluzen nakon mojih promasenih prilika, ovaj drugi nikako. Vodim 1-0 do 85min, 1-2 u 90+ Dybala dva komada neobranjivo. 

Da se osvrnem na igrace u WL. Igraci u WL nista posebno, sablonski OP taktika se konstantno. Nitko nema svoju igru. Protiv svakog imam po 60% posjed i igram, ajmo rec', nogomet. Svi su na Ultra defensive + counter attack. Nitko me niti jednom nije nadigrao a sve bjesne ekipe sa IFovima i ponekom legendom. U ovom prvom porazu se ocito legende odnjele prevagu jer Rui Costa nije sposoban krivo dodat ili promasit okvir gola. 

Tocno se vidi ako ste podjenaki ili je on mrvicu losiji da ce bolji igraci na terenu odnjet pobjedu ili produzit mu zivot u tekmi. 

Dvije pobjede koje sam skupio su bile rage quit odmah na 30min. Sta cini nekakvo zadovoljstvo :D al' opet. Mozda jos nisam naletio na kvalitetnog igraca, ali je brdo kvalitetnih ekipa. 

Normalno da jos nisi naletio na jake protivnike kad je matchmaking tamo napravljen tako da spaja s igracima ranka ko tvog. Sto se vise penjes na ranku, da vidis kakvi macani ti dolaze. Ako ikad dodjes do elite ranka vidit ces.

Istina, u fifi 17 kad sam imao stalno disconnectove uspio sam svejedno doci do gold 3 ili pobijeda do gold 3 i misllio sam si da nema disconnecta sigurno bi dosao do elite ali bio sam u krivu jer kad su disconnecti prestali jedva uspijem dogurat do gold 1

7 godina
neaktivan
FIFA 18

Pozz svima, novi sam na forumu.

Imam jedan problem, jucer sam kupio fifu18, dns mi se skinulo i instaliralo, rijec je o PC verziji svakako.

Igrica nece da mi ucita joystick.

Imam joy od plejke 2, sa onim usb produzetkom.

Anloge mi ucitava tj. prepoznaje, strelice i tipke nista.

Nezz u cemu je problem, zna li neko riješenje??

0 0 hvala 0
17 godina
vale-20- kaže...

Pozz svima, novi sam na forumu.

Imam jedan problem, jucer sam kupio fifu18, dns mi se skinulo i instaliralo, rijec je o PC verziji svakako.

Igrica nece da mi ucita joystick.

Imam joy od plejke 2, sa onim usb produzetkom.

Anloge mi ucitava tj. prepoznaje, strelice i tipke nista.

Nezz u cemu je problem, zna li neko riješenje??

Problem je u gamepadu. Traži po netu ako ima fix a ako se ne želiš s time zahebavati nabavi si normalni gamepad kojeg igra podržava. Imaš tri generacije star gamepad sa starim triggerima koji uz to niti nije najmjenjen igranju na PC te ga windowsi vrlo vjerojatno niti ne prepoznaju kako treba.

7 godina
neaktivan
FIFA 18

Skuzio sam u toku dana, kupio sam ps4 joystick, ali imam problema sa desnim analogom?!? dali je to samo meni ili i drugima?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
vale-20- kaže...

Skuzio sam u toku dana, kupio sam ps4 joystick, ali imam problema sa desnim analogom?!? dali je to samo meni ili i drugima?

davno sam imao problema sa desnim analogom, promjeni ime dzojstika u speedlink sl6560 tako nešto, ili skini ds4 program tako se nekako zove, ds4 windows tako nekako

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
Nikolacurak kaže...

Bolje kupit od nekog origin acc. 

17 godina
FIFA 18

Bolje se napiti za te novce i biti bar malo sretan jer ne znam nikoga tko igra fifu a da je sretan čovjek. Više manje svi frustrirani..

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Bolje se napiti za te novce i biti bar malo sretan jer ne znam nikoga tko igra fifu a da je sretan čovjek. Više manje svi frustrirani..

Ja sam tuzan i nesrecan sto nisam bolji ...

Niti mogu da naucim niti mogu da ostavim ....

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
10 godina
neaktivan
goust78 kaže...
movie kaže...

Da li pratiš nogomet?

Ne znam zašto bi bio tužan ako nisi dobar, vjerujem da si isti ko i mi ostali igrači iz teme(da nisi toliko loš), isti je to kurac, a niti jedna utakmica znači ko je bolji igrač.

Ja igram fifu zato što volim nogomet, i čar mi je igre da napadnem stvorim igru kakvu volim gledati na utakmicama, da se borim, da nadmudrim protivnika, taktiziram, valjda bi tako ostali trebali razmišljati? nije ovo neka arena fps pucačina dje trčiš i pucaš i da bude to zabavno, nažalost takvu fifu prave što više neke spektakularne akcije, golovi ,nerealnosti itd. 

9 godina
neaktivan
hanteed kaže...
goust78 kaže...
movie kaže...

Da li pratiš nogomet?

Ne znam zašto bi bio tužan ako nisi dobar, vjerujem da si isti ko i mi ostali igrači iz teme(da nisi toliko loš), isti je to kurac, a niti jedna utakmica znači ko je bolji igrač.

Ja igram fifu zato što volim nogomet, i čar mi je igre da napadnem stvorim igru kakvu volim gledati na utakmicama, da se borim, da nadmudrim protivnika, taktiziram, valjda bi tako ostali trebali razmišljati? nije ovo neka arena fps pucačina dje trčiš i pucaš i da bude to zabavno, nažalost takvu fifu prave što više neke spektakularne akcije, golovi ,nerealnosti itd. 

Nisam bas ocajno los...

Daleko sam od nekih nizig div. WL da ne spominjem. :)

Evo ovaj Zizo Gaming ,niti koristi kakav custom niti stavlja instrukcije ,igra 433(4) i opet

dodje do 2-3 div.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.12.2017 23:20 (goust78).
10 godina
neaktivan
Nema veze instrukcije i formacije stvar je kako ko volio i način igranja, može ti bit koja god hoće instrukcija i formacija ako se namjerno zaletiš s dva igračai ispadnes i primiš gol isto tako glupa dodavanja, slanje ufora igracu koji je pokriven, razumiš, nadji neku drugu main igru nek ti fifa bude sporedna :D jebiga i ja bi volio da je bolja ali sve se danas iskomercijaliziralo
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
hanteed kaže...
Nema veze instrukcije i formacije stvar je kako ko volio i način igranja, može ti bit koja god hoće instrukcija i formacija ako se namjerno zaletiš s dva igračai ispadnes i primiš gol isto tako glupa dodavanja, slanje ufora igracu koji je pokriven, razumiš, nadji neku drugu main igru nek ti fifa bude sporedna :D jebiga i ja bi volio da je bolja ali sve se danas iskomercijaliziralo

Ma u pravu si. Igram na PC Rise of TR a na PS4 sam odigrao ovih dana Uncharted 4: A Thief's End.

Fifu igram 8-7 div. ali i tu ima igraca koji me razbiju tako da, jbg...

Gadna droga .Ne mogu da ostavim a to bi bilo najpametnije .

Ne znam da igram i onda frustracije nastaju...

13 godina
FIFA 18

Evo, nije mi dobro... 

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Evo, nije mi dobro... 

EA te nagradila jer ju uspješno braniš na ovom forumu. Možda zato mene kažnjava jer serem protiv nje? Tko će ga znati...

11 godina
SimeKZ kaže...

Evo, nije mi dobro... 

Eto sad si bogat

13 godina
FIFA 18

Moze bit da ih branim, mhm... zakljucak za 5.

Ne znam kakvu da si ekipu sastavim. Slozio bi neki hibrid sa alaba-boateng-vidal + de bruyne-lukaku-jesus ostalo ne znam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

brate mili, potrošio sam preko 150 eura na pointse ove godine a najskuplji igrač kojeg sam dobio je bio Ribery neki dan, užas

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...

brate mili, potrošio sam preko 150 eura na pointse ove godine a najskuplji igrač kojeg sam dobio je bio Ribery neki dan, užas

Pratim forum na FB, prodaje lik acc. vrijednosti oko 4500k coinsta,kaze da je ulozeno oko 1000 e u valjda pointse.

Kazu mu da moze dobiti mozda 5000 kuna ! :)

Zgadila se decku fifa i hoce da proda...

Mozda je cak i na ovom forumu :)

11 godina
FIFA 18

Evo da vas upoznam sa obicnom karticom Kane-a kosta vas samo 30k a njegove sposobnosti su ove:mozete uspavljivati neprijateljske igrace samo jednim udarcem lakta u glavu bez da se dobije karton ipak je sudac njegov najbolji prijatelj a uz Kane-a dobivate sjajne magnetske kopacke koje privlace loptu da vam objasnim ako se nadjete u situaciji da zapucate i nedaj boze neprijateljski igrac vam blokira loptu lopta ce se vratiti instantno vama u noge i to umjerenom brzinom koda vam je vas suigrac savrseno dodao rolicu pa vama bas ljepo sjedne i sad nedaj boze opet se desi blokiranje kopacke ce opet vratiti loptu do vas u savrsenoj brzini za vas, sad kad su protivniku ispala dva igraca jer su blokirala vas udarac onda vam vise nista ne sprijecava put lopte do gola tako da se opustite i samo razvalite u raslje. Zato momci svi na market i kupujte Kane-a za 30k a ako slucajno imate POTM Kanea slobodno ga mozete quick sellati jer on nije sposoban da zabije gol sa 5m udaljenosti golmanu kojeg ste se vi odrekli poslije dvije utakmice jer se on non stop valjao po podu koda su ga gadjali granatama a ne loptama da da pricam o Courtuis

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.12.2017 12:20 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Pratim forum na FB, prodaje lik acc. vrijednosti oko 4500k coinsta,

Daj mi prevedi ovu cifru? Ne mogu odgonetnuti koliko na kraju vrijedi taj acc?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice