FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.072.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 18
goust78 kaže...
ruya kaže...
goust78 kaže...
ruya kaže...

Udjoh i ja u gold 1

Ti si izgleda jedan od najjacih igraca na forumu ?! :)

Ali odpozadi 😂 zezam se, nemam pojma... Pokusavam da unapredim igru i da ucim iz svojih gresaka, to svima preporucujem jer je to najbolji nacin podici igru na malo visi nivo. 

Em igras 433(4) ,em igras attacking i odbranu skroz visoko drzis i  imas 25 pobjeda u WL !

Ja bez CDM ne smijem igrati ! Sad sam odigrao 4321 i jedva pobjedio 4:3

Prelazim na 433(2) sa CDM. i to odbrana da mi bude na max 40 . :)

Vratio sam se i ja na staru formaciju 433(2) sa cdm na ovoj fifi, ali cesto igram attaching jer se ne volim braniti. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Vratio sam se i ja na staru formaciju 433(2) sa cdm na ovoj fifi, ali cesto igram attaching jer se ne volim braniti. 

A custom tatkika,i dalje  nista ne diras a ? :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
10 godina
goust78 kaže...
ruya kaže...

Nista ne diram jedino u instrukcijama da mi bekovi ne idu napred i cdm da ostane nazad, to je sve. 

9 godina
neaktivan
ruya kaže...
goust78 kaže...
ruya kaže...

Nista ne diram jedino u instrukcijama da mi bekovi ne idu napred i cdm da ostane nazad, to je sve. 

Ti si car ljudi se polomise sa customom. :)

10 godina
goust78 kaže...
ruya kaže...
goust78 kaže...
ruya kaže...

Ma samo default 😆

9 godina
neaktivan
Aj kad stignes ubaci slike timova da pravim nesto drugo,Spanci mi dodijali! Ili cu ostaviti Spance one najbolje a dodati Seriu A, cuadrado i sl.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Zna li neko ima li olimpijakosov stadion u futu, ne mogu da nadjem nikako. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
goust78 kaže...
Aj kad stignes ubaci slike timova da pravim nesto drugo,Spanci mi dodijali! Ili cu ostaviti Spance one najbolje a dodati Seriu A, cuadrado i sl.

Poslacu ti imam dve ekipe italijane i engleze. 

9 godina
neaktivan
The_K kaže...

Ja sam napravio sbc Vieru prosle sezone je bio tots pa bi valjda ove godine mogao past bar jedan in form+ igram sa spanjolcima pa mi se jedini isplati od ponudjenih igraca. Mogao bi uzet Saula sada on ce sigurno dobit neku specijalnu karticu.

Napravio sam Vieru ,koga jos da gledam od La Lige a ko bi mogao dobiti nadogradnju ?

10 godina
neaktivan
goust78 kaže...
ruya kaže...
goust78 kaže...
ruya kaže...

igraj 442 romb i kontrolirani nogomet krune jurčiće nećeš moć izgubiti sa tom taktikom

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
9 godina
neaktivan
hanteed kaže...
goust78 kaže...
ruya kaže...
goust78 kaže...
ruya kaže...

igraj 442 romb i kontrolirani nogomet krune jurčiće nećeš moć izgubiti sa tom taktikom

Ako protivnik nije agresivan i ne dise mi za vratom onda igram dobro i obicno pobjedim.Nemam rjesenje za presing kad su svi njegovi na mojoj polovini.

Onda se moj tim satera  na moju polovinu i ne znam da prenesem loptu na njegov dio terena.Jos me jebe kamera pa i ne vidim njegovu polovinu ,Izgleda da se mora igrati co-op kamera ali onda mi je presitno.

U radar ,naravno ne gledam nikad .

16 godina
neaktivan
FIFA 18

mene najvise zivcira u wl sto ponekad moji igraci su tocno na svojim pozicijama i kad su poslusni tad znam dobit po 7-8 u redu,a ovaj vikend lijepo otvorio sa 8:2 u petak ponadao se necemu dodje subota moji uopce ne slusaju vuku se kao stare babe nemogu nikog pobjedit kao da igram sa bronze,dobivam takve blesave golove i spusim 10 u nizu,to mi se nikad nije dogodilo na kraju zavrsim sa samo 16 pobjeda,bas se vidlo da igra nije dala da udjem u gold to mi je bila najgora WL od kad je igram od prosle godine nikad losije nisam bio uvijek gold 2 se vrtim al ovaj vikend sam bio u cudu nekad tak lijepo igraju presjecaju rade presing,al kad prebaci mogu se komotno ostavit fife nemogu bas nista,gubim svaki duel,chielinia mi odnesu neki kepci a nekad ga nemozes izgurat ni sa dvojicom 

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ryder007 kaže...

mene najvise zivcira u wl sto ponekad moji igraci su tocno na svojim pozicijama i kad su poslusni tad znam dobit po 7-8 u redu,a ovaj vikend lijepo otvorio sa 8:2 u petak ponadao se necemu dodje subota moji uopce ne slusaju vuku se kao stare babe nemogu nikog pobjedit kao da igram sa bronze,dobivam takve blesave golove i spusim 10 u nizu,to mi se nikad nije dogodilo na kraju zavrsim sa samo 16 pobjeda,bas se vidlo da igra nije dala da udjem u gold to mi je bila najgora WL od kad je igram od prosle godine nikad losije nisam bio uvijek gold 2 se vrtim al ovaj vikend sam bio u cudu nekad tak lijepo igraju presjecaju rade presing,al kad prebaci mogu se komotno ostavit fife nemogu bas nista,gubim svaki duel,chielinia mi odnesu neki kepci a nekad ga nemozes izgurat ni sa dvojicom 

Zato ja nakon dvije izgubljene uzmem pauzu od par sati. Jer kad vidis da te igrica krade onda nema smisla forsirat vec lijepo uzmes pauzu zabavis se u medjuvremenu i opet poslije probas i onda ti znaju igraci ljepo igrat.

13 godina
Ryder007 kaže...

Shvati da u WL nakon nekog ranka pocinjes dobivat protivnike koji imaju isti/slican score ko ti. Znam po sebi. Pretproslu WL sam petak zavrsio s 13-1. Kako sam poceo igrati u subotu uslijedila su 3 poraza zaredom jer sam dobivo protivnike koji imaju slican score ko ja, znaci igraci koji su isto usli u WL s 12-13 pobjeda u nizu. I to je sasvim normalno. Kad bi svaku WL dobivo protivnike koji imaju score 5-35, svaki treci igrac bi zavrsavo WL s 40-0.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
9 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
Ryder007 kaže...

Shvati da u WL nakon nekog ranka pocinjes dobivat protivnike koji imaju isti/slican score ko ti. Znam po sebi. Pretproslu WL sam petak zavrsio s 13-1. Kako sam poceo igrati u subotu uslijedila su 3 poraza zaredom jer sam dobivo protivnike koji imaju slican score ko ja, znaci igraci koji su isto usli u WL s 12-13 pobjeda u nizu. I to je sasvim normalno. Kad bi svaku WL dobivo protivnike koji imaju score 5-35, svaki treci igrac bi zavrsavo WL s 40-0.

Gledao sam neke wl ,tu se igra atomski fudbal i tu neki prosjecan igrac nema sta da trazi ,bar ja tako mislim.

12 godina
FIFA 18

Onaj sb sam igrao samo da bi izvrsio daily objectives i zavrsio sam u silver 3. Dobio sam 2 gold packa i u prvom nista otvaram drugi padne bilbord vidim cm hrvat mislim si sigurno Kovacic kad ono Modric iskoci, sa stolice sam pao doslovno hahahaha. Eto na kraju mi se vise isplati ovako igrat jer prvi put da sam dobio nesto u paketicu iz sb jer dok sam otvarao ona mega sranja iz elite 2 jedva da sam dobio 82 rating igraca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The_K kaže...

Onaj sb sam igrao samo da bi izvrsio daily objectives i zavrsio sam u silver 3. Dobio sam 2 gold packa i u prvom nista otvaram drugi padne bilbord vidim cm hrvat mislim si sigurno Kovacic kad ono Modric iskoci, sa stolice sam pao doslovno hahahaha. Eto na kraju mi se vise isplati ovako igrat jer prvi put da sam dobio nesto u paketicu iz sb jer dok sam otvarao ona mega sranja iz elite 2 jedva da sam dobio 82 rating igraca.

Ja isto bio silver 3,dobio ku...c !

13 godina
FIFA 18

Apropos SB-a... baš sam jučer uspoređivao s malim koji igra na PS4 i kod mene na PC-u.

Bodovi koji su bili potrebni za gold 1 - cca 6000 bodova više treba na PC-u ostvariti nego na PS-u.

Za elite 3 treba cca 10.000 više bodova itd.

Prvi na PC-u je imao mislim 12.000 bodova više od prvog na PS4.

E sad, jesu li na PC-u čiteri ili bolji igrači to ne znam, ali da je lakše na PS-u, očito je.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Otvorio sve te lijepe packove s bogatim nagradama za koje se isplati isključliti preko vikenda iz društvenog života i dobijem ravno 5 rare igrača koje sam opet prodao za ravno 5k coinsa. Stvarno lijepo i poticajno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Otvorio sve te lijepe packove s bogatim nagradama za koje se isplati isključliti preko vikenda iz društvenog života i dobijem ravno 5 rare igrača koje sam opet prodao za ravno 5k coinsa. Stvarno lijepo i poticajno.

Igras radi sebe jer volis nogomet i FIFAu, ne radi nagrada. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Ne pizdi, ja sam dobio najjaceg rare igraca rating 79

15 godina
FIFA 18

4 tjedna zaredom završio SB u Elite 1 i najjači igrač kojeg sam dobio je bio Carvajal (danas). Tolko o tome da samo Movie ima peh.

Očito mod koji se ne isplati igrati ako ciljaš nagrade. Prebacujem se na WL.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.11.2017 15:04 (zvone07).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Igram jer volim igrati a packove otvaram jer volim nešto dobiti u njima.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Igram jer volim igrati a packove otvaram jer volim nešto dobiti u njima.

Eto, onda cemu pizdit. Volim i ja dobit na lotu pa nejde nesto :D Samo ez, movie. Bolje gustaj u ucenju igranja i trpanju nego packovima.

EDIT: Nemoj prodavat igrace, cuvaj ih za SBCove. Svejedno ti igraci po 600-700 coinsa kaj idu su rodeni za SBCove. Double the fun sa packovima :D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.11.2017 15:48 (SimeKZ).
17 godina
SimeKZ kaže...

EDIT: Nemoj prodavat igrace, cuvaj ih za SBCove. Svejedno ti igraci po 600-700 coinsa kaj idu su rodeni za SBCove. Double the fun sa packovima :D 

Dati 11 igrača po 700 coinsa da bi složio sbc i dobio dva igrača s kojima mogu guzicu obrisati a ne mogu ih niti prodati i nije neki biznis. Primjera radi, sinoć sam na bidanju uzeo dvije kartice morate na bidanju za 8 k coinsa zajedno. Stavio im full contracts i noćas otišli svaki za  11k coinsa. Znači, uložio 8k a dobio 22k coinsa. Contractsa imam za tri fife a ionako ništa ne vrijede tako da je ovo lijepa zarada. Takvu zaradu u sbc mogu samo sanjati.

Jedno vrijeme sinoć dok mi se dalo uzimao oxladea zelenog po 15/16k a prodavao po 19k. Zaradio nekih 30k na brzaka. Stvarno nije problem doći do coinsa, samo mi se ne da visiti na market kao svih ovih godina do sada pa se zato nadam nečemu u packu ali ne ide. Izgleda da ću se morati opet baciti na market. To je jedini način kako doći do coinsa. Sve ovo ostalo je lutrija koja jednog od tisuću posere. Ja nisam te sreće.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Dati 11 igrača po 700 coinsa da bi složio sbc i dobio dva igrača s kojima mogu guzicu obrisati a ne mogu ih niti prodati i nije neki biznis. Primjera radi, sinoć sam na bidanju uzeo dvije kartice morate na bidanju za 8 k coinsa zajedno. Stavio im full contracts i noćas otišli svaki za  11k coinsa. Znači, uložio 8k a dobio 22k coinsa. Contractsa imam za tri fife a ionako ništa ne vrijede tako da je ovo lijepa zarada. Takvu zaradu u sbc mogu samo sanjati.

Jedno vrijeme sinoć dok mi se dalo uzimao oxladea zelenog po 15/16k a prodavao po 19k. Zaradio nekih 30k na brzaka. Stvarno nije problem doći do coinsa, samo mi se ne da visiti na market kao svih ovih godina do sada pa se zato nadam nečemu u packu ali ne ide. Izgleda da ću se morati opet baciti na market. To je jedini način kako doći do coinsa. Sve ovo ostalo je lutrija koja jednog od tisuću posere. Ja nisam te sreće.

Ja sad odradio SBC Vieru. Kostalo me oko 7-8k coinsa jer nisam imo vremena se drkat sa bidanjem. Puknut ga na CAM umjesto Asensia, na njega Finisher i imam topovnjacu sa 4* weak foot. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Ja sad odradio SBC Vieru. Kostalo me oko 7-8k coinsa jer nisam imo vremena se drkat sa bidanjem. Puknut ga na CAM umjesto Asensia, na njega Finisher i imam topovnjacu sa 4* weak foot. 

To je drugo. Odigrati sbc kada je neki igrač u njemu koji ti treba je sasvim ok. Pogotovo ako ga možeš složiti jeftino. Evo ja sada odigrao dva sbc i opet karina. Jedva da sam pokrio ulog. Iz moje perspektive to nema smisla jer nikad ništa ne dobijem..

13 godina
FIFA 18

Moram se neki monitor nabavit za ovakve kratke izlete do drugog grada. Nema smisla drugacije :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Uzeo sam sada zelenog rashforda. Kako se nisam sjetio da ga uzmem ujutro kada je bio osjetno jeftiniji? Jebi ga, ujutro sam uzeo giuliana i marquinhosa, rashford mi nije pao na pamet. Osim toga slagao sam si brazilce i to mi je zaokupilo svu pažnju. Složio sam si brazilce kao fitness tim. Uzeo i taliscu, bilo mi glupo ne uzeti ga za 11k coinsa. Svaku godinu imam brazilce pa da ne iznevjerim tradiciju. Ovo mi je za početak a kasnije ih nadogradim po potrebi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Ljudi, u dilemi sam pa molim za misljenje.. Sad trenutno imam engleze kao na slici, pa me zanima dal se isplati prodati to sve i uzeti bundes ligu kao sto sam slozio na slici??

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice