FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.073.371
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 18
The_K kaže...

Jeli vrijedi Varane tih 55k coinsta ima statse losije od Laportea i Gimeneza ali ovu dvojicu ne mogu vise trpit svaki put me zajebu non stop sire noge i svaki udarac doslovno prodje kroz njih.

Dok sam igrao sa španjolcima imao sam stoperski par varane ramos. Po meni najbolji stoperski par u igri kaj sam ja probao ove godine.

8 godina
neaktivan
FIFA 18

Pozdrav, 

Počeo sam igrat FUT sad  a 18-ici pa se zafrkavam i sa ovim SBC jer ne mislim davat lovu za igrače ili packove.

Sad slagao sam jednu formaciju, sve napravio kako i šta se traži i nedaju mi 100 cemistriya, a kad tu istu ekipu složim na svoj squad uredno mi pokazuje 100 cemistriya.

Zna netko u čemu je poanta, strašno je koliko me to nervira i iritira, doslovno ne mogu zaspat, samo razmišljam WTF, slika u prilogu ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da je to zato sto igraci nemaju loyalty moras odigrat 10 tekmi sa tom ekipom mislim da bi onda mogao

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 6:29 (Ryder007).
15 godina
FIFA 18

Svaki ti je igrac na 9 kemiji.

9*11=99

treba ti bar jedan sa 10, sto bi znacilo da jedan od tih treba biti ili iz paketica ili odigrano 10 tekmi za tebe. Tek tada dobiva "lojalnost" koji daje +1 chem i to je odna 10

U obicnom squadu imaš i  trenera koji daje +1 chem tak da bi tamo mogo imat 100, ali u SBC nema trenera

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Sinoc sam poceo igrati sezonu ,usao u 8 div.

Cim  je skiler rage quit,

puno bolji rage quit,

pederske proslave gola rage quit ....

laganoo....

Napravi rage quit cijele igre i miran si. Nitko te neće zajebavati... Zamisli sada da onaj s druge strane razmišlja isto kao i ti i kada vidi da si ti bolje on napravi rage quit. Ispada da onda nećeš odigrati niti jednu utakmicu. Stoga mislim da je jedino logično rješenje napraviti rage quit cijele igre i gotovo. Nego, ne kužim kakvi ste to vi igrači kada je netko bolji onda bježiš iz igre a kada si ti bolji onda uživaš u igri i mrcvarenju slabijeg?

Ne osjecam nikakvo zadovoljstvo kad nekoga nakantam ali osjecam veliku mrznju kad mene neko...

Tipicno ljudsko ponasanje ...

Kad je neko puno bolji cemu igrati ?!Kao naucicu nesto od njega ? Ma daj ...

A ono kad mi pokazuje srce i slicna proslava uh da mi je pri ruci jebo bi mu mamu !

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 13:45 (goust78).
8 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Svaki ti je igrac na 9 kemiji.

9*11=99

treba ti bar jedan sa 10, sto bi znacilo da jedan od tih treba biti ili iz paketica ili odigrano 10 tekmi za tebe. Tek tada dobiva "lojalnost" koji daje +1 chem i to je odna 10

U obicnom squadu imaš i  trenera koji daje +1 chem tak da bi tamo mogo imat 100, ali u SBC nema trenera

Aha, znači dovoljno je da samo sa jednim od njih odigram 10 utakmica i to je onda to, sve shvatio, hvala na odgovorima.

13 godina

Cofinho s tim igracima ne mozes pogrijesiti.

10 godina
FIFA 18

I kako ja sad mamuran da zavrsim vikend ligu? Imam jos 20 utakmica a vidim dva monitora. Nije ova vl za mene :(

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Ne osjecam nikakvo zadovoljstvo kad nekoga nakantam ali osjecam veliku mrznju kad mene neko...

A ono kad mi pokazuje srce i slicna proslava uh da mi je pri ruci jebo bi mu mamu !

Mržnja ne može biti tipično ljudsko ponašanje. Nikoga ne mrzim zato što je bolji od mene. To su gluposti. No potpuno si u pravu, što imaš naučiti od nekoga tko zna igrati. Puno je bolje učiti od nekoga tko nema pojma. Tako ćeš najviše napredovati. Ne osjećaš nikakvo zadovoljstvo kada pobijediš lošeg igrača ali osjećaš veliku mržnju kada izgubiš od boljeg igrača? No i dalje igraš samo protiv loših igrača? Ja ne znam je li ti neki puta pročitaš to što napišeš prije postanja na forum?

8 godina
neaktivan
ruya kaže...

I kako ja sad mamuran da zavrsim vikend ligu? Imam jos 20 utakmica a vidim dva monitora. Nije ova vl za mene :(

Ja upravo odigrao zadnju tekmu, samo gold 1, krenuo sam dobro kao i prosli vikend nadajuci se elite1+ a zavrsio "lose" (prosli vikend bio elite 3), nakon prvih 6w u nizu pa 2 poraza, pa ponovo 5w, jos 12 tekmi za odigrati cinilo se jako dobro, da bih u tih 12 tekmi samo 4 dobio ne znam kako mi se to desi ali eto

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Mržnja ne može biti tipično ljudsko ponašanje. Nikoga ne mrzim zato što je bolji od mene. To su gluposti. No potpuno si u pravu, što imaš naučiti od nekoga tko zna igrati. Puno je bolje učiti od nekoga tko nema pojma. Tako ćeš najviše napredovati. Ne osjećaš nikakvo zadovoljstvo kada pobijediš lošeg igrača ali osjećaš veliku mržnju kada izgubiš od boljeg igrača? No i dalje igraš samo protiv loših igrača? Ja ne znam je li ti neki puta pročitaš to što napišeš prije postanja na forum?

Ja nikoga ne provociram proslavom gola ,cak ne znam izveti nijedu osim defaultne,ne gledam gol i odmah

stisnem x da nastavimo ,dok pedercine samo pokazuju srce,veslaji, izvode salta i sl. E takve bih malo .....

13 godina
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...

Ja nikoga ne provociram proslavom gola ,cak ne znam izveti nijedu osim defaultne,ne gledam gol i odmah

stisnem x da nastavimo ,dok pedercine samo pokazuju srce,veslaji, izvode salta i sl. E takve bih malo .....

Gucnes casu soka, vode, pive... pustis da prode scena, krenes dalje i igras. Ja stvarno ne vidim cemu tolika kolicina bijesa, ako si i sam svjestan da si los :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Gucnes casu soka, vode, pive... pustis da prode scena, krenes dalje i igras. Ja stvarno ne vidim cemu tolika kolicina bijesa, ako si i sam svjestan da si los :D 

Ma u pravu si mada mislim da vas se vecina ipak nervira ! :)

Sto se tice moje igre ,nadam se da cu opet biti tu 6-5 div. To mi je max. domet.Sad da li je to lose ili dobro ne znam .

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 16:33 (goust78).
12 godina
goust78 kaže...
SimeKZ kaže...

I ja se na nerviram kad mi pokazuje snimku glupog gola dok ja svoje uredno premotavam.Zato sad kad mi netko gleda gol ja dva puta stisnem start pa ti zajebaj. Kad to napravim  onda ni ne gledaju gol vec samo premotaju uredno.

9 godina
neaktivan
The_K kaže...
goust78 kaže...
SimeKZ kaže...

I ja se na nerviram kad mi pokazuje snimku glupog gola dok ja svoje uredno premotavam.Zato sad kad mi netko gleda gol ja dva puta stisnem start pa ti zajebaj. Kad to napravim  onda ni ne gledaju gol vec samo premotaju uredno.

Mislim da bi EA trebao da izbaci svo sranje  sa ciljem nerviranja protivnika.

8 godina
neaktivan
FIFA 18

Da li postoji način da se od Coutinha napravi nekako  CAM ?

On je na krilu apsolutno beskoristan dok bi ga se u sredini sa ovim brojevima dalo lijepo iskoristiti ...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iniesta21 kaže...

On je na krilu apsolutno beskoristan dok bi ga se u sredini sa ovim brojevima dalo lijepo iskoristiti ...

Naravno da ne 

10 godina
neaktivan
FIFA 18

Ja se nerviram samo kada laga, zato sto je mi je ps na katu pa jedva hvata internet tmn da se odigra tekma. Kad mi dođe dobar protivnik borim se trazim nacin mjenjam formaciju taktike build up brzinu sve, stanem nogom na loptu razmislim kako šta, najvaznije je da napadnem i da pravim prilike pa ako udje udje jebiga iako izgubim pokušao sam trudio se. Ne igram da se dokažem nego iz zabave, što se tiče proslava jest da ima iritantnih tipa čorba i ronaldova bear, ali kada preokrenem tako slatko zaljepim calmu :D Uostalom nije mjerilo utakmice 6 minute dje su podjenako odigrala oba tima ne znači ko je pobjedio da je u biti bolji igrač. Svatko može pobjediti svakoga.

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 18

btw složit ću nekakav tim engleza da su igrači po 1000-2000 coinsa cisto iz zajebancije da ponovo pocnem pa da vidim hoće li me zadržati fut na jedan period, ima ko kakvu preporuku igrača, cini mi se fernandino, mangala, otamendi, matip, sturridge, wanyama, zaha, alonso, smalling, d.sanchez, lanzini, pereyra, antonio, shaw, kolašinac su dobri igrači, a jeftini ko tajlandske kurve

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
hanteed kaže...

Ja se nerviram samo kada laga, zato sto je mi je ps na katu pa jedva hvata internet tmn da se odigra tekma. Kad mi dođe dobar protivnik borim se trazim nacin mjenjam formaciju taktike build up brzinu sve, stanem nogom na loptu razmislim kako šta, najvaznije je da napadnem i da pravim prilike pa ako udje udje jebiga iako izgubim pokušao sam trudio se. Ne igram da se dokažem nego iz zabave, što se tiče proslava jest da ima iritantnih tipa čorba i ronaldova bear, ali kada preokrenem tako slatko zaljepim calmu :D Uostalom nije mjerilo utakmice 6 minute dje su podjenako odigrala oba tima ne znači ko je pobjedio da je u biti bolji igrač. Svatko može pobjediti svakoga.

Ti si u pravu,tako treba ,ja se predajem bez borbe . :)

Kad me neko vodi 3-4 :0 u 20 min . sta da radim ?! Rage Quit..

Izlaze i meni tako a to i najvise volim,bodovi bez muke ! :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 21:08 (goust78).
10 godina
neaktivan
FIFA 18

ne znam kad mi je netko zabio 3-4 gola do 20 minute, obicno to do bude do poluvremena

no dobro napadnem kad gubim i mora nekad nesto urodit plodom, ako me nesreca posere i skripta izgubim par razlike, al da me netko uzeo sa posjedom i da me nadigrao ne sjecam se kada vazda mi bude gutavo, ali ne igram često pa nema takvih poraza

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iniesta21 kaže...

Igraca kojeg zelis na LW stavi na klupu dok na CAM postavi nekog random cisto da imas dobar chemistry. Odmah na pocetku tekme, stavi coutinha na CAM, CAMa koji je zapoceo tekmu izvadi za LWa i to je to. 

EDIT: Prodajem Xbox360 controller za PC. Ako netko zeli, PMajte me.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 21:37 (SimeKZ).
10 godina
FIFA 18

Udjoh i ja u gold 1

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
hanteed kaže...

ne znam kad mi je netko zabio 3-4 gola do 20 minute, obicno to do bude do poluvremena

no dobro napadnem kad gubim i mora nekad nesto urodit plodom, ako me nesreca posere i skripta izgubim par razlike, al da me netko uzeo sa posjedom i da me nadigrao ne sjecam se kada vazda mi bude gutavo, ali ne igram često pa nema takvih poraza

Nemam rjesenja za presing i to me jebe najvise ! Da li je do protivnikove custom taktike ,da li igra all attacking ne znam.

Jednostavno kad su svi njegovi na mojoj polovini i disu mi za vrat ne znam od toga da se odbranim .

9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Udjoh i ja u gold 1

Ti si izgleda jedan od najjacih igraca na forumu ?! :)

8 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Iniesta21 kaže...

Igraca kojeg zelis na LW stavi na klupu dok na CAM postavi nekog random cisto da imas dobar chemistry. Odmah na pocetku tekme, stavi coutinha na CAM, CAMa koji je zapoceo tekmu izvadi za LWa i to je to. 

Ma da znam to, al mi bzvz kad utakmica pocne ja odmah prekidam, mene to nervira kod drugih tako da ne želim sad to ja započinjat.

Mislim kažem šteta jer bi se on jebeno iskoristio na CAM, na 17- ici mi je premočan bio na CAM, isto kao i Bernardo Silva, predobre brojeve i karakteristike ima za nekog CAM -a, a na strani je baš smiješan jer bilo koji brži LB ga bez problema stigne a onda i izgura ...

17 godina
SimeKZ kaže...

Navodno da od ove godine ta fora ne pali već ti igrač ima smanjen che pošto je na krivoj poziciji. Tako se pričalo pri izlasku igre?

13 godina
Iniesta21 kaže...
SimeKZ kaže...
Iniesta21 kaže...

Ma da znam to, al mi bzvz kad utakmica pocne ja odmah prekidam, mene to nervira kod drugih tako da ne želim sad to ja započinjat.

Mislim kažem šteta jer bi se on jebeno iskoristio na CAM, na 17- ici mi je premočan bio na CAM, isto kao i Bernardo Silva, predobre brojeve i karakteristike ima za nekog CAM -a, a na strani je baš smiješan jer bilo koji brži LB ga bez problema stigne a onda i izgura ...

15s da promjenis igraca i pozicije. Za moju dobrobit u igri da ja nebi promjenio igraca jer me to nervira, onda nek ide sve u onu stvar.

10 godina
goust78 kaže...
ruya kaže...

Udjoh i ja u gold 1

Ali odpozadi 😂 zezam se, nemam pojma... Pokusavam da unapredim igru i da ucim iz svojih gresaka, to svima preporucujem jer je to najbolji nacin podici igru na malo visi nivo. 

9 godina
neaktivan
ruya kaže...
goust78 kaže...
ruya kaže...

Udjoh i ja u gold 1

Ali odpozadi 😂 zezam se, nemam pojma... Pokusavam da unapredim igru i da ucim iz svojih gresaka, to svima preporucujem jer je to najbolji nacin podici igru na malo visi nivo. 

Em igras 433(4) ,em igras attacking i odbranu skroz visoko drzis i  imas 25 pobjeda u WL !

Ja bez CDM ne smijem igrati ! Sad sam odigrao 4321 i jedva pobjedio 4:3

Prelazim na 433(2) sa CDM. i to odbrana da mi bude na max 40 . :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 23:07 (goust78).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice