FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.030.420
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 18
maxy0 kaže...

Sad pokrenuo online tekmu i lik izveo loptu s centra do golmana i zabio si autogol i prekino se match. Ovo mi izgleda ko onaj cheat na pc-u, nebi reko da je moguce da je doslo i na ps4 to?

nemoj zezat,jos ce i tu pocet,pa necu na kraju ni PS4 za blagdane uzimat.

Vidim da se sada cesto dobe TOTW il OTW kartice u packovima,tako da sam i ja nastavio s SBC,jos mi par hibridnih ostaje da sve pokupim. Danas sam opet dobio TOTW,krivi Rooney,odma za discard.

17 godina
DEEMon kaže...
A kako dođeš do 59-te minute za squad fitness? Ima tisuce stranica na compare price, a ako ogranicim cijenu na npr 300-600 ima hrpa obicnih... Na ps4 trzistu je nemoguce doci do 59-te minite

Kako ja dođem svaki dan? Stavi 550/750 i listaj dok ne dođeš. Trebat će ti nekoliko minuta. Team fitness se pojavljuju oko 58 minute, no to preskoči i idi na 59 minutu. I onda tko ima brži prst. Ta 59 minuta će ti se ponavljati bar 50 puta. Samo kupuješ one najjeftinije. Gle, upravo zato kaj ljudi brzo odustaju uspijevam im prodati nešto za 1100 što možeš kupiti ta 650 coinsa. Da mi se da prodao bih ih dnevno i više od 100 komada..

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 19:54 (movie).
17 godina
maxy0 kaže...

Sad pokrenuo online tekmu i lik izveo loptu s centra do golmana i zabio si autogol i prekino se match. Ovo mi izgleda ko onaj cheat na pc-u, nebi reko da je moguce da je doslo i na ps4 to?

Nije, kako ćeš u zatvoren sistem kakav su konzole instalirati program  pomoću kojeg se to radi na PC? Lik si samo prvoj momčadi nabije fitness. Glup je da to napravi offline pa radi online i jebe ljude okolo. Ja kada vidim protivnika niskih statsa idem dalje jer obično takvi rade takve gluposti.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Hexfire kaže...

PES nema FUT

Amen!

znači zbog online igre igraš igricu koja je i tebi losija!?

pa cekaj malo..ako ti se vec igra online,pa barem pes online liga imas pa si izaberi koju oces i igras...cak i imas i neku balkansku (mozda i hrvatsku) ligu...

17 godina
Mortiis kaže...

pa cekaj malo..ako ti se vec igra online,pa barem pes online liga imas pa si izaberi koju oces i igras...cak i imas i neku balkansku (mozda i hrvatsku) ligu...

U pesu je to nemoguće. jebe mi se za hrvatsku ligu. Hoću slagati kartice po guštu, otvarati packove, trgovti na marketu i igrati online s onime čime složim. Kada to konami pokuša suvislo iskopirati od ea sportsa, uzet ću pes u obzir. Inače, online u pesu je dva desetljeća iza fife i tek ove godine pokušavaju složiti nešto suvislo. Probao sam demo i po desetak minuta čekao na proitvnika. Ono što je u fifi bilo normalno 2012 godine u pesu je još sf u 2017 godini.

11 godina
FIFA 18

Sto mislite tko nosi POTM nagradu http://potm.easports.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Cak im polako staju na kraj. Na fifa forumu se milijun ljudi zali da su dobili perma ban. Igram otkad je igra izasla i od 70-80 utakmica mislim da sam susreo samo jednog na draftu koji je odmah izasao.
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Mortiis kaže...

U pesu je to nemoguće. jebe mi se za hrvatsku ligu. Hoću slagati kartice po guštu, otvarati packove, trgovti na marketu i igrati online s onime čime složim. Kada to konami pokuša suvislo iskopirati od ea sportsa, uzet ću pes u obzir. Inače, online u pesu je dva desetljeća iza fife i tek ove godine pokušavaju složiti nešto suvislo. Probao sam demo i po desetak minuta čekao na proitvnika. Ono što je u fifi bilo normalno 2012 godine u pesu je još sf u 2017 godini.

totalno si profulao temu..ja uopće ne pričam o takvom načinu online igranja o kakvom ti pišeš....

13 godina
Mortiis kaže...
movie kaže...
Mortiis kaže...

totalno si profulao temu..ja uopće ne pričam o takvom načinu online igranja o kakvom ti pišeš....

Niti je ovo tema za PES. PES nema kaj trazit kraj FIFAe jer ne zivimo u 2006 godini kad se igralo samo offline sa ekipom. Imam ekipu oko sebe koja pati na taj PES, dodu do mene, vide FUT i odma im se igra. Online je buducnost, PES to nema i tu je kraj. Gameplay je mrvicu bolji, ali mi nitko ne moze rec' da i ono nije fliper. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Mortiis kaže...
movie kaže...
Mortiis kaže...

Niti je ovo tema za PES. PES nema kaj trazit kraj FIFAe jer ne zivimo u 2006 godini kad se igralo samo offline sa ekipom. Imam ekipu oko sebe koja pati na taj PES, dodu do mene, vide FUT i odma im se igra. Online je buducnost, PES to nema i tu je kraj. Gameplay je mrvicu bolji, ali mi nitko ne moze rec' da i ono nije fliper. 

o online igri i pricam..tako da ne kuzim smisao tvog posta...ali dobro ne bitno

17 godina
Mortiis kaže...

Ti si fulao temu. Mene ne interesira način online igranja o kakvom ti pišeš.. iz svih mojih postova se vidi da jedino kaj igram je FUT. Niti jedan drugi mod tijekom godine u igri ne pokrenem niti me interesira. Znači, konami nema kaj tražiti kod mene...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 14:12 (movie).
11 godina
FIFA 18

Jebem ti prokleti patch golmani ko fol brane bolje mozez si mislit odigrao sam dvije utakmice WL oba dvije izgubio prva 5:3 a druga 4:4 pa na penalima.Prokleti Neuer ima ovr 92 nije sakupio niti jednu obranu u te dvije utakmice jedino sto je znao uhvatit loptu od ubacaja. Dva puta kod penala sam pogodio stranu dva puta je lopta prosla kroz Neuera. A na drugoj strani Isus Krist Donnaruma brani koda je nekakav Bog,Superman od 16 udaraca on nije obranio samo 3. Ovo kod 4:4 zabijem gol u 120min za 4:3 stavim park the bus i krenem mu uklizivat ali nemoze ga to zaustavit on uvijek prije nego sto uklizem doda i onda njegov igrac automatski preskoci mog igraca i tako 3 puta zaredom. Htio sam mu polomit igrace ali nisam mogao izgleda da ti i za to treba skill jer ovi skacu kao ninje preko tvojih igraca. Jebena EA nikad nece shvatit da se ne moze branit sa manual obranom protim asissted napada. Barem neka uspore gameplay prokleti pa da stignem odreagirat jer ovo vise nema smisla da svaka utakmica zavrsi sa po 8 golova na tekmi.Jedino kad igram protiv kompjutera utakmice lice na nogomet zato jer AI nije toliko agresivan pa stignes sve poslozit kako treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 18

jedno pitanje za ps4,jel se vama pokazuje kursor protivnickog igraca kad igrate online?toga prije nikad nije bilo,igram sad par tekmi online i na svakoj je tako

0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...
zaki23 kaže...

Pa ja ne mogu vjerovat da sam ostao bez 4 igrača i to svaki vrijedi oko 50k...pa što sam stisnuo u PM a samo se igrao s onim squad bilderom :/

TL ? Mozda su ostali u tom squad builderu pa ti ih ne pokazuje ? 

Sad sam išo iz početka na drugom acc da vidim što sam stisnuo... pa kakvi sam ja panj, nisam prvi put pročitao ovo i stisnuo yes, a sastavljao sam sqad od svojih igrača i naravno zato ih sad nemam više :/

15 godina
FIFA 18

Ja imam drugacije misljenje nakon patcha, cak sam sinoc odigrao prvi put 0-0 online nakon 60+ utakmica, u singplayeru na professional na squad battles primio samo 2 gola u 4 tekme.. ili se nesto promjenilo ili sam nekako poceo obranu bolje igrati

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Dali se isplati kupiti otw mbapea ? Imam zelju da ga imam u klubu ali mi se ne daje 650k...sta mislite oce li mu pasti cena? cisto sumljam jer ce sigurno imati i unapredjenje kartice.

0 0 hvala 0
12 godina
Ako se ne ozlijedi na duze sigurno ce imati bar 3 informa tijekom sezone s obzirom na to kako ljudi igraju.
8 godina
neaktivan
Evo ga nek ide zivot :) prodao inzagija za 416k i dodao do 690k uff mnogo...kakve sam srece skrljace ga sad za vikend necu ga prodati ni za 100k .napravicu nove koinse otkrio sam caku pravim po 100k dnevno dok ne najebem mada ne bih trebao.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ono kad slomis konstrukciju gola koja se inace ne pomera u ovoj fifi :D

3 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...
Evo ga nek ide zivot :) prodao inzagija za 416k i dodao do 690k uff mnogo...kakve sam srece skrljace ga sad za vikend necu ga prodati ni za 100k .napravicu nove koinse otkrio sam caku pravim po 100k dnevno dok ne najebem mada ne bih trebao.

Ajde, otkrij foru pa da grupno najebemo..Ja sam pokazao kako dnevno uzeti 30k coinsa. Nije neki posao ali moraš svakih sat vremena produživati aukcije. Možda je tvoja fora jednostavnija?

8 godina
neaktivan
Pa nije sad neka fora ali na konzoli moze da se pravi neograniceno profila pa zasto to ne iskoristiti i na novom profilu uraditi sbc hibrid nations zaraditi koinse i prebaciti na glavni nalog.posle obrisati klub i opet sa novim uraditi isto.5 puta po profilu moze da se brise klub.juce me na primer u paku zapali kurtoa i werner i pak je doneo laganih 120k.sa glavnog profila okacim 10 bronzanih (imam jednog kojeg silujem uvek i samo njega koristim)po 9900 i stavim minimalnu za svakog razlicito 2300,2400,2500 itd..i samo ih kupim i prebacim koinse.samo me mrzi da non stop to radim mogu i 1m da pravim ali me smara.radim spance non stop i znam sve napamet samo pokupujem.treba oko 17-20k da se krene i nikad nisam bio ispod 50k i sa krs pakovima.

0 0 hvala 0
12 godina
zaki23 kaže...
SimeKZ kaže...
zaki23 kaže...

Pa ja ne mogu vjerovat da sam ostao bez 4 igrača i to svaki vrijedi oko 50k...pa što sam stisnuo u PM a samo se igrao s onim squad bilderom :/

TL ? Mozda su ostali u tom squad builderu pa ti ih ne pokazuje ? 

Sad sam išo iz početka na drugom acc da vidim što sam stisnuo... pa kakvi sam ja panj, nisam prvi put pročitao ovo i stisnuo yes, a sastavljao sam sqad od svojih igrača i naravno zato ih sad nemam više :/

Tako sam se ja prosle godine zajebo pa prodao svoja 4 najbolja igraca. Jbg.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
vaskeas kaže...
Pa nije sad neka fora ali na konzoli moze da se pravi neograniceno profila pa zasto to ne iskoristiti i na novom profilu uraditi sbc hibrid nations zaraditi koinse i prebaciti na glavni nalog.posle obrisati klub i opet sa novim uraditi isto.5 puta po profilu moze da se brise klub.juce me na primer u paku zapali kurtoa i werner i pak je doneo laganih 120k.sa glavnog profila okacim 10 bronzanih (imam jednog kojeg silujem uvek i samo njega koristim)po 9900 i stavim minimalnu za svakog razlicito 2300,2400,2500 itd..i samo ih kupim i prebacim koinse.samo me mrzi da non stop to radim mogu i 1m da pravim ali me smara.radim spance non stop i znam sve napamet samo pokupujem.treba oko 17-20k da se krene i nikad nisam bio ispod 50k i sa krs pakovima.

Ja danas odigrao dva sbc, dobio 4 packa i u njima najjači igrač neki paragvajac ovrl 79? Najbolje kaj sam u tim packovima dobio je hunter che kartica. Kada sve zbrojim jedva sam se pokrio. Ostavio sam hunter karticu a sve ostalo ili prodao ili obrisao. Lijepo je kada ti nešto uđe ali meni ne ulazi ništa iz tih sbc u ove dvije godine pa iz moje perspektivo nije neki posao. Pripazi kod prebacivanja. U jednom danu nemoj pretjerivati s količinom. Ja imam dva acc i s njima kombiniram tijekom cijele godine. 

8 godina
neaktivan
Evo pokupili mi sve coinse stoka jedna. Sreca bilo samo 10k.jel ce sad da popasem ban ili je to to ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

pozdrav ljudi,

novi sam i zanima me moze li se ovdje skupit 10 normalnih ljudi za pro clubs? bez nekakvih solo igraca ili onih samo sprint prema golu i lopta u for, hocu normalne igrace koji su spremni za tika taku :D

1 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...
Evo pokupili mi sve coinse stoka jedna. Sreca bilo samo 10k.jel ce sad da popasem ban ili je to to ?

Sumnjam. Vidi se da sve ide s iste ip adrese te da nije trgovina coinsima. Po meni samo zapljena, no ne vidim kaj ih briga. Mogu u igri biti dva brata pa si pomagati ili otac i sin. Kaj im to smeta? Dobro, ja na tom drugom acc odigram da poberem onih 75k coinsa boosta pa se vidi da se na acc igra. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 21:12 (movie).
8 godina
neaktivan
Stigao mi mejl i pise da trgujem koinsima i da je to zabranjeno bla bla bla...i da sam flagovan i ako nastavim popicu ban. Ma samo su im pare u glavi a igra neka bude ni za ku..c.

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...
Stigao mi mejl i pise da trgujem koinsima i da je to zabranjeno bla bla bla...i da sam flagovan i ako nastavim popicu ban. Ma samo su im pare u glavi a igra neka bude ni za ku..c.

Super si prošao. 

12 godina
neaktivan
vaskeas kaže...

njima pare, tebi coins - ne znam ko je gori :D

14 godina
FIFA 18

Ima netko preporuku za BPL squad? Kupio sam Jesusa pa gledam da sastavim nešto do 100k

Flower Boy
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice