FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 644.017
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
miikaa77 kaže...

Sta predlazete utopit Cristiana za 1,7 milki i napravit brutalne engleze ili ostavit ovo sto imam sad a to je :

Madanda- Koscienly Varane Alba Clyne - Isco Koke Kante - CR Costa Navas

?

17 godina
miikaa77 kaže...
miikaa77 kaže...

Sta predlazete utopit Cristiana za 1,7 milki i napravit brutalne engleze ili ostavit ovo sto imam sad a to je :

Madanda- Koscienly Varane Alba Clyne - Isco Koke Kante - CR Costa Navas

?

Pa ja bih osobno rađe posložio dobru momčad nego imao jednog ekstra igrača i deset običnih kartica. No ti najbolje znaš što više želiš i što te više veseli.

17 godina
soft kaže...

Evo i ja zgotovio svoje dvije momčadi, i ostalo mi još negdje 200k. Dal za vikend ulupat u paketiće ili upgradeat Williana ili možda Eriksena... ili pak nešto treće...

I onda meni netko kaže da imam momčad koju je nemoguće zaraditi u ovoj igri? S obzirom da nemam xbone, interesira me koliko koštaju ove legende? Pretpostavljam od milje pa naviše. Opet me uhvatio trenutak ludila i razmišljam da si uzmem xbone kako bih jednu sezonu probao doći do tih legendi s obzirom da ih na ostalim platformama neće biti još jako dugo.. Naravno nema ekonomske logike, samo gušt i znatiželja.. Evo i mojih sirotana u usporedbi s tvojim momčadima. Još nedostaje Vidal za kojeg ne želim dati coinsa za koliko sada ide. Pričekat ću nedjelju jer mislim da će tada nakratko pasti cijene.. Kane sam stavio na market pa sam fotkao concept kanea. Danas sam ih već nekoliko prodao.. malo šaram ove dvije formacije ove godine.

Na tvome mjestu riješio bih se Hazarda jer će sigurno dobiti upgrade i cijena će mu drastično pasti. Po meni postoji šansa da i messi dobije upgrade jer stvarno igra odlično cijelu ovu sezonu tako da je i on tempirana bomba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 23:40 (movie).
13 godina
protjeran
poz, htio bih kupiti fifu, ali nisam siguran moze li ovaj moj laptop pokrenuti igru. Bojim se da bi RAMi mogli sjebati stvar http://www.toshiba-croatia.com/discontinued-products/satellite-c55-a-1jl/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Engelzi ili Spanci? Ibra ili Aguero?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Schmeichel je definitivno najbolji golman kojeg sam isprobao (nisam probao jedino Neuera i IF LLorisa od ovih boljih). Deco mi je jako dobar, preferiram CAMa s puno agilitija.

Cijene... zapravo bagatela, Peter kupljen za 350k, Deco za 319k, i Effenberg za 485k. Ima i nešto u tim legendama, puno bolje igraju nego obični zlatni igrači istog ili višeg rejtinga.

PS. Dobio takva stranja u montly rewardsima... a nadao se Pogbi/Ibri/Edenu/Agueru/....

17 godina
miikaa77 kaže...

Engelzi ili Spanci? Ibra ili Aguero?

Pa uvijek ono što tebe više veseli. Ja bih svakako išao na engleze. U 6 godina igranja futa ne znam jesam li jednom imao španjolce. Čak su mi francuzi draži od njih. Ove godine mi samo žao zbog suareza. Imao sam želju malo s njim igrati. No ne mogu si složiti neki hybrid po guštu jer mi lijevo neymar ne odgovara jer je fizički slab a ja se ne znam gurati niti sam skiller pa mi je ta kartica vrlo vjerojatno neupotrebljiva. Isto kao i messi. A da stavim lijevo ronalda, desno balea i u sredinu suareza, to je oko tri milje. Žao ki toliko dati za tri kartice. Možda i dam pred kraj fife.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

A jesam budala jebeš ti meni sve, vidio jučer packove od 50k reko idem otvorit jedan čisto reda radi da vidim oće biti šta, naravno da ništa nije bilo, pa reko idem još jedan pa još jedan, na kraju spizdio 500k coina (imao 600k ukupno). Ako vratim 100k bit će super. Sad nemam za aubemeyanga i dybalu što sam planirao za njemce/italijane haha pa jebeš mi sve koji sam ja kreten, 3 mjeseca skupljao coine, svaki dan na marketu.. I sad sam popizdio, kupit ću broza IF, perišića IF i modrića te igrat s hrvatima kroz zajebanciju... Ako skupim pare za njih naravno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CrazyMan kaže...

A jesam budala jebeš ti meni sve, vidio jučer packove od 50k reko idem otvorit jedan čisto reda radi da vidim oće biti šta, naravno da ništa nije bilo, pa reko idem još jedan pa još jedan, na kraju spizdio 500k coina (imao 600k ukupno). Ako vratim 100k bit će super. Sad nemam za aubemeyanga i dybalu što sam planirao za njemce/italijane haha pa jebeš mi sve koji sam ja kreten, 3 mjeseca skupljao coine, svaki dan na marketu.. I sad sam popizdio, kupit ću broza IF, perišića IF i modrića te igrat s hrvatima kroz zajebanciju... Ako skupim pare za njih naravno :D

Već kada si odlučio ispucati coinse trebao si čekati nedjelju kada će kompletan toty biti u packu pa je i veća vjerojatnost da ti uleti nešto u packu. Otvarat će se brdo packova i to će biti vrhunac ovogodišnjeg toty tjedna. Očekujem da će to biti ujedno i zadnja šansa da se na marketu po povoljnim cijenama kupe željeni igrači. Nakon nedjelje sve po starom do najave tots-a iako iskreno neka luda sniženja i nisu bila. najbolji je bio prvi dan zbog ovog trojca u napadu. Tada su cijene bile najniže. Sve nakon toga, skupo..

14 godina
neaktivan
FIFA 17

kako vam se cini fifa 17 ja sam je kupio na pooetku kad je izasla ali nista narocito ostao sam na fifa 16 recie mi jel bilo nekog pomaka u igrii jel i dalje ona igra pas pas pas pas i gol?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
CrazyMan kaže...

Već kada si odlučio ispucati coinse trebao si čekati nedjelju kada će kompletan toty biti u packu pa je i veća vjerojatnost da ti uleti nešto u packu. Otvarat će se brdo packova i to će biti vrhunac ovogodišnjeg toty tjedna. Očekujem da će to biti ujedno i zadnja šansa da se na marketu po povoljnim cijenama kupe željeni igrači. Nakon nedjelje sve po starom do najave tots-a iako iskreno neka luda sniženja i nisu bila. najbolji je bio prvi dan zbog ovog trojca u napadu. Tada su cijene bile najniže. Sve nakon toga, skupo..

Ma nikad ne otvaram pakove, do sada ih otvorio možda 1-2 (kupljena), a jučer ne znam šta mi je bilo, vjorojatno mi je već dopizdila FIFA pa zato... Što se tiče cijena, prvi dan je bio pad, sad su cijene već porasle...

12 godina
Protiv losih igraca je i pes17 pas pas pas pas i gol. Po meni je ovo najbolja fifa ikad. (osim izvođenja slobodnih iz fife 05, najbolje ikad)
17 godina
mirkossam kaže...

kako vam se cini fifa 17 ja sam je kupio na pooetku kad je izasla ali nista narocito ostao sam na fifa 16 recie mi jel bilo nekog pomaka u igrii jel i dalje ona igra pas pas pas pas i gol?

Svaka igra ima problema, pa tako i fifa17. No u usporedbi s fifom16, fifa17 je svemirska tehnologija. Prije 2/3 tjedna sam pokrenio fifu16. Znam da je smeće ali tek sada vidim koliko je smeće. Iz današnje perspektive više je ne mogu igrati 5 minuta a imao sam i imam ozbiljnih primjedbi u fifi17. Kada se sve zbroji i oduzme te pogledamo što smo do sada sve imali, fifa17 je po meni najbolji nogomet do sada. No daleko od toga da je igra savršena.

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Dobio monthly rewards,bio sam gold1,5 pobjeda do elite,al nema veze,dobio sam Pizzija 84,na prvo sam bio nezadovoljan,ali kad sam vidio šta su streameri dobili,pogotov Nick28t i ostali,pa jedan je u elite dobio Al Somu i sve ostalo 81,strašno,ja sam još dobro prošao.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
mirkossam kaže...

Svaka igra ima problema, pa tako i fifa17. No u usporedbi s fifom16, fifa17 je svemirska tehnologija. Prije 2/3 tjedna sam pokrenio fifu16. Znam da je smeće ali tek sada vidim koliko je smeće. Iz današnje perspektive više je ne mogu igrati 5 minuta a imao sam i imam ozbiljnih primjedbi u fifi17. Kada se sve zbroji i oduzme te pogledamo što smo do sada sve imali, fifa17 je po meni najbolji nogomet do sada. No daleko od toga da je igra savršena.

Smece je bila fifa 14 i fifa 15,zbog glavometa i zbog L1+Y ! Fifa 16 je ok .

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ibra ili Aguero?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Ibra ili Aguero?

Još uvijek se dvoumiš? Jesi siguran? Jesi pogledao nedavno cifru od Ibre? :)

8 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Ibra ili Aguero?

Ovako na prvu Aguero, iako se teško možeš zeznuti bilo koga da odabereš. Bitno je da se izvagaš koga bolje možeš iskoristiti obzirom na vlastiti skill. Aguero je brži, a Ibra snažniji, ali netko tko dobro barata 1 na 1 će znati kako na pravi način iskoristiti Ibru. Ono što znam da Ibra jako dominira u skoku i sposoban je u najvećoj gužvi rješiti tekmu. Meni bi bolje odgovarao Aguero zbog brzine i mislim da bi sa njim više postigao, ali kao što rekoh nemožeš se zeznuti.

Vidim da si piknuo Ronalda (ČESTITAM) i da sam na tvom mjestu, čuvao bi ga i oko njega gradio ekipu. S druge strane ako si iskusan sa marketom, možeš ga prodavati skuplje a kupovati jeftinije (ak je moguće) te na taj način zadržati i jare i pare, + za onu razliku lagano skupiti za osatale tebi drage igrače.

Budimo realni..., većini je cilj doći do Ronalda ili Messia jer to je neki vrhunac. Osbno sam mislio da bi mogao odmah frknuti na market takvu klasu od igrača, ali kada se pokušam staviti u tvoju poziciju, mislim da bi na kraju odustao, jer ipak je to vrhunac, tj., kada imaš jednog od dvojice najboljih. Ronaldo je službeno br.1, iako će za mene to uvijek biti Messi, ali sve jedno se ne bi žalio kada bi uletio i Ronaldo prije Messia.

10 godina
Jel imo neko na golu Courtoisa? Planiram ga uzet, de gea mi je malo preskup a ovaj mi ima ok cijenu. Razmisljam malo i nemogu se sjetit da ga je itko imo u momcadi u 500 tekmi sto sam odigro. Begovic i Butland mi nemogu nis obranit, dok kod protivnika...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma Ibra je u SBCu sada i najjefiniji je preko 500k... prije sat vremena je išao za 600k (meni transfer lista bila puna i nisam ga stigao utrpati za 600k). Aguero je ostao na 380k. Dok su cjenovno bili tu negdje onda se imalo kaj razmišljat, ovako, nema potrebe.

Mislim da ću si ovako složiti rozog Zlatana.

Marijooo kaže...
Jel imo neko na golu Courtoisa? Planiram ga uzet, de gea mi je malo preskup a ovaj mi ima ok cijenu. Razmisljam malo i nemogu se sjetit da ga je itko imo u momcadi u 500 tekmi sto sam odigro. Begovic i Butland mi nemogu nis obranit, dok kod protivnika...

Meni je Cech ostavio dojam najboljeg BPL golmana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 14:02 (soft).
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Moj trenutni tim,nisam neki igrac ali me zanima misljenje dobrih igraca do koje bih div. realno mogao da doguram sa njim ?

Nemam vise ni volje ni zelje da nesto popravljam .O IF ili boljim karticama  necu da mislim.PS4 je u pitanju .

Hvala

Vrtim se 6-7 stalno .

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 14:36 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ne znam kaj sam propustio ali ujutro sam prodao dva kanea po 105k coinsa. Sada gledam na bidanju idu za 80k coinsa. Znači u par sati je pao za 25k coinsa? Nisam bio u mogućnosti provjeriti zašto je toliko pao a opet s druge strane nisam htio propustiti kupiti ga po ovoj cijeni. Ušao sam u rizik i  kupio sam 4 komada. Vidjet ćemo jesam li izgorio ili je ovo samo trenutno stanje na marketu. U svakom slučaju nadam se da će ako ništa otići bar za onoliko za koliko sam ih kupio.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako te zanima mišljenje i ne-baš-dobrih igrača, evo ti moje... Igrače s takvom momčadi konstantno susrećem u i div. 1 i WL, sve je na tebi.

movie kaže...

Ne znam kaj sam propustio ali ujutro sam prodao dva kanea po 105k coinsa. Sada gledam na bidanju idu za 80k coinsa. Znači u par sati je pao za 25k coinsa? Nisam bio u mogućnosti provjeriti zašto je toliko pao a opet s druge strane nisam htio propustiti kupiti ga po ovoj cijeni. Ušao sam u rizik i  kupio sam 4 komada. Vidjet ćemo jesam li izgorio ili je ovo samo trenutno stanje na marketu. U svakom slučaju nadam se da će ako ništa otići bar za onoliko za koliko sam ih kupio.

Pretpostavljam da mu je cijena bila napuhana radi velikog rejtinga IF kartice iz BPLa... očekivalo se da će jedan od zahtjeva biti BPL team s puno IF kartica i visokim team rejtingom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 14:53 (soft).
14 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 14:53 (soft).
12 godina
neaktivan
Mkhitariana sa hunter karticom umisto shaquiria,i kantea svakako bi triba imati u ekipi. Slicnu ekipu i ja imam. I to 5.-6. divizija se vrtim u krug i nebi bog naprid. A to da ces ti igrati bez kvalitetnih igraca zajebi. U fifi 15 sam dobia toty thiaga silvu ,proda ga za skoro 2 milje,pa da vidis kako se igralo! Hazard Aguero i Sanchez u napadu! Evo usporedi moviev squad ili ovaj pa vidi s kojim je bolje lqkse igrati
11 godina
neaktivan
FIFA 17

I ja mislim da cu ga ostavit jedno vrijeme , ipak Roki je Roki, sta predlazete da promjenim u ovoj ekipi?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
DONZI kaže...
Mkhitariana sa hunter karticom umisto shaquiria,i kantea svakako bi triba imati u ekipi. Slicnu ekipu i ja imam. I to 5.-6. divizija se vrtim u krug i nebi bog naprid. A to da ces ti igrati bez kvalitetnih igraca zajebi. U fifi 15 sam dobia toty thiaga silvu ,proda ga za skoro 2 milje,pa da vidis kako se igralo! Hazard Aguero i Sanchez u napadu! Evo usporedi moviev squad ili ovaj pa vidi s kojim je bolje lqkse igrati

Imam Kantea i Sane-a za zamjenu .Miktartijana cu da vidim da uzmem,kazem ti 7. rasturim u 6. svi porazi ! :)

Ne mogu da vjerujem da je tolika razlika izmedju 7. i 6. jbg ! :)

Soft: Ako nisi bas dobar igrac a u 1. si div. onda ne znam ko je to dobar igrac i koji je to kriterijum ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 16:32 (goust78).
13 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Moj trenutni tim,nisam neki igrac ali me zanima misljenje dobrih igraca do koje bih div. realno mogao da doguram sa njim ?

Nemam vise ni volje ni zelje da nesto popravljam .O IF ili boljim karticama  necu da mislim.PS4 je u pitanju .

Hvala

Vrtim se 6-7 stalno .

Realno se s ovom ekipom divizija 1.
A da ti odgovorim na pitanje na prethodnoj stranici, vjeruj mi ništa Vardy nije bolji od Muse ili Remya, ja igram s njim samo zato što mi je drag, iako mi se čini da Musa ima bolji finishing 1v1. Rashford je 1k coinsa, najmanji problem ti je kupit ga i rotirat sa Musom, tako ćeš zaključit koji je bolji. Sturridgea nisam probao.

PSN: RayzCRO
17 godina
FIFA 17

Ja ne mogu vjerovati kako dobijam jedne te iste golove. Gledam, moj igrač stoji sam. Golman ispuca prema njemu loptu, odjednom se ispred mog igrača stvori njegov, lik loptu vrati u sredinu gdje njegov igrač uvijek stoji sam, krene mi na golmana, uspijem mu izbiti loptu ali ona se nekim čudom odbije opet njegovom napadaču u idealan for i gol. S druge strane ja imam dvije stative, prečku i na kraju 2-2. Danas svaku ebenu tekmu imam dvije stative. Kud danas igram loše, bez ideje tu me i igra zakine. Sve mi ide ili u stativu ili u golmana. Otkako sam pojačao momčad igram 50% slabije..

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

I ja mislim da cu ga ostavit jedno vrijeme , ipak Roki je Roki, sta predlazete da promjenim u ovoj ekipi?

Bode me u oči kad vidim Jesusa Navasa u ekipi s Rokijem, u najmanju ruku bi stavio IF Williana. Llorisa na gol obavezno. Možda Isca na CAM a Modrića na CM.

PSN: RayzCRO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice