FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 656.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 17
nitro66 kaže...

Pa jel moguce ovo da se meni igrica drasticno promjenila nakon updatea drivera za graficku? Bolja je slika to svakako, ali gamplay je totalno druga prica, lopta klizi, igraci bezveze dodavaju , kao na 200 x brzina, sve cudno, jockey mi nije ko prije , sve je u kurcu wtf?

Lockaj si frame rate na 30 ili 60 ovisno kak ti paše u settingsima igre (preko settingsa koji su izvan same igre.). 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Jeli gundogan cemu?
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Kolega kaže da se prebacio na 3-5-2 taktiku i kaže da se preporodio, uvijek je 5 igrača iza, a u napadu također uvijek 5 komada. Sad je blizu ulaska u 2. diviziju, a složio je prosječne igrače premiershipa i bundeslige... Meni isto dođe da isprobam sad hehe jel netko igra s 3-5-2 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CrazyMan kaže...

Kolega kaže da se prebacio na 3-5-2 taktiku i kaže da se preporodio, uvijek je 5 igrača iza, a u napadu također uvijek 5 komada. Sad je blizu ulaska u 2. diviziju, a složio je prosječne igrače premiershipa i bundeslige... Meni isto dođe da isprobam sad hehe jel netko igra s 3-5-2 ?

Klasični FIFA placebo efekt.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
DONZI kaže...
Jeli gundogan cemu?

Posluzi svrsi...

I am over 9000!!!
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
CrazyMan kaže...

Klasični FIFA placebo efekt.

Može biti i ne mora, kaže da mu konačno igrači rade ono što bi trebali raditi, zna gdje se svatko nalazi i šta mu je zadatak... Do tada je igrao 4-3-2-1 ovvyjeva taktika, sad si je sve custom složio i izgleda da mu tako najviše odgovara... Dok ne krene gubiti pa se vrati na 4-3-2-1 :D

17 godina
CrazyMan kaže...

Ja sam prošlih godina igrao a sada volim igrati protiv te formacije jer ima puno rupa na bokovima i lako te je probiti i ući na prvu stativu. Ostalo je stvar tehnike. Kako hex kaže, klasična fifa prijevara. U svakoj formaciji koju složiš prvih par dana ili određeni broj tekmi sve je super. Nije mi jasno zašto stalno mijenjate formacije te mislite da su one krive ili da će one unaprijediti vašu igru. To su gluposti. Drš se jedne formacije u kojoj se najbolje osjećaš a sve ostale isprobaš reda radi jer te ništa ne košta. Po meni to nije formacije koja će ti pomoći da prebrodiš sve probleme o kojima pričaš.

Nova godina, packovi stari. U dva besplatna packa najjači igrač gomez. Kada pogledam najisplative kaj sam dobio u ta dva packa je fitness kartica koja ide za 1400 coinsa..

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 10:50 (movie).
10 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

Ja sam igrao i koliko se sjecam nisam primio gol sa tom taktikom (odigrao sam 15-tak tekmi druge i trece divizije), a zabijao sam u prosjeku oko tri gola po tekmi... Kod mene je problem sta mi dosadi igrat cijelo vrijeme sa istom formacijom pa onda lutam kroz sve osim kroz one gdje je pet igraca u obrani, jednostavno ne mogu igrat sa pet iza, predosadno je...

I am over 9000!!!
16 godina
neaktivan
Shivi kaže...
CrazyMan kaže...

Ja sam igrao i koliko se sjecam nisam primio gol sa tom taktikom (odigrao sam 15-tak tekmi druge i trece divizije), a zabijao sam u prosjeku oko tri gola po tekmi... Kod mene je problem sta mi dosadi igrat cijelo vrijeme sa istom formacijom pa onda lutam kroz sve osim kroz one gdje je pet igraca u obrani, jednostavno ne mogu igrat sa pet iza, predosadno je...

Haha dosadi pobjeđivati :D ma neam pojma, igram samo s taktikama koje mi odgovaraju, za sada mi je 4-3-2-1 dobra, ali kao da može bolje tako da bi čak mogao probati 3-5-2 par tekmi da vidim kako će stvar funkcionirati

11 godina
Shivi kaže...
CrazyMan kaže...

Kaj ti nisi rekao da neces kupovat fifu 17?

10 godina
neaktivan
The_K kaže...
Shivi kaže...
CrazyMan kaže...

Kaj ti nisi rekao da neces kupovat fifu 17?

Jesam i nisam kupio, frendova je pa tu i tamo posudim, tj. igram na njegovom acc-u

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 14:06 (Shivi).
8 godina
neaktivan
FIFA 17

što mislite, hoće Giroud dobit IF karticu sad nakon ovog gola?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...

ybog gola sto je dao da dobije IF, onda neka fudbal ode u tri lepe, kao i sama fifa 17, najgore iydanje, fifa 14 for ps4 je najbolja, a ovo govno od fife 17 je postalo ne igrivo....

17 godina
Red_Star_Forever kaže...

ybog gola sto je dao da dobije IF, onda neka fudbal ode u tri lepe, kao i sama fifa 17, najgore iydanje, fifa 14 for ps4 je najbolja, a ovo govno od fife 17 je postalo ne igrivo....

U kom smislu?

13 godina
neaktivan
prvo sto odrbana je katastrofa, ja iy 29 suteva ne dam gol i onda primim pacerski, drugo ne moguce da sa istom ekipom sledecu utakmicu ja ne ynam da igram kao da nikada nisam igrao fifu i onda poludis i iygubis volju da igras....
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
prvo sto odrbana je katastrofa, ja iy 29 suteva ne dam gol i onda primim pacerski, drugo ne moguce da sa istom ekipom sledecu utakmicu ja ne ynam da igram kao da nikada nisam igrao fifu i onda poludis i iygubis volju da igras....

Pa dobro, svaka fifa do sada je bila takva. Ništa novog. Dođe tekma kada ne možeš zabiti jer ti igra ne da i dođe tekma kada lik iz ničega zabije gol. U svakoj fifi mi se događalo da me igrači neke tekme bojkotiraju. Prije je to bilo možda i izraženije nego danas. Ne kreću se, ne nude se, ne ulaze u prazan prostor, sudaraju se itd. To je fifa. Svake godine u tom dijelu ista..

15 godina
neaktivan
Ja sam kupio battlefield 1 i mogu vam rec posto nisam nikad igrao bf da mi je super i da mi pase promjena :) nisam odigro vise od 4 tekme u zadnja 4 dana. A kad bi otiso odigrat vidim kako skripta proradi samo spustim windows i na x izadjem i odlozim gamepad. Mislim da je to to od mene za ovu godinu sto se tice nerviranja, tu i tamo cu bacit koju vikend ali nema vise nervoze

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
dr4zh3n kaže...

Daleko najbolje izdanje je ova FIFA..

10 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi,
Nov sam u ovoj kategoriji i neću duljit. Ima tko (ili zna tko) gdje mogu dobit neki free Origin account s Fifom 17 za skinut? Igrao bih offline samo career mode. Nisam bas pri lovi da svake godine kupujem Fifu za PC, a obozavam Fifu.
Unaprijed hvala za info! :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moze neko objasnit kak funkcionira fitness u ovoj fifi,znaci krenem u utakmicu sa 99 i na poluvremenu mi dva cdm i dva cam te oba st budu na manje od pola,znaci nisu u stanju otrcat cjelu tekmu,ne sprintam uopce puno,vise sam lud svaku tekmu kupujem squad training karticu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Pa dobro, svaka fifa do sada je bila takva. Ništa novog. Dođe tekma kada ne možeš zabiti jer ti igra ne da i dođe tekma kada lik iz ničega zabije gol. U svakoj fifi mi se događalo da me igrači neke tekme bojkotiraju. Prije je to bilo možda i izraženije nego danas. Ne kreću se, ne nude se, ne ulaze u prazan prostor, sudaraju se itd. To je fifa. Svake godine u tom dijelu ista..

Vec je pocelo opasno da mi ide na nerve, znaci ea mi ne dozvoljava da ako mogu da napravim seriju od deset utakmica u nizu da pobedim, onda ne znam, aj kapiram nece gol al da odjednom ne znam igrati igru to ne mogu da shvatim.....

8 godina
neaktivan
FIFA 17

ea serveri su čudo, znači popodne jučer idem odigrat kvalifikacije za wl i u polufinalu vodim 1-0 i naravno pukne server. aj dobro, reko idem malo odmorit živce od fife pa ću kasnije igrat...maloprije krenem prvu tekmu vodim 6-2 u 90+ minuti i naravno kaj se dešava!? puko server opet i izbaci me naravno...ha,ha. plakanje znači. hvala ea

0 0 hvala 0
17 godina
ddjuro92 kaže...

ea serveri su čudo, znači popodne jučer idem odigrat kvalifikacije za wl i u polufinalu vodim 1-0 i naravno pukne server. aj dobro, reko idem malo odmorit živce od fife pa ću kasnije igrat...maloprije krenem prvu tekmu vodim 6-2 u 90+ minuti i naravno kaj se dešava!? puko server opet i izbaci me naravno...ha,ha. plakanje znači. hvala ea

Jesi siguran da je do ea? Iskreno, ja se ne sjećam kada mi je puknula veza u 500 tekmi? Prošlih sezona znalo mi se dogoditi pokoji put i stvarno s time nisam nikada imao problema. Uz sve mane ove igre servere bih stavio debelo na zadnje mjesto.

14 godina
movie kaže...

Jesi siguran da je do ea? Iskreno, ja se ne sjećam kada mi je puknula veza u 500 tekmi? Prošlih sezona znalo mi se dogoditi pokoji put i stvarno s time nisam nikada imao problema. Uz sve mane ove igre servere bih stavio debelo na zadnje mjesto.

Takvo je i moje iskustvo dosad. Bilo je bisera koji uključe torrent ili šta već kad gube pa ti upropaste dan, ali baš pucanja veze ne znam dal sam imao uopće. Eventualno 2-3 koje se dogode nakon što tvoj protivnik pauzira igru koje ne računam.

16 godina
neaktivan

pozz moze mala pomoc napravio bi engleze do 60 k neki kao fitnes squad za moju prvu momcad,na umu sam imao postavu 4-3-3 (4) ovako,pa me zanima dali sve stoji ili mozda ima neko bolje rijesenje za vezu i za golmana u tom budjetu,hvala

ST-Remy
LW- Walcot                                                  RW-Sane

CAM-Eriksen
     CM-Fabregas                                        CM-Milner

LB-Moreno       CB-Mustafi    CB- Williams   RB-Clyne

GK-Bravo

EUNE LOL: frenkySTYLE
17 godina
FIFA 17

Ovo fakat nije u redu. Za osvojeni draft raspon nagrada u dobivenim packovima je od 55k do 135k.

http://www.fifauteam.com/fut-draft-rewards-fifa-17/#Online

Izgleda da je ovo ovogodišnji toty team.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ryder007 kaže...

pozz moze mala pomoc napravio bi engleze do 60 k neki kao fitnes squad za moju prvu momcad,na umu sam imao postavu 4-3-3 (4) ovako,pa me zanima dali sve stoji ili mozda ima neko bolje rijesenje za vezu i za golmana u tom budjetu,hvala

ST-Musa
LW- Son                         RW-Mane

CAM-Eriksen
    CM-Kante                     CM-Fernandinho

LB-Shaw   CB-Smalling  CB- Baily  RB-Clyne

GK-Buttland

Boldao sam ti moje sugestije gore pa vidi.

Obavezno Buttland na gol i Smalling u obranu.

[19xx] 4ntraks
14 godina
movie kaže...

Ovo fakat nije u redu. Za osvojeni draft raspon nagrada u dobivenim packovima je od 55k do 135k.

Ovaj Iniesta je kupio dugogodišnju pretplatu na TOTY. Igrao išta ili ne te godine, unutra je.

14 godina
neaktivan
movie kaže...

Lik koji je tako složio momčad na fifinoj stranici je dobio put u Zurich, kao jedini koji je pogodio TOTY. Izletilo nekom na twiteru sinoć.

17 godina
Ryder007 kaže...

ST-Remy
LW- Walcot                                                  RW-Sane

CAM-Eriksen
     CM-Fabregas                                        CM-Milner

LB-Moreno       CB-Mustafi    CB- Williams   RB-Clyne

GK-Bravo

Butland je za Brava svemirska tehnologija plus viši je za 12 cm što nije zanemarivo u ovogodišnjoj fifi. I na kraju dosta jeftiniji. Na LB bih stavio Shawa koji je fizički puno jači igrač i opet puno viši igrač. Čak mi dilema ne bi bila niti Rose umjesto Morena. Jednostavno za mene je Rose bolji izbor. Na CM Fernandinha. Imaš dva relativno niska stopera. Ja bih bar jednog stavio višeg. Recimo, prvo mi napamet pada Matip a sigurno se nađe još poneki dobar, visok i jak stoper za malo coinsa u BPL. Meni osobno Depay puno više odgovara od Walcota. Ima dobar long shots, strašne slobodnjake, puno je čvršči i za tu poziciju ima bolji w/r od Walcotta. To je pogled iz moje perspektive..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice