FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 649.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...
Gstone kaže...

umjesto wanyame ubacim r sanchesa

Da, to mi je uvijek bilo interesantno zakaj ekipa ubaci igrača s pet crvenih lajni?

Hipsteri

I am over 9000!!!
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma ima par igraca koji su mi dragi, i volim s njima igrat ma makar imali 55 ocjenu :D R. Sanches je jedan od njih, prije mi je starto, al onda sam guglao i vidio da bolji chem ima ako ga ubacim nakon par minuta.  a i pokazao mi se bolji na dcm nego kante recimo

ne idem toliko na rezultat koliko na neke lijepe akcije i golove 
volim vise dati fin gol, neku perverzija akciju, nego 10 nepotrebnih odbijanaca :D 

osim r Sanchesa dragi su mi i Mane, Zaha, D Luiz i neymar, al za neymara ne mogu skupiti

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Vodim 2 u finalu drafta i protivnik dobije crveni.

Moji zabiju autogol i on pocne igrati ko da ima 3 igraca vise.

Ronaldo u 80 minuta nije primio nijednu loptu,blokirao me kad bi radio cut inside.

I izgubio na penale na kraju.

Naravno Ronaldo promasio.

Nabijem vas na kurac ea.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
dr4zh3n kaže...

ubaciš koju kunu u igru, pa te onda posere neka masna kartica s kojom ne planiraš igrat, malo trejdanja i eto ga

Mora da te pogodilo s Ronaldom kad si sve ono uspio nabrat?

Nego, koja si divizija bio u trenutku kad smo igrali?

igram već 5 dana u 3. diviziji, bio sam u 2. jedan dan, sad sam opet u trecoj, ne znam sad tocno kad smo igrali, al možemo nabacit koji put još...a nije ronaldo, koliko sam utuko pointsa unutra, davao mi je dosta ovih igraca iz početka oko 40-50 000, Higuaina, dva put Llorisa, IF Robbena, IF Kanea, IF Eriksenna, dosta me išlo s tim packovima na startu igre

8 godina
neaktivan
Upravo kupljen brozovic if 85 za 92k. lik odma prvu tekmu gol i asist. Kupio sam ga umjesto pjanica koji me skroz razocaro. sad mi vezna linija u 4-3-2-1 hamsik-broz-banega

1 0 hvala 0
12 godina
Gstone kaže...

Ma ima par igraca koji su mi dragi, i volim s njima igrat ma makar imali 55 ocjenu :D R. Sanches je jedan od njih, prije mi je starto, al onda sam guglao i vidio da bolji chem ima ako ga ubacim nakon par minuta.  a i pokazao mi se bolji na dcm nego kante recimo

ne idem toliko na rezultat koliko na neke lijepe akcije i golove 
volim vise dati fin gol, neku perverzija akciju, nego 10 nepotrebnih odbijanaca :D 

osim r Sanchesa dragi su mi i Mane, Zaha, D Luiz i neymar, al za neymara ne mogu skupiti

Pričekaj par dana trebao bi izaći if eriksen. Prošli tjedan jedao dva gola i jedan asist pa su ga previdjeli. Ovaj tjedan isto dva gola jedan asist, ne vjerujem da ga mogu opet previdjeti. Ja imam njegov if i najbolji mi je igrač u ekipi.

8 godina
neaktivan
imam pitanje ako završim u gold3 na ps4 dal se automatski kvalificiram za iducu logu?

0 0 hvala 0
17 godina
jpantalon kaže...

Pričekaj par dana trebao bi izaći if eriksen. Prošli tjedan jedao dva gola i jedan asist pa su ga previdjeli. Ovaj tjedan isto dva gola jedan asist, ne vjerujem da ga mogu opet previdjeti. Ja imam njegov if i najbolji mi je igrač u ekipi.

Ako se ne varam IF Eriksen je odavno izašao. Ovo bi trebala biti SIF kartica.

12 godina

Brate jel bitno? To s samo znači second.

17 godina
jpantalon kaže...

Brate jel bitno? To s samo znači second.

Nebitno ali tako ih oni označavaju. IF, SIF, TIF... itd

13 godina
dr4zh3n kaže...

igram već 5 dana u 3. diviziji, bio sam u 2. jedan dan, sad sam opet u trecoj, ne znam sad tocno kad smo igrali, al možemo nabacit koji put još...a nije ronaldo, koliko sam utuko pointsa unutra, davao mi je dosta ovih igraca iz početka oko 40-50 000, Higuaina, dva put Llorisa, IF Robbena, IF Kanea, IF Eriksenna, dosta me išlo s tim packovima na startu igre

Igrali smo jučer iza ponoći.

Ja sam igrao mislim s Brazilcima, a ti sa tim svojim bađama.

Poveo si golom IF Eriksena sa 20m nakon što sam te stiskao punih 60 minuta i već sam pomislio da je to jedna od onih partija, ali sam nakon primljenog gola odmah izjednačio i na kraju pobijedio 3-1.

Bio sam uvjeren da si čiter s obzirom kakvu ekipu imaš, a nisi se u igri baš iskazao pa sam možda bio bezobrazan pred kraj s proslavama gola.

Doduše, nisam siguran jesam li ili ne, ali ako jesam ispričavam ti se ovim putem.

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
Da automatski se kvalifikujes za narednu vikend ligu a potvrdu dobijes sa nagradama.
8 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
dr4zh3n kaže...

Igrali smo jučer iza ponoći.

Ja sam igrao mislim s Brazilcima, a ti sa tim svojim bađama.

Poveo si golom IF Eriksena sa 20m nakon što sam te stiskao punih 60 minuta i već sam pomislio da je to jedna od onih partija, ali sam nakon primljenog gola odmah izjednačio i na kraju pobijedio 3-1.

Bio sam uvjeren da si čiter s obzirom kakvu ekipu imaš, a nisi se u igri baš iskazao pa sam možda bio bezobrazan pred kraj s proslavama gola.

Doduše, nisam siguran jesam li ili ne, ali ako jesam ispričavam ti se ovim putem.

a sjećam se da, baš sam ga uvalio i reko sad se obranit, a ti odma izjednačiš, to mi je srušilo moral :D inače dr4zh3n89 je origin pa ko hoće slobodno nek me opali za koju tekmu

14 godina
neaktivan
FIFA 17

skilledzija, ako si za koju prijateljsku dodaj me - xXxReventoNzxXx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodajte i mene ako igrate na PCu CptKlapan origin name a za sliku avatara imam zmaja iz Dragon Age Origins igre

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nitro66 kaže...
Dodajte i mene ako igrate na PCu CptKlapan origin name a za sliku avatara imam zmaja iz Dragon Age Origins igre

Nemojte njega, on je los 

10 godina
neaktivan
Hahaha
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Imam par upucanih twitter adresa posvećenih futu pa svaki dan bacim polged, kad ono danas šok. Kako mi je ova spodoba istrčala sam bog zna i što uopće radi na ovakvoj vrsti stranice? U svakom slučaju ostao sam neugodno iznenađen. Malo ih gramatika ebe, ali to je najmanji problem kada je ta sekta u pitanju

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 23:18 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...

Imam par upucanih twitter adresa posvećenih futu pa svaki dan bacim polged, kad ono danas šok. Kako mi je ova spodoba istrčala sam bog zna i što uopće radi na ovakvoj vrsti stranice? U svakom slučaju ostao sam neugodno iznenađen. Malo ih gramatika ebe, ali to je najmanji problem kada je ta sekta u pitanju

Sponzorirani tweet.. Žena je platila kako bi plašila random ljude 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
FIFA 17

Znam da je sponzoriran ali gdje mene nađe?

Evo koji su mogući igrači u SBC do Božića..

Za one koji pitaju kaj bi slagali evo jednog prijedloga za relativno malo novca.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 23:57 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Evo složio sam topraka i gameira besplatno, iako je gameirov if bolji od ove kartice. ali mislim da se može za nekih 50k poslagat jedna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 1:42 (jpantalon).
8 godina
neaktivan
Ovako trenutno izgledaju moje dvije ekipa sa kojima igram. Sad čekam nagrade od vikend lige pa možda rješim sbc sokratis ak će bit.

0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...

Možda planira referendum o strožem kažnajvanju čitera u FIFI.

Bajdevej, ima netko za probati online seasons 2 vs 2 na PS4? Igrao sam to prije par godina na PC-u i dosta je zabavno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Ovak znaci obrana mi je LB -IF Hector, CB-Toprak i IF Sokratis i RB-Pizschek. Da li mi se isplati bacit coinse za Topraka u SBC ...da vas cujem kolege

0 0 hvala 0
13 godina
nitro66 kaže...
Ovak znaci obrana mi je LB -IF Hector, CB-Toprak i IF Sokratis i RB-Pizschek. Da li mi se isplati bacit coinse za Topraka u SBC ...da vas cujem kolege

Ja imam na lageru par jeftinih IF igrača i movember tako da sam odlučio uzeti ove jeftinije plave.

Jučer sam uzeo Kurzawu, a mislim da ću i Topraka popodne riješit.

Mada mi Toprak nije toliko potreban, ali neka se nađe.

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
Ako si u lovi kupi ga. Imam njegovu obicnu karticu i super je.
8 godina
neaktivan
jel danas dolaze nagrade od prosle vikend lige ili sutra?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ddjuro92 kaže...

sutra 

17 godina
ddjuro92 kaže...

Svaki tjedan isto pitanje i nikako zapamtiti da je to četvrtak, dan nakon totw.

8 godina
neaktivan
Ok jbga izvini nisam obracao paznju na to jer mi nije bilo bitno do sad koji su dan nagrade
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice