FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 643.733
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 17
izvone kaže...

I da, sad sam procitao da ljudi puno bolje igraju kad kameru stave na co-op,da im je sve preglednije i igraju puno bolje,nisam probao ali me zanima da li je netko ovdje probao?

Osobno nikad nisam FIFU ni igrao s ičim drugim nego co-op kamerom. Što više terena vidiš, a da nije predaleko to bolje. Kod PES-a me poprilično smeta da nema jednu tako taman postavljenu kameru. Ima ili preblizu ili predaleko.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
Sa 83 rated momčadi osvojim draft i ljudi pogledajte ovo....Vamosssss
A u drugom packu Sturidge.

Dosta za danas.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Dosta za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Dosta za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Dosta za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Dosta za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Definitivno ti je dosta za danas

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Sa 83 rated momčadi osvojim draft i u packu Pogba i Renato Sanchez.

Uz još 20 dobrih igrača za prodati.

A u drugom oacku Sturidge.

Dosta za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Nek admin pobriše ovo nije do mene.
Neki error je
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Dosta za danas.

pa nista se ne vidi na prvoj slici?

11 godina
protjeran
Kasnije cu stsvit neki eror
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

za ps4 platformu i u radnji u games-u u trznom centru preuzeo igricu kad je izasla a uzeo sam preorder deluxe...

17 godina
Red_Star_Forever kaže...

za ps4 platformu i u radnji u games-u u trznom centru preuzeo igricu kad je izasla a uzeo sam preorder deluxe...

Koliko se sjećam prošle godine uz igru ja sam dobio kod koji sam morao upisati kako bi mi se packovi aktivirali. To sam upisivao tamo gdje se upisuju kodovi za kupovinu. Ako to nisi dobio uz igru onda su ti to maznuli ovi u dućanu. Nije mi jasno kaj si do danas čekao? Nema šanse da je greška od strane ea sportsa. Prije su igru odigrale domaće lopine. U svakom slučaju pogledaj kaj si sve dobio u kutiji od igre.

Evo našao sam. Dakle ovo sam dobio uz fifu16 i taj kod sam upisao na PSN kako bih aktivirao packove. Dakle, sada je sigurno ako ovo nisi dobio uz igru da su ti to maznuli u dućanu gdje si kupio igru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 16:48 (movie).
11 godina
protjeran
Evo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

gledam sad ovaj Bravo IF ima super ocjene, a može ga se uzeti za cca 70-80000...istovremeno, imam De Geu, koji košta 170-180 000...jel se isplati prodat De Geu, uzet Brava, uz to da bi mi ostalo 100 000 coinsa...ne znam koliko će se osjetiti u ekipi ta zamjena golmana, hmmmm

0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...

gledam sad ovaj Bravo IF ima super ocjene, a može ga se uzeti za cca 70-80000...istovremeno, imam De Geu, koji košta 170-180 000...jel se isplati prodat De Geu, uzet Brava, uz to da bi mi ostalo 100 000 coinsa...ne znam koliko će se osjetiti u ekipi ta zamjena golmana, hmmmm

Uzmi butlanda za 2000 coinsa i imaš na računu 170k coinsa i sve će ti biti isto. Kaj će se na momčadi osjetiti kada su svi golmani u ovoj igri isti. Red sranja, red super obrana, red nit smrdi nit miriši. 

8 godina
neaktivan
movie kaže...
dr4zh3n kaže...

Uzmi butlanda za 2000 coinsa i imaš na računu 170k coinsa i sve će ti biti isto. Kaj će se na momčadi osjetiti kada su svi golmani u ovoj igri isti. Red sranja, red super obrana, red nit smrdi nit miriši. 

mislim, šta je sve taj moj De Gea obranio, kakva god čuda, to je proporcionalno glupostima koje je primio, ja da sam De Gea bilo bi me sramota da se vidim u ovoj igri ponekad lol

14 godina
neaktivan
FIFA 17

Moze li neko da mi kaze da li igra sa Origin prijateljima online? I sta treba napraviti da proradi. Nece da se konektira, svaki put javi ovo. Sa tri frenda sam probao, sa svakim ista situacija.

http://imgur.com/a/MFJDI

0 0 hvala 0
17 godina
Rodman kaže...

Moze li neko da mi kaze da li igra sa Origin prijateljima online? I sta treba napraviti da proradi. Nece da se konektira, svaki put javi ovo. Sa tri frenda sam probao, sa svakim ista situacija.

http://imgur.com/a/MFJDI

Obično je radilo probleme ako je u igri thompson modem. U tom slučaju treba otvoriti portove. Ja sam svojevremeno zamijenio modem, uzeo siemensa i više nikada nije bilo problema.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Poz Raja, jel ima neko da bi mjenjao FIFU 17 za steam account sa jednom igrom od 10 eura i jos 50 eura na steam wallet koje cekaju da se potrose. 

Steam account nema bana i zainteresiranim osobama cu poslati SS ili skype video. :)

Kontaktirajte me u PM za  vise info. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel vama danas FUT steka? ja sam igrao vikend ligu kvale i svaka tekma mi trza kao micro stutter lag i ono klasicno u FUT meniju mi sve sporo ja kliknem 10 sec treba da otvori, internet mi radi super nije mreza.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

ljudi trebam pomoć pošto mi ps+ traje jos tocno mjesec dana a sad  mi buraz kupio ps+ 3 mjeseca pa me zanima ako sad odma unesem kod hocu li se zeznuti pa mi se nece produžiti ili da unesem kod kad istekne za mjesec dana, ima li to kakve veze?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ne znam ima li što da me može razjebati kao ova igra. Čvrsta utakmica, bez šansi i onda mi lik pred kraj tekme zabije ovakav gol? Pa kaj golman radi? Gdje stoji? Ovo je balon koji svaki golman bilo koje veteranske lige uhvati s jednom rukom ali ne.. u ovoj igri to je gol. Šteta što nisam mogao snimti jednu tragikomičnu siuaciju. Zadnja minuta, okrenem njegovog igrača i krenem prema golu i moj se igrač zabije u mene. Lik uzme loptu i gledam ova dvojca se valjaju po travi ko dva homića a ne mogu ustati. Pa ja ne znam gdje je kraj ovoj komediji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Hmm, je li ovo moguće?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
izvone kaže...

I da, sad sam procitao da ljudi puno bolje igraju kad kameru stave na co-op,da im je sve preglednije i igraju puno bolje,nisam probao ali me zanima da li je netko ovdje probao?

Osobno nikad nisam FIFU ni igrao s ičim drugim nego co-op kamerom. Što više terena vidiš, a da nije predaleko to bolje. Kod PES-a me poprilično smeta da nema jednu tako taman postavljenu kameru. Ima ili preblizu ili predaleko.

I ja takodje koristim co-op cam bas zbog preglednosti terena.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Nakon duge patnje sa "socijala" ekipom za šire narodne mase, odlučim se na jedan draft, koji je ujedno i moj 1. na novoj platformi i doživim ekstazu. Definitivno najbolje 4 tekme do sada u kojem se izdešavalo toliko toga da bi mogao snimiti film.

Glavni glumci u 4-1-2-1-2:

Lewa(nova kartica)       Ronaldo IF

Thiago

Reus(IF)                                                      Robben

Y.  Toure(IF)

Marcelo(IF)    Manolas(IF)               Godin(IF)              Neki crnac(silver card) na RB igra kao legendarni Cafu

Finale sam izgubio na penale, gdje presudio samo jedan promašen penal, nažalost moj...Sve u svemu, dugo nisam doživio ovakav adrenalin i skakanja po kući za svaki postignuti gol.

Chem. skoro pa "nitko niskim", ali tko te pita za chem. kada imaš vrhunske kartice na raspolaganju sa bolesnim stasima. Sreća pa sam se odlučio za oovaj čorbanac, jer mi je puna kapa idealnog chem.

U packovima naravno....., jedan BBC.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2016 9:00 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Hmm, je li ovo moguće?

Naravno da je moguce, ipak je to EA, retardacija na kvadrat

17 godina
C3c1l kaže...

Naravno da je moguce, ipak je to EA, retardacija na kvadrat

Nema s time ea veze. Svake godine fifa bira momčad godine a onda ea samo napravi kartice. Zar svake godine moramo ponavljati isto?

14 godina
neaktivan
Jel se itko prijavio na ovaj fifa turnir u zgu u areni?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ajde da i mene bar malo posere u packu 😄
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice