FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 645.264
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
CrazyMan kaže...
goust78 kaže...
tenac kaže...
goust78 kaže...

Koliko vidim vecina na forumu je 1-2-3 div .,ja 6-7-8 ,izgleda da je vrijeme da dizem ruke od fife .

Ne ide brate ....

Da sam mogao nauciti do sada bih naucio .....

ja sam bio divizija 6 pa sam igrao svaku vikend ligu koju sam stigao i bio najmanje u gold

Ne mogu da se plasiram u WL ! :)

Doduse,probao sam samo jednom ....

Ja se isto ne mogu plasirati u WL, probao 3-4 puta, najviše što sam došao bilo je polufinale... :S

Što se tiče online divizija, osvajanje druge i prve divizije dobiješ pristup WL ili ?

Ja vise nemam sta igrati,gdje god zaprpam govno ! hahahahah

Jedino jos sezona mi ostaje .

Bio sam 2x na domak 5.div ,jednom mi trebala 3 boda iz tri tekme i nista ! :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
10 godina
neaktivan
goust78 kaže...
CrazyMan kaže...
goust78 kaže...
tenac kaže...
goust78 kaže...

Ja vise nemam sta igrati,gdje god zaprpam govno ! hahahahah

Jedino jos sezona mi ostaje .

Bio sam 2x na domak 5.div ,jednom mi trebala 3 boda iz tri tekme i nista ! :)

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 13:17 (Shivi).
14 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

Ja se isto ne mogu plasirati u WL, probao 3-4 puta, najviše što sam došao bilo je polufinale... :S

Što se tiče online divizija, osvajanje druge i prve divizije dobiješ pristup WL ili ?

Ulazak u 1. diviziju i svaki opstanak u 1. osigurava nastup u WL.

16 godina
neaktivan
soft kaže...
CrazyMan kaže...

Ulazak u 1. diviziju i svaki opstanak u 1. osigurava nastup u WL.

Opaaa ovo je zanimljiv podatak, hvala ! Ništa, zasukat rukave i upasti u 1. ligu :D 4 tekme ostale, trebaju mi 3 pobjede

11 godina
neaktivan
FIFA 17

lakse igrat u drugoj diviziji ali tekso uci u prvu, treba puno bodova, ja usao jer su me potrefila 3 citera sto su dala sebi gol i livala, u prvoj diviziji ti je vecina citera (ako igras na PC) pa ti je isto tako lakse izborit opstanak nego na konzolama.
medjutim, samo sam jednom usao u vikend ligu ali svih 10 meceva sto sam odigrao mi je lagalo nemoguce, ovaj button lag sto se vecina zali. tako da nema nikakve koristi od nje.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Rasprodao sve ostalo mi okruglo 700k i sklepao ovaj tim probao jednu u prvoj diviziji dobio 1:0 nije lose :) inace sam vikend ligu zavrsio sa 22 pobede iz 37 tekmi nisam imao snage za jos 3 utakmice mada bi mi znacilo da probam da uhvatim elite 3 na mesecnom nivou

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stavi Cesca umjesto Andera (iako je meni Ander bolji) da i Costa bude na full chem.

Edit: ahhh sad sam skužio da ovo nije Costa nego Villa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 13:48 (soft).
8 godina
neaktivan
I mene si bacio u rebus reko kakve costa ima veze sa hererom on je desno krilo i na full chem. Je :D a villa mora biti na 8 chem. Nije ni to toliko lose.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...
goust78 kaže...
tenac kaže...
goust78 kaže...

Koliko vidim vecina na forumu je 1-2-3 div .,ja 6-7-8 ,izgleda da je vrijeme da dizem ruke od fife .

Ne ide brate ....

Da sam mogao nauciti do sada bih naucio .....

ja sam bio divizija 6 pa sam igrao svaku vikend ligu koju sam stigao i bio najmanje u gold

Ne mogu da se plasiram u WL ! :)

Doduse,probao sam samo jednom ....

Da, ja sam par puta osvoio drugu i jednom prvu i plasirao se direktno u wl, kvalifikacije gotovo da nisam ni igrao, jer to racunam u zadnjih mesec-mesec i po dana, pre nisam ni igrao wl.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
FIFA 17

Da se i ja učlanim u klub, sve me jebe. Danas lud dan. Deset tekmi osam poraza od toga sedam poraza 2-1. Nemoguće igrati. Sam sebi zabijam gol, pogađam po nekoliko stativa po tekmi, neki put vezano gađam po dvije stative a s druge strane tko god bilo što pukne meni ulazi. Evo primjera. U jednoj akcijei dvije stative a sebi sam zabijem jer sam dva puta stisnio dodavanje. Normalno da mi je gljiva okrenuta prema golu jer vraćam golmanu i onda igra pamti i sljedeći igrač samo nastavlja dodavati u tom smjeru tj. u gol. Bezveze napravljeno. Koliko puta mi se danas dogodilo da lik doda svome na 18m a moja tri igrača oko njega i sva tri počnu trčati na tri različite strane od tog igrača? To još nisam vidio. Ili lika stisnem s dvojcom svojih igrača i hoću mu oduzeti loptu a on je doda drugome i moj treći igrač koji stoji pored ovog drugog protivničkog radi raskorak kao da hoće oduzeti loptu i ovaj ode sam? Strašno kaj se događalo.. inače ovo kaj sam linkao, povedem 1-0, sam sebi zabijem gol, onda pogodim tri stative da bi mi lik zabio gol iz kornera i izgubim 2-1. Pa danas me je čulo pola ulice koliko sam vrištao...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel probao tko onu prevaru od igraca, Mullera?? 

Imam Hernandeza u napadu a jedan me opet našvajsao neki dan sa Mullerom. 

Radio mi je probleme kao i onaj smrad Benteke, samo se odbijaju od njega i sve zivo sto pukne ide u gol, ne znam dal sam bas ja naletio pa mu je bio dan ili wtf?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Mala trese ko luda plave kartice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kvalifikovao se za wl iz drugog pokusaja
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako da igracu dam jaci for a ne 'obični' pace..novi sam..

0 0 hvala 0
17 godina
Jasperr kaže...

Kako da igracu dam jaci for a ne 'obični' pace..novi sam..

s desnom gljivom

15 godina
neaktivan
Ako prodajem acc svoj koji je vezan za origin, a ja npr zelim igrat druge igre na originu i ne zelim dat acc, sta dajem od podataka fife kupcu?
Ovom prilikom dajem oglas za acc, divizija 3 , 80k coinsa i tim od 1,2milje gore + puno contracta i ostalih sranja gore...ponude u pp

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...
Ako prodajem acc svoj koji je vezan za origin, a ja npr zelim igrat druge igre na originu i ne zelim dat acc, sta dajem od podataka fife kupcu?
Ovom prilikom dajem oglas za acc, divizija 3 , 80k coinsa i tim od 1,2milje gore + puno contracta i ostalih sranja gore...ponude u pp

Daješ sve i ostaješ bez svega.

17 godina
FIFA 17

Ha, ha... evo još jednog kojem ništa nije jasno. No mora se priznati da je ovo frustrirajuće. Baš sam danas imao takav dan i statse kao ovaj lik ali kada ne ide, ne ide...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 18:19 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
treba mi mala pomoc sa vase strane,m kupio sam preorder fifu u kutiji i to deluxe edition i do sada nisam dobio nijedan pack?kome da se obratim vezano za to ???hvala velika unapred...
16 godina
neaktivan
FIFA 17

dali je netko probao dzeku ovog plavog kakav se cini da ga ne kupujem bezveze

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
treba mi mala pomoc sa vase strane,m kupio sam preorder fifu u kutiji i to deluxe edition i do sada nisam dobio nijedan pack?kome da se obratim vezano za to ???hvala velika unapred...

Pomoglo bi kada bi rekao za koju platformu si kupio igru te gdje si je i kada kupio?

16 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...

ako netko hoće odigrat normalnu utakmicu za PC, ID je dr4zh3n89, baš me zanima kakvi su igrači ovdje

Nisam te uspio naći na originu, probaj ti mene dodati, fsasvari je nick. Kolegu Silhuette01 sam dodao, ali me mora potvrditi...

Jučer odigrao još par tekmi u 2. diviziji, bogami sam se napatio, jebeni igrači, 9 tekmi 13 bodova skupio, omjer 3-4-2, opstanak osiguran. Ali kako ljudi igraju teško ću ja vidjeti 1. diviziju i WL

16 godina
neaktivan

uf prvi put da me sreca pomazila u utakmicama za turnir u WL uspio sam uci iz prvog pokusaja u 3 tekme sve zivo mi ulazilo rasturo sam i onda u finalu dobim nekog jebenog igraca i uspijem 0:0 i do penala i kako me sreca pomazila to mi nije jasno,lik nema pojma pucat penale nemam pojma kako nezna

EUNE LOL: frenkySTYLE
13 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

uf prvi put da me sreca pomazila u utakmicama za turnir u WL uspio sam uci iz prvog pokusaja u 3 tekme sve zivo mi ulazilo rasturo sam i onda u finalu dobim nekog jebenog igraca i uspijem 0:0 i do penala i kako me sreca pomazila to mi nije jasno,lik nema pojma pucat penale nemam pojma kako nezna

pa niti ja ne znam pucat penal, totalna parodija su mi ti penali ove godine

17 godina
C3c1l kaže...
Ryder007 kaže...

pa niti ja ne znam pucat penal, totalna parodija su mi ti penali ove godine

Jučer pucam i stisnem bar do pola i pogodim prečku. Nakon toga opet napunim do pola i pukne jedno metar visoko i lik obrani? Kako je moguće da istom snagom udarca jednom ide toliko visoko a drugi put tako nisko lopta? Jedino mi objašnjenje jer tako igra hoće.

16 godina
FIFA 17

Jucer navecer mi je prvi put doslo da razbim kontroler na novo postavljenom knaufu! Pobacal sam sve manje vrijedno sa stola. 

Krenem u WL Tourament,i dobim lika ca chem 30,ni jedan igrac na svojoj poziciji,u napadu dva non rare golmana,reko mislim si citer,taj ce odma izac.......razvalio me 4:1 sva 4 dala golmani u napadu,moj IF sokratis rempla golmane i sastavi se sa zemljom i golman produzi...drugi golman agilniji od coste. Pa sjetim ti se svih bliznjih,kako?? 

Idem drugu tekmu,i moji stoje ko panjevi,nemogu se dodat,ako sam 3 dodavanja spojio to je super. Dobim penal i kao sto kaze movie napunim do 1,5-2,to mi inace taman,i pogodim spojnicu,koji K? 

Nekako je jucer svima bio nikakav dan,nadam se da ce danas biti bolje.

C3c1l ja imam mullera,nezamijenjiv mi je,za svoj phy se odlicno gradi,brz i sve mu ulazi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 11:29 (izvone).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
izvone kaže...

Jucer navecer mi je prvi put doslo da razbim kontroler na novo postavljenom knaufu! Pobacal sam sve manje vrijedno sa stola. 

Krenem u WL Tourament,i dobim lika ca chem 30,ni jedan igrac na svojoj poziciji,u napadu dva non rare golmana,reko mislim si citer,taj ce odma izac.......razvalio me 4:1 sva 4 dala golmani u napadu,moj IF sokratis rempla golmane i sastavi se sa zemljom i golman produzi...drugi golman agilniji od coste. Pa sjetim ti se svih bliznjih,kako?? 

Idem drugu tekmu,i moji stoje ko panjevi,nemogu se dodat,ako sam 3 dodavanja spojio to je super. Dobim penal i kao sto kaze movie napunim do 1,5-2,to mi inace taman,i pogodim spojnicu,koji K? 

Nekako je jucer svima bio nikakav dan,nadam se da ce danas biti bolje.

C3c1l ja imam mullera,nezamijenjiv mi je,za svoj phy se odlicno gradi,brz i sve mu ulazi...

Prvi ti je vjerojatno bio neki čiter, svi igrači mu 10 chem i 99 ocjene, trebao si poslije tekme pogledati ratinge i prijaviti ga ;)

A što se tiče penala, i mene zajebavaju, nekad oće, nekad neće...

13 godina
FIFA 17
Ja sam jučer složio blesavu ekipu.
Gledao sam da su igrači relativno dobri, ali čim manji rejting da imam na kraju.
Pobacao sve brončane na klupu i 75 rejting ekipa na kraju ispala.

Prva utakmica dobijem protivnika 84 rejting - završi 1-1 i nisam pobijedio samo zato jer je imao jače igrače i golmana koji je branio sve živo.
Uglavnom odigrao sam s njima 4 utakmice 3 pobjede i jedan remi.
Doduše, sve to je bilo u 5. diviziji, ali ako uzmemo u obzir da sam sa svojom top ekipom u toj istoj diviziji izgubio prve dvije utakmice, ovo je više nego dobro.

Osim s njima igrao sam jučer 2 utakmice s Brazilcima - popušio obje - oni su rejting 81.
A jednu kako sam popušio to nije normalno.
Tip ima ljubičastog Villu u napadu i nekog brončanog iz MSL-a s njim.
Nekakvog srebrnog desnog beka i par čudnih igrača.
Povedem 2-0 i onda kreće šou.
Lik nema blage veze o igri, ali mi prodaje ping-pong dodaje jako iz prve, iz okreta, s poda njegovi dodaju i svaka lopta ide točno na nogu suigraču.
I tako mu se odbije do Ville, on opali u mog golmana u trbuh, lopta mu se odbije ispod i idem ispucat s obrambenim, a on zabije u gol.
Onda mi je isto na neki ping-pong uvalio s Villom iz mrtvog kuta i tu mi se više nije dalo igrat.
Kasnije je s onim brončanim ušao u slalom, ja ga uopće nisam pratio nego ga gledam što radi i iskrompira s tim brončanim takav pas na Villu kakvog bi se Iniesta posramio i ovaj pospremi lagano i izgubim 3-2.
Katastrofa.

Znači, sve treba rasprodat i kupit par brončanih i srebrnih i eventualno jednog kapitalca imat u ekipi i samo napucavanje i ping-pong.
Nedaj bože da se organizirano pokušava doći do gola i šanse jer to ne prolazi u FIFI - samo napucavanje i ping-pong - igra to voli i nagrađuje obilato.
I naravno klizeći svaki start mora biti - čim više klizećih tim bolje.

Još nešto za kraj.
Pun mi je više kurac da kad protivnik panično ispucava loptu iz svog šesnaesterca, svaka ta lopta perfektno dolazi do jednog od njegovih igrača na terenu.
U 99% slučajeva takva ispucavanja ili uklizavanja i lopta završava kod njegovog igrača - nevjerojatno, jebeno nevjerojatno.
I naravno da se iz nekoliko takvih situacija mora jednom otvoriti kontra 1 na 1 i da često zbog toga popušim gol.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CrazyMan kaže...

Prvi ti je vjerojatno bio neki čiter, svi igrači mu 10 chem i 99 ocjene, trebao si poslije tekme pogledati ratinge i prijaviti ga ;)

A što se tiče penala, i mene zajebavaju, nekad oće, nekad neće...

nemoj rec da ima takav cheat,pa to je nepodnosljivo vise...di mu mogu na kraju vidjet rating? 

I da, sad sam procitao da ljudi puno bolje igraju kad kameru stave na co-op,da im je sve preglednije i igraju puno bolje,nisam probao ali me zanima da li je netko ovdje probao?

11 godina
protjeran
Sa 83 rated momčadi osvojim draft i ljudi pogledajte ovo....Vamosssss
A u drugom packu Sturidge.

Dosta za danas.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice