FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 650.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
goust78 kaže...
Picka,pobjeze nakon 0:1! :)
Svaki jebeni kross mu je isao na Lewa!

Sada znaš kako te ekipa naziva kada im izađeš iz tekme. Inače, stvarno je šokantno igrati visoke lopte na Lewa koji ima heading samo 85.. lik nije normalan..

15 godina
FIFA 17

Dečki plejka sa ShopTo je stigla jučer, kupljena je u četvrtak navečer. FIFA 17 je došla na CD-u, sve radi sve je došlo dobro zapakirano. Samo jedan problemčić je bio a toje da je plejka došla sa UK utikačem za struju, pa sam morao u Chipoteku po adapter (25kn).

Možete me dodati na PSN nick: CRACKZYEE, za vikend ću kupit i pretplatu pa onda možemo i međusobno igrat.

PS. Kako vi kontrolirate obranu u FIFI 17, dali postoji neki automatski pressing, ili ja moram kontrolirat igrača po igrača, i stiskat krug kad dođem u blizinu protivnika. Vrlo lako me izbace, sa dva dodavanja jer ne mogu tako brzo promjenit igrača kojeg kontroliram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
crack kaže...

PS. Kako vi kontrolirate obranu u FIFI 17, dali postoji neki automatski pressing, ili ja moram kontrolirat igrača po igrača, i stiskat krug kad dođem u blizinu protivnika. Vrlo lako me izbace, sa dva dodavanja jer ne mogu tako brzo promjenit igrača kojeg kontroliram.

Mijenjanje igrača je poprilično loše, pogotovo za neki malo suvisliji stil obrane. Definitivno nemoj mijenjati sa L1, bolje je sa desnim analogom iako ni to ne funkcionira baš najbolje. Nije responzivno i rijetko prebacuje na igrača kojeg sam baš htio, PES ima to bolje odrađeno. 

Moj savjet ti je da ne izletavaš bezveze i ne igraš high pressure ako nisi siguran u sebe. Imaš R1 tipku koja je teammate contain, odnosno najbliži tvoj igrač napadati će protivnika. Neće mu pokušavati uzeti loptu, osim ukoliko se ovaj baš zabije u njega, nego će se samo postavljati između njega i gola. Ti onda sa drugim igračem ne moraš napadati tog istog jer će te opet lako izigrati nego pokušaj predvidjeti kome će ovaj dodati loptu, pokrij prostor i pokušaj presjeći. Bez izletavanja, bez kombiniranja otraga ako nisi siguran. Ispucaj je u kuruzu i boli te. 

Druga stvar je R2 ili ti "jockey" - neki defanzivni stav igrača u kojem je mobilniji na malom prostoru i u slučaju prilike za uzimanje lopte automatski napadne protivnika. Kombinacija toga, pritiska tvog drugog igrača, pokrivanja prostora i nekoliko desetaka sati vježbe i biti ćeš bog  

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Igrao jučer prvi puta online draft (do sada samo single play) i odma ispao u prvoj tekmi i to 4:0. Lik je znači imao sve, ronalda, balea, messija i suareza, dobru sredinu i solidnu obranu, chemistry 100. Ja sam imao ronalda, modrića i varanea, ostalo sve ni za K, i chemistry oko 80, jednostavno nisam mogao složiti ekipu. Znači, igrači su mi se vukli, spori ko k, nisam mogao 2 pasa spojiti, čim je tekma počela znao sam da ću izgubiti koliko mi se igrači vuku, a njemu svi lete... Od sada samo single play draft makar i nagrade bile lošije...

Nakon toga poraz od 1:0 u FUT-u, mogao je biti iks, malo se smirio uz Journey mode uz Alex Huntera pa pobjede u FUT-u od 4:1 i 1:0 te napokon osvojio 8-u i ušao u 7-u ligu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

Moj savjet ti je da ne izletavaš bezveze i ne igraš high pressure ako nisi siguran u sebe. Imaš R1 tipku koja je teammate contain, odnosno najbliži tvoj igrač napadati će protivnika. Neće mu pokušavati uzeti loptu, osim ukoliko se ovaj baš zabije u njega, nego će se samo postavljati između njega i gola. Ti onda sa drugim igračem ne moraš napadati tog istog jer će te opet lako izigrati nego pokušaj predvidjeti kome će ovaj dodati loptu, pokrij prostor i pokušaj presjeći. Bez izletavanja, bez kombiniranja otraga ako nisi siguran. Ispucaj je u kuruzu i boli te. 

Druga stvar je R2 ili ti "jockey" - neki defanzivni stav igrača u kojem je mobilniji na malom prostoru i u slučaju prilike za uzimanje lopte automatski napadne protivnika. Kombinacija toga, pritiska tvog drugog igrača, pokrivanja prostora i nekoliko desetaka sati vježbe i biti ćeš bog  

Ovo je moguce ako ti nije klasican raspored tipki ?!Kako da drzis i R1(teammate) i R2 ( sprint ) da drugim igracem zarvaras prostor ?

Ako ne drzim sprint onda nece da ide na loptu brzo ,jbg !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
11 godina
neaktivan
goust78 kaže...
blowfish_cro kaže...

Ovo je moguce ako ti nije klasican raspored tipki ?!Kako da drzis i R1(teammate) i R2 ( sprint ) da drugim igracem zarvaras prostor ?

Ako ne drzim sprint onda nece da ide na loptu brzo ,jbg !

Pa kolko ti prstiju imaš? Ja recimo imam 5 na desnoj ruci. Kad želim držati R1 i R2, koristim kažiprst i srednjak, dok za tackle (krug) koristim palac. Palac koristim i za mijenjanje igrača desnim analogom jer, nije baš izvedivo da se igračem kojeg nemaš selektirano radiš tackle. 

9 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

Pa kolko ti prstiju imaš? Ja recimo imam 5 na desnoj ruci. Kad želim držati R1 i R2, koristim kažiprst i srednjak, dok za tackle (krug) koristim palac. Palac koristim i za mijenjanje igrača desnim analogom jer, nije baš izvedivo da se igračem kojeg nemaš selektirano radiš tackle. 

Ako je tako da drzis 2 prsta na R1 i R2 onda ok !

Ja se branim samo sa jednim  igracem i sta bude !Drzim sve na auto i sa L1 popravim kad treba !

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 9:14 (goust78).
17 godina
blowfish_cro kaže...

Kaj nije L2 jockey a R2 brzo trčanje? Nikada na to nisam obraćao pažnju. Gumbe stišćem po navici i da me pitaš kaj je kaj, nemam pojma..

Uglavnom ako držiš R2 recimo u svojih 16m i ako ti lik proda fintu ispao si samo tako. Dok se vratiš lopta je već u golu..

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 10:13 (movie).
11 godina
neaktivan
movie kaže...
blowfish_cro kaže...

Kaj nije L2 jockey a R2 brzo trčanje? Nikada na to nisam obraćao pažnju. Gumbe stišćem po navici i da me pitaš kaj je kaj, nemam pojma..

Uglavnom ako držiš R2 recimo u svojih 16m i ako ti lik proda fintu ispao si samo tako. Dok se vratiš lopta je već u golu..

Ma da, moj zajeb. Također znam iz navike pa sam pobrkao. L2 je jockey 

Ali da, ovo je još jedan od bitnijih savjeta. Sprint koristiti što manje na malom prostoru. Navika koja teško umire, ali ukoliko se je uspiješ riješiti, puno si bolji. 

I što manje kontrolirati stopere jer se tu AI ponaša solidno, a ukoliko ti izletiš sa stoperom i ne uspiješ uzeti loptu, bit će svega... najbolje uzeti nekog DMC i sa njime pokrivati prostor, bez puno mijenjanja jer često promijeni na nekog potpuno krivog. Ili kad promijeni, igrač stane trčati na sekundu jer eto, zašto ne...

9 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
movie kaže...
blowfish_cro kaže...

Ma da, moj zajeb. Također znam iz navike pa sam pobrkao. L2 je jockey 

Ali da, ovo je još jedan od bitnijih savjeta. Sprint koristiti što manje na malom prostoru. Navika koja teško umire, ali ukoliko se je uspiješ riješiti, puno si bolji. 

I što manje kontrolirati stopere jer se tu AI ponaša solidno, a ukoliko ti izletiš sa stoperom i ne uspiješ uzeti loptu, bit će svega... najbolje uzeti nekog DMC i sa njime pokrivati prostor, bez puno mijenjanja jer često promijeni na nekog potpuno krivog. Ili kad promijeni, igrač stane trčati na sekundu jer eto, zašto ne...

Ja koristim runnig jockey(L2+R2) +drzim i X( contain) i rijetko kad me prodje lako !Ni dribling tu ne pomaze bas.

14 godina
blowfish_cro kaže...

Ili kad promijeni, igrač stane trčati na sekundu jer eto, zašto ne...

Imaš opciju da analogom određuješ koliko brzo da igrač trči (da nije full sprint čim pritisneš) i ona da se igrač nastavi kretati u smjeru u kojem se kretao nakon što se na njega promijeni. Obje su korisne kad ih se nauči koristiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav,

Zanima me kakav je offline gameplay u Carrier modeu ako ga netko igra? Ne zanima me FUT nego samo offline dojam Fife 17 pa ako je netko voljan napisat svoje dojmove offline gameplaya

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
blowfish_cro kaže...

Ili kad promijeni, igrač stane trčati na sekundu jer eto, zašto ne...

Imaš opciju da analogom određuješ koliko brzo da igrač trči (da nije full sprint čim pritisneš) i ona da se igrač nastavi kretati u smjeru u kojem se kretao nakon što se na njega promijeni. Obje su korisne kad ih se nauči koristiti.

To je kul onda. A što se tiče matchmakinga, spaja te kao da si na full auto ili? 

13 godina
FIFA 17

Čitam ovo za mijenjanje igrača u igri i vidim da nisam jedini s tim problemom.

Nikad ne usmjeravam na kojeg igrača želim promijeniti, ali do sad mi ta funkcija nikad nije ovako loše radila.

Znači, primjetio sam da kad mijenjam igrača, igra uvijek odabere onoga koji je bliže mom golu.

Recimo ovakva je situacija... protivnik je na sredini terena s loptom i iza njega na 5m je moj igrač i ja stisnem promjenu - igra ne prebacuje na njega, nego na beka koji je 15m udaljen od igrača.

Prije (u FIFI 15 i 16) bi mi obično prebacilo na najbližeg igrača i u 90% slučajeva je to bio igrač na kojeg sam i htio da mi prebaci.

Osim toga, strašno mi smeta kad recimo idem u napad s krilom i on izgubi loptu - igra automatski prebacuje s tog igrača na nekog veznjaka koji je pun kurac udaljen od lopte.

Pa ako nema na 20m nikog živog od mojih igrača šta ne bi bilo logično da mi ostane selektiran igrač koji je izgubio loptu da ju pokuša osvojiti natrag?

Ovo se ne događa samo s krilima nego često i s ostalim igračima - izgubiš loptu i više nemaš pravo igrati s njim je izgleda logika EA-a?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
blowfish_cro kaže...

To je kul onda. A što se tiče matchmakinga, spaja te kao da si na full auto ili? 

Te dvije opcije ne ulaze u "matchmaking proceduru" koliko mi je poznato. Tj. barem nema nikakve logike da ulaze kad je to nešto što ovisi od igrača do igrača da li mu paše. Nije da time nešto gubi ili dobiva po defaultu kao kod prebacivanja sa manualnog dodavanja na assissted. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
FIFA 17

Slazem se sa vama u ovoj fifi je najgore mjenjanje igraca,uvijek mi prebaci na krivog igraca mjenjao ja to sa L1 ili sa desnom gljivicom i uzasno mi to ide na zivce jer cesto tako popijem gol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Prodajem Fifu 17 za PS4 pa ako kog zanima moze u pp.

Primopredaja ZG ili Međimurje. 

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Onaj Dybala je najbolji igrač na futu...pa nemoguce ga je zaustaviti...

Da je bar jeftiniji kupio bih ga odma taman pola ekipe bili silveri.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Onaj Dybala je najbolji igrač na futu...pa nemoguce ga je zaustaviti...

Da je bar jeftiniji kupio bih ga odma taman pola ekipe bili silveri.

Bolji od iguane?

Svako prolece na Zvezdu mirise...
12 godina
Aubameyang daje nogom, rukom glavom, guzicom, od zicera do 35 metara. Iz voleja, bez štopanja lopte. Malo su pretjerali s njim.
11 godina
neaktivan
w0rtex83 kaže...

Pozdrav,

Zanima me kakav je offline gameplay u Carrier modeu ako ga netko igra? Ne zanima me FUT nego samo offline dojam Fife 17 pa ako je netko voljan napisat svoje dojmove offline gameplaya

Takodjer me ne interesuje online.

AI je tezak samo tako,pogotovo posle updatea igra AI ko pravo :D

Evo ti primjera kod mene u premiershipu nivo Legendary Carrer Mode igram sa Lesterom i trenutno sam 8 na tabeli ispao sam iz svi takmicenja osim FA Cupa koji pocinje u januaru 2018 :D

Mildsbrou zavrsio 3 kod mene,sada drugu sezonu bore se za opstanak u ligi jer su prodali neke igrace dok su u Ligi Sampiona takodjer ispali :D

Realno probaj i spomenut ces me,nije tako lako protrcati igraca igra se od noge do noge.Zna se desiti da gubis 4 tekme za redom,ovo sto pricaju da mozes provaliti AI je cista suplja

Ovo je nesto novo sto EA do sada napravio sto se tice AI :D

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav jedno kratko pitanje . Kako je najbolje i gde uzeti coinse za fifu 17 PS3 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Formacija 4-1-4-1.
Instrukcije:
Lb i Rb - always overlaps
Lm i Rm - cut Inside.
St - False 9.
Meni radi super i protiv kvalitetnih protivnika.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma daj ajde ko tu koga jebe majku im jebe smrdljivu napokon igram finale vikend lige jer su silver igraci samo i lijepo se vidi kako su ekipa noobovi obicni jer znaju igrat samo sa brutalnim igracima i vodim lika 1-0 imam 19-14 omjer sa posjedom 57-43% i frajer napravi neke 2 duge pauze i odjednom mu igraci pocmu trcat ko da je svaki mesi i ronaldo i zabije mi 2 gola na kraju on imao 8-3 omjer jebem ti mater nepravednu usranu u tri picke mile materine

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Meni je on najteži protuvnik a Higuaina sam imao u draftu bezveze...

4-1-2-1-2 za mend najbolja....

Ko nije nek kupi Berrardija zvijer...88 pace 82 shooting 75 phy85 driblling...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Jos jedan primjer igramo vodim lik stisne pauzu i odjednom ja dobijem mikro lagove da me jebe dok igram pocelo mi se plakat od muke

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ima li tih lagg-hackova i na konzolama?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nitro, nemas pojma 😄
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ima li tih lagg-hackova i na konzolama?

Nema, zato je konzola zakon za ovaj ili onaj nogomet. U 100 tekmi jedna trza, ako... a sve ostalo ide bez problema. Nema varanja niti ostalih shranja. Najgore kaj ti se može dogoditi je da ti protivnik izađe iz igre kada povedeš tri razlike.. Neki dan sam igrao na PC. Živa frustracija. Prebacim se na PS4, nirvana...

Stvarno nema niti jedan razlog da se netko maltretira s hrpom idiota na PC kada u miru može igrati nogomet na jednoj od konzola. Naravno tu ne mislim na konzole stare generacije jer one nemaju novu fifu već fifu baziranu na engineu starom nekoliko godina, niti imaju sve pogodnosti i opcije koje imaju korisnici nove generacije konzola..

Nebitno, PS4 ili xbone, zakon. No ipak je bolja opcija PS4 s obzirom na okruženje u kojemu živimo i na popularnost sonyeve konzole te činjenicu da microsoft službeno na ovim  prostorima ne prodaje svoju konzolu.

11 godina
protjeran

Imma ps3 nego sam neki dan vodio 2 - 0 da bi u drugom poluvmenu počelo lagati nemoguće...Naravna 2-2 ostalo.

Inače sve dobro i na 3-ici a doghodine planiram uzeti ps4.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice