FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 651.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
O tome ti pricam.
Trazio sam po guglu i nema sanse da ubodem to..
Ma podesim na maks iskljucivanje,nek se ne gasi godinu samo da rijesi
9 godina
neaktivan
bole1819 kaže...
O tome ti pricam.
Trazio sam po guglu i nema sanse da ubodem to..
Ma podesim na maks iskljucivanje,nek se ne gasi godinu samo da rijesi

Mozes staviti da se ne gasi nikako !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
11 godina
protjeran
Evo me u diviziji 3.Jel tko osvojio diviziju 1.?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Evo me u diviziji 3.Jel tko osvojio diviziju 1.?

Ja, jednom, ali izasao posle, sve citeri, ne mozes igrati. Od osvojenih poena jedno 3 utakmice sam pobedio tako sto je citer sam sebi dao gol... 

Sad se drzim 2-3 mada i u 2 ih ima podosta :/

Svako prolece na Zvezdu mirise...
11 godina
protjeran
Ja sam na ps pa nemam tih problema.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Vam radi online sad na PS4? Unable to connect to servers, internet mi normlano, radi, pokusvao sam reset ps4, internet postavke na njemu... 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Prva sezona u Fut-u, prva titula.
Ok, na početku ide, to znaju i vrapci na grani.
Ali, vidim dosta komentara na Youtube-u da je pas sheban.
Ne kužim zašto. Ja uvijek imam slobodnog igrača za dodati.
Druga stvar je kad protivnik nabije agresiju, normalno, bude manji.
Potrošio sam 20 eura na pakove jer mi se neda igrati sa brončanim, ali ista priča kao i prije. Najbolji Navas ispao.
Igram sa osrednjim timom Serie A.
Pohvala ide za suce.
Mnogo manje se svira nego prije.
U svim utakmicama još nisam vidio crveni karton.
A i statistika radi što prije nije bio slučaj.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Prva sezona u Fut-u, prva titula.
Ok, na početku ide, to znaju i vrapci na grani.
Ali, vidim dosta komentara na Youtube-u da je pas sheban.
Ne kužim zašto. Ja uvijek imam slobodnog igrača za dodati.
Druga stvar je kad protivnik nabije agresiju, normalno, bude manji.
Potrošio sam 20 eura na pakove jer mi se neda igrati sa brončanim, ali ista priča kao i prije. Najbolji Navas ispao.
Igram sa osrednjim timom Serie A.
Pohvala ide za suce.
Mnogo manje se svira nego prije.
U svim utakmicama još nisam vidio crveni karton.
A i statistika radi što prije nije bio slučaj.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Meni nece sad...ovo je drugi put u 2 dana
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Kome trebaju coinsi prodajem do 60k..10k coinsa(10kn)..i ja sam sam ih kupio medjutim više mi ne trebaju, nisam prevarant nego sam previse zaokupljen pro clubs modom tako da mi coinsi nisu potrebni..javite se u pp

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Jedno pitanje momci

Imam SSD 120 GB kupio sam ga samo radi Windowsa i FIFA 17.

Imam Windows 8.1 kako bi mi radila FIFA 17 na Windows 10,igram je na ultra postavkama bez problema,pitam zato sto sam imao slucaj sa FIFA 16 stekala mi na Windows 10 dok je na Windows 8.1 odlicno radila bez ikakvi trzajeva.

I jos jedno pitanje :)

Izasli su novi nvidia driveri pa je li neko instalirao i kako mu radi FIFA 17 jeli imalo bolje ?

Citiraj te me :)

Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Pa lani smo isto očekivali pad cijena kad su trebali TOTY izaći pa se to nije dogodilo nego su cijene skočile.

Igrači su bili jeftiniji par dana prije nego onda kad se to očekivalo zbog navale na packove.

Pogotovo što se ove godine market ponaša vrlo čudno.

Tako da se ja ne bi baš zaletavao s prodajom.

Pratim Eriksena već 2-3 tjedna i cijena mu je zabetonirana na 12k.

Ima po desetak stranica svaki dan, ali cijena ne mrda.

Ja sam i prošle godine u vrijeme totya zaradio jako, jako puno. Igrači su drastično pali par dana prije izlaska totya. Ako jedan IF aguero padne s milje na 550k coinsa, što čekaš? Iluzorno je bilo očekivati da će i dalje padati cijenom. Sve sam kupio i prodao na vrijeme.

Gle, ja samo trgujem otkako je igra izašla. Čim se pojave ovi packovi od 25/35k coinsa cijene padnu. Tako sam neki dan za vrijeme ona dva jumbo packa, mislim od 35k coinsa kupio boatenga za 172k a danas sam ga prodao za 230k, neuera za 198k a danas sam ga prodao za 237k coinsa, Vidala sam uzeo za 142k coinsa a danas prodao za 179k coinsa, Reuasa za 181k coinsa a danas prodao za 225k coinsa i da dalje ne nabrajam. 

Ne treba čekati neka turbo sniženja, treba samo dočekati te veće packove i isti dan kupiti igrače. Po dosadašnjim iskustvima najbolje vrijeme za kupovinu je bilo oko 22h. Inače ovo mi je uz standardnu prodaju već 4/5 put da sam sve prodao. Kupujem kada su cijene niske a prodajem čim vidim da su cijene skočile. Uopće ne sumnjam da ću u nedjelju opet sve te igrače kupiti po cijenama po kojima sam ih već kupio. No to mi je sada prešlo u prokletstvo. Uopće ne igram već samo skupljam coinse..

edit: evo već je krenulo... krenuli packovi od 15k i već su cijene niže a što će tek biti kada krenu packovi od 35/50k coinsa....

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 19:39 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

pomagajte :D
desava mi se nesto cudno, a nemogu rijesiti nikako

kad starta utakmica, sam mi igrac dobaciva loptu, opce ni ne pritisnem dodavanje, pasovi kasne po par sekundi, i igraci igraju samostalno,

vjerovatno sam nesto u postavkama promjenio (iako nisam vele supao)

razvaljivaju me ljudi, ne mogu 3 pasa povezat. primim loptu, igrac se ko nesto okrece pa sam dobaci, ovi ostali letaju okolo. 

inace sam postavke napravio po ovom: 

da li sam tu nesto zajebo ili ?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Stigli su neki novi Halloween igrači,  očekujte pad cijena

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

A kaj sam ja rekao ujutro? Lijepo sam linkao na Halloween ultimate scream koji traje do kraja mjeseca i upozorio da je danas bio pravi tren za riješit se svih igrača dok ne krene ludilo packova. Prodao sam sve u pravi tren, već sada su ti igrači pali za 15k coinsa a do kraja mjeseca kada krenu packovi od 50k coinsa past će osjetno više.

12 godina
FIFA 17

Jel vama na PS4 radi ultimate team? Ja bio u tekmi i izbaci me van u 5 min s porukom In order to access the online features for this title your Sony Entertainment Network account must be signed and you must be signed in the EA servers.

I tako vec nekih sat i pol se ne mogu connectat na servere.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bash kaže...

Vam radi online sad na PS4? Unable to connect to servers, internet mi normlano, radi, pokusvao sam reset ps4, internet postavke na njemu... 

Evo ja maloprije došao doma i idem se zakačiti i ista stvar. Nema veze sa serverom i nema online igranja niti ulaska u fut.... idem probati na PC pa da vidim kakva je situacija tamo..

edit: na PC sve radi normalno.. očito navala na PS4 pa ne možemo svi ući... ovih dna market je bio preko 4 milje a danas je očito i veći pa odmah sranja. Već ujutro je bio oko 3.5 milja. Nije mi jasno da se ne pripreme tim više jer se igra ove godine prodaje rekordno..

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 20:22 (movie).
12 godina
movie kaže...
Bash kaže...

Evo ja maloprije došao doma i idem se zakačiti i ista stvar. Nema veze sa serverom i nema online igranja niti ulaska u fut.... idem probati na PC pa da vidim kakva je situacija tamo..

edit: na PC sve radi normalno.. očito navala na PS4 pa ne možemo svi ući... ovih dna market je bio preko 4 milje a danas je očito i veći pa odmah sranja. Već ujutro je bio oko 3.5 milja. Nije mi jasno da se ne pripreme tim više jer se igra ove godine prodaje rekordno..

ma ne radi uopce playstation network, nema to veze s fifom kao fifom.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
Cofinho kaže...

ma ne radi uopce playstation network, nema to veze s fifom kao fifom.

To sam prvo provjerio i kod mene radi PSN sasvim normalno...

edit: evo čitam na PS4 forumu da većini ne radi. Neki su uspjeli ući jednom u deset puta. Meni je od prve odradilo sve one testove i reklo da je sve ok. Tko će ga sada znati no izgleda da je ipak problem kod sonya a ne kod ea sportsa

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 21:26 (movie).
15 godina
FIFA 17

ja samo znam jedno. ovo govno više ne igram. u početku je još bilo dobro, al postaje sve gore

nemam za potpis

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ako neko ima trainer neka mi se javi da mi posalaje.

Drugacije ne ide .

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Drugacije ne ide .

Ovdje su pošteni igrači a ne lopine i prevaranti. Koji ti je smisao igranja ako varaš?

9 godina
neaktivan

Vecina vara pa moram i ja!

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 11:09 (goust78).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

A kaj sam ja rekao ujutro? Lijepo sam linkao na Halloween ultimate scream koji traje do kraja mjeseca i upozorio da je danas bio pravi tren za riješit se svih igrača dok ne krene ludilo packova. Prodao sam sve u pravi tren, već sada su ti igrači pali za 15k coinsa a do kraja mjeseca kada krenu packovi od 50k coinsa past će osjetno više.

Promaklo mi je jer se nakon tog posta prešlo na drugu stranu,  ne čitam više baš detaljno temu :/

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
movie kaže...
goust78 kaže...

Drugacije ne ide .

Ovdje su pošteni igrači a ne lopine i prevaranti. Koji ti je smisao igranja ako varaš?

nadam se da će svima ovima podjeliti ban jer uništavaju igru

nemam za potpis
11 godina
protjeran
A što je točno trainer?Nisam upoznat sa hackovima jer ih na ps3 nema.
11 godina
FIFA 17

Kad naletite na citera zapisite njegovo ime na papir i onda ga blokirajte i posaljite report da je cheater u fifi17.Tako sam ja sad poceo radit ako svi pocnemo reportat mozda ih EA pocne banat 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Dignuo Halloween Pantilimona :D Barem nesto ajde...

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Vecina vara pa moram i ja!

Dobro, što točno imaš od toga osim što drugima uništavaš igru?

KiCo77 kaže...

Promaklo mi je jer se nakon tog posta prešlo na drugu stranu,  ne čitam više baš detaljno temu :/

Nisam mislio na tebe već mi je netko replicirao i rekao da ne očekuje nikakav pad cijena. No ja sam već danas zavrtio nekih 100k coinsa uz minimalan trud. Ujutro su cijene bile smiješne i sam sam si kriv što nisam dobro procijenio situaciju jer sam mogao zaraditi trostruko više da sam imao hrabarosti uložiti..

9 godina
neaktivan
Trebalo mi 2 pobjede za 5. div. Naravno nista od toga,nadigram.lika kad ono cit u 85 min. Sad sam pao u 8. div.Da poludis. Nece da ga jebes,nekad 5 win in the row,nekad 8-9 poraza u nizu.
Ne kontam igru i to je to.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice