Lik je 3 puta prksao centar.

odi u kurac invaj me da te razbijem tamo
Ajde disi reventon
Klapane , ja sam ti također poslao zahtjev i očekujem da budeš muško i prihvatiš kako bi odigrali friendly, razmjenimo iskustva i još po nešto...
Prihvatio sam te
Jumbo rare players pack momci, plus još 5 80+ koji su dupli
tako je mene prosle godine sralo, prvi paket koji sam otvorio bio je Suarez, otisao za 1.1 milion, nakon toga sam znao po sat vremena otvarat pakete i doslovno sve zivo sam dobio osim naravno, messia i ronalda :)
Kažeš ovo ti je prvi dobar pack osim što si već u jednom dobio costu i buffona? Stari, ja nisam costu i buffona dobio u 300 packova.
Jumbo rare players pack momci, plus još 5 80+ koji su dupli
Otkud si dobio taj pack?
Kažeš ovo ti je prvi dobar pack osim što si već u jednom dobio costu i buffona? Stari, ja nisam costu i buffona dobio u 300 packova.
Ocito smo isti, najveci plijen mislim da mi je bio jebeni Koke... Otvorio sam ih dosad mali milion. Jucer sam bio na poslu i na nekom sproovoud i nisam mogao kupit pointse da otvorim ovaj mega,ali cekam sljedeci put!
Tako i radim u vecini slucajeva, nisam u sezoni odigrao koliko sam toga u draftu i koliko toga sam prokockao :D
Sad trenutno ne mogu igrat jer nemam izabranih igraca,ne pusti me uzet nagradu ni otic igrat jer mi je squad prazan i neznam sta da napravim da proradi.
Ovo se i meni desava ,cak sam izgubio 2-3 zbog toga!
Ides u control panel pa u Power Menagment (zelena baterija )
i tu podesis da ti se monitor gasi na svaka recimo 2 sata ili vise!
Mada je glupo jer kad odes negdje ostace ekran upaljen koliko si podesio !
Ovo mi se nije desavala ni na jednoj prethodnoj fifi !
Trainer za varanje u FUT-u pretpostavljam. Pitaj gousta, on se hvalio kako je cheatao prošle godine. Ovaj koji ti spominješ unutar igre je predviđen za amere koji poznaju samo hokej i košarku.
Trainer za varanje u FUT-u pretpostavljam. Pitaj gousta, on se hvalio kako je cheatao prošle godine. Ovaj koji ti spominješ unutar igre je predviđen za amere koji poznaju samo hokej i košarku.
Ma trainer je zakon zacas nacitas do 1. div . :)
Za fifu 17 niti ga trazim niti mi treba .
Fut cu da igram dok ljudi ne pocnu da imaju OP timove
u 5-6. div. kao Movie i sl.
Onda prelazim na sezonu i rokam do kraja .
Jucer sam kod kolege poharao 5. diviziju sa bundesligasima, naravno kako dolikuje ovoj fifi bili su vaterpolski rezultati, prve dvije 4:0, treca 6:3, cetvrta 5:1, peta 4:3, sesta 5:4 i zadnju sam igrao protiv pretpostavljam nekoga iz srbije, vasho je nick (jos je imao neke brojeve, ne sjecam se koje) i imao je cijelu srpsku repku, dobio sam ga 2:1, jel to netko sa foruma mozda?
Vidim cijene opet skočile jer nema dodatnih packova za otvaranje pa sam opet sve kaj vrijedi bacio na market. Opet sve ispočetka. Ubrzo će noć vještica i vjerujem da će tada biti prvi ozbiljniji pad cijena. Do tada mi igraju senegalci. Usput, preporučio bih ih svima. Odlična momčad za stvarno male novce a imaju sve atribute potrebne za ovu fifu.
Bas i nije. Osvojio dva drafta zaredom i nisam dobio nijednog igraca preko 2k coinsa. Jedino da prodajem ugovore i fitness bi zaradio nest sitno.
Ma kakva graficka,iskljuci ti se monitor posle 10 min. zato sto ti je tako podeseno !
U igrama to ne bi trebalo da se desava a i ne desava se osim u fifi 17 !
Mora biti neka legalna fora da se to ispravi ali ja ne znam. Mzda da proguglas malo !
Bas i nije. Osvojio dva drafta zaredom i nisam dobio nijednog igraca preko 2k coinsa. Jedino da prodajem ugovore i fitness bi zaradio nest sitno.
Ista stvar i kod mene i onda mi netko tu pametuje da sam trebao zaradi bar duplo. Kako da zaradim ako ne dobijem rare igrača niti u jednom jebenom packu?
Pa lani smo isto očekivali pad cijena kad su trebali TOTY izaći pa se to nije dogodilo nego su cijene skočile.
Igrači su bili jeftiniji par dana prije nego onda kad se to očekivalo zbog navale na packove.
Pogotovo što se ove godine market ponaša vrlo čudno.
Tako da se ja ne bi baš zaletavao s prodajom.
Pratim Eriksena već 2-3 tjedna i cijena mu je zabetonirana na 12k.
Ima po desetak stranica svaki dan, ali cijena ne mrda.