FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 651.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FIFA 17
Ma kakvi golman mu je bio zid.
Lik je 3 puta prksao centar.
This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...
nitro66 kaže...
ReventoN kaže...
Koji ti je origin, da odigramo koju prijateljsku :D

odi u kurac invaj me da te razbijem tamo 

Ajde disi reventon

Klapane , ja sam ti također poslao zahtjev i očekujem da budeš muško  i prihvatiš kako bi odigrali friendly, razmjenimo iskustva i još po nešto... 

Prihvatio sam te

12 godina
FIFA 17

Jumbo rare players pack momci, plus još 5 80+ koji su dupli

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jpantalon kaže...

tako je mene prosle godine sralo, prvi paket koji sam otvorio bio je Suarez, otisao za 1.1 milion, nakon toga sam znao po sat vremena otvarat pakete i doslovno sve zivo sam dobio osim naravno, messia i ronalda :)

[19xx]C3c1l
12 godina
Meni evo prvi dobar otkad sam počeo ove godine. Osim što sam u jednom mega packu dobio Costu i Buffona pa sam ih prodao. Ne znam koji chem da stavim na Aubameyanga ili da ga prodam jer mi smeta 3 star skill moves. Imam u njemačkoj ekipi Raffaela sa Hunter chem koji mi je odličan. Ima 4 4 zvijezde i sedamdesetak golova u 100 utakmica.
17 godina
jpantalon kaže...
Meni evo prvi dobar otkad sam počeo ove godine. Osim što sam u jednom mega packu dobio Costu i Buffona pa sam ih prodao. Ne znam koji chem da stavim na Aubameyanga ili da ga prodam jer mi smeta 3 star skill moves. Imam u njemačkoj ekipi Raffaela sa Hunter chem koji mi je odličan. Ima 4 4 zvijezde i sedamdesetak golova u 100 utakmica.

Kažeš ovo ti je prvi dobar pack osim što si već u jednom dobio costu i buffona? Stari, ja nisam costu i buffona dobio u 300 packova.

15 godina
neaktivan
Vidim svi seru o nekom traineru u Fifi koji je to kurac ? Jel to ono sto upališ desnom gljivom pa kao pise sto da stisneš? Pa to je zivi kurac em sto ne vidiš teren em sto ništa ne govori dobro

0 0 hvala 0
11 godina
jpantalon kaže...

Otkud si dobio taj pack?

9 godina
neaktivan
Imam problem.
Pc
Izbaci mi posle 10ak min igre
"No signal cable,check video input"
Pomerim mis i vrati se slika ..
Kablo promenio opet isto :///
Ostale igre rade lagano..
Pomoc molim vas????
Igrivo ali iritantno da stalno pomeram ..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ima naznake da cu ceo racunar dobiti za 80 e od drugara, cpu fx6300, 8 gb rama itd, krenulo me izgleda :-D
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bole kad igras na windowed da li je ista situacija? Probaj ako nisi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nisam druze bas cu sad probat
Sta mislis sta je tu problem,mozel se sta instalirat D3 itd da to sredi?
10 godina
neaktivan
Pa ne znam stvarno, ali desavalo mi se to u nekim igrama, ekran se iskljuci kao da neindetifikuje igru, kao da je racunar u stanju mirovanja, probaj jos tamo u opcijama da iskljucis da ti se ekran gasi, nzm stvarno sta bi drugo mogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Probao window mod,80 min preporodio se reko taman rijesio i nije dva minuta proslo izbaci ..
Probao davno al nista,,hvala u svakom slucaju
12 godina
S obzirom koliko sam vec para potrosia na ovo a nije ni misec dana proslo stvarno je jedini dobar. Dobia draft, jumbo rare players i jumbo gold premium
12 godina
To se meni dogadalo dok je monitor bio spojen dvi i vga kabelom. Na hdmi mi se ne dogada.
13 godina
neaktivan
movie kaže...
jpantalon kaže...

Kažeš ovo ti je prvi dobar pack osim što si već u jednom dobio costu i buffona? Stari, ja nisam costu i buffona dobio u 300 packova.

Ocito smo isti, najveci plijen mislim da mi je bio jebeni Koke... Otvorio sam ih dosad mali milion. Jucer sam bio na poslu i na nekom sproovoud i nisam mogao kupit pointse da otvorim ovaj mega,ali cekam sljedeci put!

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
12 godina
Po meni se jos najvise isplati igrati draft od pointsa. Ako dobijes makar dvi triba bi vec bar duplo zaradit
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Tako i radim u vecini slucajeva, nisam u sezoni odigrao koliko sam toga u draftu i koliko toga sam prokockao :D

Sad trenutno ne mogu igrat jer nemam izabranih igraca,ne pusti me uzet nagradu ni otic igrat jer mi je squad prazan i neznam sta da napravim da proradi.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 4:29 (Bash).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
bole1819 kaže...
Imam problem.
Pc
Izbaci mi posle 10ak min igre
"No signal cable,check video input"
Pomerim mis i vrati se slika ..
Kablo promenio opet isto :///
Ostale igre rade lagano..
Pomoc molim vas????
Igrivo ali iritantno da stalno pomeram ..

Ovo se i meni desava ,cak sam izgubio 2-3 zbog toga!

Ides u control panel pa u Power Menagment (zelena baterija )

i tu podesis da ti se monitor gasi na svaka recimo 2 sata ili vise!

Mada je glupo jer kad odes negdje ostace ekran upaljen koliko si podesio  !

Ovo mi se nije desavala ni na jednoj  prethodnoj fifi !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
14 godina
nitro66 kaže...
Vidim svi seru o nekom traineru u Fifi koji je to kurac ? Jel to ono sto upališ desnom gljivom pa kao pise sto da stisneš? Pa to je zivi kurac em sto ne vidiš teren em sto ništa ne govori dobro

Trainer za varanje u FUT-u pretpostavljam. Pitaj gousta, on se hvalio kako je cheatao prošle godine. Ovaj koji ti spominješ unutar igre je predviđen za amere koji poznaju samo hokej i košarku.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
nitro66 kaže...

Trainer za varanje u FUT-u pretpostavljam. Pitaj gousta, on se hvalio kako je cheatao prošle godine. Ovaj koji ti spominješ unutar igre je predviđen za amere koji poznaju samo hokej i košarku.

Ma trainer je zakon zacas nacitas do 1. div . :)

Za fifu 17 niti ga trazim niti mi  treba .

Fut cu da igram dok ljudi ne pocnu da imaju OP timove

u 5-6. div. kao Movie i sl.

Onda prelazim na sezonu i rokam do kraja .

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 8:43 (goust78).
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Jucer sam kod kolege poharao 5. diviziju sa bundesligasima, naravno kako dolikuje ovoj fifi bili su vaterpolski rezultati, prve dvije 4:0, treca 6:3, cetvrta 5:1, peta 4:3, sesta 5:4 i zadnju sam igrao protiv pretpostavljam nekoga iz srbije, vasho je nick (jos je imao neke brojeve, ne sjecam se koje) i imao je cijelu srpsku repku, dobio sam ga 2:1, jel to netko sa foruma mozda?

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Vidim cijene opet skočile jer nema dodatnih packova za otvaranje pa sam opet sve kaj vrijedi bacio na market. Opet sve ispočetka. Ubrzo će noć vještica i vjerujem da će tada biti prvi ozbiljniji pad cijena. Do tada mi igraju senegalci. Usput, preporučio bih ih svima. Odlična momčad za stvarno male novce a imaju sve atribute potrebne za ovu fifu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 9:57 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jpantalon kaže...
Po meni se jos najvise isplati igrati draft od pointsa. Ako dobijes makar dvi triba bi vec bar duplo zaradit

Bas i nije. Osvojio dva drafta zaredom i nisam dobio nijednog igraca preko 2k coinsa. Jedino da prodajem ugovore i fitness bi zaradio nest sitno.

9 godina
neaktivan
Probacu,nadam se samo da nije da graficke :/
9 godina
neaktivan
bole1819 kaže...
Probacu,nadam se samo da nije da graficke :/

Ma kakva graficka,iskljuci ti se monitor posle 10 min. zato sto ti je tako podeseno !

U igrama to ne bi trebalo da se desava a i ne desava se osim u fifi 17 !

Mora biti neka legalna fora da se to ispravi ali ja ne znam. Mzda da proguglas malo !

17 godina
JohnnyBlaze kaže...

Bas i nije. Osvojio dva drafta zaredom i nisam dobio nijednog igraca preko 2k coinsa. Jedino da prodajem ugovore i fitness bi zaradio nest sitno.

Ista stvar i kod mene i onda mi netko tu pametuje da sam trebao zaradi bar duplo. Kako da zaradim ako ne dobijem rare igrača niti u jednom jebenom packu?

17 godina
FIFA 17
Moj prijedlog, prodajte sve vrijednije igrače dok još možete jer kada krene ludnica noći vještica cijene bi bitno trebale pasti. Upravo mi otišao i zadnji skuplji igrač tako da krećem ispočetka...

https://gyazo.com/bfd59c656350fd42b7638a7206642e58
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Moj prijedlog, prodajte sve vrijednije igrače dok još možete jer kada krene ludnica noći vještica cijene bi bitno trebale pasti. Upravo mi otišao i zadnji skuplji igrač tako da krećem ispočetka...

https://gyazo.com/bfd59c656350fd42b7638a7206642e58

Pa lani smo isto očekivali pad cijena kad su trebali TOTY izaći pa se to nije dogodilo nego su cijene skočile.

Igrači su bili jeftiniji par dana prije nego onda kad se to očekivalo zbog navale na packove.

Pogotovo što se ove godine market ponaša vrlo čudno.

Tako da se ja ne bi baš zaletavao s prodajom.

Pratim Eriksena već 2-3 tjedna i cijena mu je zabetonirana na 12k.

Ima po desetak stranica svaki dan, ali cijena ne mrda.

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice