FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 651.212
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 17
CoKsA kaže...

Po meni je ove godine Legendary malo prelak.. Prošle sezone sam se dosta navježbao da osvojim sezonu na legendary a ove godine mi City ima 2 suta prema golu (ja igram sa WHU). Nadam se da će tu malo poradit.

Istina,nekako je prelagan legendery ja sam igrao sa alex hunterom i nisam se bas nesto namucio da postignem gol.

9 godina
neaktivan
iDelete kaže...
goust78, vrati se na stranicu 70 i imas moj odgovor na tvoj problem. Ja sam ga rijesio tako sto sam uzeo gtx 970 graficku.

Izgleda da nece fifa 17 na radeon 6750 1 GB !

Moracu traziti drugu grafiku mozda Radeon R 9 380 4 Gb to mi je neka perspektiva !

Nasao sam da treba instalirati starije drivere catalyst 14.7 pa cu da probam kad dodjem sa posla !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 8:08 (goust78).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Sve sam spickao na draftove, dobio sam krasni ku*ac! Sad imam jos 19,000 coinsa i to idem spickat pa sta bude,ionako sam bankrotirao radi njih!

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...
Sta je movie nisi zadovoljan Icardijem?

Pa ne, iako nisam zadovoljan niti Baccom. Jednostavno mi ne odgovaraju. Što sve s njima promašim za popisditi.. sada ću skupljati igrajući za Higuaina i Marchisia i to je to za ovu godinu na PC. Market na PC ne pratim tako da će mi trebati jedno vrijeme da si ispunim želju..

iDelete kaže...
goust78, vrati se na stranicu 70 i imas moj odgovor na tvoj problem. Ja sam ga rijesio tako sto sam uzeo gtx 970 graficku.

Kad ja to kažemo onda se fanovi amd/ati dignu na zadnje noge no nažalost to je činjenica. Želiš igrati i ne razmišljati onda je izbor Nvidia. Imao sam u povijesti sve grafičke kartice od 3dfx pa do ati i Nvidie i jedino sam uvijek imao problema s ati/amd karticama i jednostavno sam davnih dana shvatio i odlučio da me ništa više ne interesira osim Nvide. Upalim, igram i ne razmišljam o ničem.

9 godina
neaktivan
movie kaže...

Kad ja to kažemo onda se fanovi amd/ati dignu na zadnje noge no nažalost to je činjenica. Želiš igrati i ne razmišljati onda je izbor Nvidia. Imao sam u povijesti sve grafičke kartice od 3dfx pa do ati i Nvidie i jedino sam uvijek imao problema s ati/amd karticama i jednostavno sam davnih dana shvatio i odlučio da me ništa više ne interesira osim Nvide. Upalim, igram i ne razmišljam o ničem.

Mislim da sa novim AMD karticama nema problema ,ipak je ovo prastara kartica(Radeon 6750 ) ! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 8:13 (goust78).
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Stvarno nije loša nova fifara, al mene hebe internet haha Imam USB stick preko T-mobilea i mal mal disconect, vodim 2:0, 70-ta minuta i op, DNF i poraz.. Druga tekma 3:0 vodim i u 80-toj opet disconnect... Imam već jedno 10-tak pobjeda i 4 poraza, a svi porazi zbog lošeg interneta :( A protiv kompa na PRO mogu igrati, na više od toga nema šanse, 0:0 tekme završe, dosta mi se teško čini...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

30tak packova otvorio ove god i najjaci igrac jebeni Burki!!! Imam 6000coinsa, Lichenstainera,Allija u ekipi. Sad sve ispocetka slagat, spickao od zivaca coinse na draftove nisfa jebeno nisam dobio.. Toliko!! Nikad nista,apsolutno nista!! Nikad nesto barem od 20k coinsa vrijedno da otvorim...

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

1 0 hvala 0
12 godina
Teška je, ali kad se malo uhodaš, leti.
15 godina
FIFA 17

Ja taj FUT jedva upalim,uvijek igram manager karijeru i online seasons. Sad ću probat i Huntera

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 17

hunter mod mi je prezakon,no,ja imam neki bug na treningu,neznam jel i kod vas tako,kad god pogodim stativu ili precku mi disconeccta kontroler,i tako svaki put....imam xboxov wireless controller.

Fut igram sada jako slabo,jedino draft,di vidim da ima nova vrsta citera, koja ide all out attack,zabi i upali torrent pa podivljas igrajuci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
izvone kaže...

hunter mod mi je prezakon,no,ja imam neki bug na treningu,neznam jel i kod vas tako,kad god pogodim stativu ili precku mi disconeccta kontroler,i tako svaki put....imam xboxov wireless controller.

Fut igram sada jako slabo,jedino draft,di vidim da ima nova vrsta citera, koja ide all out attack,zabi i upali torrent pa podivljas igrajuci...

U ovoj fifi nisam nijednom izasao iz meca a gubio sam po 6-7:0 !

11 godina
neaktivan
ruya kaže...
Gstone kaže...

meni jos ne radi web app?
vidim dosta se ljudi zalilo? ima itko ovde problema s app?

Ni meni ne radi, kad se ulogujem dobijem ovu sliku

ista poruka...

15 godina
neaktivan
Jel moze neko odg na moju poruku sa prethodne stranice jer ne zam sta da radim...uglavnom skuzit ce te

0 0 hvala 0
14 godina
nitro66 kaže...
Jel moze neko odg na moju poruku sa prethodne stranice jer ne zam sta da radim...uglavnom skuzit ce te

Pa nije baš da imaš puno opcija. Ili ćeš prodati neke igrače ako se može pa kupiti jeftinije, ili ćeš si kupiti FIFA pointse/coinse ili obrisati trenutni klub i krenuti sve ispočetka. Ima negdje opcija za resetiranje kluba pa opet dobiješ hrpu onih igrača sa 45 contracta, ali gubiš sve ostalo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
nitro66 kaže...

Odi u katalog, pa u ultimate team pa pokupuj sve loan igrače da imaš s čime igrati. Imaš tamo i za uzeti oko 80k coinsa boost. Sasvim dovoljno za složiti pristojnu momčad.

15 godina
Bash kaže...

30tak packova otvorio ove god i najjaci igrac jebeni Burki!!! Imam 6000coinsa, Lichenstainera,Allija u ekipi. Sad sve ispocetka slagat, spickao od zivaca coinse na draftove nisfa jebeno nisam dobio.. Toliko!! Nikad nista,apsolutno nista!! Nikad nesto barem od 20k coinsa vrijedno da otvorim...

Dodaj me na origin: GalebUbica dat cu ti nesto coinsa al nemoj trosit na draft haha

PSN: Chov1ch
14 godina
neaktivan
FIFA 17

gdje je najjeftinije uzet fifu 17 za ps4?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Može li mi neko odgovoriti na pitanje od sinoć?

0 0 hvala 0
14 godina
Zeca999 kaže...

Nitko tu nije vidovit. Za početak reinstaliraj drivere/isprobaj starije verzije drivera i reinstaliraj Direct X.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Hexfire kaže...
Zeca999 kaže...

Nitko tu nije vidovit. Za početak reinstaliraj drivere/isprobaj starije verzije drivera i reinstaliraj Direct X.

Bilo bi zgodno da napiše s kakvim hardverom raspolaže jer bi u tom grmu mogao ležati zeko.

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 17
Danas se niti na PS4 mreža ne trese u online? U offline sve najnormalnije. U čemu je fora? Mijenjao sam postavke mreže, volim da je nakošena. Možda to ebe. Sada sam sve vratio kako je u startu podešeno pa ću vidjeti. Je li još tko skužio da je mreža kao žičana ili je to samo kod mene? Ista stvar je i na PC i na PS4.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17
Poz ,rjesio sam problem sa Radeon 6750 1 Gb karticom ,naime,treba instalirati stare kataliste 14.9 sa linka dole :

http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-14-9-whql-(14-301-1001-september-15)-download.html

Prethodno se deinstalira stari driver,restart,install novi ,restart i onda radi fifa 17 !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Imam na prodaju 600k coinsa za fifu na kompu.. 

100K = 70Kn

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Meni je sve okej s mrezom. A kako upalit titl u journeyu zna li ko?

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Igrao sam je ja na 60Fps na početku,sve je bilo normalno :)

8 godina
neaktivan

Koristim Windows 10 64,tako da ne mogu stariji Direct X,jer je vec u sistemu 12,sve drivere sam zamijenio ali ne pomaže

12 godina
FIFA 17

Ako netko zeli prodati FIFU 17 za PC neka se javi preko PM sa ponudom

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Stalno imam onaj sitni lag,tj micro stuttering,a ipak mislim da bi s mojom konfom igra morala fluidno radit. Jel zna netko u čemu je problem? 

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Gdje mi je najjeftinije kupiti cd key fife 17 i kako ste zadovljni igrom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CoKsA kaže...

Stalno imam onaj sitni lag,tj micro stuttering,a ipak mislim da bi s mojom konfom igra morala fluidno radit. Jel zna netko u čemu je problem? 

Probaj uključiti onu microsttutering opciju u settingsima, ako to još postoji. Fora je kak se prelaskom na novi engine i dalje pojavljuju takvi problemi koji su tu već 5 godina.

Ak to prvo ne radi skini si d3do overrider i uključi triple buffering. Možda se može i preko nvidia control panela.

Ukoliko ne pomogne jbg. Imaš lika post iznad koji kupuje account :P. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 18:12 (Hexfire).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice