Shadow Play je zaslužan za snimanje. A smanjivao nisam. Ima 3.5 Gb. i upload je trajao cijelu noć 21.45 - 7.00 sati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Shadow Play je zaslužan za snimanje. A smanjivao nisam. Ima 3.5 Gb. i upload je trajao cijelu noć 21.45 - 7.00 sati.
Pa ok dobar je snimak zato duze i traje up !Dobra igra postena sa obje strane,ko koga nadmudri !Ne duva ti za vratom ,pusta te da se razigras jbg !
To ima smila kad ste tu negdje ako je neko mnogo jaci ili mnogo slabiji po meni nikakvog smisla nema igrati osim da nabijas sebi frustraciju bespotrebnu ako te neko stisne pa ne mozes da mrdnes.
P.S. Prcko ,poturicu ti Ruju za snimanje klipa ! hahahhahahahahahaha
Tu ti custom sa Juve nece pomoci ahahahahahahhahaah
Evo s kakvim se likovima ja raspravljam na HCL portalu u članku o fifi17. Lik aktivno igra fifu na PC i nikada u tri godine nije doživio da mu netko ode iz tekme niti zna što su cheateri? Da mi je njegova glava dok igram fifu, niti ja ništa ne bi vidio i konačno bi uživao u igri...
Evo s kakvim se likovima ja raspravljam na HCL portalu u članku o fifi17. Lik aktivno igra fifu na PC i nikada u tri godine nije doživio da mu netko ode iz tekme niti zna što su cheateri? Da mi je njegova glava dok igram fifu, niti ja ništa ne bi vidio i konačno bi uživao u igri...
taj je sigurno nikad nije bio u prvoj diviziji ili mozda nikad nije igrao fut
edit:nisam vidio sliku ispod
kako igrati 1 na 1 na PC-u sa frendom preko interneta?
vidim ga u originu i u igri i posaljem mu zahtjev ali on mene ne vidi i ne možemo odigrati friendly.
ugasili smo firewall, antivirus, windows defender, antimalware bytes.
mogu igrati s random protivnicima division 10 ali htio bih bas s njim.
da li treba otvoriti neki port?
ima li netko fifu 16 za pc da proba sa mnom 1 na 1 da vidim jel radi?
iz ZG sam.
vidim ga u originu i u igri i posaljem mu zahtjev ali on mene ne vidi i ne možemo odigrati friendly.
iz ZG sam.
Ako si invisibile onda je to problem
moras biti in game i ti i on.
iz ZG sam.
Najbolje da se skupimo negdje, uzmemo koju pivicu i zaigramo ;)
Evo, ako me izvuku kao beta testera svi ste pozvani na pivu i jednu tekmu. Stoga navijajte da me izvuku... joj, što bi im se majke na..bao u povratnim informacijama..
Evo, ako me izvuku kao beta testera svi ste pozvani na pivu i jednu tekmu. Stoga navijajte da me izvuku... joj, što bi im se majke na..bao u povratnim informacijama..
Drzim te za rijec :p
Ljudi da vas pitam kako da snimim komande na gamepad-u u fifi npr namestim alternate i nesto izmenjam od tipki i nikad mi ne snimi nego kad god ulazim u igru uvek moram ponovo da namestam, tako je i u vezi kamere npr u seasons, u futu ostane ona koju sam podesio a vamo ne?
Ljudi da vas pitam kako da snimim komande na gamepad-u u fifi npr namestim alternate i nesto izmenjam od tipki i nikad mi ne snimi nego kad god ulazim u igru uvek moram ponovo da namestam, tako je i u vezi kamere npr u seasons, u futu ostane ona koju sam podesio a vamo ne?
Ja kad si namjestim komande, ostane mi spremljeno pod custom :S
Samo kad sam se rjesio 5 div. prosto je NEMOGUCE da u 6. uzmem titulu ladnu a u 5. uzmem bod iz 8. tekmi ! ?!
Smrdi tu nesto ?! hahahaha
Macko, onda je li ovo umjetnost ili cirkus? Evo iz dva kuta da se lakše odlučiš...
https://gyazo.com/25043b4245fba83ec3e5f1cade68f880
Macko, onda je li ovo umjetnost ili cirkus? Evo iz dva kuta da se lakše odlučiš...
https://gyazo.com/25043b4245fba83ec3e5f1cade68f880
Onaj Sosie je umjetnik driblinga ,sad ,sta ja ,ne znam ,ko me jebe . !
Napisao bih neki komentar, ali nemam ga.
Napisao bih neki komentar, ali nemam ga.
na sta ?
hoce tko jednu svejedno koja fut ili sa pravim klubovima
origin:Cro-K-Justice
hoce tko jednu svejedno koja fut ili sa pravim klubovima
origin:Cro-K-Justice
evo ja cu
liverpool
koma sam ali nema veze . :)
Onaj Sosie je umjetnik driblinga ,sad ,sta ja ,ne znam ko me jebe . !
Ne znam ni ja, treba ti pitati ženu je li na tebi koristi vibrator ili ipak voliš prirodno... sutra dijele packove za sve koji su glasovali za određenog igrača za cover nove fife. Dobit ću dva packa i to su mi zadnji packovi u fifi16. Zadnja šansa da dobijem bar jednog IF igrača u ovogodišnjoj fifi a kad se sjetim koliko sam packova otvorio, tragedija...
Ja kad si namjestim komande, ostane mi spremljeno pod custom :S
Da bude i kod mene ali kad izadjem iz igre i ponovo udjem moram opet da namestam, ne ostanu memorisana podesavanja.
Popio sam 2 l vina ali si pobjedio posteno !
Kako win 10 ima mogucnost snimanja ti rece sinoc ?
Moram sa Prckom da odigram jednu da me i on pobijedi !
da stisnes samo windows tipku + G i izbaci ti mogucnost snimanja samo kaj ne moze snimat u full screenu
a i igra je malo zapinjala
Nemam komentara na one škarice izvan 16 od Movie-a. A ti Mačak ak se odlučiš igrati, požuri. U nedjelju dolazim na godišnji, domeka , u Hr i dva tjedna sam bez Fife.
Nemam komentara na one škarice izvan 16 od Movie-a. A ti Mačak ak se odlučiš igrati, požuri. U nedjelju dolazim na godišnji, domeka , u Hr i dva tjedna sam bez Fife.
Igrajte svi sa The_K da se " izvagate " :)