FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 592.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Veceras je pravo veselje... Prvu tekmu igram sa likom koji ocigledno ima softversku pomoc... Znaci na radaru kod mene i ja i on identicni, ne mozes razaznat igrace, svaki put kad osvoji loptu pauzira te obavezno pauzira kad vidi da ce je izgubit. Do 30. je bilo tako jer sam tad napravio izglednu sansu i pukno prema golu, ali je on u letu lopte odustao... Nisam dobio nista, kao da se tekma nije ni igrala ali glavno da ugovori i fitness odu...

U drugoj tekmi sam se zapravo sam sebi cudio kako dobro igram, odigravanje od noge do noge, izradivane takve akcije da sam se sam sebi cudio haha, bas me islo, al ne onak kurvinski pomocu EA nego sve lijepo odigravano... Isto tako moram pohvalit protivnika jer je lik ima stvarno dobre sanse, isto tako je jako lijepo igrao. Dobio sam tekmu 1:0, ali je komotno i on mogao dobit tekmu. Nije bilo stativa, cudnih odbijanja, retardacija igraca itd, jel mozda bio update? Trebalo mi je malo duze da pokrenem fifu ali nisam nista posebno gledao...

Zato kad te lijepo krene znas da mora doc do obrnutog slucaja, jednostavno sam morao snimit gol koji sam zabio...

BTW evo na kraju recept za macka, kako da bude najbolji ;)

1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 16
mackocicko2004 kaže...

Ma jasno, ovo je moj tim,za pocetak ,imam 50 k coinsa ,kojeg CM ka kupim obojenog  ?!

Aguero i Sturidge idu u fitnes tim . :)

Konacno sam pobijedio jednom mrtvog skiler,na  3:0 je izasao .

Ovo boldovano i mene muci,to kad i ako prevazidjem bicu solidan igrac ali tesko.

Igram  kilavo bez zara ....

Nekoga oderem ali vecinom gubim jos. Da mi je da dodjem na egal w/l .

Znači, uvijek imaš ista pitanja. Prvo, nije mi jasno svaki put kada tražiš savjet postaš momčad s drugom formacijom. Već sam ti rekao da je prvo i osnovno naći formaciju koja ti leži i onda deri samo nju. Mislim da ti još ne znaš što ti leži niti što hoćeš. Drugo, pola godine tražiš nekog CM, obojenog ili ne znam kakvog te pokazuješ vlastita rješanja koja nisu rješenja nego problem. Meni je lektirna u BPL na CM Toure a zadnje dvije godine i Matić. Mislim da dalje od toga ne trebaš tražiti. Znači, visoki, jaki, dobri igrači i imaju sve što ti treba a na današnji dan jeftine kartice. Recimo, probaj i kantea. Jeftina kartica a mali je pravi zvrk. Uvijek na pravom mjestu i neumoran trkač. iznenadio me.

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...
Skilledžija kaže...

Ma jasno, ovo je moj tim,za pocetak ,imam 50 k coinsa ,kojeg CM ka kupim obojenog  ?!

Ovo boldovano i mene muci,to kad i ako prevazidjem bicu solidan igrac ali tesko.

Makni mrtvog runija iz sredine i stavi si postenog veznjaka...

Kojeg,mislio sam Fabregasa ili tako nekog ,ubacio sam  Fernandina umjesto Hendersona za pocetak.

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2016 23:56 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže..

Kojeg,mislio sam Fabregasa ili tako nekog ,ubacio sam  Fernandina umjesto Hendersona za pocetak.

U ovoj formaciji Fabregas bi bio dobar izbor

11 godina
mackocicko2004 kaže...
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...
Skilledžija kaže...

stavi si ramiresa on me je iznenadio brz,jak u obrani i kad je u prilici zna zabit gol

10 godina
protjeran
The_K kaže...
mackocicko2004 kaže...
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...
Skilledžija kaže...

stavi si ramiresa on me je iznenadio brz,jak u obrani i kad je u prilici zna zabit gol

Imam ga na drugom acc ,u pravi si, igracina !

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže..

U ovoj formaciji Fabregas bi bio dobar izbor

Vjerovatno cu njega i Ramiresa da ganjam .

Nekako mi pase 4321 formacija u sredina 2 CM sa instrukcijama da budu nazad a jedan passer i da ima solidan sut da ide napred uz ona 3 napred dovoljno . :)

Ovo mi je main team na main nalogu !hahahah

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 0:24 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...
Skilledžija kaže...

fabregas, ramirez, dembele, toure, schweini, kante itd... hvala bogu u bpl ih ima na bacanja, a tebi igra stakor -.-

10 godina
protjeran
Shivi kaže...

Veceras je pravo veselje... Prvu tekmu igram sa likom koji ocigledno ima softversku pomoc... Znaci na radaru kod mene i ja i on identicni, ne mozes razaznat igrace, svaki put kad osvoji loptu pauzira te obavezno pauzira kad vidi da ce je izgubit. Do 30. je bilo tako jer sam tad napravio izglednu sansu i pukno prema golu, ali je on u letu lopte odustao... Nisam dobio nista, kao da se tekma nije ni igrala ali glavno da ugovori i fitness odu...

U drugoj tekmi sam se zapravo sam sebi cudio kako dobro igram, odigravanje od noge do noge, izradivane takve akcije da sam se sam sebi cudio haha, bas me islo, al ne onak kurvinski pomocu EA nego sve lijepo odigravano... Isto tako moram pohvalit protivnika jer je lik ima stvarno dobre sanse, isto tako je jako lijepo igrao. Dobio sam tekmu 1:0, ali je komotno i on mogao dobit tekmu. Nije bilo stativa, cudnih odbijanja, retardacija igraca itd, jel mozda bio update? Trebalo mi je malo duze da pokrenem fifu ali nisam nista posebno gledao...

Zato kad te lijepo krene znas da mora doc do obrnutog slucaja, jednostavno sam morao snimit gol koji sam zabio...

Moj druze ja radar i ne gledam !Ne treba mi . :)

Toliko o tome .

Ja ima Logitec f310 ali ne igram sa njim,ne pase mi !Triggeri su mi pretvrdi ,igram sa nekim Genius krsem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 0:32 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Toliko o tome .

Ja ima Logitec f310 ali ne igram sa njim,ne pase mi !Triggeri su mi pretvrdi ,igram sa nekim Genius krsem.

U nogometu pregled igre je najbitnija stavka. Tko nema pregled igre ne može ozbiljno igrati nogomet.

Što se gamepada tiče samo su dva izbora logična. Microsoft i DS4..

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Shivi kaže...

Toliko o tome .

Nije ni cudo sta ti ne ide ako ne pogledas tu i tamo radar -.- iznosis loptu iz 16m ili imas opsadu protivnikovog gola, na radaru najbolje vidis rupu i mogucnost proigravanja, raspored njegovih igraca, polozaj tvojih i onda odlucis da li ces npr. dugom loptom okrenut stranu ili ces kratkim dodavanjem pokusat izvuc pokojeg obranbenog... Kako mozes znat da li je igrac koji je udaljen 40m slobodan ili ne? Da li ti bek na suprotnoj strani ide u napad ili ne? Sve to pratis na radaru...

Meni je logitech najbolji, sad da li je to do navike ili ne ne znam :D Za fifu mi nije bitno da li je sta pretvrdo ili ne, bitno da ocita da li je tipka pritisnuta ili ne... Jos jedna stvar sa slike je bitna, pogotovo sta se tice zabave i opustanja dok se igra pa samim time bolje i igram ;)

10 godina
protjeran
FIFA 16

Ovo sa Ryjom me podsjeti na onu Nusicevu komediju " Dr. "

kad otaca salje na fax zamjenu za sina i ovaj donosi diplomu doktora nauka a sin naravno nema pojma

jer je drugi lik studirao pod njegovim imenom ! hahahahahhaah

Do jaja ! hahahahahahah

Sutra kad mali vidi timcinu bice skakanja do plafona ,cik da ga sad vidim na ne pobjedi jer je stalno kukao da mu je los tim . hhahahahaha

Rodjendan mu uskoro pa hajde da ga malo " poguram " a i nisu neke pare...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...
Shivi kaže...

Da je ceske pive i cehinja .mmmm gdje bi mi bio kraj.

Ma od radara nema nista,nisam bio na casu kad se to ucilo! hahahahah

Zao mi je najvise sto nisam slusao i odmah picio samo  online vec se zamlacivao sa kompom ,sad bih imao bar 500 tekmi u nogama online .jbg

Kazem opet ,ne igram ja toliko lose koliko nekad EA sere a i ljudi igraju bolje i to je to .Pohvatao sma osnove ali sad je sve nadogradnja i trening .

Valda ce sin sad da prokine sa " plavcima " mada tesko kcere  za bega a cigani oko kuce hodaju !

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 8:30 (mackocicko2004).
9 godina
neaktivan
Ja sinoc popio fifu xd
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
I niko da mi odgovori u vezi fife 15, ima li online igraca?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ruya kaže...
I niko da mi odgovori u vezi fife 15, ima li online igraca?

Fifa 15 ti ne steka?Ima jasta igraca na 15.

9 godina
neaktivan
Pa nzm kad nisam probao online, mislio sam da probam
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Ja ovo fakat više ne mogu shvatiti. Vratim golmanu laganu loptu ona se od njega odbije a majstor uklizava u golmana u sekundi. Kaj da ja tu napravim?

Ovakvih golova dobijam na dnevnoj bazi. Lik mi ukliže s leđa bez prekršaja, munjevito se diže i zabija mi gol? Kako može uklizati s leđa, proći kroz mene, munjevito se dignuti i zabiti gol bez prekršaja. Između lopte i njega stoji moj igrač i on prvo uklizava u mene. Loptu niti ne vidi i ovo je po ea čista situacija? Ovakve situacije mi se događaju svakodnevno. Nerijetko mi igrača i ozlijede a prekršaja nema. S ovim uklizavanjima upropastili su igru i nabijem ih na onu stvar.

S druge strane ne mogu zabiti da dubim na glavi. Kad je protivnik u takvoj situaciji lopta uvijek završi u mojoj mreži a kad sam ja lopta završi kod golmana

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 19:17 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Znači, ne znam dal sam otkrio Ameriku ili kaj, ali nikad u životu nisam imao pass preko 90 posto.
Liku je puknuo živac na 3:0
A formacija koju sam složio od zajebancije, 5-3-2 dijamant sa liberom iza dva centralna beka.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...

Ja ovo fakat više ne mogu shvatiti. Vratim golmanu laganu loptu ona se od njega odbije a majstor uklizava u golmana u sekundi. Kaj da ja tu napravim?

Ovakvih golova dobijam na dnevnoj bazi. Lik mi ukliže s leđa bez prekršaja, munjevito se diže i zabija mi gol? Kako može uklizati s leđa, proći kroz mene, munjevito se dignuti i zabiti gol bez prekršaja. Između lopte i njega stoji moj igrač i on prvo uklizava u mene. Loptu niti ne vidi i ovo je po ea čista situacija? Ovakve situacije mi se događaju svakodnevno. Nerijetko mi igrača i ozlijede a prekršaja nema. S ovim uklizavanjima upropastili su igru i nabijem ih na onu stvar.

S druge strane ne mogu zabiti da dubim na glavi. Kad je protivnik u takvoj situaciji lopta uvijek završi u mojoj mreži a kad sam ja lopta završi kod golmana

Ovo sa golmanom si si sam kriv sta mu uopce vracas i cekas sa ispucavanjem/dodavanjem jer i sam znas sta se desava u ovom izdanju igre...

Ovaj klizeci sa leda ne vidim da te je pokupio nego da je tvoj igrac preskocio uklizivanje? Ja u tim situacijama (kad osjetim da ce uklizat mucki sa leda) drzim l2 za gradenje i dobijes faul 100% + karton

Ovo zadnje nemam rijeci, vidio si moj gol jucer... Stativa, dodavanje kroz 5m pa se od jedne stative odbila u drugu i onda je EA okrenuo stranu, stoper je prozujao, a ja lagano zabio...

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ne znam tko i zasto drzi onog Baloga za komentatora, mutiram telku i pustim si nest da svira -.-

Koji smijeh danas, nije prvi put da se dogada, mozda sam vec pisao o tome... Dobijem 3:1 imao sam 10 udaraca, a od toga 9 u okvir. Igrac utakmice njegov golman sa 9,2 i pise mu da ima 16 obrana??????????????????????????????????

Znam da im statistika nikada nije tocna, pogotovo ne u tacklovima, ali ovo? Sta oni broj kao obranu i kad golman boksa centarsut? Kad prejako dodas pa je uhvati u ruke? Ne kvari gameplay, ali brate mili kara te u mozak...

Jos jedan smijeh, lik mi ude u duel, znaci bas se ono vidi da se zabije i da me nogom kupi, padne mu igrac i pokaze se ono za prednost, ja stanem da mi sudi faul jer mi taman dobro dode prekid radi njegovog visokog presinga, ali ne, on pokupi loptu tak da je prednost bila za njega -.-

Nevjerojatni su, bas ih jucer pohvalim, a danas ponovno jedem govna...

0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Ovo sa golmanom si si sam kriv sta mu uopce vracas i cekas sa ispucavanjem/dodavanjem jer i sam znas sta se desava u ovom izdanju igre...Ovaj klizeci sa leda ne vidim da te je pokupio nego da je tvoj igrac preskocio uklizivanje? Ja u tim situacijama (kad osjetim da ce uklizat mucki sa leda) drzim l2 za gradenje i dobijes faul 100% + kartonOvo zadnje nemam rijeci, vidio si moj gol jucer... Stativa, dodavanje kroz 5m pa se od jedne stative odbila u drugu i onda je EA okrenuo stranu, stoper je prozujao, a ja lagano zabio...

Gle, u onoj situciji uvijek ću vratiti loptu golmanu jer je to jedino ispravno. Golman ju je opet trebao smireno vratiti bočnom da mu se nije onako smiješno odbila od noge. Ispucavanje mi nikada nije opcija jer kada god ispucam loptu ona mi se još brže vrati u 16m. Za očekivati je da svaki idiot s dvije noge onako lagano upućenu loptu štopa bez problema a kamo li reprezentativni golman. Po meni je ovo pravljenje budala od nas igrača. Što se klizećeg s leđa tiče to nije normalno. Ja stojim između lopte i protivničkog igrača. U trenutku upućivanja lopte, lopta i igrač su podjednako udaljeni od mene. No lik brzinom strijele ulijeće mi s leđa, dolazi do mene kada i lopta te se munjevito diže i smireno puca. On prvo ulazi u mene s leđa i to je prekršaj. Lopta je ispred mene. Tek nakon što je moj igrač poskočio kao vrabac i on se munjevito dignuo sa zemlje prima loptu i puca?

Daj mi reci je li to normalno i realno? On uklizuje s leđa u igrača, ne na loptu. Situacija je pred kraj same tekme, rezultat neriješen... Znači, ja od ove igre očekujem da me bar ne radi budalom. Greške su uvijek moguće i događaju se ali u ovoj igri su one pravilo. Igra kažnjava onog koji želi igrati smislen nogomet a nagrađuje sileđije koji cijelu tekmu samo uklizuju jednakim žarom u prvoj i devedesetoj minuti. Jednostavno se s time ne mogu pomiriti i ne mogu se snaći u tako gruboj antinogometnoj igri. Jednu tekmu sam liku izbrojao preko 25 klizećih a nisam brojao od početka tekme... pa meni u 1000 tekmi nije palo na pamet da tako nekome ukližem s leđa na njegovih 18m.

To nema veze s nogometom... imam svoj stil igre, želim igrati kako se igra pravi nogomet bez obzira kako tekma završila. Nikada neću tako idiotski nikome uklizati niti ću primiti jednog igrača i s njim cika caka od centra do gola. Niti u jednoj fifi od fife10 nisam imao tako malu razliku između pobjeda i poraza ali od svog stila igranja ne odustajem. U svim fifama do sada zajedno nisam primio toliko pacerskih i smiješnih golova kao u fifi16.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 10:59 (movie).
10 godina
neaktivan
movie kaže...

U svim fifama do sada zajedno nisam primio toliko pacerskih i smiješnih golova kao u fifi16.

To se slazem makar sam preskocio koju fifu i takve golove sam dobivao redom na PESovima 10-12 i zbog toga odustao od istih...

10 godina
protjeran
Opet iz 7. u 5. ,gdje ima onaj cit da se osiguram?! Necu puno izvora mi.Tekmu,dvije ako zapne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Opet iz 7. u 5. ,gdje ima onaj cit da se osiguram?! Necu puno izvora mi.Tekmu,dvije ako zapne?

Cijelo vrijeme muljaš i varaš i onda se još time ovdje hvališ?

10 godina
protjeran

Pojasni, kako ja to varam?!Da varam bio bih i ja u 1. div . :)

Moram malo da se poguram,da su bar ovi citeri posteni da i ja dobijem 3 boda .Ovako odu mi ugovori i nista . :)

Da bar izadju odmah vec igram tekmu ,cak i ako vode izadju kad  im se cefne ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 10:56 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Poštovani forumaši,

moj maloljetan sin instalirao fifu 16 za pc i stavio svoje podatke prilikom registracije i naravno dogodio se problem zbog godina (jer ima  manje od 16) pa se ne može igrati online.

Jedino što sam poduzeo je to što sam na stranici www.origin.com  u "My Account" promijenio godište ali se i dalje ne može igrati online.

Molim za pomoć ako je netko voljan i zna kako to rješiti.

0 0 hvala 0
13 godina
Sedelboy kaže...

Poštovani forumaši,

moj maloljetan sin instalirao fifu 16 za pc i stavio svoje podatke prilikom registracije i naravno dogodio se problem zbog godina (jer ima  manje od 16) pa se ne može igrati online.

Jedino što sam poduzeo je to što sam na stranici www.origin.com  u "My Account" promijenio godište ali se i dalje ne može igrati online.

Molim za pomoć ako je netko voljan i zna kako to rješiti.

Probaj proguglati prvo, a ako ne nađeš rješenje jedino da se obratiš službi za korisnike i kaži da si zabunom upisao pogrešnu godinu ili nešto slično izmisli i traži da ti to promijene.

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
FIFA 16

Juce kupim komsiji fifu 14 ,los mu komp ne mogu novije ,do kada ce raditi serveri za fifu 14 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Na lomači...

Da bar netko hoce napravit vrhunski cheat za fifu i u njega ubacit virus i jos po mogucnosti ransomware...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice