Veceras je pravo veselje... Prvu tekmu igram sa likom koji ocigledno ima softversku pomoc... Znaci na radaru kod mene i ja i on identicni, ne mozes razaznat igrace, svaki put kad osvoji loptu pauzira te obavezno pauzira kad vidi da ce je izgubit. Do 30. je bilo tako jer sam tad napravio izglednu sansu i pukno prema golu, ali je on u letu lopte odustao... Nisam dobio nista, kao da se tekma nije ni igrala ali glavno da ugovori i fitness odu...
U drugoj tekmi sam se zapravo sam sebi cudio kako dobro igram, odigravanje od noge do noge, izradivane takve akcije da sam se sam sebi cudio haha, bas me islo, al ne onak kurvinski pomocu EA nego sve lijepo odigravano... Isto tako moram pohvalit protivnika jer je lik ima stvarno dobre sanse, isto tako je jako lijepo igrao. Dobio sam tekmu 1:0, ali je komotno i on mogao dobit tekmu. Nije bilo stativa, cudnih odbijanja, retardacija igraca itd, jel mozda bio update? Trebalo mi je malo duze da pokrenem fifu ali nisam nista posebno gledao...
Zato kad te lijepo krene znas da mora doc do obrnutog slucaja, jednostavno sam morao snimit gol koji sam zabio...
BTW evo na kraju recept za macka, kako da bude najbolji ;)