FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 596.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ma nije bitno ,daleko smo garant ! :)

Sta je tu nelogicno ,sjedis i gledas sta lik pritiska,sta komentarisem nema od yt neke vajde ! :)

Ako gledaš što stišće nećeš vidjeti što se događa na ekranu?!

Jebeš mi sve, u rječniku pod pojam "panj" bi trebalo staviti tvoju sliku.

Ok vi imate svoju teoriju ja imam svoju ! :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
13 godina
mackocicko2004 kaže...

Hoćeš da ti ja snimim jednu tekmu kontroler dok igram?

Isto sam u 1. diviziji pa sam valjda pr0?

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

Hoćeš da ti ja snimim jednu tekmu kontroler dok igram?

Isto sam u 1. diviziji pa sam valjda pr0?

snimi tekmu pa okaci negdje !

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2016 13:36 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
Macko, sad brt imas ekipu da gazis sve bez milosti :-D
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ma nije bitno ,daleko smo garant ! :)

Sta je tu nelogicno ,sjedis i gledas sta lik pritiska,sta komentarisem nema od yt neke vajde ! :)

Ako gledaš što stišće nećeš vidjeti što se događa na ekranu?!

Jebeš mi sve, u rječniku pod pojam "panj" bi trebalo staviti tvoju sliku.

Hahahahahahaha

Macko ne mozes bit bolji gledajuci sta netko stisce jer je to stvar trenutka i situacije. Ja mogu snimit sa sta stiscem i stavit na jubito, gledaj 6589347629 puta i neces nista naucit. To je kao da kazes da ces gledat maraton i da ces tako nabit kondiciju pa usput otrcat jedan...

Kak znas da smo daleko? Sta onda pitas ak je netko u tvojoj blizini xD Ne znam zast mi vuces kao netko iz Dervente :D

13 godina
Shivi kaže...

Hahahahahahaha

Macko ne mozes bit bolji gledajuci sta netko stisce jer je to stvar trenutka i situacije. Ja mogu snimit sa sta stiscem i stavit na jubito, gledaj 6589347629 puta i neces nista naucit. To je kao da kazes da ces gledat maraton i da ces tako nabit kondiciju pa usput otrcat jedan...

Kak znas da smo daleko? Sta onda pitas ak je netko u tvojoj blizini xD Ne znam zast mi vuces kao netko iz Dervente :D

Jebeš mi sve ako mu neću snimit kontroler dok igram.

Baš sad kontam kako da to napravim a da ne jebem ukućane da drže mobitel i snimaju :)

Na kraju ću vjerojatno sina angažirat da bude snimatelj :D

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
ruya kaže...
Macko, sad brt imas ekipu da gazis sve bez milosti :-D

hhha gazim k,kad ne znma d aigram s anjom!Gdje cu Staridza i Aguera drzati na CM sa def 30 ?! :)

Ti si znao d aigras tako ! hahahha

10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Shivi kaže...

Hahahahahahaha

Jebeš mi sve ako mu neću snimit kontroler dok igram.

Baš sad kontam kako da to napravim a da ne jebem ukućane da drže mobitel i snimaju :)

Na kraju ću vjerojatno sina angažirat da bude snimatelj :D

Druze ne kontas,da mi je neko da sjedimo i igramo ili jedna protiv drugog ili online pa da me navodi,ubaci,dodaj,ovo ti valja ovo ti ne valja ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2016 14:18 (mackocicko2004).
13 godina
mackocicko2004 kaže...

Druze ne kontas,da mi je neko da sjedimo i igramo ili jedna protiv drugog ili online pa da me navodi,ubaci,dodaj,ovo ti valja ovo ti ne valja ! :)

Kontam ja, samo se ti ne znaš izražavati pa te zajebavam :P

Najbolje učiš tako da igraš protiv jačih od sebe i da pratiš kako oni igraju, a ne da se živciraš i psuješ, a zanemaruješ kako si dobio gol.

S vremenom počneš primjenjivati naučeno i dođeš do 1. divizije.

Neki nauče brže, neki sporije, ali jedino je to način - znači, igraj, igraj, igraj i što je najvažnije, igraj tako da pratiš protivnika i upijaš ono dobro što rade.

Skillovi ti uopće nisu potrebni, ali bi bilo dobro da znaš jedan-dva jer ti ponekad može olakšati igranje, odnosno zabijanje golova.

Mislim da ćeš teško naći nekog da te drži za ruku dok igraš i da ti govori što si dobro, a što loše napravio i da te upućuje.

Jbga, to moraš sam polako i strpljivo.

Ti si nervozan i odmah bi htio u 1. diviziju, a to ne može tako.

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

Kontam ja, samo se ti ne znaš izražavati pa te zajebavam :P

Najbolje učiš tako da igraš protiv jačih od sebe i da pratiš kako oni igraju, a ne da se živciraš i psuješ, a zanemaruješ kako si dobio gol.

S vremenom počneš primjenjivati naučeno i dođeš do 1. divizije.

Neki nauče brže, neki sporije, ali jedino je to način - znači, igraj, igraj, igraj i što je najvažnije, igraj tako da pratiš protivnika i upijaš ono dobro što rade.

Skillovi ti uopće nisu potrebni, ali bi bilo dobro da znaš jedan-dva jer ti ponekad može olakšati igranje, odnosno zabijanje golova.

Mislim da ćeš teško naći nekog da te drži za ruku dok igraš i da ti govori što si dobro, a što loše napravio i da te upućuje.

Jbga, to moraš sam polako i strpljivo.

Ti si nervozan i odmah bi htio u 1. diviziju, a to ne može tako.

U pravu si sve ,samo skoro pa svi igraju isto,trci po boku ,to mi je iskreno vec dodijalo ....

Onda ne mogu da podnesem poraz i to ti je a ne znam da pobijedim,dzaba mi i tim vrhunski .

Danas uzmem Ryjin tim i hajde jednu friendly , kad ono tip odakle god pukne gol !Sve izvan 16 m ,jebes igru takvu !

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2016 14:38 (mackocicko2004).
11 godina

Nije fifa za tebe

10 godina
protjeran
The_K kaže...

Nije fifa za tebe

Naravno da nije .

16 godina
Ja nisam toliko dobar u driblanju jednostavno sa onom gljivicom mi to nejde,al vecinu toga nadoknadujem sa dobrim dodavanjem i proigravanjem...dok sam u napadu nema brige i mogu skoro svakome zabiti al ta obrana, famozna obrana.... da je klinjo koji je tek uhvatio dojstik uspio bi mi zabiti gol ako pocne driblat... gledam drugim ljudima ide normalno na igraca uzet loptu meni cim protivnik promjeni smjer kretanja u suprotni nego sto je bio, totalno mi izbaci igraca..... Al bude se naucilo valjda :)
battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
mackocicko2004 kaže...

U pravu si sve ,samo skoro pa svi igraju isto,trci po boku ,to mi je iskreno vec dodijalo ....

Onda ne mogu da podnesem poraz i to ti je a ne znam da pobijedim,dzaba mi i tim vrhunski .

Danas uzmem Ryjin tim i hajde jednu friendly , kad ono tip odakle god pukne gol !Sve izvan 16 m ,jebes igru takvu !

Pa nećeš postati bolji igrač ako igraš sa plavim karticama.

Ja u 1. diviziji često naletim na ekipe sastavljene u potpunosti od plavih kartica pa ih uredno pobjeđujem sa svojim zlatnima.

Jbga, dečki su vrijeme trošili na bildanje ekipe, umjesto da igraju i uče.

Sad su se doveli u situaciju da im plave kartice ne znače ama baš ništa pa se vjerojatno kao i ti pitaju u čemu je problem.

Samo igraj i vježbaj i najvažnije, bez nervoze i bez žurbe.

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ja u 1. diviziji često naletim na ekipe sastavljene u potpunosti od plavih kartica pa ih uredno pobjeđujem sa svojim zlatnima.

Sad su se doveli u situaciju da im plave kartice ne znače ama baš ništa pa se vjerojatno kao i ti pitaju u čemu je problem.

Ma kako to ,da ispadnem iz 1. div ,nema sanse . hhahahahah

Igracu  na mom nalogu u 6. !

Steta sto ne moze da se "zakljuca"  div. da stalno vrtim 6. ! hahahahha

10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ti sa plavim karticama misle da su "plavi" igraci bogovi i idu sve na silu, nemaju uopce kombinatoriku... Ja se drzim zlatnih i one su mi dovoljne, sad mi je zelja dopeljat Reusa, jos jednog solidnog napadaca i lijevog bocnog. Padne mi fitness pa da se nade kvalitetna zamjena, a kartice za to iz inata necu koristit :)

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Zanima me zna li ko kakvo je stanje sa fifom 15 online, kakvi su serveri, ima li ljudi za online, mzd kupim 15 dok ne izadje 17 da se imam scim zanimati 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mackocicko2004 kaže...
The_K kaže...

Nije fifa za tebe

Naravno da nije .

idi kopat kanale

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ovo o čemu ti pričaš je osnovno poznavanje nogometne igre. Ako tebi netko treba govoriti kada da dodaš, kada da ubaciš, kada da odigraš trokut, kada da staneš na loptu, onda stari moj meni se čini da ti nikada nisi igrao nogomet na livadi te je možda najbolje da napraviš deinstal igre i okreneš se nečemu drugom jer ne kužiš bit nogometne igre.. to te nitko ne može naučiti jer sve te stvari se odigravaju u sekundi i s nogometnim instinktom...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ovo o čemu ti pričaš je osnovno poznavanje nogometne igre. Ako tebi netko treba govoriti kada da dodaš, kada da ubaciš, kada da odigraš trokut, kada da staneš na loptu, onda stari moj meni se čini da ti nikada nisi igrao nogomet na livadi te je možda najbolje da napraviš deinstal igre i okreneš se nečemu drugom jer ne kužiš bit nogometne igre.. to te nitko ne može naučiti jer sve te stvari se odigravaju u sekundi i s nogometnim instinktom...

Igra sin  (12 god.) takodje preko godinu dana pa opet nema pojma.Ima vas par u 1.div na forumu ,ostalo je buranija kao i nas dvojica.

Jebena igra i to ti je .

Mali trenira za golmana u ovdasnjem ,gradskom klubu . :)

Evo kako je Ryja igrao u 1.div. :)

Mene bi sa ovakvom sredinom razbili ladno . :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2016 19:24 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Iigra sin takodje (12 god.) takodje preko godinu dana pa opet nema pojma.Ima vas par u 1.div na forumu ,ostalo je buranija kao i nas dvojica.Jebena igra i to ti je .Mali trenira za golmana u ovdasnjem ,gratskom klubu . :)Evo kako je Ryja igrao u 1.div. :) Mene bi sa ovakvom sredinom razbili ladno . :)

Ne igram prvu diviziju i ne mislim da sam buranija kako ti kažeš. Samo prosjećan igrač. Problem ove igre je što jedan dan od tebe radi idiota a već drugi dan pravog haklera. I to je najveći problem. Kakve su mi se danas pisdarije događale to je strašno. Svaku tekmu sam bolji, svaku povedem 2 razlike i svaka je otišla u produžetke. Točno vidiš da te igra hebe. Stoper mi ima loptu u 16m, idiot mu ukliže. Digne ga u zrak i moj stoper padne na njega i lik dobije penal? Pa ja sam mislio puknuti od muke. Nekoliko puta golman rukom baci loptu ali lopta ne ide onome kome sam htio baciti već pogodi uleđa prvog igrača do njega, lik ju uzme i gol. I danas tako nekoliko puta.

Znači, neugodno mi bilo igrati s francuzima jer nisu mogli sastaviti dva dodavanja. Svako krivo, svako kontra onoga što sam ja htio a 11 IF igrača. Nakon što zabijem dva gola svi udarci završavaju na stativi ili golman brani ili pored gola. Kako da nakon tih tekmi kažem da je lik bolji od mene jer me dobio a da ni sam ne kuži kako? Na kraju krajeva, ne možemo svi biti u 1 diviziji niti nakon nje dolazi smak svijeta. Po tebi onda igrači drugih, trećih i inih liga diljem svijeta koji igraju nogomet nisu igrači nego buranija. U trećoj njemačkoj ligi više ljudi dođe na tekme nego u 1 HNL a o plaćama igrača i uvjetima da ne govorimo. Svi smo na nekom nivou i bitno je da shvatiš koji je tvoj nivo i da time budeš zadovoljan. Već sam ti nekoliko puta rekao da se opterećuješ krivim stvarima i da gledaš po YT potpune idiote i da tako nećeš ništa naučiti osim što ćeš biti još više frustriran što se i primjeti iz tvojih postova..

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...
Iigra sin takodje (12 god.) takodje preko godinu dana pa opet nema pojma.Ima vas par u 1.div na forumu ,ostalo je buranija kao i nas dvojica.Jebena igra i to ti je .Mali trenira za golmana u ovdasnjem ,gratskom klubu . :)Evo kako je Ryja igrao u 1.div. :) Mene bi sa ovakvom sredinom razbili ladno . :)

Ne igram prvu diviziju i ne mislim da sam buranija kako ti kažeš. Samo prosjećan igrač. Problem ove igre je što jedan dan od tebe radi idiota a već drugi dan pravog haklera. I to je najveći problem. Kakve su mi se danas pisdarije događale to je strašno. Svaku tekmu sam bolji, svaku povedem 2 razlike i svaka je otišla u produžetke. Točno vidiš da te igra hebe. Stoper mi ima loptu u 16m, idiot mu ukliže. Digne ga u zrak i moj stoper padne na njega i lik dobije penal? Pa ja sam mislio puknuti od muke. Nekoliko puta golman rukom baci loptu ali lopta ne ide onome kome sam htio baciti već pogodi uleđa prvog igrača do njega, lik ju uzme i gol. I danas tako nekoliko puta.

Znači, neugodno mi bilo igrati s francuzima jer nisu mogli sastaviti dva dodavanja. Svako krivo, svako kontra onoga što sam ja htio a 11 IF igrača. Nakon što zabijem dva gola svi udarci završavaju na stativi ili golman brani ili pored gola. Kako da nakon tih tekmi kažem da je lik bolji od mene jer me dobio a da ni sam ne kuži kako? Na kraju krajeva, ne možemo svi biti u 1 diviziji niti nakon nje dolazi smak svijeta. Po tebi onda igrači drugih, trećih i inih liga diljem svijeta koji igraju nogomet nisu igrači nego buranija. U trećoj njemačkoj ligi više ljudi dođe na tekme nego u 1 HNL a o plaćama igrača i uvjetima da ne govorimo. Svi smo na nekom nivou i bitno je da shvatiš koji je tvoj nivo i da time budeš zadovoljan. Već sam ti nekoliko puta rekao da se opterećuješ krivim stvarima i da gledaš po YT potpune idiote i da tako nećeš ništa naučiti osim što ćeš biti još više frustriran što se i primjeti iz tvojih postova..

Igra je govno to stoji ,nekad te gura nekad te gazi.

Pored svega ima ljudi u 1. div . Kako ? :)

Znaci nekako su prevazisli momentum .

13 godina
neaktivan
FIFA 16

ja sam i dalje uvjeren da je ocaj mackocicko neki obicni troller...jer ako nije,eto žao mi te...

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Ja sam prosječan igrač pa sam uspio dogurat do 1. divizije.

Prije sam i ja gubio kao ti vjerojatno što sad gubiš.

Dobio bi neki glupi gol i odmah izgubio volju za igranjem.

Tu bi počeo radit pizdarije i likovi su me obavezno punili, a meni je bilo svejedno.

Onda sam skužio da se tijekom igre situacija može drastično promijeniti, da se može nadoknaditi manjak 2 ili čak 3 gola i na kraju pobijediti.

Mogu se pobijediti čak i jači, puno jači igrači ponekad - naravno uz veliku dozu sreće, ali moguće je i to.

Prije, kad bi vidio da se lik vrti i da mi skilla i da zna što radi, pao bi mi mrak na oči i ja bi odmah popustio.

Danas ne, danas pojačam svoju igru i dajem sve od sebe.

Čak i ako mi natpra 3-4-5 komada, ja se trudim da mu dam počasni gol - jer jedan takav gol što dam dobrom igraču je meni škola za ubuduće.

Igrao sam pred neki dan s likom koji stvarno zna igrati - točno vidim da me ima u šaci i da ne mogu prdnut.

3 komada mi je nabrzaka uvaljao i onda se počeo zajebavati - šutevi izdaleka i efektne akcije je odigravao.

Ja sam stiskao kao da je 0-0 i na kraju završimo 3-3.

Prvi gol mi je pustio - 100% sam siguran da mi je pustio.

Drugi gol sam ja odigrao dobru akciju, a onda mu je došla voda do ušiju.

Počeo je silovat loptu i paničario kad sam ja bio u napadu i to ga je koštalo pobjede.

Da je igrao normalno kao na početku, razbio bi me 5-0, ako ne i više.

Usput.. ovaj tim što si gore stavio - ako je to tvoj tim, odnosno ovaj što si od kolege kupio, odmah mijenjaj sredinu.

Kakav crni Aguero i Sturridge?!!

Rooneya ostavi, ali ga gurni na CAM, a ovu dvojicu nikako u sredini jer ćeš zbog toga fasovat k'o žuti.

Stavi neke dobre igrače, koji su jaki u obrani i imaju dobar pas i eventaulno šut.

Yaya recimo i Dembele ili Fernando, Ramires, Matić - stavi nekog igrača koji će uvijek biti a pravom mjestu u pravo vrijeme kad se treba braniti, odnosno koji će ponekad sam rješavat stvari bez da ti upravljaš njime.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Igra sin  (12 god.) takodje preko godinu dana pa opet nema pojma.Ima vas par u 1.div na forumu ,ostalo je buranija kao i nas dvojica.

Jebena igra i to ti je .

Mali trenira za golmana u ovdasnjem ,gradskom klubu . :)

Evo kako je Ryja igrao u 1.div. :)

Mene bi sa ovakvom sredinom razbili ladno . :)

Sredina za qrc po meni, da je igra realna sa njima u sredini nebi mogao nista napravit, curilo bi gdje bi stiglo... Uz duzno postovanje kolegi Ruyi :)

17 godina
FIFA 16

Evo ja sam si prije par dana ponovno složio engleze i ova mi momčad baš po guštu. Oxlade Chamberlain mi pravo otkriće. 26 tekmi, 15 golova i 9 asistencija.

Ovako nešto da si složi može bez beda sa svima igrati. Dobro, uvijek ima da bi netko na neku poziciju stavio drugog igrača ali generalno gledajući ovo je sasvim OK. Čak mi je lakše igrati s englezima nego s TOTS/IF/IMOTM francuzima jer mi se tamo uvijek događaju neke glupe greške, pa hrpa stativa i fulanih zicera. Imam osjećaj da me igra ponekad koči a ne znam je li se može složiti puno toga bolje od tih francuza.. Stvarno prekrasna momčad koja dosta zabija ali dosta i prima i to uglavnom bezveze golova. Moram priznati da mi je to nejasno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...

Evo ja sam si prije par dana ponovno složio engleze i ova mi momčad baš po guštu. Oxlade Chamberlain mi pravo otkriće. 26 tekmi, 15 golova i 9 asistencija.

Ovako nešto da si složi može bez beda sa svima igrati. Dobro, uvijek ima da bi netko na neku poziciju stavio drugog igrača ali generalno gledajući ovo je sasvim OK. Čak mi je lakše igrati s englezima nego s TOTS/IF/IMOTM francuzima jer mi se tamo uvijek događaju neke glupe greške, pa hrpa stativa i fulanih zicera. Imam osjećaj da me igra ponekad koči a ne znam je li se može složiti puno toga bolje od tih francuza.. Stvarno prekrasna momčad koja dosta zabija ali dosta i prima i to uglavnom bezveze golova. Moram priznati da mi je to nejasno..

Simpa ekipa, mozda primas puno jer je dosta ofenzivna formacija?

10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Ja sam prosječan igrač pa sam uspio dogurat do 1. divizije.

Prije sam i ja gubio kao ti vjerojatno što sad gubiš.

Dobio bi neki glupi gol i odmah izgubio volju za igranjem.

Tu bi počeo radit pizdarije i likovi su me obavezno punili, a meni je bilo svejedno.

Onda sam skužio da se tijekom igre situacija može drastično promijeniti, da se može nadoknaditi manjak 2 ili čak 3 gola i na kraju pobijediti.

Mogu se pobijediti čak i jači, puno jači igrači ponekad - naravno uz veliku dozu sreće, ali moguće je i to.

Prije, kad bi vidio da se lik vrti i da mi skilla i da zna što radi, pao bi mi mrak na oči i ja bi odmah popustio.

Danas ne, danas pojačam svoju igru i dajem sve od sebe.

Čak i ako mi natpra 3-4-5 komada, ja se trudim da mu dam počasni gol - jer jedan takav gol što dam dobrom igraču je meni škola za ubuduće.

Igrao sam pred neki dan s likom koji stvarno zna igrati - točno vidim da me ima u šaci i da ne mogu prdnut.

3 komada mi je nabrzaka uvaljao i onda se počeo zajebavati - šutevi izdaleka i efektne akcije je odigravao.

Ja sam stiskao kao da je 0-0 i na kraju završimo 3-3.

Prvi gol mi je pustio - 100% sam siguran da mi je pustio.

Drugi gol sam ja odigrao dobru akciju, a onda mu je došla voda do ušiju.

Počeo je silovat loptu i paničario kad sam ja bio u napadu i to ga je koštalo pobjede.

Da je igrao normalno kao na početku, razbio bi me 5-0, ako ne i više.

Usput.. ovaj tim što si gore stavio - ako je to tvoj tim, odnosno ovaj što si od kolege kupio, odmah mijenjaj sredinu.

Kakav crni Aguero i Sturridge?!!

Rooneya ostavi, ali ga gurni na CAM, a ovu dvojicu nikako u sredini jer ćeš zbog toga fasovat k'o žuti.

Stavi neke dobre igrače, koji su jaki u obrani i imaju dobar pas i eventaulno šut.

Yaya recimo i Dembele ili Fernando, Ramires, Matić - stavi nekog igrača koji će uvijek biti a pravom mjestu u pravo vrijeme kad se treba braniti, odnosno koji će ponekad sam rješavat stvari bez da ti upravljaš njime.

Ma jasno, ovo je moj tim,za pocetak ,imam 50 k coinsa ,kojeg CM ka kupim obojenog  ?!

Aguero i Sturidge idu u fitnes tim . :)

Konacno sam pobijedio jednom mrtvog skiler,na  3:0 je izasao .

Ovo boldovano i mene muci,to kad i ako prevazidjem bicu solidan igrac ali tesko.

Igram  kilavo bez zara ....

Nekoga oderem ali vecinom gubim jos. Da mi je da dodjem na egal w/l .

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2016 22:37 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Skilledžija kaže...

Ma jasno, ovo je moj tim,za pocetak ,imam 50 k coinsa ,kojeg CM ka kupim obojenog  ?!

Aguero i Sturidge idu u fitnes tim . :)

Konacno sam pobijedio jednom mrtvog skiler,na  3:0 je izasao .

Ovo boldovano i mene muci,to kad i ako prevazidjem bicu solidan igrac ali tesko.

Igram  kilavo bez zara ....

Nekoga oderem ali vecinom gubim jos. Da mi je da dodjem na egal w/l .

Makni mrtvog runija iz sredine i stavi si postenog veznjaka...

17 godina
Shivi kaže...

Simpa ekipa, mozda primas puno jer je dosta ofenzivna formacija?

Ne, nisi me shvatio. Kažem da mi je s englezima super ali me jebu francuzi. Deset puta jača ekipa od ove a primam tako glupe golove da boli glava. Kao da to igra namjerno želi. Već sam rekao, lik mi uklže ja padnem na njega i dobije penal. Golman baci rukom pa pogodi igrača ispred sebe u leđa a ja hoću baciti igraču koji stoji sam. Pa se dva sudare u obrani pa lik prođe i takve pisdarije. Ne mogu se neki put točno dodati. Što god da napravim lopta ne ide tamo kamo ja hoću a svi igrači mi imaju izuzetno jaku pass igru.  S druge strane milijun šansi da bi zabio jedan gol. Ono čista frustracija. Počeo sam izbjegavati igrati s francuzima zbog toga.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice