FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 599.603
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
soul_eclipse kaže...
movie kaže...

Mi smo pošteni igrači, ne lopine koje uništavaju ovu igru...

Upravo radi toga vise ne igra Online bas nikako radi ovih autobuyer-a i trainera :)

Offline igram tacnije Carrer Mode i sa drustvom 1 vs 1.

Ne znam kako EA nemoze stati u kraj ovima sto koriste trainere.

A verovatno moze ali nece...

Svako prolece na Zvezdu mirise...
12 godina
soul_eclipse kaže...
movie kaže...

Mi smo pošteni igrači, ne lopine koje uništavaju ovu igru...

Upravo radi toga vise ne igra Online bas nikako radi ovih autobuyer-a i trainera :)

Offline igram tacnije Carrer Mode i sa drustvom 1 vs 1.

Ne znam kako EA nemoze stati u kraj ovima sto koriste trainere.

sta su traineri

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
11 godina
neaktivan
Scud, Fut sam komentirao već, i više ne želim ni misliti o tome, a kamoli igrati ga.
Ali Online Seasons nije definitivno hokej na ledu.
Sve je stvar toga kako si složiš u custom tactics i instructions..
Da, kad dođeš u višu diviziju, svi su pederi, uglavnom.
Ful pressure, ful aggression, ful speed.
Al je tata njima našao lijeka. :-))
Od prve minute ultra defance i kad si u napadu samo tika taka.
Da vidiš samo kako im moj Juve jebe mamicu.
Sa takozvanom WM formacijom.

10 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
Scud, Fut sam komentirao već, i više ne želim ni misliti o tome, a kamoli igrati ga.
Ali Online Seasons nije definitivno hokej na ledu.
Sve je stvar toga kako si složiš u custom tactics i instructions..
Da, kad dođeš u višu diviziju, svi su pederi, uglavnom.
Ful pressure, ful aggression, ful speed.
Al je tata njima našao lijeka. :-))
Od prve minute ultra defance i kad si u napadu samo tika taka.
Da vidiš samo kako im moj Juve jebe mamicu.
Sa takozvanom WM formacijom.

Seasons je ok fuca, slican offline modu ako ne i isti, sto se tice gameplaya puno bolji od FUT-a odigrao sam samo par tekmi pa nzm kako je u visim divizijama al ovo sto sam odigrao stvarno je ok.

17 godina
FIFA 16
Ovo mi se još nije dogodilo. Odigrao sam danas 4 tekme i svirano je protiv mene 6 penala te jedan crveni karton??? Mislim da mi je ovo prvi crveni u ovoj fifi. Do sada nisam dobio niti deset žutih kartona. Ubilježio sam 4 ubjedljiva poraza. Šest penala nisam napravio u sto tekmi, stvarno neshvatljivo. Svaka tekma počne s penalom u prvih par minuta.. Nevjerojatno... jednostavno mi ništa nije polazilo za rukom. Sve moguće fulam ili golman brani a svaki ebeni udarac po golu mi je završavao u mreži... takav dan..
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Ovo mi se još nije dogodilo. Odigrao sam danas 4 tekme i svirano je protiv mene 6 penala te jedan crveni karton??? Mislim da mi je ovo prvi crveni u ovoj fifi. Do sada nisam dobio niti deset žutih kartona. Ubilježio sam 4 ubjedljiva poraza. Šest penala nisam napravio u sto tekmi, stvarno neshvatljivo. Svaka tekma počne s penalom u prvih par minuta.. Nevjerojatno... jednostavno mi ništa nije polazilo za rukom. Sve moguće fulam ili golman brani a svaki ebeni udarac po golu mi je završavao u mreži... takav dan..

Ja se na pocetku nervirao, sad sam sebi kazem kad naucis pobedices haha tako da samo opusteno :D

9 godina
neaktivan
FIFA 16

zar je moguce da ima i njeznih igraca u ovoj fifi?

u prosijeku popijem minimalno 2 zuta po tekmi, mozda zato jer se drzim one "tko lezi ne bjezi"

jednostavno moras tako jer svi vole solirati sa jednim igracem

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 22:01 (Scud).

0 0 hvala 0
12 godina
Scud kaže...

u prosijeku popijem minimalno 2 zuta po tekmi, mozda zato jer se drzim one "tko lezi ne bjezi"

ja iso sad pogledat

sa 330 tekmi imam 19 zutih i 4 crvena kartona

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
Scud kaže...

Nikada ne uklizujem. Remplam se i za to uglavnom ne dobijem nikada karton. Jako rijetko. Penala do sad nisam napravio 20 u parsto tekmi... prosjećno po tekmi napravim niti 2 prekršaja. Pokušavam igrati nogomet ali u ovoj fifi to jako rijetko tko igra. Sve sileđije. Otkako sam kupio Ibru, svaku tekmu protivnik napravi po 5/6 prekršaja samo na njemu. samo uklizuju ko kamikaze i rijetko za to dobiju žuti, crveni nikada a ulijeću s leđa, sa strane, iz svih pozicija. Jebo mater onome tko je izmislio ova uklizavanja i još brža dizanja za novo uklizavanje...

12 godina
neaktivan
Ljudi igraju agresivno jer sama igra to od njih zahtjeva,jednostavno moras pobijediti da opstanes ili samo padas u nize lige. I tu vlada agresija i nervoza. Jebote svaka utakmica je stresna
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DONZI kaže...
Ljudi igraju agresivno jer sama igra to od njih zahtjeva,jednostavno moras pobijediti da opstanes ili samo padas u nize lige. I tu vlada agresija i nervoza. Jebote svaka utakmica je stresna

Dok ne povedes sa 4 razlike nista nije sigurno

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Kod rezultata 3:2 za mene "ja postignem" izjednacujuci gol i to kakav!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Zna li neko zasto mi se kod nekih igraca fitnes ne obnavlja, odmaram ih kao i druge ali njima fitnes se ne povecava, inace napravio sam dve ekipe pa ih posle svakih par utakmica menjam, radi se o markiziju i hamsiku inace.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Zna li neko zasto mi se kod nekih igraca fitnes ne obnavlja, odmaram ih kao i druge ali njima fitnes se ne povecava, inace napravio sam dve ekipe pa ih posle svakih par utakmica menjam, radi se o markiziju i hamsiku inace.

Ja svaku tekmu mijenjam momčad ili igračima dajem fitness. Nikad ne igram dvije tekme za redom s istom momčadi a da to nisam napravio. Ako igraš par tekmi za redom s istom momčadi vjerojatno nekim igračima više padne fitness pa im treba i više odmora da se povrate u normalu..

12 godina
Kaj se to događa s fut draftom? Cim zabijem gol odmah disconnect. Jel to ljudi najerno rade ili kaj ?
9 godina
neaktivan
LittleM kaže...
Kaj se to događa s fut draftom? Cim zabijem gol odmah disconnect. Jel to ljudi najerno rade ili kaj ?

trainer,njima ided pobjeda i tebi.. 

12 godina
LittleM kaže...

Da nisi i ti na amisu?

11 godina
neaktivan
Tako je i meni bilo u draftu,proslo nakon 2 dana.
10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Ja svaku tekmu mijenjam momčad ili igračima dajem fitness. Nikad ne igram dvije tekme za redom s istom momčadi a da to nisam napravio. Ako igraš par tekmi za redom s istom momčadi vjerojatno nekim igračima više padne fitness pa im treba i više odmora da se povrate u normalu..

Da, kapiram ja to, ja odigram po dve tekme sa jednom ekipom ali evo npr bas sam gledao, posle dve tekme bude otprilike svima po 85 od 99 fitnes i kad ih pauziram dve tekme kod svih se napuni priblizno 99 (90-99) a oni ostanu na istom ili im se popravi za samo 2-3 %. 

12 godina
neaktivan
Ima li neke vidljive razlike izmedju Aubameyang 82 i 84? Imam ovog 82 pa neznan da li da uzimam ovog 84 jer nenam coinsa bas
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zadnji put je bia problem sa tim punjenjem kad su serveri bili u banani. Makni ih u neki drugi squd oa probaj
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DONZI kaže...
Zadnji put je bia problem sa tim punjenjem kad su serveri bili u banani. Makni ih u neki drugi squd oa probaj

Ok, hvala. Probacu.

17 godina
FIFA 16
Pa ebem ti sreću u ovoj fifi. Otvorio danas 20 packova i dobio nazad 30k coinsa... pa je li to normalno? Ne mogu dobiti ništa da stojim na glavi... fakat nije u redu koliko sam packova otvorio od izlaska fife da nisam dobio ništa vrijednog. Nisam dobio if igrača niti od 10k coinsa... kakva bijeda..
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Pa ebem ti sreću u ovoj fifi. Otvorio danas 20 packova i dobio nazad 30k coinsa... pa je li to normalno? Ne mogu dobiti ništa da stojim na glavi... fakat nije u redu koliko sam packova otvorio od izlaska fife da nisam dobio ništa vrijednog. Nisam dobio if igrača niti od 10k coinsa... kakva bijeda..

To ne vredi otvarati, ja danas profitirao na Reus-u 9k 

17 godina
ruya kaže...

To ne vredi otvarati, ja danas profitirao na Reus-u 9k 

Ja na aubameyangu 70k...

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ljudi sta je sa ovima losa ekipa cesto sa rejtingom oko 60, cim imaju kontakt sa loptom na pocetku meca samo se diskonektuju, evo krenuo da igram fut malopre i 3 takva za redom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Ljudi sta je sa ovima losa ekipa cesto sa rejtingom oko 60, cim imaju kontakt sa loptom na pocetku meca samo se diskonektuju, evo krenuo da igram fut malopre i 3 takva za redom.

To je čiter, njemu se pridoda 3-0 pobjeda nad tobom, a ti ne vidiš. Ali dobro, barem tebi nije poraz. Ja sam imo slučajeva di njima valjda taj hax zašteka pa frajer čim dobije loptu daje dugu na golmana koji sam sebi zabija gol i automatski ga disconnecta i meni pridodaje pobjedu. Zato svaki put kad su loše momčade dodam njima loptu da si to naprave da čim prije završim sa seljačinama. Ali sam isto imo slučaj da je golman fulo gol ,onda je postupak kao kod tebe odnosno samo se desi DC oni pobjede ti ništa.

Pozdrav

13 godina
neaktivan
CptJack93 kaže...
ruya kaže...

To je čiter, njemu se pridoda 3-0 pobjeda nad tobom, a ti ne vidiš. Ali dobro, barem tebi nije poraz. Ja sam imo slučajeva di njima valjda taj hax zašteka pa frajer čim dobije loptu daje dugu na golmana koji sam sebi zabija gol i automatski ga disconnecta i meni pridodaje pobjedu. Zato svaki put kad su loše momčade dodam njima loptu da si to naprave da čim prije završim sa seljačinama. Ali sam isto imo slučaj da je golman fulo gol ,onda je postupak kao kod tebe odnosno samo se desi DC oni pobjede ti ništa.

Pozdrav

Ne zašteka im hack nego takvi tipovi koji si daju autogol su tzv. "pošteni cheateri". Ide pobjeda i tebi i njima... 

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
10 godina
neaktivan
CptJack93 kaže...
ruya kaže...

Pozdrav

I mislio sam da je nesto u vezi toga, toga izgleda najvise ima u drugoj i prvoj diviziji, svaka druga-treca tekma se to desi pre nije tako cesto, aj' sto se on diskonektuje nego sto sam ja kupio neke skuplje igrace da ih preprodam pa ostao bez koinsa xd a tanki mi ugovori, jedva sam nekako uspeo da prodjem iz druge u prvu diviziju i pod takvim uslovima, dobio sam 10-tak k sad je lakse haha :D Pozdrav i hvala na odgovoru.

10 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
CptJack93 kaže...
ruya kaže...

Pozdrav

Ne zašteka im hack nego takvi tipovi koji si daju autogol su tzv. "pošteni cheateri". Ide pobjeda i tebi i njima... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice