FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 599.603
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
movie kaže...
ruya kaže...
DONZI kaže...
Jeli bolje draft odigarti online ili single?

Single naravno ako hoces da ga osvojis bez problema i dobijes coins i pekove, ja sam sve 4 tekme pobedio bez problema sa 5+ golova :)

Na legendary? Stavi majstore na najteže pa javi jesi li dobio sve tekme s 5+ golova razlike..

Pa valda je cilj majstore osvojiti koinse i pekove na pocetku fut-a :), inace kad igram ovako protiv kompa igram protiv legendary i najcesce pobedim i njega :) 

A na fut-u i nema opcija za biranje protiv koje jacine ces igrati, prve tri tekme su na semi-pro a zadnja tj cetvrta je na professional, tako da ne lupaj :D

rudic nenad
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 23:38 (ruya).
12 godina
neaktivan
Cujes,jesi ti Pele?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
hanteed kaže...

Jucer u catalogue kupim nekoliko seasons win i udjem u drugu diviziju.Katastrofa u drugoj diviziji prije utakmice zna se ko ce pobjedit i na cijoj je strani sudac ma pravi hnl,moj gomes primio dva gola kroz ruke mu lopta prodje.Dueli su čvrsti svi agresivno igraju i malo kartona bude

Nemoj pretjerivat. Uzmi 4star team, tipa West Ham. Ja igram s njima i nema toliko forsiranja jednog igraca. 4-2-3-1, bez koristenja trokuta, samo normal pass cijelo vrijeme i da se lijepo igrat possession football. Ja sam znao uzet diviziju 1 s 8-0-0 omjerom, gol razlikom 30-1.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 11:38 (Cofinho).
17 godina
ruya kaže...

A na fut-u i nema opcija za biranje protiv koje jacine ces igrati, prve tri tekme su na semi-pro a zadnja tj cetvrta je na professional, tako da ne lupaj :D

Ne znam kako ti nije neugodno tako bezočno lagati? Potrošio sam 15k coinsa da bi pokazao i dokazao da upravo ti lupaš a ne ja. Dakle na početku offline drafta igra ti ponudi na kojoj ćeš težini igrati. Nudi ti 7 težina igranja od one za debile pa do one za najzahtjevnije. Što veća težina više coinsa i navodno bolji packovi. Sorry, lupetaš bez argumenata...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 12:30 (movie).
13 godina
movie kaže...

Sorry, lupetaš bez argumenata...

Ne dozvoli da te panjevi uznemiravaju... opet će te herc strefit

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Ne znam kako ti nije neugodno tako bezočno lagati? Potrošio sam 15k coinsa da bi pokazao i dokazao da upravo ti lupaš a ne ja. Dakle na početku offline drafta igra ti ponudi na kojoj ćeš težini igrati. Nudi ti 7 težina igranja od one za debile pa do one za najzahtjevnije. Što veća težina više coinsa i navodno bolji packovi. Sorry, lupetaš bez argumenata...

Ja sam igrao tako kako sam napisao, decko je lepo pitao kako mu je bolje i lakse da osvoji draft i koinse... Ja nisam video opciju da biras tezinu, automatski mi je tako bilo kako sam napisao tako da u svakom slucaju je lakse nego online kako si ti rekao :D Laganje je krupna rec cak i za forum, sta bih imao od toga da "lazem" bilo koga... Bzv :)

rudic nenad
10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
movie kaže...

Sorry, lupetaš bez argumenata...

Ne dozvoli da te panjevi uznemiravaju... opet će te herc strefit

hahahah nisi ti kriv xd

rudic nenad
10 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
hanteed kaže...

Jucer u catalogue kupim nekoliko seasons win i udjem u drugu diviziju.Katastrofa u drugoj diviziji prije utakmice zna se ko ce pobjedit i na cijoj je strani sudac ma pravi hnl,moj gomes primio dva gola kroz ruke mu lopta prodje.Dueli su čvrsti svi agresivno igraju i malo kartona bude

Nemoj pretjerivat. Uzmi 4star team, tipa West Ham. Ja igram s njima i nema toliko forsiranja jednog igraca. 4-2-3-1, bez koristenja trokuta, samo normal pass cijelo vrijeme i da se lijepo igrat possession football. Ja sam znao uzet diviziju 1 s 8-0-0 omjerom, gol razlikom 30-1.

Kako ne znas ko je gomes,ne igra u kustosiji vec u watfordu :) igram sa watfordom a probao sam sa lesterom i west hamom,sa whu sam probaa razne custom tactice i nista ne pomaze jednostavno kako zabijem gol tako i primim i obrnuto.Sa watfordom sam uigran i mogu se nekako nositi sa ostalima ali cesto mi dolaze 4.5 star timovi jer na custom matchmakingu tesko nalazi protivnika od 4 zvijezde.Uzeo bi sunderland ali johnsona otjerali jer je karo balavicu,nemam koga staviti na krilo da siluje bekove :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
ruya kaže...

Ja sam igrao tako kako sam napisao, decko je lepo pitao kako mu je bolje i lakse da osvoji draft i koinse... Ja nisam video opciju da biras tezinu, automatski mi je tako bilo kako sam napisao tako da u svakom slucaju je lakse nego online kako si ti rekao :D Laganje je krupna rec cak i za forum, sta bih imao od toga da "lazem" bilo koga... Bzv :)

Nisi vidio opciju? Pa čim platiš ulaz na draft sljedeći cijeli ekran ti je odabir težine???? I onda mi još govoriš da ne lupetam? Kaj da ti onda kažem? Ne govoriš istinu ili po naški, lažeš...

14 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Nisi vidio opciju? Pa čim platiš ulaz na draft sljedeći cijeli ekran ti je odabir težine???? I onda mi još govoriš da ne lupetam? Kaj da ti onda kažem? Ne govoriš istinu ili po naški, lažeš...

A tko laže taj i krade. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
movie kaže...
ruya kaže...

A tko laže taj i krade. 

ko krade taj i ubija

:D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
FIFA 16
Srce mi u banani i ako stane ova igra imat će dobre zasluge za to. Sve što želim u ovoj jebenoj igri je to da lopta dođe onome kome sam pokušao dodati. Samo to i ništa više. Složio sam solidnu ekipu oko Ibre. Do sada sam imao oko 80% točnih dodavanja a sada s ovom ekipom jedva 60%. Igram s likom, sve none rare igrači. Dodaje se iz prve, iz okreta, iz zraka, napamet, preko pola terena i sve točna dodavanja??? Pa kako ebem mu mater ako ibro s 90 pass igrom fula igrača na 10m za 3m a ovi igrači s pass igrom 60 dodavaju se nepogrešivo?? Pa ubije me to..

Pa onda dok svi ti majstori uštopaju loptu prođe vječnost, pa u gol šansi lopta se odbija od njih kao od zida a ovi none rare u trku štopaju savršeno i u for te im se lopta lijepi za nogu i prsa??? Povedem 2-0. Nakon toga ne mogu se točno dodati, ne može nitko loptu primiti, ne mogu je izbiti, igrači mi se u obrani sudaraju i padaju jedni preko drugih dok lik ne izjednači. Nakon toga opet sve u redu. Počnem igrati, pogađati stative i prečke ali neće u gol. Pa što sve golmani ibri brane, to nije istina. Veći dio dana ova momčad mi je bila čista frustracija... Došao sam prije par dana iz bolnice ali bojim se da ću opet tamo završiti. Dođe mi da sve to prodam i složim smeće ekipu i pomalo igram da si skratim vrijeme a ne život..
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

fino sam pao dvije divizije unatrag zbog amisa i njegovog hebenog interneta danas

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
hanteed kaže...
Hexfire kaže...
movie kaže...
ruya kaže...

A tko laže taj i krade. 

ko krade taj i ubija

:D

Ispadoh jos i lopov i ubica :D, haha dobro xd... Ja stvarno nisam obratio paznju na taj deo, ali bilo kako bilo jedini sam ja dao onom decku odgovor na pitanje kako je bolje igrati draft :D  

rudic nenad
10 godina
neaktivan
FIFA 16

I to u 90+ sam nekako dao taj drugi gol.

rudic nenad
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 6:31 (ruya).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
SiNkE.Zgb kaže...

fino sam pao dvije divizije unatrag zbog amisa i njegovog hebenog interneta danas

Amiši su ti Internet provideri? Pa nije ni čudo da ne radi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
O tome ti ja pricam,i zato je ovaj Fut govno i samo zdere zivce.
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Do pete divizije je i ok, u cetvrtoj i trecoj znaci igraci nmg da se sastave sa loptom, odbijaju se jedan od drugog boze sacuvaj... Dalje nisam stigao a msm da i necu xd

rudic nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Ne ovo nije fifa 16 ali ovo svaki dan gledamo u fifi 16

http://www.dailymotion.com/video/x3vfpi5_lks-aen-epic_sport
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Play beautiful!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Tako je moj De Gea pred neki dan pospremio loptu u vlastitu mrežu.

Lik opali sa 16m, De Gea obrani i padne na pod... lopta odlazi desno od gola gdje, naravno, natrčava njegov igrač i iz mrtvog kuta tuče na gol... lopta, vidi se iz aviona, ide u aut, ali od nikud, s poda se pojavljuje De Gea i boksa loptu u mrežu.

Popizdim kad platim skupo igrače i onda mi ovakve pizdarije rade, pogotovo golmani.

Zato nemam muda kupit Neuera, jer da mi on tako što napravi za lovu koju ide, popizdio bi načisto.

Radije uzmeš nekog za 800 coinsa pa kad ti skine zicera se čudiš - kad popije gajbu, boli te kurac jer znaš da nije top golman.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Skilledžija kaže...

Tako je moj De Gea pred neki dan pospremio loptu u vlastitu mrežu.

Lik opali sa 16m, De Gea obrani i padne na pod... lopta odlazi desno od gola gdje, naravno, natrčava njegov igrač i iz mrtvog kuta tuče na gol... lopta, vidi se iz aviona, ide u aut, ali od nikud, s poda se pojavljuje De Gea i boksa loptu u mrežu.

Popizdim kad platim skupo igrače i onda mi ovakve pizdarije rade, pogotovo golmani.

Zato nemam muda kupit Neuera, jer da mi on tako što napravi za lovu koju ide, popizdio bi načisto.

Radije uzmeš nekog za 800 coinsa pa kad ti skine zicera se čudiš - kad popije gajbu, boli te kurac jer znaš da nije top golman.

kupi Harta... za malu lovu skida čuda

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Imam već Harta u Manchester Cityju, a De Geu u Manchester Unitedu - grehota bi bila da Hart brani za Vragove :)

Ma dobar je De Gea, ali kad zbog jednog takovg kiksa izgubim utakmikcu onda mi ide na jetru :)

Kad smo već kod vratara, od svih što sam probao Courtois mi je najbolji, mada i on ponekad zna "zaplivat".

Najlošiji mi je brazilac Diego Alves - koliko mi je taj krvi popio.

I onda sam ga zamijenio sa Juliom Cesarom i taj je puno bolji - ne radi greške kao Alves.

[19xx] 4ntraks
17 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Hoćeš par filmića da ti stavim da vidiš harta kako si sam zabija golove kako su već kolege opisali? Svi su isti, nema razlike. Sve sam ih probao i svaki brani čudo i svaki si sam zabije gol. Golmani su jedna od frustracija ove igre bez obzira kako se zvali...

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Sad naleteh na temu o autobuyer-ima, da li je probao ovo neko?

rudic nenad
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 11:17 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Mi smo pošteni igrači, ne lopine koje uništavaju ovu igru...

9 godina
neaktivan
FIFA 16

nitko nemoze unistiti igru kao sam ea, mislim protiv lopina sam ali to je drugi par opanaka

prestao sam igrati fut jer me mrzi cak otici kupiti ugovore a kamo li nesto vise i rekoh od sada peglam samo sezonu, kad ono zivi ice hockey sa florescentinim kopackama

izbace vrlo dobar gameplay u demu i onda ga patchuju kako bi sto vise bio nalik njihovom nacionalnom sportu

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 12:34 (Scud).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Ne kazem da niste samo pitam, pa verovatno dobar postotak ovo koristi kako bi zaradio vise coins-a, al' ne bitno ne bih se ni ja petljao oko toga...

I tacno je da igra nekad radi protiv tebe sad da udjem u drugu diviziju od 3 utakmice zadnje dovoljna mi jedna pobeda, sve tri sam vodio dve nereseno i jedan poraz, 4 penala od kojih ni jedan nisam pravio i jedno 3-4 stative, nzm sta bih rekao :/

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
neaktivan
Scud kaže...

nitko nemoze unistiti igru kao sam ea, mislim protiv lopina sam ali to je drugi par opanaka

prestao sam igrati fut jer me mrzi cak otici kupiti ugovore a kamo li nesto vise i rekoh od sada peglam samo sezonu, kad ono zivi ice hockey sa florescentinim kopackama

izbace vrlo dobar gameplay u demu i onda ga patchuju kako bi sto vise bio nalik njihovom nacionalnom sportu

Da, demo je bio brutalan!

Svako prolece na Zvezdu mirise...
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Upravo radi toga vise ne igra Online bas nikako radi ovih autobuyer-a i trainera :)

Offline igram tacnije Carrer Mode i sa drustvom 1 vs 1.

Ne znam kako EA nemoze stati u kraj ovima sto koriste trainere.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 14:36 (soul_eclipse).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice