FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 605.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 16

protiv siledzija stavi posession i samo se dodavaj u obranu, pa u vezu, pa nazad dok siledzija negdje ne proklize u prazno i onda mu tu gurni loptu :D

10 godina
protjeran
jovial kaže...

protiv siledzija stavi posession i samo se dodavaj u obranu, pa u vezu, pa nazad dok siledzija negdje ne proklize u prazno i onda mu tu gurni loptu :D

lako je to reci ali ono su mi za vratom stalno jbg!

Sad sam pobijedio jednu u futu ,toliko mi je diglo zivce da mi je dosta Futa za danas !

Ok je da se neko rempluje malo sa l2 ali vucenje za dres je karton odmah bar bi trebao biti ! :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 10:09 (mackocicko2004).
13 godina
FIFA 16

pratim ovu temu vec duze vrijeme i ne mogu vam se nacuditi

vise manje (vise nego manje) se svi zalite na gameplay u FUT modu - od propusta u samoj igri (losi suci, golmani, dodavanja) do protivnika (pauziranja, namjerno izazivanje laga, iskoristavanje exploita)

nitko ne igra normalan nogomet, svi gledaju kako sto bolje proci u partiji koristeci razne kerefeke koje nemaju veze s normalnim utakmicama

mislio sam kupiti igru ali nakon ovih komentara sam odustao

zanima me sto vas i dalje drzi kod tog online modea ako je toliko frustrirajuc? da li je rijec kao i kod MMO igara gdje navuku ljude na grind (tj u ovom slucaju coinse i kartice igraca) pa ne zelis odustati jer si toliko partija odigrao da bi "zaradio" za dobrog igraca?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 10:41 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fanu kaže...

vise manje (vise nego manje) se svi zalite na gameplay u FUT modu - od propusta u samoj igri (losi suci, golmani, dodavanja) do protivnika (pauziranja, namjerno izazivanje laga, iskoristavanje exploita)

nitko ne igra normalan nogomet, svi gledaju kako sto bolje proci u partiji koristeci razne kerefeke koje nemaju veze s normalnim utakmicama

zanima me sto vas i dalje drzi kod tog online modea ako je toliko frustrirajuc? da li je rijec kao i kod MMO igara gdje navuku ljude na grind (tj u ovom slucaju coinse i kartice igraca) pa ne zelis odustati jer si toliko partija odigrao da bi "zaradio" za dobrog igraca?

FUT nije jedini mod u igri pa exploitova i debila nije svugdje, ali da je dosta zarazan je pa i uz te neke frustracije igraš i dalje. I ljudi pretjeruju jer prvenstveno ne znaju kako igrat novu FIFU pa im je sve krivo osim nedostatka njihovog skilla.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Fanu kaže...

Uvijek me je fasciniralo kako nečije piskaranje može imati ikakvog utjecaja na neku osobu u bilo kakvim njezinim odlukama. Zar nemaš svoju glavu koja će ti reći što je za tebe dobro ili loše? Stvarno svašta...

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Fanu kaže...

FUT nije jedini mod u igri pa exploitova i debila nije svugdje, ali da je dosta zarazan je pa i uz te neke frustracije igraš i dalje. I ljudi pretjeruju jer prvenstveno ne znaju kako igrat novu FIFU pa im je sve krivo osim nedostatka njihovog skilla.

Nije stvar u skillu koliko u dodavanju, u redu je ako se žali par ljudi na dodavanje, ali više od 60% igrača, to ipak govori nešto

Origin ID: mataraHD7
13 godina
movie kaže...
Fanu kaže...

Uvijek me je fasciniralo kako nečije piskaranje može imati ikakvog utjecaja na neku osobu u bilo kakvim njezinim odlukama. Zar nemaš svoju glavu koja će ti reći što je za tebe dobro ili loše? Stvarno svašta...

lol pa ugl kupujem na temelju tudjih iskustava 

da iskesiram 30+€ za igru oko koje se ljudi univerzalno zale?

17 godina
Fanu kaže...

lol pa ugl kupujem na temelju tudjih iskustava 

da iskesiram 30+€ za igru oko koje se ljudi univerzalno zale?

Opet kažem, svašta. Imaš demo pa ga probaš i vidiš iz prve ruke o čemu je stvar. Ako sam ja rekao da u igri nešto ne valja to ne znači da neće valjati i tebi. Lijepo ti je to objasnio hexfire. Gledaj, godinama idem u kineske restorane i uvijek jedem jedno te isto. jesam li ja kvalificiran da kažem što je u nekom restiću dobro a što loše. Ista je stvar s pizzeriom. Idem godinama u jednu te istu i jedem jednu te istu pizzu. Da mi netko promijeni jelovnik sasuo bi drvlje i kamenje na njega. S razlogom ili bez, procijeni sam. Ista je stvar s fifom. Godinama igram jednu te istu igru i netko  mi značajno ove godine promijeni gameplay i naravno da sam u šoku i naravno da se stalno nešto žalim jer ne želim prihvatiti takve promjene. Hebi ga, takav sam lik.

Ono što mi odgovara ne mijenjam ma kako ono drugo dobro bilo jer me ne interesira. Stalno se žalim na dodavanja u ovogodišnjoj fifi a gledam nakon svake tekme i uvijek su mi dodavanja oko 85% točna. Stvarno rijetko padnem ispod 80%. No i dalje se žalim jer to nije kako je bilo prošle, pretprošle i one godine prije. Opet, opravdano ili ne procijeni sam. I da se vratim na početak. Nikada mi ničije mišljenje ne može stvoriti sliku nekog proizvoda dok ga ne probam sam. Ljudi pišu pisdarije i to je činjenica a tvoje je hoćeš li naivno svemu povjerovati ili ipak sam isprobati i donijeti neki svoj sud...

Zašto se ne zapitaš zašto se ljudi univerzalno žale na igru koju i dalje svi do jednoga igraju? Postavi isto pitanje svima ovdje. Svi se žalimo i svi i dalje igramo. Ima neka fora, zašto...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 11:33 (movie).
10 godina
protjeran
Budale uce na svom,pametni na tudjem iskustvu! Fut se igra zbog coinsa da kupis bolji tim i onda dodje neko sa silverima pa te razvali!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Ja igram zato sto nemam pametnija posla,da bar hocu da radim nesto privatno, jbg,lijen sam! Ne mogu prosto da shvatim da ne mogu da naucim da igram i da prestanem! Neko rece jednom da tek posle trece fife mozes reci da znas da igras! Znaci imam fore do 17.:)
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Budale uce na svom,pametni na tudjem iskustvu! Fut se igra zbog coinsa da kupis bolji tim i onda dodje neko sa silverima pa te razvali!

Miješaš kruške i jabuke. Ovo nisu životne situacije pa da učiš iz njih već samo jedna igra koja nekome više a nekome manje odgovara. Kako da ja učim na tvom iskustvu kada se u 90% stvari s tobom ne slažem? Zašto misliš da se fut igra zbog coinsa? FUT igram prvenstveno zbog mogućnosti slaganja meni dragih igrača u jednu momčad te zaraznom otvaranju packova koje postaje ovisnost poput kocke. Potom, tu je market koji je jedan potpuno novi dio igre na kojem mogu provesti cijeli dan i dobro se zabaviti. Vidim, i dalje imaš problema sa silverima. Pa ne razvale te oni već igrač s druge strane.

Prošle godine se mogla stvoriti sjajna momčad silvera BPL-a. Stvarno su bile izuzetne kartice i što je čudno što te dobije s njima bolji igrač od tebe? Ove godine ne vidim u BPL-u meni tri interesantne silver kartice i nemam namjeru slagati ih...

10 godina
neaktivan
FIFA 16
ako ce svaka naredna fifa sve vise traziti nogometno znanje ti nikad neces nauciti igrati,moze li se bez ps plusa igrati seasons?
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mackocicko2004 kaže...

Malo sam vise igrao ovih dana ovu budalastu igru !

Movie je bio sve u pravu znaci cista gruba sila !

Molim jos jednom nekog dobrog da mi kaze kako se

tacno gura ?Da li tIpkam L2 ili drzim ?

Kako se tacno vuce za dres ,da li treba tipkati sut ili drzati?

Treba li tom prilikom drzati i tiplu za contain ( X) da prati igraca

ili moram rucno da ga ganjam ?

Kako igrati protiv siledjija ?

P.S Ako smaram forum molim odgovore na private !

H V A L A !!!!!

Prije svake utakmice si namjesti custom tactics. Ja uvijek stavim speed medium, passing mixed, ORG positioning. Chance creation sve na 30, pressure 30, agression 70, team widith 40 i cover. Igram 4-3-3 (4) i redovno pobjedujem sa 1-0,2-1 sa timom od 20k u diviziji 5.

10 godina
protjeran
Ovi u EA znaju psihologiju.Ako ne igras fut nemas coinse,nemas dobre igrace i onda te to tjera da igras sto vise. Ako to ostavis na nekoliko dana ljudi te jednostavno pregaze,kupuju bolje ugrace i napreduju.Nemoj da se lazemo da nije bitna kartica kojom igras! Statsi su bitni,nisu presudni aki su bitni!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Jel postoji kakva šansa da EA patchira sranja kao što su penali, trčanje po pravcu i migoljenje speed bostom lijevo desno, slobodnjaci sa 40 plus metara?

0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Ovi u EA znaju psihologiju.Ako ne igras fut nemas coinse,nemas dobre igrace i onda te to tjera da igras sto vise. Ako to ostavis na nekoliko dana ljudi te jednostavno pregaze,kupuju bolje ugrace i napreduju.Nemoj da se lazemo da nije bitna kartica kojom igras! Statsi su bitni,nisu presudni aki su bitni!

Ali je ne znaš ti. Nije poanta što više igrati već što više pointsa kupiti, tj. prodati. Od tvoje igre svaki dan od 8 sati ea nema neku korist ali ako mjesećno kupiš pointsa za 300kn ima i te kako. To je sva psihologija ea sportsa. Naravno da nije bitna kartica kojom igraš pod uvjetom da znaš igrati. Već sam ti rekao da je jedan igrač s ovog foruma s brončanom ekipom osvajao 1 diviziju s maksimalnim brojem pobjeda. Vrlo vjerojatno ja s njima ne bi pobjedu imao u 1 diviziji. I što ti to govori?

10 godina
protjeran
To mi govori da ima cit! Hahahaha
10 godina
protjeran
Igram i ja 433(4) probacu ovu custom tact. Kad vidim da tip igra agresivno onda dignem pressing na 100 i agresion na 100 u drugom pv!
10 godina
protjeran
Kako igrad protiv onih koji rade pressing od pocetka? Kad neko igra " normalno " kao ja,bez teammatea,bez presinga i bez cimanja za dres,njega mogu lagano da dobijem cistom pass igrom!Za ove pressing manijake i siledzije nemam rjesenje!
17 godina
mackocicko2004 kaže...
To mi govori da ima cit! Hahahaha

To mi govori da kao i obično pričaš gluposti...

edit: evo, zbog ovakvih tekmi stalno imam nešto protiv ove igre. Razvališ lika a do zadnje minute strepiš da ne popušiš neki slučajan gol. S druge strane golman mu brani čuda a jedini gol koji zabije je tragikomičan. Puca po mome golu, golman obrani i odbije loptu na peterac koja pogađa mog igrača u guzicu i odbija se u prazan gol???  I to u 5/6 minuti utakmice. Nakon toga ne znam je li tri puta prešao centar a lopta neće u gol. Pogađam stative, promašujem prazne golove, golman superman itd, itd.... stvarno me ovo izmori i razhebe..

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 13:47 (movie).
14 godina
FIFA 16

Proslih godina su silveri i broncani bili dosta jaki i moglo se s njima igrat u div 1, ali da je ove godine osvojio div 1 sa broncanima, to mi je tesko povjerovat haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Sto me mrzis Movie? Mi kao da smo pucali jedan na drugog? Kad bolje razmislim mozda i jesmo?
17 godina
KiCo77 kaže...

Proslih godina su silveri i broncani bili dosta jaki i moglo se s njima igrat u div 1, ali da je ove godine osvojio div 1 sa broncanima, to mi je tesko povjerovat haha

Nije ove, prošlih godina i vrlo vjerojatno znaš na koga mislim...

mackocicko2004 kaže...
Sto me mrzis Movie? Mi kao da smo pucali jedan na drugog? Kad bolje razmislim mozda i jesmo?

Otkud ti da te mrzim? Ja nikoga ne mrzim. Ako si pucao prema Zagrebu, tko zna, možda i jesmo... ideš govoriti da je lik koji je apsolutno bez mrlje što se fife tiče i jedan od apsolutno najboljih igrača s kojima sam igrao prevarant, što da ti drugo kažem.

15 godina
FIFA 16

Ima ljudi koji stvarno znaju igrat. sad me neki lik brutalno izdominiro. svi pasevi isprve, ne uspijem ni doc do njegaa vec doda. U 2. pol sam 2 puta preso polovicu. A prethodnu tekmu sam pobijedio lika 3-0 ima lewu, mullera,vidala i ostale bogatune

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Nisam pucao nigdje tek da se zna! Nisam ja glup da pucam dok drugi tu*** u i spavaju u toplim krevetima! :)
10 godina
protjeran
Ljudi nekako znaju da rasporede igrace,igrao sam protiv lika ,igra 4-1-2-1-2
Samo tika- taka iz prve i eto ga pred 16 m!
17 godina
FIFA 16
Izdržali su mjesec dana s funkcionalnim web appom... zadnja tri dana ne možeš preko njega složiti i sejvati momčad...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Ja igram zato sto nemam pametnija posla,da bar hocu da radim nesto privatno, jbg,lijen sam! Ne mogu prosto da shvatim da ne mogu da naucim da igram i da prestanem! Neko rece jednom da tek posle trece fife mozes reci da znas da igras! Znaci imam fore do 17.:)

Izvini sto ti ovo kazem ali imas daleko najgluplje postove na forumu.

10 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...
mackocicko2004 kaže...

Izvini sto ti ovo kazem ali imas daleko najgluplje postove na forumu.

ostavi geniusa  da nema njega ne bi imao koga zajebavati

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
14 godina
odjavljen
FIFA 16

Ekipa ako tko ima account ili key za prodat neka mi se javi..

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 19:51 (Dino.Randic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice