protiv siledzija stavi posession i samo se dodavaj u obranu, pa u vezu, pa nazad dok siledzija negdje ne proklize u prazno i onda mu tu gurni loptu :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
protiv siledzija stavi posession i samo se dodavaj u obranu, pa u vezu, pa nazad dok siledzija negdje ne proklize u prazno i onda mu tu gurni loptu :D
lako je to reci ali ono su mi za vratom stalno jbg!
Sad sam pobijedio jednu u futu ,toliko mi je diglo zivce da mi je dosta Futa za danas !
Ok je da se neko rempluje malo sa l2 ali vucenje za dres je karton odmah bar bi trebao biti ! :)
pratim ovu temu vec duze vrijeme i ne mogu vam se nacuditi
vise manje (vise nego manje) se svi zalite na gameplay u FUT modu - od propusta u samoj igri (losi suci, golmani, dodavanja) do protivnika (pauziranja, namjerno izazivanje laga, iskoristavanje exploita)
nitko ne igra normalan nogomet, svi gledaju kako sto bolje proci u partiji koristeci razne kerefeke koje nemaju veze s normalnim utakmicama
mislio sam kupiti igru ali nakon ovih komentara sam odustao
zanima me sto vas i dalje drzi kod tog online modea ako je toliko frustrirajuc? da li je rijec kao i kod MMO igara gdje navuku ljude na grind (tj u ovom slucaju coinse i kartice igraca) pa ne zelis odustati jer si toliko partija odigrao da bi "zaradio" za dobrog igraca?
vise manje (vise nego manje) se svi zalite na gameplay u FUT modu - od propusta u samoj igri (losi suci, golmani, dodavanja) do protivnika (pauziranja, namjerno izazivanje laga, iskoristavanje exploita)
nitko ne igra normalan nogomet, svi gledaju kako sto bolje proci u partiji koristeci razne kerefeke koje nemaju veze s normalnim utakmicama
zanima me sto vas i dalje drzi kod tog online modea ako je toliko frustrirajuc? da li je rijec kao i kod MMO igara gdje navuku ljude na grind (tj u ovom slucaju coinse i kartice igraca) pa ne zelis odustati jer si toliko partija odigrao da bi "zaradio" za dobrog igraca?
FUT nije jedini mod u igri pa exploitova i debila nije svugdje, ali da je dosta zarazan je pa i uz te neke frustracije igraš i dalje. I ljudi pretjeruju jer prvenstveno ne znaju kako igrat novu FIFU pa im je sve krivo osim nedostatka njihovog skilla.
Uvijek me je fasciniralo kako nečije piskaranje može imati ikakvog utjecaja na neku osobu u bilo kakvim njezinim odlukama. Zar nemaš svoju glavu koja će ti reći što je za tebe dobro ili loše? Stvarno svašta...
FUT nije jedini mod u igri pa exploitova i debila nije svugdje, ali da je dosta zarazan je pa i uz te neke frustracije igraš i dalje. I ljudi pretjeruju jer prvenstveno ne znaju kako igrat novu FIFU pa im je sve krivo osim nedostatka njihovog skilla.
Nije stvar u skillu koliko u dodavanju, u redu je ako se žali par ljudi na dodavanje, ali više od 60% igrača, to ipak govori nešto
Uvijek me je fasciniralo kako nečije piskaranje može imati ikakvog utjecaja na neku osobu u bilo kakvim njezinim odlukama. Zar nemaš svoju glavu koja će ti reći što je za tebe dobro ili loše? Stvarno svašta...
lol pa ugl kupujem na temelju tudjih iskustava
da iskesiram 30+€ za igru oko koje se ljudi univerzalno zale?
lol pa ugl kupujem na temelju tudjih iskustava
da iskesiram 30+€ za igru oko koje se ljudi univerzalno zale?
Opet kažem, svašta. Imaš demo pa ga probaš i vidiš iz prve ruke o čemu je stvar. Ako sam ja rekao da u igri nešto ne valja to ne znači da neće valjati i tebi. Lijepo ti je to objasnio hexfire. Gledaj, godinama idem u kineske restorane i uvijek jedem jedno te isto. jesam li ja kvalificiran da kažem što je u nekom restiću dobro a što loše. Ista je stvar s pizzeriom. Idem godinama u jednu te istu i jedem jednu te istu pizzu. Da mi netko promijeni jelovnik sasuo bi drvlje i kamenje na njega. S razlogom ili bez, procijeni sam. Ista je stvar s fifom. Godinama igram jednu te istu igru i netko mi značajno ove godine promijeni gameplay i naravno da sam u šoku i naravno da se stalno nešto žalim jer ne želim prihvatiti takve promjene. Hebi ga, takav sam lik.
Ono što mi odgovara ne mijenjam ma kako ono drugo dobro bilo jer me ne interesira. Stalno se žalim na dodavanja u ovogodišnjoj fifi a gledam nakon svake tekme i uvijek su mi dodavanja oko 85% točna. Stvarno rijetko padnem ispod 80%. No i dalje se žalim jer to nije kako je bilo prošle, pretprošle i one godine prije. Opet, opravdano ili ne procijeni sam. I da se vratim na početak. Nikada mi ničije mišljenje ne može stvoriti sliku nekog proizvoda dok ga ne probam sam. Ljudi pišu pisdarije i to je činjenica a tvoje je hoćeš li naivno svemu povjerovati ili ipak sam isprobati i donijeti neki svoj sud...
Zašto se ne zapitaš zašto se ljudi univerzalno žale na igru koju i dalje svi do jednoga igraju? Postavi isto pitanje svima ovdje. Svi se žalimo i svi i dalje igramo. Ima neka fora, zašto...
Miješaš kruške i jabuke. Ovo nisu životne situacije pa da učiš iz njih već samo jedna igra koja nekome više a nekome manje odgovara. Kako da ja učim na tvom iskustvu kada se u 90% stvari s tobom ne slažem? Zašto misliš da se fut igra zbog coinsa? FUT igram prvenstveno zbog mogućnosti slaganja meni dragih igrača u jednu momčad te zaraznom otvaranju packova koje postaje ovisnost poput kocke. Potom, tu je market koji je jedan potpuno novi dio igre na kojem mogu provesti cijeli dan i dobro se zabaviti. Vidim, i dalje imaš problema sa silverima. Pa ne razvale te oni već igrač s druge strane.
Prošle godine se mogla stvoriti sjajna momčad silvera BPL-a. Stvarno su bile izuzetne kartice i što je čudno što te dobije s njima bolji igrač od tebe? Ove godine ne vidim u BPL-u meni tri interesantne silver kartice i nemam namjeru slagati ih...
Malo sam vise igrao ovih dana ovu budalastu igru !
Movie je bio sve u pravu znaci cista gruba sila !
Molim jos jednom nekog dobrog da mi kaze kako se
tacno gura ?Da li tIpkam L2 ili drzim ?
Kako se tacno vuce za dres ,da li treba tipkati sut ili drzati?
Treba li tom prilikom drzati i tiplu za contain ( X) da prati igraca
ili moram rucno da ga ganjam ?
Kako igrati protiv siledjija ?
P.S Ako smaram forum molim odgovore na private !
H V A L A !!!!!
Prije svake utakmice si namjesti custom tactics. Ja uvijek stavim speed medium, passing mixed, ORG positioning. Chance creation sve na 30, pressure 30, agression 70, team widith 40 i cover. Igram 4-3-3 (4) i redovno pobjedujem sa 1-0,2-1 sa timom od 20k u diviziji 5.
Jel postoji kakva šansa da EA patchira sranja kao što su penali, trčanje po pravcu i migoljenje speed bostom lijevo desno, slobodnjaci sa 40 plus metara?
Ali je ne znaš ti. Nije poanta što više igrati već što više pointsa kupiti, tj. prodati. Od tvoje igre svaki dan od 8 sati ea nema neku korist ali ako mjesećno kupiš pointsa za 300kn ima i te kako. To je sva psihologija ea sportsa. Naravno da nije bitna kartica kojom igraš pod uvjetom da znaš igrati. Već sam ti rekao da je jedan igrač s ovog foruma s brončanom ekipom osvajao 1 diviziju s maksimalnim brojem pobjeda. Vrlo vjerojatno ja s njima ne bi pobjedu imao u 1 diviziji. I što ti to govori?
To mi govori da kao i obično pričaš gluposti...
edit: evo, zbog ovakvih tekmi stalno imam nešto protiv ove igre. Razvališ lika a do zadnje minute strepiš da ne popušiš neki slučajan gol. S druge strane golman mu brani čuda a jedini gol koji zabije je tragikomičan. Puca po mome golu, golman obrani i odbije loptu na peterac koja pogađa mog igrača u guzicu i odbija se u prazan gol??? I to u 5/6 minuti utakmice. Nakon toga ne znam je li tri puta prešao centar a lopta neće u gol. Pogađam stative, promašujem prazne golove, golman superman itd, itd.... stvarno me ovo izmori i razhebe..
Proslih godina su silveri i broncani bili dosta jaki i moglo se s njima igrat u div 1, ali da je ove godine osvojio div 1 sa broncanima, to mi je tesko povjerovat haha
Proslih godina su silveri i broncani bili dosta jaki i moglo se s njima igrat u div 1, ali da je ove godine osvojio div 1 sa broncanima, to mi je tesko povjerovat haha
Nije ove, prošlih godina i vrlo vjerojatno znaš na koga mislim...
Otkud ti da te mrzim? Ja nikoga ne mrzim. Ako si pucao prema Zagrebu, tko zna, možda i jesmo... ideš govoriti da je lik koji je apsolutno bez mrlje što se fife tiče i jedan od apsolutno najboljih igrača s kojima sam igrao prevarant, što da ti drugo kažem.
Ima ljudi koji stvarno znaju igrat. sad me neki lik brutalno izdominiro. svi pasevi isprve, ne uspijem ni doc do njegaa vec doda. U 2. pol sam 2 puta preso polovicu. A prethodnu tekmu sam pobijedio lika 3-0 ima lewu, mullera,vidala i ostale bogatune
Samo tika- taka iz prve i eto ga pred 16 m!
Izvini sto ti ovo kazem ali imas daleko najgluplje postove na forumu.
Izvini sto ti ovo kazem ali imas daleko najgluplje postove na forumu.
ostavi geniusa da nema njega ne bi imao koga zajebavati
Ekipa ako tko ima account ili key za prodat neka mi se javi..