FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 606.309
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 16
The_K kaže...
Cofinho kaže...

To sto vas gaze u duelima i brzi su na svakoj lopti je rezultat custom tacticsa.

To nema veze s taktikom, s taktikom namjestas pozicioniranje igrača i stil igre, a ne pace i phy

Logicno ne? Ali shvati da fifa nikad nema veze s logikom. Ne govorim bezveze, vec sam provjerio. Prije su mene gazili, otkad sam naso savrsenu custom taktiku sad ja gazim i imam po 70% lopte vecinu tekmi. U seasonsu gubim svakih 10 tekmi u prosjeku.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
15 godina
FIFA 16
Gdje se namjesta taktika u futu?
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dr.Feel kaže...

Definitivno zadnja fifa koju ću igrati. Samo mogu reći da se divim ekipi koja nakon posla može doći na ovo sranje. Ne znam kada sam zadnji put uživao na futu. Danas sam prvi put uspio osigurati ostanak u dv.2 (online,pc) i odgovorno tvrdim da igra nema veze sa skilom, tj. da svatko može svakoga dobiti (naravno čast izuzecima koji stvarno znaju igrati, ali sam na takvih naletio svega 3 koji su me razbili u 150 plus tekmi). Znači od prve do zadnje minute sam napet, preznojim se od muke braneći se od debila koji samo abusaju speed boost. Na poluvremenu gubim 0:3 i dobim 4:3, imam 22 udarca, 7 puta okvir gola,a protivnik 1 udarac 1 gol, onda golmanu nemogu sa pola metra zabiti, a zabim slobodnjak sa 43 m. O penalima da i ne pričam (sva sreća da dosta puta i meni poklone, ali opet sramotno za igricu). Sve me strah pomisliti kako dv.1 izgleda (što si viši division to ti ga EA jače zabi s guzak očito).

Ono što sam primjetio u dv.2 da je veliki hendikep mijenjati kursor, tj. igrača sa L1 (pogotovo u 16 m). Ko je naučen mijenjati igrača sa desnim analogom taj je na konju (koliko sam golova primio jer mi je sa L1 koju stotinju kasnije premjestio na igrača, dok se stavim u jocky ili contain protivnik već ode...).

Pa to je smisao ovogodišnje fife. Svi mogu igrati i pobjeđivati bez obzira imao ili nemao ruke, oči, smisao za igru, skill, taktiku, samu igru... bitno je nekako pokrenuti igru a igra će odraditi ostatak. Time su pridobili onaj dio antitalenata koji sada konačno igraju ravnopravno i pobjeđuju. To što će ostati bez dijela normalnih igrača, koga briga. I upravo to što kažeš. Igram bez gušta i osjećaja da išta kontroliram, kao na ledu sam i sav se preznojim, namučim, iživciram, razjebem dok odigram jednu običnu tekmu. Stvarno nemam više gušta niti mi se da svaki dan naguziti da me igra hebe...

11 godina
Cofinho kaže...
The_K kaže...
Cofinho kaže...

To sto vas gaze u duelima i brzi su na svakoj lopti je rezultat custom tacticsa.

To nema veze s taktikom, s taktikom namjestas pozicioniranje igrača i stil igre, a ne pace i phy

Logicno ne? Ali shvati da fifa nikad nema veze s logikom. Ne govorim bezveze, vec sam provjerio. Prije su mene gazili, otkad sam naso savrsenu custom taktiku sad ja gazim i imam po 70% lopte vecinu tekmi. U seasonsu gubim svakih 10 tekmi u prosjeku.

Pa upravo to, podesio si si taktiku da ti igraci ulaze u šanse i da se više otkrivaju, ne povećava se pace niti phy

13 godina
The_K kaže...
Cofinho kaže...
The_K kaže...
Cofinho kaže...

Pa upravo to, podesio si si taktiku da ti igraci ulaze u šanse i da se više otkrivaju, ne povećava se pace niti phy

Podesio sam i agresivnost i pressure i sad su mi igraci stalno na protivnickim igracima, ne trebam ni drzat teammate contain. Agresivnost sam smanjio kako bi sjebo ove stalne penale, a pressure sam digo vise od defaulta. I dogodi mi se cesto da pregazim nekog igraca, ono cisti faul, a sudac pusta igru. Jedino valjda kad naidjem na igraca koji ima veci pressure od mene onda on mene gazi.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
12 godina
neaktivan
FIFA 16

fakat odvratno s tim guranjem i faulovima i presingom cijelu utakmicu... kako me guze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Jbg., nekim rugby, a meni ponekad sve to izgleda kao da igram virtualni balet. Čak sam primjetio, da kriterij suđenja ovisi od sudca  do sudca.

Something Inside so Strong
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Jel ima jos ko problem pri spajanju na server??

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

sad me pobijedi jedan2:1,golman mu Perin ,igrac utakmice ,ocijena 9.2 odbranio je jedno10 suteva ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Sad sam 2 skillera isk**o bukvalno. Napada, napada ali samo ga cekas i bek se okrece bekovski i ceka ga i kad se uprati trenutak samo ga ramenom malo kockom i to je to. Ubio sam ga kontrama jednog 0:2 drugog 0:3 inace sutra igram jos 1 tekmu za titulu u div 3. Jos 4-5k mi treba i onda probamo Depaya. Inace skor mi je 65 pobjeda 30 poraza i nesto nerijesenih.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

evo i moje ekipice.. imao sam jos i talijane i francuze ali ovi mi nekako najbolje leže.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

evo i moje ekipice.. imao sam jos i talijane i francuze ali ovi mi nekako najbolje leže.. 

Koja je svrha u momčadi ovog menađera?

15 godina
movie kaže...
maxy0 kaže...

Koja je svrha u momčadi ovog menađera?

tamo je jer mora netko biti  mislim sta ce mi trener, ionako on ne igra nikakvu ulogu

17 godina
maxy0 kaže...

tamo je jer mora netko biti  mislim sta ce mi trener, ionako on ne igra nikakvu ulogu

Ne mora nitko biti. Trener igra neku ulogu jer po nacionalnosti i ligi podiže chemistry igraču za po jedan... znači vrlo koristan je kada treba podići che igraču i momčadi...

10 godina
protjeran
Trener povecava broj ugovora za recimo 3 ili vise %!
14 godina
mackocicko2004 kaže...

Ustvari ti se bonus od svih managera u klubu zbraja i dodaje na broj ugovora. Manager koji ti je baš u momčadi nema veze. Maksimalno možeš skupiti 50% bonusa od ugovora, pa ti ugovor koji inače daje 28, daje 42. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ustvari ti se bonus od svih managera u klubu zbraja i dodaje na broj ugovora. Manager koji ti je baš u momčadi nema veze. Maksimalno možeš skupiti 50% bonusa od ugovora, pa ti ugovor koji inače daje 28, daje 42. 

Trener u momčadi podiže chemistry za po jedan na osnovu nacionalnosti i lige i jako je koristan pri slaganju recimo hybrida jer možeš kombinirati te dvije stvari i podići chemistry ako je to potrebno..

10 godina
protjeran
FIFA 16

Sad igram protiv lika,teammate stalno i po povede od 2:0,drugo pv

za 5 min dam 2 gola i 2:2 !

Pocinje stekanje i puce veza !Ko velim izasao on kad ono meni pukla kao veza !? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Za ove koji igraju sa njemcima jedno pitanje, je li velika razlika između Mullera I Lewandovskog,? Ako jeste da prodam Mullera i još par boljih igrača kupim Levandowskog i odda polako vratim ostatak tima

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

3.divizija

5 utakmica za redom čiter

2 izgubio 

3 nerjeseno

ispao iz divizije

sve golove koja sam dobio bili su u 90 plus

4.divizija 

3 nerjesene

3 izgubljene

i sad svaki sa kojim me spoji ima isti čit kao i ovi iz 3ce divizije

zadnje sto je me sad izbacilo iz takta pa sam morao razbit gamepad je neki slovenac mater mu jebem, vodim 2-0, lagano on meni pauzu, 3 sec kasnije you are disconnected.

ovo je najvece GOVNO od igre koje sam u mojih 30 godina zivota kupio, nemam vise apsolutno volje za igrom ili bilo cime vezano za ovo GOVNO od igre.

ili jednostavno ako netko zna gdje se taj čit moze kupiti da ga uzmem sebi pa da ja malo drkam ekipu i nek sve ode u krasan kurac.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Napokon došao u dv.1 i za to dobio nešto maje od 10000 coinsa (nisam osvojio title, samo promotion). Presudan se pokazao Lacazette free kick sa 43 m za 2:1 pobjedu (gg igrica i takvi slobodnjaci, možda uplodam potato quality sa moba kada će mi se dati...). Uglavnom zaključak je nije vrijedno muke ganjati dv.1. Sve živce sam izgubio za 10000 coinsa (pa pobogu dv.4 osvojim i dobim 9900 coinsa). Sada kada ispadnem iz dv.1 samo ću osvajati dv.4 i onda ispasti iz dv.3 i tako ponavljati ciklus dok ne budem pun ko brod (najmanje muke i živaca izgubljenih)...

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Ja sam davno odustao of FUTa... To je postao mod za mužnju novaca i veliki izvor frustracija. Zato polako slažem offline ekipu sa Juventusom, sve na world class, i uživam u igri. Imam plan složiti ekipu od meni najboljih i najdražih igrača. Istina da comp nije neki izazov, ali dosta sranja imam i bez FUT frustracija.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Meni je glavni razlog živčanosti jer mi je svaki osvojeni bod bitan (čitaj uvijek igram na pobjedu), kako bih dobio što više coinsa (pošto nikada nisam niti ću im ikada dati lipe za packove).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
Jucer sam osvojio women world cup sa usa,nakon sto sam 6 ili 7 puta ispao u cetvrtfinalu.Četvrtfinale je bilo napeto dobio sam 1 razlike a polufinale protiv brazilki(od kojih vazda izgubim) i finale sa 2 gola razlike.Malo mi je sumnjivo da nisu ove prodale utakmciu tj. skripta jer su brazilke u polufinalu dale glup autogol koji je tu presudio a svabice su isto zabile autogol za moje vodstvo
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Ni 10k nisam platio ovaj tim, nevjerojatno OP, naravno uz pravilne player instrukcije. Aboubakar i Pato Bogovi.

Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Evo ovaj me pobijedi 2:0, chem 41!
Da se roknes!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
mackocicko2004 kaže...
Evo ovaj me pobijedi 2:0, chem 41!
Da se roknes!

10 godina
neaktivan
FIFA 16
chem je najveci supljak koliko znam ne podize statuse igraca a ako sastavis igrace iz raznih liga povecaju ti skriptu jer ne ides po pravilu kao sto su meni na 15ci radili
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Malo sam vise igrao ovih dana ovu budalastu igru !

Movie je bio sve u pravu znaci cista gruba sila !

Molim jos jednom nekog dobrog da mi kaze kako se

tacno gura ?Da li tIpkam L2 ili drzim ?

Kako se tacno vuce za dres ,da li treba tipkati sut ili drzati?

Treba li tom prilikom drzati i tiplu za contain ( X) da prati igraca

ili moram rucno da ga ganjam ?

Kako igrati protiv siledjija ?

P.S Ako smaram forum molim odgovore na private !

H V A L A !!!!!

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
mackocicko2004 kaže...

Malo sam vise igrao ovih dana ovu budalastu igru !

Movie je bio sve u pravu znaci cista gruba sila !

Molim jos jednom nekog dobrog da mi kaze kako se

tacno gura ?Da li tIpkam L2 ili drzim ?

Kako se tacno vuce za dres ,da li treba tipkati sut ili drzati?

Treba li tom prilikom drzati i tiplu za contain ( X) da prati igraca

ili moram rucno da ga ganjam ?

Kako igrati protiv siledjija ?

P.S Ako smaram forum molim odgovore na private !

H V A L A !!!!!

Tipkas oboje, mislim da ne treba drzat contain, iskreno nisam ni probao nikad pa ne znam sta bi se desilo. A na zadnje pitanje ne znam odgovor 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 0:31 (KiCo77).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice