FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 606.130
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
hanteed kaže...
je li se vi gradite na manual rpotect to je na l2 i l1 na ps4?

Kod mene je l2 na PC na defaultu .

10 godina
protjeran
FIFA 16

Igra li neko na auto switching posto nema nekih kontri ili je i dalje

neophodno bar airball ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Igram dva dana dodavanja na manual i puno bolje to izgleda. Nema više onih debilana tipa ja hoću lijevo a lopta ode desno. Jedino mi je još uvijek problem slabog tj. sporog pasa. Neki put u istom trenu do mog igrača dolazi lopta i protivnik. To je loše odrađeno. Gledam, igrač od kruga u centru u par koraka dolazi do aut linije što nije realno. Od centra do 16m za manje od 3 sek. Teren je definitivno premalen ili igrači prebrzi u kretanju... u nekim situacijama lopta ide presporo a u nekima prebrzo. Standardan ea problem lošeg balansa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

Od ovih citera boli glava,u 6. diviziji naletio na dvojcu koja kada udjes u 16m ti sve trza za poludit,i cim izadjes prestane,takve sa long shotovima nagradio s 3:0...gadovi mali...i jedan je imao golmanski hack,golman na 7 m ja s 2 m pucam i sam se stvori pred mene,od kud puknuo nece u gol,najmanje 20 suteva...

kad u ovako niskim divizijama dobivam takve bisere izgubim volju...

I glupo mi je kaj je svako remplanje,rame o rame faul pa cak i zuti,jbt da to sude u stvarnosti tekme bi s 18 igraca u terenu zavrsavale...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Koju ti igru igras da je remplanje zuti, pa ja cesto s igracem zavrsim na podu da sudac nis nesvira. Inace dodavnja su mi jos uvijek enigma, morat cu na semi prec jel ovo stvarno nema veze s vezom. Ako ti steka u 16 m mozda ti je do kompa, to se znalo meni desavat jel je iza gola publika i onda je malo zahtjevnija scena i framerate pada na 30... Sve rijesis s radeonpro programom
14 godina
FIFA 16

16m lagg hack, golmanski hack.. otkud vam ideje, sta je sljedece? 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Ovdje da covjek igra imalo grublje dobio bi po utakmici minimalno 4 crvena nego se cuvam u 16 metara ko ovca noza 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
izvone kaže...

Od ovih citera boli glava,u 6. diviziji naletio na dvojcu koja kada udjes u 16m ti sve trza za poludit,i cim izadjes prestane,takve sa long shotovima nagradio s 3:0...gadovi mali...i jedan je imao golmanski hack,golman na 7 m ja s 2 m pucam i sam se stvori pred mene,od kud puknuo nece u gol,najmanje 20 suteva...

kad u ovako niskim divizijama dobivam takve bisere izgubim volju...

I glupo mi je kaj je svako remplanje,rame o rame faul pa cak i zuti,jbt da to sude u stvarnosti tekme bi s 18 igraca u terenu zavrsavale...

Zasto EA ne prepozna te chitere i ne banuje ih ?

15 godina
FIFA 16

10 paketiča i ni jedan jebni rare igrač.Mislim stvarno pretjerano.do sad sam otvorio sigurno preko 150 paketića i najbolji igrač kojeg sam dobio je Kagava 

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Znaci prvi pack ( onaj rare ako ste igrali 15-icu sto dobijete ) izvucem Alabu. Presretan, krenem gradit neki osrednji BPL team, na ovom ispod sam sada ( DIV 5 ). Opcenito packovi su sranje ove godine, otvorio sam 2 packa od 25k i jedno 25 packova od 7.5k i najbolji igraci sto sam dobio su Schneiderlin i Adebayor. Ili nemam pack luck ili su usrali pack luck ove godine. Jedina pozitivna stvar je sto su na marketu malo popravili cijene silver igraca, prodao sam neke rare silvere po 2-3k, kupim pranjica za 300, prodam za 600. Kramarica uzmem za 550 prodam za 800 i tako. Treba cekati da se cijene dignu i biti strpljiv sto se tice marketa. E sad ovaj tim sto imam funkcionira dosta dobro, cak i bolje nego sto mislite. Valdes fenomenalno brani, Alaba se izvrsno slaze sa Rojom i Mirallasom ( bez obzira na chemistri). Jedino me brine Jones u obrani, malo je klimav uvijek Rojo mora popravljat. Valencia odlicno odigra CM iako mu to nije pozicija ali ima dosta dobre statse, cak bolje od CM/CDM/CAM igraca sa vecim ratingom od njega. Zadovoljan sam sa Welbeckom, a Adebayor mi je li-la. Nekad odigra super zabije 2 gola ( 1 glavom), a nekad pogodi 2 precke glavom i stativu nogom. Onda ga moram vaditi i stavljati Olića ili Martiala ( ovisno sta protivnik ima u obrani, ako ima grdosije moram Martiala, ako ima zilave moram Olu). Moje pitanje je jel se isplati uzeti Depaya, kakav je Sturridge ( znam da je prosle godine bio odlican), ima li kruha od Bentekea ? Planiram umjesto Jonesa staviti Otamendija, ali muci me jedan vezni i napadac a da je iz premier lige i da ne kosta previse...

0 0 hvala 0
10 godina
Ovo mi je najveci kretenizam kad mi ekipa krila stavlja u vezu, tipa lik igra sa williamom i depayom u sredini. Ovaj tvoj valencia je jos ok. Ali opet kak vi igrate ak nezelite nekog sa dobrim pasingom u sredini... Depay je pre dobar i kad god igrad protiv nekog da ima depaya na krilu siluje loptu na njega cijelu tekmu.

2 0 hvala 0
17 godina
dejan1471 kaže...

10 paketiča i ni jedan jebni rare igrač.Mislim stvarno pretjerano.do sad sam otvorio sigurno preko 150 paketića i najbolji igrač kojeg sam dobio je Kagava 

Dobro, otvorio si 150 packova i nisi dobio ništa. Ja sam otvorio do sada već preko 500 packova pa opet nisam dobio ništa. Jučer sam otvorio 15 packova i danas 45 i najbolji igrač u 60 packova je bio de jong??? Kaj da onda ja kažem??

10 godina
Ali meni jos nije jasno kako ekipa moze uklizivat cijelu tekmu bez hebenog prestanka pa koj k je njima u glavi jbte evo sad odigro par tekmi i svaka, bas svaka sa idiotima... Pa sta nije ljudima u interesu ako vec volis nogomet, i volis fifu, da nauce neki k kaj se tice obrane i napada... Pa nemam vise sta razbit u stanu, ovo fakat nema smisla. Vodim 2-0,lik nema veze s vezom, dobijem gol tak da mi uklize stoperu s leda, uzme loptu i da mi gol. I nis dobijem zivcani slom i dobijem 2 crvena s uklizivanjem i izgubim tekmu 4-2 nakraju. Uopce mi nije bitan rezultat, al da je ta ekipa pored mene, mislim da bi ih stvarno ubio od batina

1 0 hvala 0
17 godina
Marijooo kaže...
Ovo mi je najveci kretenizam kad mi ekipa krila stavlja u vezu, tipa lik igra sa williamom i depayom u sredini. Ovaj tvoj valencia je jos ok. Ali opet kak vi igrate ak nezelite nekog sa dobrim pasingom u sredini... Depay je pre dobar i kad god igrad protiv nekog da ima depaya na krilu siluje loptu na njega cijelu tekmu.

Ja da tako složim momčad ne bi tekme dobio. Gledam i ne vjerujem. Još mi je bolje objašnjenje kako se alaba lijepo uklopio u englesku momčad?

Marijooo kaže...
Ali meni jos nije jasno kako ekipa moze uklizivat cijelu tekmu bez hebenog prestanka pa koj k je njima u glavi jbte evo sad odigro par tekmi i svaka, bas svaka sa idiotima... Pa sta nije ljudima u interesu ako vec volis nogomet, i volis fifu, da nauce neki k kaj se tice obrane i napada... Pa nemam vise sta razbit u stanu, ovo fakat nema smisla. Vodim 2-0,lik nema veze s vezom, dobijem gol tak da mi uklize stoperu s leda, uzme loptu i da mi gol. I nis dobijem zivcani slom i dobijem 2 crvena s uklizivanjem i izgubim tekmu 4-2 nakraju. Uopce mi nije bitan rezultat, al da je ta ekipa pored mene, mislim da bi ih stvarno ubio od batina

ovo nije nogomet, ovo je ebeni ragbi. Svi me samo tuku. Ja tako ne znam igrati i jednostavno se ne mogu uklopiti u ovogodišnju fifu. Iz prvog krivog dodavanja popijem gol, iz prekršaja dobijem gol a s druge strane ne mogu ga zabiti s pola metra jer golman sve brani... čista frustracija..

10 godina
protjeran
FIFA 16

Sad odigram protiv ovoga ,ko velim zna da igra i kod 1:0 u 10 min .izadje !: )

Protiv Ronalda i bratije sam igrao 1:1 !

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 0:19 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
Marijooo kaže...

Ja da tako složim momčad ne bi tekme dobio. Gledam i ne vjerujem. Još mi je bolje objašnjenje kako se alaba lijepo uklopio u englesku momčad?

Marijooo kaže...

ovo nije nogomet, ovo je ebeni ragbi. Svi me samo tuku. Ja tako ne znam igrati i jednostavno se ne mogu uklopiti u ovogodišnju fifu. Iz prvog krivog dodavanja popijem gol, iz prekršaja dobijem gol a s druge strane ne mogu ga zabiti s pola metra jer golman sve brani... čista frustracija..

Za ovog alabu nisam imo snage nis ni govorit, ali ajde barem nije npr. aubameyang u spici, na sto se isto uopce necudim. I pazi alaba mu je finisher. Metak u celo.

Moram ic na neki tecaj samokontrole, mislim da nebi 10 tekmi izgubio da igram kak igram dok se gluposti nepocmu dogadat. Sad mi lik uklize s costom negdje oko centra, moj igrac zapne za njega i nece se maknut, ovaj se ustane, uzme loptu, sprinta do mog gola i povede 1-0, cijelu tekmu nije priliku imo, samo baca lopte u slijepo naprijed, ja fulam cuda. Da sam osto miran uspio bi okrenut tekmu bez frke, ali jednostavno poludim i ta utakmica je za mene gotova. Isto tako danas sam dva gola primio u jednoj tekmi na nacin da dodavanjem pogodim sudca, od njega se odbije lopta protivniku, i evo gola. Uopce ne krivim igru za nista, nego jednostavno neznam kak iko moze mirno igrat poslje takvih gluposti. Nisam nikad uspio s leda uklizat da ne dobijem crveni, a ekipa zna uklizat da ni nebude faul. Koj k. Najdraza stvar u cijeloj igri mi je kad dodam svom igracu i drzim L2 da se zagradi, protivnik se zabije u mene i bude faul u napadu.

Stvarno mislim da se znam jako dobro branit, fakat nekad zadivim samog sebe kak neki ljudi nemogu uopce puknit po golu cijelu tekmu, ali kad me neko isfrustrira uklizivanjima, sve to pada u vodu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 0:27 (Marijooo).
14 godina
Marijooo kaže...
 Uopce ne krivim igru za nista, nego jednostavno neznam kak iko moze mirno igrat poslje takvih gluposti. 

Tko tvrdi da igra mirno? Evo ja sam u zadnjih 5 godina pa izdanja FIFE potrošio 1000 kuna, a na zamjenu periferije 5000 kuna.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Vjerovali ili ne Alaba se sasvim solidno uklopio u BPL momcad, ako ne po chemistryu bar po igri. Pokriva greške Mirallasa, Schneiderlina i Roja ( kad Rojo mora uskocit da izvuce onog panja Jonesa ). Dao sam Finisher Alabi cisto jer je to bio jedini chem koji sam imao u tom trenutku a da dize physical sto Alabi treba. Alaba vrijedi oko 140-150k ali mi ga je zao prodati jer nema zamijene za njega, bar ne u BPL. I odlično zabija penale i slobodnjake, svaki drugi je gol. Cak sam zabio par njih sa 30-ak m. Odlicno ubacuje i iz kornera. A sto se tice packova, ja sam rekao sam sebi da nema smisla i da necu otvarati vise niti jedan barem do bozica, onda ako uleti koja plava kartica odlicno ako ne isti kurac bi dobio da ih sad otvaram..

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Fifa mi se ove godine jako svida jdino su problem golmani supermani ALI najvise od svega mi ide na zivce to stekanje zbog loseg interneta u protivnika sto bude skoro svako drugu tekmu i onda izgubim volju za igrt nevjerujem da je do mojih 50mb/s(Bnet)

jel postoji rjesenje neko za to i za kur.. Im ono prij utk onaj signal kad je uvijek zeleno a steka do neigrivosti 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

To sto vas gaze u duelima i brzi su na svakoj lopti je rezultat custom tacticsa.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Cofinho kaže...

To sto vas gaze u duelima i brzi su na svakoj lopti je rezultat custom tacticsa.

Ja to tvrdim od pocetka ! Kako se podesava taktika ?

Obicno samo stavim pressure i agresion na 25 da stoji odbrana dublje !

Neki vjerovatno urade obrnuto agression na 100 i pressure na 100 ili tu negdje !

Onda su ti za vratom ali bi trebalo da se umore brzo !

P.S. Kako da kasnije pristupim custom taktiici preko onog izbornika ?Nigdje ne vidim

custom  taktiku vec moram da pauziram pa da udjem tamo u podesavanja ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 12:16 (mackocicko2004).
16 godina
Marijooo kaže...
Koju ti igru igras da je remplanje zuti, pa ja cesto s igracem zavrsim na podu da sudac nis nesvira. Inace dodavnja su mi jos uvijek enigma, morat cu na semi prec jel ovo stvarno nema veze s vezom. Ako ti steka u 16 m mozda ti je do kompa, to se znalo meni desavat jel je iza gola publika i onda je malo zahtjevnija scena i framerate pada na 30... Sve rijesis s radeonpro programom

dakle moj i njegov igrac ide po loptu,moj dode sekundu prije i zagradi se,ovaj se zabi u njega i padne,faul za njega?!?!?!!!!  Sljedece on ide prema golu,ja trcim kraj njega i pustam ga jer nedaj boze da ga taknem....dodem skriz blizu,rame o rame,on padne ja zuti,pa di to ima? Steta sto nigdje nemogu naci da mi snimi u futu takve situacije,al instalirat cu fraps pa cu snimit...

KiCo77 kaže...

16m lagg hack, golmanski hack.. otkud vam ideje, sta je sljedece? 

Pojasni mi onda zasto kad krocim nogom u 16 m sve trza ko ludo,fps padne na 5,cim izadjem sve je ok....kako je to moguce,internet mi laga u 16m? Grafa mi se pregrije i izgubi snagu kad udem svaki put u 16m? I golman...golman mu na 6m ja na 3..puknem...i on se ko flash stvori predamnom,izleti prema korneru iznad 5,ja dam na drugu puknem on se baci ko munja na drugu stranu,jednostavno preleti 7 metara..i to samo u toj tekmi,nemozes zabit ni da ujdes s loptom...

mackocicko2004 kaže...

Zasto EA ne prepozna te chitere i ne banuje ih ?

Premalo ih je i neda im se s njima zamarat

17 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Cofinho kaže...

Ja to tvrdim od pocetka ! Kako se podesava taktika ?

Obicno samo stavim pressure i agresion na 25 da stoji odbrana dublje !

Neki vjerovatno urade obrnuto agression na 100 i pressure na 100 ili tu negdje !

Onda su ti za vratom ali bi trebalo da se umore brzo !

U tome i je problem sta se ne umaraju zato je ove godine High Pressure + Ultra Att ono sto je pace bia prosle. 

EA treba uvest nekakav limit sa pauzom, covjece sta on ima u prvoj minuti pauzirat i jos jedno pet puta tokom poluvremena.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
10 godina
protjeran
JackD kaže...

U tome i je problem sta se ne umaraju zato je ove godine High Pressure + Ultra Att ono sto je pace bia prosle. 

EA treba uvest nekakav limit sa pauzom, covjece sta on ima u prvoj minuti pauzirat i jos jedno pet puta tokom poluvremena.

kako igrati kad vidim da je neko stavio High Pressure +Ultra Att ?

da li isto tako ili park bus ili kako vec?

Jedan lik kaze da cca u 60 min promjeni sve CM(posto su oni najumorniji,logicno ) i onda High pressure i kao razvali protivnika ?!

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 13:01 (mackocicko2004).
17 godina
JackD kaže...

Pa dva puta tijekom poluvremena možeš pauzirati igru..

17 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
JackD kaže...

Jedan lik kaze da cca u 60 min promjeni sve CM(posto su oni najumorniji,logicno ) i onda High pressure i kao razvali protivnika ?!

Nemoj slucajno park the bus jer neces izac iz svog 16-terca, iskreno nisam jos nasao pravi nacin. Najbolje mi uspjeva stavit na attacking i obranu na cover + smanjit dodavanja na nekih 30 znaci short build up. Kad imas loptu onda se dodaji vrati golmanu ako treba al nemoj forsirat napad, nek protivnik trci jer masu njih koristi teammate contain pa im igraci znaju ispadat jer nisu na pravim pozicijima i tako se otvara prostor za napad. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
10 godina
protjeran
JackD kaže...
mackocicko2004 kaže...
JackD kaže...

Nemoj slucajno park the bus jer neces izac iz svog 16-terca, iskreno nisam jos nasao pravi nacin. Najbolje mi uspjeva stavit na attacking i obranu na cover + smanjit dodavanja na nekih 30 znaci short build up. Kad imas loptu onda se dodaji vrati golmanu ako treba al nemoj forsirat napad, nek protivnik trci jer masu njih koristi teammate contain pa im igraci znaju ispadat jer nisu na pravim pozicijima i tako se otvara prostor za napad. 

Ubise sa teammate contain +high pressure+attcking  i jbg !Jos ako neko zna da igra pisi propalo !Najopasnije je kad pusti na tebe kompjuter

a on sa onim koga vodi zatvara gdje treba i presjeca lopte !To ko zna da izvede dobro ja mu ne mogu nista bukvalno !

11 godina
Cofinho kaže...

To nema veze s taktikom, s taktikom namjestas pozicioniranje igrača i stil igre, a ne pace i phy

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja na pocetku utakmice stavim na Attacking i odmah lupim Counter attack, protiv vecine tih sto igraju teammate contain i team pressing to prolazi. On radi pressing, al ti ga izbaciš duplim passom ili dugim prebacivanjem lopte, tu mu izbaciš 2 igrača a još taj igrač kojeg su čuvali prođe pored njih. Nemojte u duelima stalno stiskati ili držati L2 ili krug, vec oprezno udarajte po X-u i L2 ( kao ABS).  Standing tackle samo kad ste sigurni da cete uzeti loptu tj. da vas nece poslat po cevape. Uklizivat mozete cak i ako ste malo zakasnili ( bitno da nije s leđa). Samo sam s leđa dobivao crvene, žute sam dobivao čak i za žešće prekršaje sa strane koji bi trebali biti crveni. A na taktici sam stavio recimo da mi najistureniji ( Adebayor) press back line. Na krila stavim da se vracaju u obranu, a lijevog CDM i RB stavim da uopce ne idu u napad...i uvijek imas kome iza dodati kad zagusti. Probajte se tu malo poigrati, ja vecinu dobijem s tom taktikom, jedino ako je protivnik jako dobar sa skill-movesima i ako bas zna igrati onda me dobije iako bude gusto.Nadam se da ce vam pomoci ovi savjeti ( za one koji nisu bas dobri u obrani )....

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Definitivno zadnja fifa koju ću igrati. Samo mogu reći da se divim ekipi koja nakon posla može doći na ovo sranje. Ne znam kada sam zadnji put uživao na futu. Danas sam prvi put uspio osigurati ostanak u dv.2 (online,pc) i odgovorno tvrdim da igra nema veze sa skilom, tj. da svatko može svakoga dobiti (naravno čast izuzecima koji stvarno znaju igrati, ali sam na takvih naletio svega 3 koji su me razbili u 150 plus tekmi). Znači od prve do zadnje minute sam napet, preznojim se od muke braneći se od debila koji samo abusaju speed boost. Na poluvremenu gubim 0:3 i dobim 4:3, imam 22 udarca, 7 puta okvir gola,a protivnik 1 udarac 1 gol, onda golmanu nemogu sa pola metra zabiti, a zabim slobodnjak sa 43 m. O penalima da i ne pričam (sva sreća da dosta puta i meni poklone, ali opet sramotno za igricu). Sve me strah pomisliti kako dv.1 izgleda (što si viši division to ti ga EA jače zabi s guzak očito).

Ono što sam primjetio u dv.2 da je veliki hendikep mijenjati kursor, tj. igrača sa L1 (pogotovo u 16 m). Ko je naučen mijenjati igrača sa desnim analogom taj je na konju (koliko sam golova primio jer mi je sa L1 koju stotinju kasnije premjestio na igrača, dok se stavim u jocky ili contain protivnik već ode...).

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice