jel samo meni igra neće da se spoji na server??? kaže, "online log in is currently unavailable"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ti si lud, nebudes nista dobio
Evo rezime 93 packa. Najjači igrač cavani koji je otišao za 24k. Sljedeći najbolji igrač fernandinho koji je otišao za 22k. Nakon toga nula bodova. 90% igrača sam quick sellao da bi došao do nekih coinsa. Sramota. U ovoj fifi sam otvorio 300 packova i ovaj cavani najjači igrač kojeg sam dobio. Niti jednog IF igrača nisam dobio. Nisam u 300 packova dobio igrača vrijednog 30k coinsa. Fakat sramota.
od kud ti coini, kaj si kupovo?
od kud ti coini, kaj si kupovo?
pointsi, zato i kažem da nije ok. Potrošiš neke novce i za to dobiješ kitu.
ovaj Mignolet je cudo od golmana.. 2 puta sam se susreo s njim veceras i covjek mi je skino 20 zicera
A i Lm i rm više sudjeluju u završnici nego prije.
Meni isto diskonekta.
Igrat ću malo offline sezonu da ojaćam ekipu jer ovo je preveliki trošak sad na početku.
Ja vjerovali vi ili ne dosad nisam nijedan diskonekt imao, osim jednog za koji je kriv moj ruter jer je bilo 24h pa se resetirao i to bas usred utakmice..al osim toga..niti jedan diskonekt..ovo mi se nije dosad desilo..posebno ne u 14 i 15..moze bit da je i do PS4 koji mi se cini nekako stabilniji od PC-a po pitanju servera...
ti si lud, nebudes nista dobio
Evo rezime 93 packa. Najjači igrač cavani koji je otišao za 24k. Sljedeći najbolji igrač fernandinho koji je otišao za 22k. Nakon toga nula bodova. 90% igrača sam quick sellao da bi došao do nekih coinsa. Sramota. U ovoj fifi sam otvorio 300 packova i ovaj cavani najjači igrač kojeg sam dobio. Niti jednog IF igrača nisam dobio. Nisam u 300 packova dobio igrača vrijednog 30k coinsa. Fakat sramota.
Koliko si coinsa dobio za te packove ?
Sinoc igram sa likom ,u 115 minutu mi da gol i pobijedi 3:2 ,kad me lik povuce jednostavno
mi sroka igraca na teren i nista ,ni faul !Ovo nije vise fudball !
Tuca masovna !
imam problem sa kalibracijom gamepada, ima li koji prograam da mogu da kalibriram, radi se o ovom gamepadu http://int.ms-start.com/proizvodi/gaming_gamepadi/console-3in1-bezicni-gamepad ,
imam problem sa kalibracijom gamepada, ima li koji prograam da mogu da kalibriram, radi se o ovom gamepadu http://int.ms-start.com/proizvodi/gaming_gamepadi/console-3in1-bezicni-gamepad ,
Ako se na X ne ulazi u meni onda je problem ! :)
Probaj sa x360ce da ga konfigurises !
Ako se na X ne ulazi u meni onda je problem ! :)
Probaj sa x360ce da ga konfigurises !
Ma to sam rijesio, ali ne mogu kalibrirati lijevu gljivu
Vrhunsko jutro,ulovio prvo Depaya za 28,5 k,pa Cazorla za 30 k i sada Vertonghen za 1k hahahah
Evo i prilog sta se desava posle meca i to non stop, samo dzabe dobijam poraze i to ne zasluzeno a ni coinse ne dobijam i gubim contracte
sta uopce igrate taj sugavi FUT?
sta neosnujete fino privatnu ligu i deri bez problema kao svi normalni...
vidim da me nitko nije dozivio koju stranicu prije, valjda zbog dugog posta
ugl. kako to u futu funkcionira sa igracima /karticama? da li ja mogu dobit npr. istog igraca kao netko drugi? da li ima kakvog ogranicenja? pitam jel si mislim kupit fifu radi onlinea, nisam igrao jos od 14. i jos k tome nisam igrao online jer nije bilo para...
vidim da me nitko nije dozivio koju stranicu prije, valjda zbog dugog posta
ugl. kako to u futu funkcionira sa igracima /karticama? da li ja mogu dobit npr. istog igraca kao netko drugi? da li ima kakvog ogranicenja? pitam jel si mislim kupit fifu radi onlinea, nisam igrao jos od 14. i jos k tome nisam igrao online jer nije bilo para...
mozete imat istog igraca,nema ogranicenja
Vrhunsko jutro,ulovio prvo Depaya za 28,5 k,pa Cazorla za 30 k i sada Vertonghen za 1k hahahah
Ti izgleda znas sve te igrace ja nema pojma !Slabo pratim sportove @ hahahahah
Ako nisi cuo za ove igrace onda ne znam zasto igras uopce ovu igru.
Ako nisi cuo za ove igrace onda ne znam zasto igras uopce ovu igru.
Igram zato sto sam tvrdoglav i ne mogu da priznam sebi da ne mogu da naucim ovu glupu igru
da igram na nekom normalnom nivou !
Za ova dva nisam cuo stvarno !Ostale znam !jbg !u fifa 15 sam imao Roony na CAM i Sirlea na LW tako da sam ove preskocio !
Sto se tice fudbala naravno da znam kako se igra ,jbg,ko ne znam ?!Ono opsajd ( offside )tako kazu seljaci kod mene u kraju ! :)
Krilo trci gore dole nabaci,krilo sredina opet krilo ! hahahahah
Kao što nije ni online poker za sve.
Jbg. Sad mislim na sebe. :-(
Kao što nije ni online poker za sve.
Jbg. Sad mislim na sebe. :-(
Ko sto kaze Movie nije to atomska fizika !
Iz petnih zila se ljudi trude da pobijede ,juce mi lik cimnu igraca ovom
odose noge uvis i pada na dupe 4231 3x CAM ,2x CDM neki Talijani mrcine ,Cerci i kompanija !Jebes takvu pobjedu !
Jučer stavio novi firmware na PS4 i danas prvi put nakon tekme stoji ekran i ne miče se??? Do sada sve radilo bez najmanje greške i izgleda da je to nekaj povezano s tim firmwareom
edit: nakon 4/5 minuta nastavilo dalje tako da mi nije crklo. Dobio coinse i sve u redu samo neću valjda sada čekati svaku tekmu po par minuta da bi krenulo dalje? Vidjet ćemo..
Vrati stari ako moze !A moze garant !Za sta je firmware za plocu ili za graficku ?