FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 608.514
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 16

jel samo meni igra neće da se spoji na server??? kaže, "online log in is currently unavailable"

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Dok sam gledao ovu zadnju sliku na fb stranici od FUTa sam slucajno kliknuo i bacilo me na pocetak, sliku iz 2010., između ostalih sam našao i ove IFove, Villa 92 a Hazard 84 :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
toliko o novoj fifi 16 .... umesto da uzivam u igri ja se nerviram ....

Evo i prilog sta se desava posle meca i to non stop, samo dzabe dobijam poraze i to ne zasluzeno a ni coinse ne dobijam i gubim contracte
17 godina
C3c1l kaže...

ti si lud, nebudes nista dobio 

Evo rezime 93 packa. Najjači igrač cavani koji je otišao za 24k. Sljedeći najbolji igrač fernandinho koji je otišao za 22k. Nakon toga nula bodova. 90% igrača sam quick sellao da bi došao do nekih coinsa. Sramota. U ovoj fifi sam otvorio 300 packova i ovaj cavani najjači igrač kojeg sam dobio. Niti jednog IF igrača nisam dobio. Nisam u 300 packova dobio igrača vrijednog 30k coinsa. Fakat sramota.

14 godina
neaktivan
FIFA 16

od kud ti coini, kaj si kupovo?

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

od kud ti coini, kaj si kupovo?

pointsi, zato i kažem da nije ok. Potrošiš neke novce i za to dobiješ kitu.

15 godina
FIFA 16

ovaj Mignolet je cudo od golmana.. 2 puta sam se susreo s njim veceras i covjek mi je skino 20 zicera

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ma svi golmani su 100% bolji za razliku od lani.
A i Lm i rm više sudjeluju u završnici nego prije.
Meni isto diskonekta.
Igrat ću malo offline sezonu da ojaćam ekipu jer ovo je preveliki trošak sad na početku.
13 godina

Ja vjerovali vi ili ne dosad nisam nijedan diskonekt imao, osim jednog za koji je kriv moj ruter jer je bilo 24h pa se resetirao i to bas usred utakmice..al osim toga..niti jedan diskonekt..ovo mi se nije dosad desilo..posebno ne u 14 i 15..moze bit da je i do PS4 koji mi se cini nekako stabilniji od PC-a po pitanju servera...

Origin ID: ReaLazio
10 godina
protjeran
movie kaže...
C3c1l kaže...

ti si lud, nebudes nista dobio 

Evo rezime 93 packa. Najjači igrač cavani koji je otišao za 24k. Sljedeći najbolji igrač fernandinho koji je otišao za 22k. Nakon toga nula bodova. 90% igrača sam quick sellao da bi došao do nekih coinsa. Sramota. U ovoj fifi sam otvorio 300 packova i ovaj cavani najjači igrač kojeg sam dobio. Niti jednog IF igrača nisam dobio. Nisam u 300 packova dobio igrača vrijednog 30k coinsa. Fakat sramota.

Koliko si coinsa dobio za te packove ?

10 godina
protjeran
FIFA 16

Sinoc igram sa likom ,u 115 minutu mi da gol i pobijedi 3:2 ,kad me lik povuce jednostavno

mi sroka igraca na teren i nista  ,ni faul !Ovo nije vise fudball !

Tuca masovna !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

imam problem sa kalibracijom gamepada, ima li koji prograam da mogu da kalibriram, radi se o ovom gamepadu http://int.ms-start.com/proizvodi/gaming_gamepadi/console-3in1-bezicni-gamepad

Who bolan cares
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 7:58 (dejan1471).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
dejan1471 kaže...

imam problem sa kalibracijom gamepada, ima li koji prograam da mogu da kalibriram, radi se o ovom gamepadu http://int.ms-start.com/proizvodi/gaming_gamepadi/console-3in1-bezicni-gamepad

Ako se na X ne ulazi u meni onda je problem ! :)

Probaj sa x360ce da ga konfigurises !

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 8:08 (mackocicko2004).
15 godina
mackocicko2004 kaže...
dejan1471 kaže...

Ako se na X ne ulazi u meni onda je problem ! :)

Probaj sa x360ce da ga konfigurises !

Ma to sam rijesio, ali ne mogu kalibrirati lijevu gljivu

Who bolan cares
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Vrhunsko jutro,ulovio prvo Depaya za 28,5 k,pa Cazorla za 30 k i sada Vertonghen za 1k hahahah

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
toliko o novoj fifi 16 .... umesto da uzivam u igri ja se nerviram ....

Evo i prilog sta se desava posle meca i to non stop, samo dzabe dobijam poraze i to ne zasluzeno a ni coinse ne dobijam i gubim contracte

sta uopce igrate taj sugavi FUT?

sta neosnujete fino privatnu ligu i deri bez problema kao svi normalni...

10 godina
neaktivan
FIFA 16

vidim da me nitko nije dozivio koju stranicu prije, valjda zbog dugog posta

ugl. kako to u futu funkcionira sa igracima /karticama? da li ja mogu dobit npr. istog igraca kao netko drugi? da li ima kakvog ogranicenja? pitam jel si mislim kupit fifu radi onlinea, nisam igrao jos od 14. i jos k tome nisam igrao online jer nije bilo para...

0 0 hvala 0
16 godina
Shivi kaže...

vidim da me nitko nije dozivio koju stranicu prije, valjda zbog dugog posta

ugl. kako to u futu funkcionira sa igracima /karticama? da li ja mogu dobit npr. istog igraca kao netko drugi? da li ima kakvog ogranicenja? pitam jel si mislim kupit fifu radi onlinea, nisam igrao jos od 14. i jos k tome nisam igrao online jer nije bilo para...

mozete imat istog igraca,nema ogranicenja

battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
protjeran
Mic_zap kaže...

Vrhunsko jutro,ulovio prvo Depaya za 28,5 k,pa Cazorla za 30 k i sada Vertonghen za 1k hahahah

Ti izgleda znas sve te igrace ja nema pojma !Slabo pratim sportove @ hahahahah

14 godina
mackocicko2004 kaže...
Mic_zap kaže...

Ako nisi cuo za ove igrace onda ne znam zasto igras uopce ovu igru. 

10 godina
protjeran
FIFA 16

Ima li neko ovakav gamepad Acme ?Da li radi na fifi 15 i 16 ?

Nudi mi se jeftino !

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
JohnnyBlaze kaže...
mackocicko2004 kaže...
Mic_zap kaže...

Ako nisi cuo za ove igrace onda ne znam zasto igras uopce ovu igru. 

Igram zato sto sam tvrdoglav i ne mogu da priznam sebi da ne mogu da naucim ovu glupu igru

da igram na nekom normalnom nivou !

13 godina
neaktivan
nije glupa igra nego si al da te sad ne vredjam , ti si prvi koji ne prati sportove a igra fudbal i plus dao pare za nju....Jedino da se malo ne sprdas sa nama svima ovde kao ne znas koje Depay, Cazorla i slicno.......
10 godina
protjeran
Red_Star_Forever kaže...
nije glupa igra nego si al da te sad ne vredjam , ti si prvi koji ne prati sportove a igra fudbal i plus dao pare za nju....Jedino da se malo ne sprdas sa nama svima ovde kao ne znas koje Depay, Cazorla i slicno.......

Za ova dva nisam cuo stvarno !Ostale znam !jbg !u fifa 15 sam imao Roony na CAM i Sirlea na LW tako da sam ove preskocio !

Sto se tice fudbala naravno da znam kako se igra ,jbg,ko ne znam ?!Ono opsajd ( offside )tako kazu seljaci kod mene u kraju ! :)

Krilo trci gore dole nabaci,krilo sredina opet krilo ! hahahahah

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 12:02 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan
A gle stari, nije nogomet za sve.
Kao što nije ni online poker za sve.
Jbg. Sad mislim na sebe. :-(
10 godina
protjeran
prcko_croatia kaže...
A gle stari, nije nogomet za sve.
Kao što nije ni online poker za sve.
Jbg. Sad mislim na sebe. :-(

Ko sto kaze Movie nije to atomska fizika !

Iz petnih zila se ljudi trude da pobijede ,juce mi lik cimnu igraca ovom

odose noge uvis i pada na dupe 4231 3x CAM ,2x CDM neki Talijani mrcine ,Cerci i kompanija !Jebes takvu pobjedu !

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 13:10 (mackocicko2004).
17 godina
FIFA 16

Jučer stavio novi firmware na PS4 i danas prvi put nakon tekme stoji ekran i ne miče se??? Do sada sve radilo bez najmanje greške i izgleda da je to nekaj povezano s tim firmwareom

edit: nakon 4/5 minuta nastavilo dalje tako da mi nije crklo. Dobio coinse i sve u redu samo neću valjda sada čekati svaku tekmu po par minuta da bi krenulo dalje? Vidjet ćemo..

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 13:33 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
imas u mom postu postavljene slike i posle ti pise da moras da izadjes iz igre, jel tako???
10 godina
protjeran
movie kaže...
Jučer stavio novi firmware na PS4 i danas prvi put nakon tekme stoji ekran i ne miče se??? Do sada sve radilo bez najmanje greške i izgleda da je to nekaj povezano s tim firmwareom

Vrati stari ako moze !A moze garant !Za sta je firmware za plocu ili za graficku ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 13:20 (mackocicko2004).
13 godina
neaktivan
vidim da ne znas , to ipak ne moze i zasto bi nesto zezao i posle napravi problem....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice