FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 654.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FIFA 16

Tu sam čitao kako je ovo igra gdje pass igra dolazi do izražaja, ali ovdje pass igra nema veze s razumom. Svako treće dodavanje ode ni približno gdje sam ja usmjerio gljivicu. Cijela igra se svodi na drkanje po šesnaestercu i prolaženje kroz/oko igrača, posebno ulascima sa krila gdje je igrača nemoguće zaustaviti kad krene lupati lažnjake. 90% golova i primim i zabijem na isti način. 

Igra mi je solidna, ali puno bolje je to moglo biti. Drago mi je da lb+y vise ne prolazi, pace se manje abusa i to su neke prednosti, ali pass igra iz 14-ice mi užasno fali jer ovo je fliper što se dodavanja tiče.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Cordas kaže...

Tu sam čitao kako je ovo igra gdje pass igra dolazi do izražaja, ali ovdje pass igra nema veze s razumom. Svako treće dodavanje ode ni približno gdje sam ja usmjerio gljivicu. Cijela igra se svodi na drkanje po šesnaestercu i prolaženje kroz/oko igrača, posebno ulascima sa krila gdje je igrača nemoguće zaustaviti kad krene lupati lažnjake. 90% golova i primim i zabijem na isti način. 

Igra mi je solidna, ali puno bolje je to moglo biti. Drago mi je da lb+y vise ne prolazi, pace se manje abusa i to su neke prednosti, ali pass igra iz 14-ice mi užasno fali jer ovo je fliper što se dodavanja tiče.

kako je fliper kad su dodavanja ne precizna?

17 godina
jovial kaže...
Cordas kaže...

kako je fliper kad su dodavanja ne precizna?

Lopta se nekontrolirano odbija od svega u terenu. Kao kada klincu koji ne zna igrati fliper daš da igra pa on samo nabija a loptica leti po cijelom fliperu. Otprilike je i ovdje tako. Ja dodam krivo, protivnik doda krivo pa opet ja dodam krivo pa opet protivnik doda krivo i lopta samo ide i ide bez ikakve kontrole i mimo svega što bi dva igrača željela..

11 godina
FIFA 16

ima ko riješenje za ova silna disconnecta..ja tekmu nemrem završit kak spada..85+ disconnect..evo ti poraz

origin id: guzda2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni sto je najgore zavrsi se tekma i kad treba da se vratim nazad on nece i onda mi pokaze da je pukla veza i izadje iz fut-a a to se desava kada se igra online season dok online tournament radi kako treba... I sto je najgore popijem poraz a ne dobijem ni coinse ............

EA stidi se...... i ovo nema veze sa netom koji imas vec sa ea serverom i ovo je postalo bljak.... ako ovo ne rese prodajem igricu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 0:39 (Red_Star_Forever).
15 godina
FIFA 16

Evo moja dva trenutna squada.. Talijani su ubojice !

Serie A

BBVA

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Serie A

BBVA

Ova dva lika su mi u fifi15 bili pravo otkriće au fifi16 kartice izgledaju još bolje. samo zbog njih bi išao raditi talijane...

http://www.futhead.com/16/players/302/marco-parolo/

http://www.futhead.com/16/players/757/manolo-gabbiadini/

11 godina
neaktivan
Eto i ja uzeo Fifu 16.
Istina, bila je borba u meni, kupiti ili ne, ali znatiželja je pobijedila.
Sad nakon desetak tekmi mogu reći da me pomalo živcira, ali grafika. Nikako da se naviknem na blijeda igrališta i da nađem pravilan kut kamere.

U igri, građenje igrača, uklizavanja, korneri, igranje obrane. Mislim da je sve plus u odnosu na 15. I što je najbitnije ekipa igra kompaktno, a ne kao u 15 da između linija može proći kombajn.
Gameplay +
Grafika -

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
Eto i ja uzeo Fifu 16.
Istina, bila je borba u meni, kupiti ili ne, ali znatiželja je pobijedila.
Sad nakon desetak tekmi mogu reći da me pomalo živcira, ali grafika. Nikako da se naviknem na blijeda igrališta i da nađem pravilan kut kamere.

U igri, građenje igrača, uklizavanja, korneri, igranje obrane. Mislim da je sve plus u odnosu na 15. I što je najbitnije ekipa igra kompaktno, a ne kao u 15 da između linija može proći kombajn.
Gameplay +
Grafika -

Meni je grafika najbolja do sada, kiša je napokon manje monotona, a super su i nove opcije vremenskih uvjeta, što se ostalog tiče, sve je još ispoliranije i ljepše.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 2:35 (Đapa club).
13 godina
neaktivan

Magla me malo nervira i smeta...i sjene na pojedinim terenima u određenim vremenskim razmacima...onaj stadion od milana ako se dobro sjecam, pa te sjene..katastrofa...70% terena je kao rešetka sjene...kao za roštilj..i jos kad stavim crni dres, pa to bude milina nac igraca..jos ako je tamnoput..ma super :)

Usao sam u division 8 onlinea tek sad, jer sam dosad farmao singleplayer divisije sa coin boostovima...sad stedim za Hulka...kasnije Danilo, Alex Sandro, David Luiz vjerovatno i Miranda...u napadu mi Pato i neki Ari..a taj ari mi se svidja..podsjeca me na Welintona...

Origin ID: ReaLazio
15 godina
FIFA 16

Ušao i ja u DIV 8 online. Sad skupljam za Payeta na CAM, super izgleda na prvu. Magla stvarno je katastrofa i nije mi jasno čemu su ju dodavali u online. I koja je to sad fora da ne mogu prodavati igrače iz ovih packova od preordera? Čija je to ideja bila da mi je znati...

Kod dodavanja, da dogodi se taj smiješan niz krivih dodavanja, ali ne mogu reči da puno griješim kod istih. Koristim dosta onaj rb + pass i trough pass. Nekakva razlika se mora vidjeti između igrača od 90 pass i 70 pass. Dal je baš realno da igrač ne može dodati točno na 10 metara, baš i ne. A ovo da lopta ide skroz krivo, to vam je assissted. Pa u samom opisu ti piše da igra procijeni koji igrač je u "boljoj" poziciji i onda njemu ide lopta. Možda su i tu nešto prčkali po AI-u pa ima više tih situacija da lopta ode skroz krivo.

I ne znam da li sam lud, ali jučer sam odigrao tekmu u FUT-u koja je bila valjda duplo brža od bilo čega što sam igrao dosad. Izgledalo je ko 15 po brzini. Dal je bio neki cheat ili samo čudni problemi s konekcijom, nemam blage, ali nešto nije bilo normalno.

I nisam to dosad primječivao, ali igra je bitno drugačija ovisno igraš li sa lock na 60, na no limit pa softwerski lock na 60 ili skroz na no limit to FPS. Mislim da je engine podosta sjeb. na PC-u. Moguće da su od tud te razlike u odnosu na PS4 koje movie spominje jer je tamo lock na 30 pretpostavljam. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Da znam da cu bolje da igram na PS4 kupio bih ga ,mame mi ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

I ne znam da li sam lud, ali jučer sam odigrao tekmu u FUT-u koja je bila valjda duplo brža od bilo čega što sam igrao dosad. Izgledalo je ko 15 po brzini. Dal je bio neki cheat ili samo čudni problemi s konekcijom, nemam blage, ali nešto nije bilo normalno.

Mislim da nisi lud jer se i meni isto čini da su igrači od jučer brži.

Ili smo obojica otišli kvragu :)

BTW

Složio sam si jučer Argentinu pošto sam dobio Messija na 5 tekmi.

Imao sam već par argentinaca u klubu pa mi je to bila puno jeftinija varijanta nego da slažem Barcu :)

Prvi dojam o Messiju - najbrži igrač u igri!

S njim se može pretrčat igrač i to bez problema - i to ne samo jedan već par komada - kad se mali sjuri samo klizeći kreću :)

Nisam dao niti jedan gol s njim u dvije tekme, ali je imao par dobri šuteva, stativu i mislim 2 asistencije.

Ukratko - Messija treba pod hitno kupti :)

Evo i jedan gol Viettija za pobjedu 2-1 pred kraj utakmice :)

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 16

Eh da se ima para naravno da bi i ja uzeo ps4 di ces veceg veselja nego zalec na kauc i na ogromnom lcdu igrat fifu. Nije cak ni cijena ps4 toliki problem koliko su igre tj njihova cijena 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 10:01 (toninho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
Encyanix kaže...

Serie A

BBVA

Ova dva lika su mi u fifi15 bili pravo otkriće au fifi16 kartice izgledaju još bolje. samo zbog njih bi išao raditi talijane...

http://www.futhead.com/16/players/302/marco-parolo/

http://www.futhead.com/16/players/757/manolo-gabbiadini/

Njih dvoje su zvjeri. Igram s talijanima 4-3-3 s njima dvojicom i Allanom u sredini i stvarno ubijaju. Da me ne dc-a nakon utakmica i vec bi bio 2-3 divizija, a ovako sam tek u 6-oj. 

11 godina
FIFA 16

Jeli pametnije da mi je VYSNC ukljucen ili ne . Koristim ponekad D3DOVERRIDER pa imam opciju triple buffering(sto mi je ukljuceno) i imam force vysnc ali to mi je iskljuceno . Pa ako moze savjet ... hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Ušao i ja u DIV 8 online. Sad skupljam za Payeta na CAM, super izgleda na prvu. Magla stvarno je katastrofa i nije mi jasno čemu su ju dodavali u online. I koja je to sad fora da ne mogu prodavati igrače iz ovih packova od preordera? Čija je to ideja bila da mi je znati...

Kod dodavanja, da dogodi se taj smiješan niz krivih dodavanja, ali ne mogu reči da puno griješim kod istih. Koristim dosta onaj rb + pass i trough pass. Nekakva razlika se mora vidjeti između igrača od 90 pass i 70 pass. Dal je baš realno da igrač ne može dodati točno na 10 metara, baš i ne. A ovo da lopta ide skroz krivo, to vam je assissted. Pa u samom opisu ti piše da igra procijeni koji igrač je u "boljoj" poziciji i onda njemu ide lopta. Možda su i tu nešto prčkali po AI-u pa ima više tih situacija da lopta ode skroz krivo.

I nisam to dosad primječivao, ali igra je bitno drugačija ovisno igraš li sa lock na 60, na no limit pa softwerski lock na 60 ili skroz na no limit to FPS. Mislim da je engine podosta sjeb. na PC-u. Moguće da su od tud te razlike u odnosu na PS4 koje movie spominje jer je tamo lock na 30 pretpostavljam. 

Daj probaj milnera na CAM. Lik mi je preheben. Sjajan šut, dobra dodavanja, čvrst i dobra skok igra a jeftin. Slažem se za ovo na assissted no problem je kaj on procjeni da je u boljoj poziciji igrač koji je u zaleđu i to očitom. Kaj igra ne kuži zaleđe već vidi solo igrača neometanog najbliže golu pa odluči njemu dodati? Totalno idiotski. Evo jučer sam opet igrao malo na pc pa malo na PS4, nevjerojatno ali u cijeloj tekmi imam možda pet krivih dodavanja. Na PC imam po poluvremenu desetak krivih dodavanja. Stvarno ne kužim u čemu je fora jer imam indentične ekipe na obje platforme.

Po meni, malo da srede ta dodavanja i zaštite igru od grubosti i to je to. Nevjerojatno je da prođem pored lika i uzmem mu loptu i on dobije prekršaj a poslije se lik doslovno zabije u mene, odnese me i uzme loptu i sudac kaže sve čisto. U nekim situacijama nemam filing udarca. Ne znam što su tu prčkali ali neke situacije  nisu u rangu same igre..

15 godina
FIFA 16

Imam Millnera na CM u 4-2-3-1. Dobar je.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
toninho kaže...

Eh da se ima para naravno da bi i ja uzeo ps4 di ces veceg veselja nego zalec na kauc i na ogromnom lcdu igrat fifu. Nije cak ni cijena ps4 toliki problem koliko su igre tj njihova cijena 

Ko je lud dati 500 e za ps4 kad za te pare imam pC da gori i torrente !Nije zivot samo fifa !

Imaju i PC kartice HDMI pa rokas na TV -u ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 11:32 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
FIFA 16

Imam Sissoka na CAM da li da ga mjenjam sa Payet -om ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 12:51 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
http://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Disconnected-at-the-end-of-FUT-games/td-p/4798233/page/16

ovaj prblem i dalje je prisutan....govorim za ps4 i ovo se desava i nakon sytem-a ps4 na ver. 3.00 i mislio sam da ce to nesto resiti ali dzabe.....
15 godina
mackocicko2004 kaže...

Imas Sissoka na CAM da li da ga mjenjam sa Payet -om ?

Iz iskustva ti znam da je najbolje sam probati. Može ti netko nahvaliti igrača X koliko želi, ali tebi jednostavno neće pasati u formaciju, stil igre, šta već.

10 godina
protjeran
Hexfire kaže...
mackocicko2004 kaže...

Imas Sissoka na CAM da li da ga mjenjam sa Payet -om ?

Iz iskustva ti znam da je najbolje sam probati. Može ti netko nahvaliti igrača X koliko želi, ali tebi jednostavno neće pasati u formaciju, stil igre, šta već.

Pametno zboris ,probacu !

13 godina
FIFA 16

Dobro kaže kolega Hex.

Recimo, kolega Cecil je popljuvao Bonyja i prodao ga nakon par tekmi, a meni je Bony trenutno najjači napadač kojeg sam probao.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 16

igram 4-2-3-1, mogu rec da je kombinacija payet - rondon ubojita

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Sve je to osobno. Meni ovo tebi ono. Najbolje sam probati ali ja uvijek preferiram na CAM poziciji igrača s dobrom pas igrom. Meni je Sissoko odličan na CM poziciji. U par mu stavim igrača koji ne ide previše naprijed. Recimo matić, dembele, fernandinho i naravno toure. U fifi 15 toure - sissoko meni najbolji par CM-ova..

10 godina
protjeran
Trnjan kaže...

Probacu i Rondona !Sad imam Welbeka !

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 13:18 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Sve je to osobno. Meni ovo tebi ono. Najbolje sam probati ali ja uvijek preferiram na CAM poziciji igrača s dobrom pas igrom. Meni je Sissoko odličan na CM poziciji. U par mu stavim igrača koji ne ide previše naprijed. Recimo matić, dembele, fernandinho i naravno toure. U fifi 15 toure - sissoko meni najbolji par CM-ova..

Prodao sam Sissoka probacu Payeta pa cu da vidim !Sissoko skil i slabija noga 2 ,Payet 4 ,jbg sad budi pametan !

16 godina
MaciStyle kaže...

Jeli pametnije da mi je VYSNC ukljucen ili ne . Koristim ponekad D3DOVERRIDER pa imam opciju triple buffering(sto mi je ukljuceno) i imam force vysnc ali to mi je iskljuceno . Pa ako moze savjet ... hvala unaprijed

1. U settingsima od FIFE stavi No limit on fps.

2. U radeonpro (u donjem desnom kutu prvi klikni na 32bit da bi otključao 32/64 bitni način rada) stavi tripple buffering i uključi Dynamic framerate control te ga ograniči na 60 fps.

3. Uživaj u fluidnoj igri bez input laga, sa 60 fps u meniju, tekmi i cutscenama.

šumski put je bio ravan.
17 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Trnjan kaže...

Kako Rondon i Payet zajedno ?!Jedan Engleska drugi Ruska liga?

Rondon je u BPL-u, preso je u West Brom

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice