FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 632.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 15
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Evo da pitam ove dobre igrace Simke i sl.

Da li ima neko od koga bi ti izgubio od 10 svih 10 tekmi?

Ne mislim sad na proffi igrace !

Kad gubis da li je to od momentuma ili zato sto je protivnik jaci ?!

Kad ste tu negdje po jacini sta je odlucujuce ko ce da pobijedi ?!

U ovoj igri nemoguće je izgubiti 10 tekmi od jedne osobe jer ti to neće igra dozvoliti.

Kao i u životu gubiš od boljeg, spletom sretnih ili nesretnih okolnosti, slučajno a neki puta i igra tako hoće

Uvijek pobijedi onaj tko zabije gol više. Opet to može biti slučajno, spletom okolnosti, jednim dobrim potezom ...

Ne govorim ovo iz pozicije dobrog igrača već igrača koji igra dugo i svašta je doživio u ovoj igri..

Ti Movie igras dugo,kazes da ti je trgovina i ostalo veci prioritet od same igre,jbg ,nije mi jasno da posle toliko god igre

nisi usao u automatizam da lako pobijedjujes ?!Ili treba TALENTA koga i ja nemam ili sta je vec ?!

Opet ti kazem, previse dramis oko ove igre. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
genius_ kaže...

Ti Movie igras dugo,kazes da ti je trgovina i ostalo veci prioritet od same igre,jbg ,nije mi jasno da posle toliko god igre

nisi usao u automatizam da lako pobijedjujes ?!Ili treba TALENTA koga i ja nemam ili sta je vec ?!

Pa ne znam kad sam rekao da teško pobjeđujem? Samo kažem da sam prosjećan igrač a kao takav mogu svakoga pobijediti i od svakoga izgubiti. Sve ovisi o danu i raspoloženju.  U ovoj igri je sve relativno. Kako uđeš u seriju pobjeda isto tako uđeš i u seriju poraza.. niti su porazi pokazatelj tvoje loše igra baš kao niti pobjede dobre igre.. ovo je fifa i pravila ne postoje.. svi mogu sve...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 14:51 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Pa ne znam kad sam rekao da teško pobjeđujem? Samo kažem da sam prosjećan igrač a kao takav mogu svakoga pobijediti i od svakoga izgubiti. Sve ovisi o danu i raspoloženju.  U ovoj igri je sve relativno. Kako uđeš u seriju pobjeda isto tako uđeš i u seriju poraza.. niti su porazi pokazatelj tvoje loše igra baš kao niti pobjede dobre igre.. ovo je fifa i pravila ne postoje.. svi mogu sve...

POTPISUJEM!

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
12 godina
neaktivan
FIFA 15

osvojim turnir neznam vise niti sam koji mi je to poredu i dobijem opet smece u paketu, za popizdit je vise sa govnom od igre

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
C3c1l kaže...

osvojim turnir neznam vise niti sam koji mi je to poredu i dobijem opet smece u paketu, za popizdit je vise sa govnom od igre

Igra nije kriva za smeca u packu... to je jednostavno sreca. Hebem ja led lutriji sta ne izvuku moje brojeve.

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Igra nije kriva za smeca u packu... to je jednostavno sreca. Hebem ja led lutriji sta ne izvuku moje brojeve.

svejedno, sad sam ionako u online polufinalu pogodio 4 puta precku, Bravo mi je vadio sve zivo i onda doslovno lik jednom dojde do gola i pogodi 90.

uninstal i razbio gamepad. dosta mi je.

[19xx]C3c1l
16 godina
C3c1l kaže...

Ja dobijem tots pareja i tourea. Tourea imam a s ovim parejom ne znam što ću. Eto, opet ne valja...

Samo da ti dodam, reza 0-0. Tvrda tekma, bez previše šansi i onda u 80 min lik puca s nekih 25 m i pogodi mog igrača u bloku a lopta u luku pada na moju prečku. Golman samo gleda. Lopta se od prečko odbije u vis i pada s nekoliko metara visine negdje na metar od gola. Što bi rekli svijeća. Golman visoko skače rukama na loptu ali skače i lik s neymarom koji skoči više od golmana i s metra mi zabije gol glavom?

Kad si vidio da golman na crti rukama ne uspije uhvatiti loptu već da više od njega skoči igrač poput neymara i glavom mu zabije. Taj ne bi mogao niti u veteranima braniti u najnižem rangu. Inače radi se o sif alvesu. Naravno završi 1-0... samo se nasmiješ i ideš na drugu tekmu, što drugo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 20:08 (movie).
16 godina
neaktivan
hanteed kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

POTPISUJEM!

Igraj protiv pro igraca od 10 izgubices 15 ! :)

12 godina
genius_ kaže...
hanteed kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

POTPISUJEM!

Igraj protiv pro igraca od 10 izgubices 15 ! :)

Logicno ako je netko bolji od tebe da ces izgubit ako je netk obolji od tebe. Vecinom pobjedi onaj bolji, samo sta se ovdje izvlaci na svakakve gluposti.

9 godina
neaktivan
FIFA 15

jesam li ja kriv ako ai napravi 2 penala u utakmici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hanteed kaže...

da, jer vjerojatno drzis contain, odnosno X

[19xx]C3c1l
16 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
hanteed kaže...

ispada da mozes igrati godinam ako nemas talenta nema sanse !ende

16 godina
C3c1l kaže...
hanteed kaže...

Stari, maloprije igram tekmu. Lik centrira ja skočim i on skoči. Izbijem loptu glavom a on dobije penal. Gledam ponovljenu snimku u skoku su se oba igrača sudarili glavama. To je jedini dio tijela kojim su se dva igrača dotakla. Zašto je to prekršaj za njega i penal. Ja sam skako s mjesta o on iz zaleta. Osim toga nitko pao, zateturao ili ne znam što. Stvarno bez veze. Da ne pričam najčešći penal kad lik puca zagrebe po travi i padne da ga nitko ne takne i eto penala. Ima stvarno frustrirajućih situacija s penalima ove godine i to treba mijenjati...

16 godina
neaktivan
FIFA 15

Veceras sam odigrao jedno 10 frindly ,sve sam izgubio !

Zakljucak : Ne znam da igram !!!Kakav momentum ,skript i sl.

Onaj ko zna da igra nema sanse da upadne u seriju da izgubi 10 zaredom !

To sto tvrdite da mozete svakog da pobijedite i da izgubite od svakog

to je tacno samo u ovod drugom dijelu recenice ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 22:58 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Problem je što mi realno teško možemo i naučiti igrat kada su svi protivnici u nižim divizijama kupljeni acc pa su i ekpie pune TOTS i ostalih dobrih igrača 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
genius_ kaže...

A gle, sve mi je jasno kada tražiš popis finti na forumu. Zamaraš se takvim glupostima tjednima da je to strašno. Te ovo, te ono, kako ovo, kako ono i što ti ja više znam. Probaj manje tipkati a više igrati. Ponovno igram fifu od fife10 i nikad se nisam zamarao skillom i glupostima kao ti. Prvo si nađi formaciju koja ti odgovara. Potom si složi igrače koji će najbolje odgovoriti datoj formaciji. Počni igrati. Pokušaj igrati kao u pravom nogometu. Nema srljanja, poštuj linije ekipe, brzo se oslobađaj lopte, igraj trokut (ne na gamepadu) i nakon dva dodavanja probaj stvoriti višak, razvuci igru preko cijelog terena i neka ti u igri sudjeluje što više igrača.

Ne izlazi iz formacije i ne napadaj protivničke igrače, neka oni dođu tebi. Prva linija obrane je vezni red. Gledaj radar i prati igrače na terenu. U 90% slučajeva gledanjem možeš pretpostaviti što će protivnik odigrati kao i gdje se nalaze tvoji igrači i kada trebaš dati pravovremenu loptu jer svatko ti u tekmi ponudi šansu bar jednom. Ako je ne vidiš imaš problem jer kada ti ponudiš šansu i lik je vidi tropa si. Meni je to dovoljno da sa svakim mogu igrati ravnopravno. Kad je netko bolji, svaka mu dala. Nikad ne izlazim iz tekme bez obzira što se događa na terenu. Poštujem to što je netko bolji i neka zasluženo pobjedi. Neki put igra me pokrade. Neki put igra pokrade mog protivnika. Više se niti time ne zamaram. Opsujem koju, nasmiješim se i igram dalje... možda će nekome sve ovo kaj sam nabrojao biti smiješno, no ja tako vidim igru i tako igram. Niš mi ne fali... i kakav ebeni talent. Tko se još rađa s talentom za igranje fife?

Ajde postaj tu ekipu s kojom si izgubio deset tekmi za redom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 0:19 (movie).
16 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

A gle, sve mi je jasno kada tražiš popis finti na forumu. Zamaraš se takvim glupostima tjednima da je to strašno. Te ovo, te ono, kako ovo, kako ono i što ti ja više znam. Probaj manje tipkati a više igrati. Ponovno igram fifu od fife10 i nikad se nisam zamarao skillom i glupostima kao ti. Prvo si nađi formaciju koja ti odgovara. Potom si složi igrače koji će najbolje odgovoriti datoj formaciji. Počni igrati. Pokušaj igrati kao u pravom nogometu. Nema srljanja, poštuj linije ekipe, brzo se oslobađaj lopte, igraj trokut (ne na gamepadu) i nakon dva dodavanja probaj stvoriti višak, razvuci igru preko cijelog terena i neka ti u igri sudjeluje što više igrača.

Ne izlazi iz formacije i ne napadaj protivničke igrače, neka oni dođu tebi. Prva linija obrane je vezni red. Gledaj radar i prati igrače na terenu. U 90% slučajeva gledanjem možeš pretpostaviti što će protivnik odigrati kao i gdje se nalaze tvoji igrači i kada trebaš dati pravovremenu loptu jer svatko ti u tekmi ponudi šansu bar jednom. Ako je ne vidiš imaš problem jer kada ti ponudiš šansu i lik je vidi tropa si. Meni je to dovoljno da sa svakim mogu igrati ravnopravno. Kad je netko bolji, svaka mu dala. Nikad ne izlazim iz tekme bez obzira što se događa na terenu. Poštujem to što je netko bolji i neka zasluženo pobjedi. Neki put igra me pokrade. Neki put igra pokrade mog protivnika. Više se niti time ne zamaram. Opsujem koju, nasmiješim se i igram dalje... možda će nekome sve ovo kaj sam nabrojao biti smiješno, no ja tako vidim igru i tako igram. Niš mi ne fali... i kakav ebeni talent. Tko se još rađa s talentom za igranje fife?

Ajde postaj tu ekipu s kojom si izgubio deset tekmi za redom.

Evo tima imam jos Engleze pa rotiram !

P.S, Van Persi mi je CAM ovde sam pogrijesio na slici !Ima chem .9

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 7:47 (genius_).
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Ne valja ti ta formacija sa englezima nikako.. ako već hoćeš takvu formaciju u sredini obavezno tiotea http://www.futhead.com/15/players/924/cheick-tiote/ umjesto van persiea! Umjesto Sissokoa http://www.futhead.com/15/players/42149/cesc-fabregas/ se ubio za tu poziciju.

Tiote će obavljati defanzivne zadatke i pomagati štoperima, a fabregas će razigravati, te također predstavljati problem za golmana .

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 8:39 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Ne valja ti ta formacija sa englezima nikako.. ako već hoćeš takvu formaciju u sredini obavezno tiotea http://www.futhead.com/15/players/924/cheick-tiote/ umjesto van persiea! Umjesto Sissokoa http://www.futhead.com/15/players/42149/cesc-fabregas/ se ubio za tu poziciju.

Tiote će obavljati defanzivne zadatke i pomagati štoperima, a fabregas će razigravati, te također predstavljati problem za golmana .

Probacu to,koju drugu formaciju da probam ?Volim da imam 2 ST ! 442 ili 41212 ?!

U napad moram da stavim Ramosa +Aubameyong ili Immobile za Lewa nemam para !

14 godina
neaktivan

Ja volim formaciju 4-1-2-1-2 i ta mi najviše odgovara sa CDM, LM,RM CAM i 2 ST. Kupi tiotea i promjeni u tu formaciju. U odbrani Koscielny i Kompany, trećeg odbranbenog čuvaj kao zamjenu, ili u sred igre ako vidiš da ti neko od stopera ima vrlo losu ocjenu, ili uslijed povreda, contracta ili neceg drugog. U napadu sturiddge i VP. Što se tice CAM pozicije, vidi šta ti više odgovara, Mata ili Fabregas. Skupljaj lovu, pa kupi. Što se tiče golmana, ja sam kupio bio poboljsanu verziju DE Gee, umjesto Begovića i nisam se nešto proslavio sa njim. Skupljaj pare za LLorisa. Što se tiče njemaca, za male pare je ponuda baš ograničena... Što se tiče LB pozicije Moreno je bolji od AZpa, ima bolji skok, brži acceleration, balance, ball control, ima sve bolje što mu treba za tu poziciju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 8:51 (AdisTM87).
16 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Ja volim formaciju 4-1-2-1-2 i ta mi najviše odgovara sa CDM, LM,RM CAM i 2 ST. Kupi tiotea i promjeni u tu formaciju. U odbrani Koscielny i Kompany, trećeg odbranbenog čuvaj kao zamjenu, ili u sred igre ako vidiš da ti neko od stopera ima vrlo losu ocjenu, ili uslijed povreda, contracta ili neceg drugog. U napadu sturiddge i VP. Što se tice CAM pozicije, vidi šta ti više odgovara, Mata ili Fabregas. Skupljaj lovu, pa kupi. Što se tiče golmana, ja sam kupio bio poboljsanu verziju DE Gee, umjesto Begovića i nisam se nešto proslavio sa njim. Skupljaj pare za LLorisa. Što se tiče njemaca, za male pare je ponuda baš ograničena...

Ok imam oko 14 k coinsa ! Igracu jos malo sa ovim pa cu da vidim da li Lewandolskog ili ove koje si nabrojao !Ima li kartica za promjenu CAM u ST ili CM u ST?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 8:55 (genius_).
14 godina
neaktivan

Ima kartica iz CAM u ST, a ako hoćeš iz CM u ST moraš prvo prebaciti iz CM u CAM.

16 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Ima kartica iz CAM u ST, a ako hoćeš iz CM u ST moraš prvo prebaciti iz CM u CAM.

ok da Persija prebacim u ST !

16 godina
genius_ kaže...

Ne znam ali ovo je vjerojatno zadnja formacija koju bih ja igrao. Ovako gledajući ne izgleda mi da u toj formaciji ima neke igre. Možda griješim ali 5 otraga, čemu? Meni osobno najdraže formacije 4-4-3 (4) i 4-2-3-1 (2). Ključ je uvijek sredina terena i ne znam kako ti RVP može igrati na toj poziciji? Totalno bezveze. Ne čudim se nizu poraza koji si imao...

11 godina
genius_ kaže...

Nerazumijem što će ti IF Bolasie ak si rekao da neznaš skillat?Prodaj ga i bolje kupi schurrlea.

16 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Ne znam ali ovo je vjerojatno zadnja formacija koju bih ja igrao. Ovako gledajući ne izgleda mi da u toj formaciji ima neke igre. Možda griješim ali 5 otraga, čemu? Meni osobno najdraže formacije 4-4-3 (4) i 4-2-3-1 (2). Ključ je uvijek sredina terena i ne znam kako ti RVP može igrati na toj poziciji? Totalno bezveze. Ne čudim se nizu poraza koji si imao...

Volim samo kroz sredinu da igram !Probacu 4231 !

12 godina
FIFA 15

Moze netko rec ako zna, kako bi funkcionirala fifa 15 online na 3g brzini neta?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 15

Konacno sma pobijedio jednog i to u formaciji 4-1-2-1-2, 2:0 i to na Pro cam.

Igra li neko na Pro cam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 15

a jesi lik

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan