- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja bi volio da stave manual asistencije za sve igrace na futu tako bi bar malo bilo realnije i volio bi da non rare kartice pretvore u rare (nije mi nikad bilo jasno zasta sluze non rare) i tako ce imati vise kombinacija momcadi
Pozz da li da kupim Walcotta za oko 100 k?IF ?! Da sacekam malo ?
ja bi volio da stave manual asistencije za sve igrace na futu tako bi bar malo bilo realnije i volio bi da non rare kartice pretvore u rare (nije mi nikad bilo jasno zasta sluze non rare) i tako ce imati vise kombinacija momcadi
I tko bi ti igro ? ti i jos 15 ljudi. Ljudi traze zabavu ne manualne pi*darije. za to imas season pa pici manual.
Koga da čekaš kad cijene svakodnevno padaju? Ako ti se igra s njim onda kupiš, ako ti se ne igra onda ne kupiš jer kad god ga kupiš sljedeći dan će biti jeftiniji... tri mjeseca je do nove igre i koga više briga koliko što košta pogotovo na ovome marketu gdje ništa nema svoju opipljivu vrijednost..
I tko bi ti igro ? ti i jos 15 ljudi. Ljudi traze zabavu ne manualne pi*darije. za to imas season pa pici manual.
ova bi igra trebala biti simulacija ili barem da mozes odabrati u meniju da igras simulaciju ili arkadu
Koga da čekaš kad cijene svakodnevno padaju? Ako ti se igra s njim onda kupiš, ako ti se ne igra onda ne kupiš jer kad god ga kupiš sljedeći dan će biti jeftiniji... tri mjeseca je do nove igre i koga više briga koliko što košta pogotovo na ovome marketu gdje ništa nema svoju opipljivu vrijednost..
Jbg onda cu da cekam da padne cijena ?!Sturidge +Walcott ,to ce biti ludilo a? :)
Pozdrav ljudi...
Nevrira me kad npr. igram obranu i sad recimo kontroliram svog stopera koji stoji iza protivnockog napadaca...E sad posto se ovaj zagradi (neznam kako) uvijek ispadne iz igre.
A kad se to meni desi da imam napadac neznam zadrzat loptu nego mi uzme loptu,znaci nemogu se zagrditi...Koje su kontrole?
Pozdrav ljudi...
Nevrira me kad npr. igram obranu i sad recimo kontroliram svog stopera koji stoji iza protivnockog napadaca...E sad posto se ovaj zagradi (neznam kako) uvijek ispadne iz igre.
A kad se to meni desi da imam napadac neznam zadrzat loptu nego mi uzme loptu,znaci nemogu se zagrditi...Koje su kontrole?
kako si i mogao bez toga igrati :)?
Evo ovdje objašnjeno:
U prvom besplatnom packu dobijem tots nalda a u drugom neymara. naldo nit smrdi nit miriše. Za mene sif hummels je za njega svemirski brod..
Konacno ,kako da slozim ekipu ili da ga prodam !
hebeno taman još imaš ribery-a, kolko para misliš dat za ekipu da složimo nešto
Istu sekundu ga prodaj jer će do vikenda vrijediti bar 30% manje. Lako ga ponovno kupiš sljedeći tjedan i još nešto coinsa staviš u džep..
Istu sekundu ga prodaj jer će do vikenda vrijediti bar 30% manje. Lako ga ponovno kupiš sljedeći tjedan i još nešto coinsa staviš u džep..
Ok,poslusao sam te ,stavio sam i golmana na market !
Ok,poslusao sam te ,stavio sam i golmana na market !
Otisao za 460 000 ! nevjerovatno za minut ! hahahahha
Dobio Bale-a nakon osvojenog offline Bundesliga TOTS turnira, a ove sam ostale iz LA lige dobio od prije:
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jpJdaXkxnLRXg:pc
Takooo, majka mu stara, odmah imam morala za igrati...
Pa normalno da je otišao kad nema niti jednog na marketu (PC). Jesi provjerio prije za koliko ide? Koliko mu je uopće start/buy now? Na PS4 je 500/750... Kojeg si golmana stavio na market?
Pa normalno da je otišao kad nema niti jednog na marketu (PC). Jesi provjerio prije za koliko ide? Koliko mu je uopće start/buy now? Na PS4 je 500/750... Kojeg si golmana stavio na market?
Vjerovatno ovog sa druge slike, TOTS Fahrmanna.
I pojavila se neka slika TOTS Seria A http://fifaforums.easports.com/en/discussion/34177/tots-seria-a-leaked
Sjebao sma sve coinse !Nisam trebao mullera da prodajem ! jbg
Pozdrav ljudi...
kako si i mogao bez toga igrati :)?
Evo ovdje objašnjeno:
Znao sam za L2 ali nisam znao kada i koliko pritiskati...
Nego ima li koja finta kad sam okrenut ledjima da se rjesim stopera?
Spiskao sam 50 e na pointese !imam jos 2000 pointas ali nece nesto da se otvore packovi ?
Aubameyang plavi ili smrt ! :)
Pokvari mi se prije par dana na mom novom logitechu fx310 (imam ga samo mjesec dana) tipa R1. Da je bar R2 ili L2, ali r1 fuj. Rastavio joystick (jedva ga sastavio haha), ali opet nisam mogao da ga napravim. Sad mi rekoše da mogu čekat i do 40 dana na popravak, a samo tipka normalno ne klikče, ccc. Možda ću više učiti pred ispite...
Spiskao sam 50 e na pointese !imam jos 2000 pointas ali nece nesto da se otvore packovi ?
Bolje da si malom kupio nesto nego 50e bacio u 6mj na igru koja ne vrijedi 5e.
mogao si mjesec dana jest,piti i zivjeti :)
Bolje da si malom kupio nesto nego 50e bacio u 6mj na igru koja ne vrijedi 5e.
Jbg !
Ma jelo se i pilo dosta ! :)
mogo si kupiti pravog igraca od para na pointse hh
ma nisam trebao Mullera prodavati jbg ! Nema veze ,bice bolje ! :)
Ovo je samo pravedna kazna za svu onu pirateriju koju sam godinama upraznjavao !
Steta sto odose pare EA !
Sjebao sma sve coinse !Nisam trebao mullera da prodajem ! jbg
Na što si shebao coinse? Nisi valjda išao otvarati packove? Pa neće te sreća maziti prvi svakome packu. Samo si trebao pričekati par dana i ponovno kupiti mullera za puno manji iznos a za ostatak otvoriti ili packove ili kupiti još nekog igrača.