FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 764.135
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15

Sramota... usereš se da skupiš toliko coinsa i onda ovako...

12 godina
FIFA 15

Ma tesko se dobije neki dobar igrac da vrijedi nesto, bolje bježat od tih 50k paketica kao i od onih od 100k kada uskoro dodu. Vjerojatno im je svaki 100 ili 1000 paketić dobitan {#}

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15
Ako moze pomoc zanima me sta je ultimate team i kako to sve ide

0 0 hvala 0
14 godina
srsen1996 kaže...

http://lmgtfy.com/?q=FIFA+Ultimate+team

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 21:33 (Hazar).
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Sramota... usereš se da skupiš toliko coinsa i onda ovako...

suosjecam, kupio sam 6 packova u zadnja 2 dana (od tog jedan 25k) i jedno veliko NISTA

10 godina
neaktivan
FIFA 15

ma ova fifa je takvo sranje, pa hebem ti sve
pobijedim tekmu 2-1, sudac svira kraj i onda me zbaci i napiše mi da sam izgubio konekciju.
Žali bože tih novaca kojih sam dao za nju 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
el pistlero123 kaže...

ma ova fifa je takvo sranje, pa hebem ti sve
pobijedim tekmu 2-1, sudac svira kraj i onda me zbaci i napiše mi da sam izgubio konekciju.
Žali bože tih novaca kojih sam dao za nju 

Isto se meni desava. I totalno je retardirano sve, npr ako sam u season 5 i pobijedio prva 3 utakmice tamo pise da sam pobijedio jednu a izgubio dvije, i da je ostalo 7 utakmica, i tako sve zbrkani podaci.  Da ne govorim o carrier modu, na ps3 izgleda moze samo jedan save da se napravi i poslije ne mozes poceti s drugim timom igrati, ja pokusao obrisati i sa memorijske na konzoli ali svejedno ostaje onaj stari save zapacecan vjecno. Nije mi jasno zasto to zna li neko?

17 godina
srsen1996 kaže...

Ultimate team je mod unutar fife koji od normalnih ljudi pravi kretene. Toliko je ovisan da kad se ujutro pogledaš u ogledalo vidiš magarca ali i dalje igraš, trošiš novce, živce, uništavaš društveni život. Kao i svaki ovisnik o kocki, drogi, alkoholu ili bilo kojem drugom poroku toneš sve dublje nadajući se kako će sljedeće godine biti bolje a u startu znaš da će biti samo gore... FUT je izmislio sam lucifer kako bi iz ljudi izvukao ono najgore. Dok nisam počeo igrati FUT nisam ni znao s kojom količinom psovki se mogu koristiti niti kako agresivan mogu biti.. Ako želiš ostati normalan, jednostavno, na glavnom meniu ćeš probati sve modove osim ovog jer to su vrata samog pakla..

14 godina
movie kaže...
srsen1996 kaže...

Ultimate team je mod unutar fife koji od normalnih ljudi pravi kretene. Toliko je ovisan da kad se ujutro pogledaš u ogledalo vidiš magarca ali i dalje igraš, trošiš novce, živce, uništavaš društveni život. Kao i svaki ovisnik o kocki, drogi, alkoholu ili bilo kojem drugom poroku toneš sve dublje nadajući se kako će sljedeće godine biti bolje a u startu znaš da će biti samo gore... FUT je izmislio sam lucifer kako bi iz ljudi izvukao ono najgore. Dok nisam počeo igrati FUT nisam ni znao s kojom količinom psovki se mogu koristiti niti kako agresivan mogu biti.. Ako želiš ostati normalan, jednostavno, na glavnom meniu ćeš probati sve modove osim ovog jer to su vrata samog pakla..

HAHAH kralju

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel skidao tko update2 za PC, ima li poboljšanja i kakvih?

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
picija21 kaže...

Kakav update? Meni nema ništa na Originu.

šumski put je bio ravan.
11 godina
neaktivan
FIFA 15
Na temelju cega se povecava i smanjuje cijena igracima

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
picija21 kaže...

Kakav update? Meni nema ništa na Originu.

On ima jogurt verziju, a mi sa original kupimo update automatski.

Hasta La Victoria Siempre
17 godina
srsen1996 kaže...
Na temelju cega se povecava i smanjuje cijena igracima

ponuda-potražnja..

11 godina
neaktivan
A jel se igracima azuriraju ocjene po tjednima ili su stalne
11 godina
neaktivan
FIFA 15

http://www.futhead.com/15/squads/9055798/

uletio lewandowski i prodan za nekih 400k, sve pare potrosio na paketice i uletio mi jos jedan Lewandowski i 2 puta Reus, te Ramires, Mata, Remy, Sturridge, i Schurle i jos jedan Alba....
Ostalo sve prodao a od tih para kupio ostale...
nekih 110k za Costu, 150 za Courtou, i 70k za Rooneya...

Inace najbolji DC na igri je David Luiz, neprelazan... a nije skup, za nekih 15k se moze nabavit.... nemoguce kakva sirovina. steta samo sto nema opcije da ga ko DC prebacim na DMC, bio bi ubica tamo....

imam jos nekih 50k sa strane, kontam i od tog kupit paketice, al bih volio zamjenit zabaletu ili vertongena....
zelje su takodjer Aguero, i Yaya Toure al za njih trebam opet imat srece s paketicima....

Kakav prijedlog za zamjenit Vertongena, Zabaletu, Silvu?
btw chemistry mi nista ne znaci, ne mora bit iz engleke lige....

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 13:33 (Gstone).

0 1 hvala 0
17 godina
srsen1996 kaže...
A jel se igracima azuriraju ocjene po tjednima ili su stalne

Kartice igrača su takve kakve su od izlaska igre a tjedno izlaze totw kartice s if igračima...

13 godina
neaktivan
Gstone kaže...

uletio lewandowski i prodan za nekih 400k, sve pare potrosio na paketice i uletio mi jos jedan Lewandowski i 2 puta Reus, te Ramires, Mata, Remy, Sturridge, i Schurle i jos jedan Alba....

Inace najbolji DC na igri je David Luiz, neprelazan... a nije skup, za nekih 15k se moze nabavit.... nemoguce kakva sirovina. steta samo sto nema opcije da ga ko DC prebacim na DMC, bio bi ubica tamo....

imam jos nekih 50k sa strane, kontam i od tog kupit paketice, al bih volio zamjenit zabaletu ili vertongena....
zelje su takodjer Aguero, i Yaya Toure al za njih trebam opet imat srece s paketicima....

od toliko igraca koje si dobio/prodao ti imas ovakvu ekipu?

zajeb svjetski si napravio

[19xx]C3c1l
13 godina
Chemistry mu nista ne znaci...kako placem :)))
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
Gstone kaže...

http://www.futhead.com/15/squads/9063958/

Ako ti prelazi budget uzmi onda cazorlu za LM

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
11 godina
neaktivan
Gstone kaže...

gledam i nevjerujem...

jel to neki hax za bolje paketice ima ili fifa namjerno bloka neke igrace (poput mene) da nemogu dobiti nesto dobro u paketicima????

EDIT:za one koji ga ne razumiju ovo je bio sarkazam

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 16:02 (bRNZ_CRO).
13 godina
FIFA 15

Hoces rec' da lutrija mene bloka svakom uplatom i namjerno stavlja druge kuglice ? 

Kakvih sve ovdje gluposti neces procitat. Ljudi moji igrajte i skupljajte za igrace, ne pakete... jer od paketa nema meda... jedan od 1000 ce dobit mozda malo boljeg igraca ostali nista i to tako ide. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

http://www.futhead.com/15/squads/9063958/

Ako ti prelazi budget uzmi onda cazorlu za LM

Dva H/M CB, hrabro... nema što.. još jedan od njih che6..

Ako već mora biti luiz u bpl timu onda mi je ovo logičnije s full che na svim igračima iako ja to tako sebi ne bih nikad složio, ali ajde..

http://www.futhead.com/15/squads/9072628/

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 16:42 (movie).
10 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz ljudi, evo bas razmisljam kupiti za PC Fifu 15, ali neznam ako ima razlike u cijeni između fifa 15 Ultimate team edition i standard edition. Ako sam uopce dobro razumio te podjele ili je to sve isto?? O.o i ako ima netko neku preporuku gdje da kupim. Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Definitivno ne igram vise UT. Lijepo je movie objasnio sve u prethodnom komentaru. Kako se samo psujem stid me samog sebe. Ja 10 prilika, sve fantasticno zavrnem loptu kao i obicno ali nece u gol, on dva napada dva gola, gubim utakmicu. Mamu im nerealnu

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bonjasky93 kaže...

Definitivno ne igram vise UT. Lijepo je movie objasnio sve u prethodnom komentaru. Kako se samo psujem stid me samog sebe. Ja 10 prilika, sve fantasticno zavrnem loptu kao i obicno ali nece u gol, on dva napada dva gola, gubim utakmicu. Mamu im nerealnu

mislim da je stranica prije ili dvije, stavio sam ekipu koju sam slozio kad mi se posrecilo sa suarezom.

5 utakmica,3 x-a, 2 izgubljene, 0 golova sam dao, pogodio 50 precki i stativa, nece u gol nema tog boga.

igrao sam protiv prosjecnih ekipa, nista strasno, i onda naletim na lika koji ima BPL top igrace sa neymarom i suarezom u napadu, pucam 4 puta u gol sa +20m i sve 4 udju, mislim si, lik sad razbija sve zivo po stanu..

zakljucak je jednostavan, nema pravila, nije toliko bitno jel imas jednog remy'a ili aguera u napadu, ako te sere onda igraj dok te sere ;)

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 17:42 (C3c1l).
13 godina
Bonjasky93 kaže...

Ja uz lag i sa unrare bundesliga ekipom imam 23-0-6 score i trpam tko god naleti. 

Objasni jel to igre ili do tebe... Ocito ako ti zabije iz dva napada gol se neznas branit... hebiga.

I da... sprintanje sa centra prema protivnickom golu nije samo boljka fife... to se lagano moze i u PESu. 

15 godina
SimeKZ kaže...
Bonjasky93 kaže...

Ja uz lag i sa unrare bundesliga ekipom imam 23-0-6 score i trpam tko god naleti. 

Objasni jel to igre ili do tebe... Ocito ako ti zabije iz dva napada gol se neznas branit... hebiga.

I da... sprintanje sa centra prema protivnickom golu nije samo boljka fife... to se lagano moze i u PESuBogami ovo da

Bogami ovo da se sa centra može dati gol na PES15 baš i ne stoji.Imam i FIFU 15 I PES15 KOJE samo on line igram i na PES  mi se ni jednom nije desilo da je netko pošao sa centra sve prediblo i dao gol a što je na FIFI NAŽALOST NORMALNO.Inače igrati PES poslje FIFE (misim na on line) je pravo osvježenje

Who bolan cares
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Bonjasky93 kaže...

I da... sprintanje sa centra prema protivnickom golu nije samo boljka fife... to se lagano moze i u PESu. 

to na pocetku dok igras sa debilima, imao sam i ja skor 49:0:0, tad ne dolazi do izrazaja nerealnost igre jer su svi smotani. Ne znam se najbolje braniti istina, onako prosjecno dobro, medjutim znam stvarati prilike i ali desi se da lopta jednostavno nece u gol, znaci ne mogu je bolje opucati nego sto jesam, 10 puta, i onda on odbrani golman je s noge nabije prema mom golu kad gle cuda nikoga mi u odbrani, sami krenuli u pi*zdu materinu negdje po terenu, i zabije mi gol. 

12 godina
neaktivan
FIFA 15

I sta je jos na UT veliko sranje, ne znam da li je kod svih tako, kod mene igraci lete po terenu, bukvalno ne znas kud je koji,. imas osjecaj da je Mertesaker kao i Volkot brz. jos ako igras sa nekim balavim djetetom sto je mjesecima vjezbao skilove i pocne te driblati a ti ko zaklana kokos trcati po terenu postane frustrirajuce. Ili kad ja idem sa Dumbijom a iza mene trci pa me i stigne jedan Barazgli ili Ogbona tacno bi razbio i dzojstik i sve

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 18:26 (Bonjasky93).

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice