http://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2014/fifa-15-fut-united
nebi me cudilo
nebi me cudilo
Movie skuzili smo kako se hoces pohvaliti svojom masinom, :D
Ma to ti je jezik promijenjen na fifa setupu
Nije ništa promijenjeno. Vidiš da miješa dva pisma i ne mogu to promijeniti. Pod moj PC je vidljivo godinama što imam pa ne znam što bih se trebao hvaliti prosjećnim strojem iz današnje perspektive..
Ti iz ovog možeš iščitati u kojoj rezoluciji igram? Ako ti ne ide engleski, probaj pročitati na njemačkom...
http://gyazo.com/b781b4a4040dbd37d1dd7a717a06ff48
http://gyazo.com/2450ab16afc438d6dadc7ab6e49ca7f2
Kad promijenim u njemački onda vidim što?
http://gyazo.com/6c32a9de10cd31f12310a33225cd967d
Tvoj prosjecan stroj,hahaha dugo nissm cuo ovakvu salu:P
Sta je onda moj?Previse su skroman
haha.. nikad neznas :)
Tvoj prosjecan stroj,hahaha dugo nissm cuo ovakvu salu:P
Sta je onda moj?Previse su skroman
Pa ne znam što je tvoje ali moje računalo je staro negdje tri godine i sasvim sigurno nije zadnji krik tehnologije. Dvije generacije grafičkih je izašlo u međuvremenu.. a koliko je intel izbacio procesora nakon mog više i ne pratim..
došao sa talijanima u 1div... i doslovce u prvoj nemaju pojma igrat, ali gubim svejedno
Kad ne igras sa igracima iza prve divizije nego sa kim god te spoji.
može neko sastavit tim za oko 70K (bpl ili bundesliga)
HVALA
može neko sastavit tim za oko 70K (bpl ili bundesliga)
HVALA
http://www.futhead.com/15/squads/8653651/
Ako ti Sterling ne odgovara probaj Walcotta.
Taj lik je inace jako zestoka budaletina.
nephentez najveći kreten u britaniji
Zasto je kreten, ja koji god sam video gledao nije bio takav dozivljaj. Veci su mi kreteni W2S i KSI po njihovom drečanju kad se snimaju.
prvo sto je dosadan,gledao sam ga dok sam igrao FIFA 14,svaki video je isti.Izbaci dnevno 5 videa samo da navlaci poglede i da zaradi...A kavaliteta je sranje.Svo vrijeme prica jedno te isto.
Upravo sam bacio 25k niz vodopad...
Toliko teško zarađenih 25k na ps3 da bi na kraju dobio tiotea -.-
Upravo sam bacio 25k niz vodopad...
Toliko teško zarađenih 25k na ps3 da bi na kraju dobio tiotea -.-
ja sam se zadnjih par dana uzasno mucio da zaradim kojih 32k coinsa, i odlucim kupiti taj jedan 25k pack jer mi je frend dobio lahma pa me nalozio a i sjetio sam se C3c1l-a sa foruma, i kupim ja taj pack, zatvorim oci dok se ono vrti i kako sam nabrzinu pogledao vidim pise SANCHEZ, prvo skocim od srece da bi nakon par sec skuzio da je to neki drugi sanchez iz aston ville, a najbolji igrac u tom packu mi je bio immobile, i tako cijeli razocaran gledam jos onih 7,5k kojih je ostalo na accu pa kupim jedan premium gold pack i uspijem dobit 2 duplikata iako imam 40tak igraca u klubu (jones i neki turski defanzivni vezni) i jos dobijem onog KUCKU iz genoe...
popi*dit cu od ovih packova
Sad cu biti popljuvan ali nema veze, nisam u mogucnosti trenutno kupiti FIFU pa cekam da crack izade.
Jeli itko zna zasto ga jos nema i kada ce uopce izaci?
Sad cu biti popljuvan ali nema veze, nisam u mogucnosti trenutno kupiti FIFU pa cekam da crack izade.
Jeli itko zna zasto ga jos nema i kada ce uopce izaci?
Denuvo zaštita, probijeno neće bit tak skoro, a možda nikad!
Kupim tri packa od 25k, i najbolji igrač Edin Đeko.
U ta tri packa bio je jedan gold gift pack sa jednim rare itemom, i otvorim ga kad ono u njemu crni Kroos... i sad ko je tu lud..
Ja fakat nekuzim zasto iko uopce igra ovu igru... Vise nikad nekupujem fifu nema sanse. U prvoj sam diviziji vec neko vrijeme i mozda jedna od deset tekmi bude da neko zna igrat, ovo ostalo sve debili sa ibarbom i takvom cijelom momcadi punom crnaca koji idu 300 na sat. Mislim kakve ovo veze s nogometom? Fuj bljak. Moram se mucit ko idiot da bi pobjedio dok ovi lete po terenu. A bugove da nespominjem, svako malo moj golman napravi penal kad se zaleti u crnca nekog, koj naravno sprinta prema golmanu jer tuljani neznaju ni skrenut. Uglavnom nema ni meni druge nego napravit takvu pace ekipu i laganini. Da se razumijemo mislim da se znam vrlo dobro branit, ali kad ti cijelu tekmu utrcavaju, plus obavezan kiks tvoje momcadi, mora bar jednom po tekmi te proc. I neznam kad sam zadnji put izgubio da protivnicki golman nije igrac utakmice. Odvratna igra.
Zasto je kreten, ja koji god sam video gledao nije bio takav dozivljaj. Veci su mi kreteni W2S i KSI po njihovom drečanju kad se snimaju.
Boli njih ona stvar u životu. Žive od fife i nas :/
50k pack----SIF Tevez, opa, krenulo me.....
Ja fakat nekuzim zasto iko uopce igra ovu igru... Vise nikad nekupujem fifu nema sanse. U prvoj sam diviziji vec neko vrijeme i mozda jedna od deset tekmi bude da neko zna igrat, ovo ostalo sve debili sa ibarbom i takvom cijelom momcadi punom crnaca koji idu 300 na sat. Mislim kakve ovo veze s nogometom? Fuj bljak. Moram se mucit ko idiot da bi pobjedio dok ovi lete po terenu. A bugove da nespominjem, svako malo moj golman napravi penal kad se zaleti u crnca nekog, koj naravno sprinta prema golmanu jer tuljani neznaju ni skrenut. Uglavnom nema ni meni druge nego napravit takvu pace ekipu i laganini. Da se razumijemo mislim da se znam vrlo dobro branit, ali kad ti cijelu tekmu utrcavaju, plus obavezan kiks tvoje momcadi, mora bar jednom po tekmi te proc. I neznam kad sam zadnji put izgubio da protivnicki golman nije igrac utakmice. Odvratna igra.
FIFA 15, a pogotovo FUT je vrlo frustrirajuća stvar. Probaj PES
Ja neznam zasto ljudi samo vide FUT kao FIFAu ako imas jos hrpu modova za igrat unutar iste. Bzvz blatite igre zbog jednog moda.
Ja neznam zasto ljudi samo vide FUT kao FIFAu ako imas jos hrpu modova za igrat unutar iste. Bzvz blatite igre zbog jednog moda.
A čuj, nije ni da je offline gameplay nešto posebno. Manager mode ima dosta sadržaja, Premiership je napravljen do zadnjeg detalja, no što se tiče gameplaya, AI nije na nekoj razini, svaka ekipa igra isto, bez obzira na kvalitetu, svi igraju kao barca, AI rijetko ubacuje, nema dugih pasova, sve se gradi kroz puno kratkih dodavanja.
Igro sam online seasons jedno vrijeme i nije mi zanimljivo svaku tekmu protiv reala i barce igrat, tu i tamo neko sa chealseam dode, a ako se uzme slabiji tim od 4 , 4 i pol zvjezdice jako dugo treba da bi si uopce protivnika naso. Offline nemogu ni jednu tekmu odigrat jel mi nije zanimljivo ni naj manje. I nekuzim u cem je problem, fifa zapravo i je fut, zbog njega se toliko prodaje i njega 99% ljudi i igra. Fifa ima ogroman potencijal da bude savrsena igra ali mi se cini kao da svake godine namjerno nesto s*ebu :/ Jos nevjerujem da su od onakvih golmana iz 14ice uspjeli ovakve stavit u 15icu
Jel bi mi htio tko posudit/prodat 50 000 coinsa. Vracam za vikend. Treba mi hitno a nemam sad.
ove godine fifa je nula bodova. uzas. znaci imam 3 utakmice do kraja, fale mi 3 boa za ulazak i 6 boova za titulu, zavrsim utakmicu pobijdim i sve ok, i ostaju mi dvi utakmice jos za titulu a jedna pobjeda mi treba.
i nakon utakmice odma mi dodje da sam usao u diviziju vise i daju mi coinse za to. a jos dvi utakmice sta ja imam za osvojit tituu briga njih hahaha smisno, ove goine najgore ikad.
http://pokit.org/get/img/f4ad2cbe16af2f3933f53528d2fc7893.jpg
znam kako ti je...