FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 766.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
SimeKZ kaže...

Vele ljudi Doumbia prosjecan igrac...

Suknio im je Doumbia i proslu tekmu :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
10 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

jeli mozda neko s foruma ovdje fc intercroato? taman nas spojilo, ja vodio 1:0 i pukla veza? ili on rage quit? ili sta se dogodilo? ako je neko ovdje s foruma javi se.

Taj sam, i nikada, ama baš nikad, svih ovih godina koliko igram virtualni nogomet, nisam nekome prekinuo tekmu, pa makar gubio i 7-0. Jednostavno je puklo... Btw., u kojoj si DIV.?

EDIT:

Kada sam te skužio, bio sam se obradovao što ću igrati protiv tebe, jer bili smo se već susretali na turniru koji sam organizirao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 20:13 (InterstellarN7).
11 godina
neaktivan

hmm ja se ne sjecam na kojem turniru? podsjeti me? i kako smo ostali? ja sam 3 dicizija, a ti? ma i mislio sam da nisi smao sam pitao, jer mi se cesto dogadja da mi tako puca veza a s internetom mi sve uredu otvoreni portovi takoder. jednostavno ova fifa je puno losija od 14. uzas.

10 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

hmm ja se ne sjecam na kojem turniru? podsjeti me? i kako smo ostali? ja sam 3 dicizija, a ti? ma i mislio sam da nisi smao sam pitao, jer mi se cesto dogadja da mi tako puca veza a s internetom mi sve uredu otvoreni portovi takoder. jednostavno ova fifa je puno losija od 14. uzas.

Meni nije registriralo ništa, osim što mi odbilo ugovor za 1. Trenutno se nalazim u DIV2, što znači da ne spaja protivnike iz iste divizije, te sam te zbog toga i pitao, kako bi provjerio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 22:58 (InterstellarN7).
11 godina
neaktivan

skuzio sam odma zasto pitas i mene je to jako zanimalo. a mene onda spaja s jacim protivnicima, i to mi se samo uklapa u moju igru u tom trenutku i sve i opcenito moje misljenje sta sam dosad skuzio. znaci do tvoje utakmice sam imo 4 poraza u nizu, a od ta 4 samo 1 je bio bas bolji, a ove sve ostale bi realno trebao dobit al jednostavno neda mi nesto da dobijem to je preocito. valjda je jos neko takvo nesto primjetia? i plus evo sad mi ti kazes da si iz div 2. znaci spaja me s jacim protivnicima plus jos nista zivo nece unutra a njima sve ulazi, cudo. uzas. volio bi da mi odigramo jednu prijateljsku? posto nas eto prekinilo. plus nisi mi reka kako smo prosli na tom turniru? slabo se sjecam.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Sastavio si BPL tim kao fitness ovom timu http://www.futhead.com/15/squads/4162476/ (koji iz nekih čudnih razloga ovdje ima 89 chem, a u igri 94, sa diegom umjesto sneijdera 100)

A na kraju će mi fitness biti glavni, a ovaj hybrid fitness.

Ruke mi se doslovno znoje koliko je ovaj tim sweaty..

http://www.futhead.com/15/squads/7557973/

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

nakon srece s paketicima i transferima evo finalne ekipe :D

http://www.futhead.com/15/squads/7619017/

nemam vise sta mjenjat sto se tice engleza :D  osim mozda jos aguera umjesto Coste al za njega nikad necu skupit dovoljno :D igrali su mi i mangala i terry umjesto luiza al ni jedan mu nije ravan. lik ne moze izgubit duela. a sto je najvaznije ima i jak sut te me par puta izvukao poraza golom s 30ak metara

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

il je bolje da Luiza stavim na CDM a mangalu ko CDa?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

moze preporuka za nekog cm/cam ovisno o 4-3-3 varijaciji za sad mi je tarabt tam al nisam nes presretan s njim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tomislavivic kaže...

moze preporuka za nekog cm/cam ovisno o 4-3-3 varijaciji za sad mi je tarabt tam al nisam nes presretan s njim..

Meni je Barkley kao CAM bio super

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 11:16 (Dodinho).
11 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

probaj cabellu, meni je bio odlican

11 godina
neaktivan

Ronaldinho je bog te pozicije. ako znas s loptom neces naci boljeg igaraca a kosta nekih 800 coinsa,  plus svaki slobodnjak unutar 25 metara ti je gol.
meni je jedini igrac kojeg od pocetka imam u ekipi.

17 godina
Gstone kaže...

il je bolje da Luiza stavim na CDM a mangalu ko CDa?

Najbolje ga stavi na ST ako ti tako zabija!

Sva 4 obrambena igrača wr H/M, ne znam koliko je to pametno kad naletiš na nekoga tko to zna iskoristiti? Plus jedan cb che3 a cdm che6?

Stvarno ne znam kako to u praksi funkcionira...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 14:21 (movie).
13 godina
Ne funkcionira nikako... Neznaci chem toliko puno na jednom igracu ali na vise njih je to katastrofa... Jedva se krecu a o pozicioniranju igraca da ne pricam.

Ja neznam kako ovi u ea sportsu ne vide da ako prosiris igraliste da moras i drugacije ''programirati'' AI tih igraca. Jer tu nema postavljanja u kretanja igraca kao "harmonika" igraci vecinom stoje u ravnoj crti. Dok krebes u napad je sasvim druga prica... Igraci lete... Ulaze u prostor nekad znaju ostati samo stoperi odozada... Svi odu u neke svoje napadacke pozicije.
Nisam toliko igrao... Al me nesto puklo ovih par dana pa upalim i odmah primjetis te nedostatke.
Engine kao engine nije los... Kvalitetan je, al je katastrofa ispoliran.. Kao da je netko sve one feature sta su najavili ubaceno par dana prije i sam bog da gol nije na centru kako su to radili.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Sve razumijem, al da netko igra 4-5-1, park the bus i samo s walcottom trči po krilu

EDIT: Hebem ti San Siro kada je sunce, najgori stadion ikad -.-

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 17:07 (matić_žu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

jel se meni cini ili sudacka nadoknada totalno nasumicna?
danas cim mi je pisalo i cim je komentator rekao da je 5 minuta sudacke nadoknade odmah je utakmica bila gotova. Zadnja utakmica slicno, uspio sam 3 kratka dodavanja napraviti i odmah gotova utakmica, a nekad po 5-6 napada i ja i protivnik uspijemo napraviti, jos ja ko budala izbijam lopte kad mi se on priblizi golu jer kontam bit ce utakmica gotova i onda jos primim gol na kraju i cim dodem na centar izvesti loptu odmah se cuje zvizduk za kraj utakmice >.<

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Fifa 15 na meksičkom originu 28$ (180kn).

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://i.imgur.com/AJLBPBP.png

:(

Dva puta u tri dana  

12 godina
Tony999 kaže...

Dva puta u tri dana  

11 godina
neaktivan
Tony999 kaže...

Dva puta u tri dana  

dam ti ja info od mog origina pa otvaraj koliko god hoces packova :D

ja u 1,5-2 mil potrosenih coinsa na packove nisam mogao dobit igraca skupljeg od 10k {#}

14 godina
FIFA 15

Zadnja tekma u diviziji, treba mi 1 bod za osvajanje, pobjedim 5-0, idem upalit fraps posto sam zabio golcinu sa RBom sa pola terena (povratna iz kornera), vracam se u igru, EA SPORTS FIFA has stopped working.

Nikad

Vise

Gol

Spremat

{#}

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ovo smeće je tako skriptirano, to je nešto strašno. Frend i ja igramo polufinale kupa, i u prvih 25-30 min stvorimo čiste 3 gol šanse i to promašimo naravno i onda stupa korner u 44 minuti i tu fifa kaže, ajde da prcnemo dečke malo. I eto ti gola, lopta letila jedno 5 metara u zrak i spušta se a Bravo ju gleda i napravi onaj potez kao da ne može stići više i njihovom Willijanu od leđa u gol se odbije a Vermealen skače na nevidljivu loptu. Pa kakvo je to smeće.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Zadnja tekma u diviziji, treba mi 1 bod za osvajanje, pobjedim 5-0, idem upalit fraps posto sam zabio golcinu sa RBom sa pola terena (povratna iz kornera), vracam se u igru, EA SPORTS FIFA has stopped working.

Nikad

Vise

Gol

Spremat

{#}

Na kraju meča imaš match highlights,tak nešto i onda tam moš pogledat golove i prilike i onda tam spremiš:D

14 godina
nidjoPro kaže...
KiCo77 kaže...

Nikad

Vise

Gol

Spremat

{#}

Na kraju meča imaš match highlights,tak nešto i onda tam moš pogledat golove i prilike i onda tam spremiš:D

Pa i išao sam tamo na kraju tekme, ali u fifi 15 vise nemas opcije za spremit gol, nego moras sa nekim 3. programom, koj je meni crashao fifu xD

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
nidjoPro kaže...

Možeš još samo objasniti kako od tamo spremiti gol? Inače, govori se o fifi15 a ne fifi14..

15 godina
neaktivan
FIFA 15

jel netko od vas u 4div, ne znam kada sam se zadnji put toliko naživcirao (0 3 6) sve tekme izlazim ALT F4 ... ne znam jel sam se ikada rasplakao kao sada... imam cijeli bayern i katastrofa.. svi bunker igraju ne mogu proći obranu ni da imam tim od milijardu, a njima sve prolazi

daj te mi recite neku dobru formaciju za bayern

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
nidjoPro kaže...

Možeš još samo objasniti kako od tamo spremiti gol? Inače, govori se o fifi15 a ne fifi14..

Na ps3 verziji još uvijek ima ta opcija.

Dakle nakon meča, onaj menu gdje prikaže ADVANCE, PLAYERS RATING i ispod imaš MATCH HIGHLIGHTS, odabereš gol koji želiš, i stisneš TROKUT(tako je na ps3) ili Y na XONE, a ne znam za komp(mora pisat dolje gdje mijenjaš kamere i ostala sranja) i onda imaš opciju save and upload on easports.com(tu možeš samo 5 golova) i imaš save to gallery(ili tako nešta slično) i tu možeš spremit koliko hoćeš. Izađeš iz futa i nađeš negdje u izborniku opciju da gledaš golove ponovno i snimiš.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

znaci 3 utakmice do kraja fale mi 3 boda za ulazak u div 3. i 3 utakmice za redom mi stalno daje protivnike koji smao skillaju, samo neke finte itd. bezveze, mozes nesto prokuzit i sprijecit al ne sve. jbg. i tako 3 utakmice zaredom samo takve protivnike, pa ne moze mi niko rec da je to slucajno? i da nije skriptirana igrica. pa mislim stvarno. jeli ima jos neko da mu u neko vrijeme daje slicne protivnike. ili smao skillere tako. ili npr proslu sezonu zadnje 3 utakmice za titulu mi falile i isto tako, smao protivnici 84 i vise ekipe. pa jbt. i to zaredom 3 utakmice, pa kako to moze bit slucajnost. a sve skupa dosad naletio 5 puta na takve ekipe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

Na ps3 verziji još uvijek ima ta opcija.

Dakle nakon meča, onaj menu gdje prikaže ADVANCE, PLAYERS RATING i ispod imaš MATCH HIGHLIGHTS, odabereš gol koji želiš, i stisneš TROKUT(tako je na ps3) ili Y na XONE, a ne znam za komp(mora pisat dolje gdje mijenjaš kamere i ostala sranja) i onda imaš opciju save and upload on easports.com(tu možeš samo 5 golova) i imaš save to gallery(ili tako nešta slično) i tu možeš spremit koliko hoćeš. Izađeš iz futa i nađeš negdje u izborniku opciju da gledaš golove ponovno i snimiš.

Iz svega napisanog još nisi shvatio da to ne možeš napraviti na pc na fifi15? Inače, ako se ne varam, ovdje se govori o pc verziji igre...

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Dodajem svom stoperu loptu u 16-ercu i u trenutku kada treba primiti loptu, protivnički igrač se zabija u istog tog stopera glavom u predijelu bedra i sudac svira penal u 85. min.,a  u 94. pokušavam na sve načine ispucati loptu ali ne ide i u zadnjoj sekundi primam još jedan i na kraju 3-3.

Neka neka, propast će te vi i vaša *EBENA FIFA kad tad.

1 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice