FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 736.339
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 15

da, trebala bi ali zasto ne postaje mistery za mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
dejan1471 kaže...

Pa ovo sa paketičima je strašno, danas sam otvorio 6 paketiča ni jednog je#enog rare igrača nisam dobio,,

ja sam vec na kojih 10tak paketica za redom bez iti jednog gold rare igraca (sve su bili premium gold paketici)

15 godina
FIFA 15

Kako od kud u 4. diviziji?

0 0 hvala 0
13 godina
Amazon637 kaže...

Kako od kud u 4. diviziji?

Veliki je problem kupiti coinse i nabavit ekipu :D A oni ocistili samo 7k racuna :D Genijalci :D 

E da, ako netko treba coinse... PM. Sve platforme. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

Pa ovo sa paketičima je strašno, danas sam otvorio 6 paketiča ni jednog je#enog rare igrača nisam dobio,,

nisi jedini {#}

[19xx]C3c1l
13 godina
neaktivan

E da, ako netko treba coinse... PM. Sve platforme. 

znaci radi chit? ne steka nista?

[19xx]C3c1l
11 godina
neaktivan
FIFA 15

radi. ja sam vec parp uta naletio na bronze ekipu i odma izadnje cim pocne utakmica. uzas. sinoc imam 3 pobjede za redom, i ocu igrat cetvrtu utakmicu, i pocne ja povedem odma na pocetku, i u 7 minuti disconect, i izbaci me pobjede meni nema i kao da se nije ni igrala utakmica. i ja ponovno novu utakmicu ovaj put ne povedem i opet tocno u 7 minuti disconect. pa mislim jeli to neka namjestaljka ili sta? kako tocno u istoj minuti. i promjetio sam cesto kad tako par pobjeda zaredam da pocnu ti disconecti kad povedem i nedaju mi bodove. a nije ni dnf jer mi nije pukla veza sve je normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
@Cecil

Ako pitas mene jel radi chit... Neznam jer ne koristim... Ali radi posto ljudi izlaze iz tekmi i dalje...
12 godina
FIFA 15

Ima li tko problem sta mu DNF od 0.63 % na FUT-U ne ide gore?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Jel zna neko kad bi trebale počet motm kartice dolazit..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

Jel zna neko kad bi trebale počet motm kartice dolazit..??

Koliko sam ja upućen, to uvijek izlazi krajem sezone, kada su finala i završnice.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina
FIFA 15

ne mora biti, one dođu kad se ea sprdne nakon kup utakmice pa odluče dati motm

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Zanima me, da li itko zna zašto neće da mi se registrira ono što kupim u katalogu vezano za FUT npr., Vidala ili Ronalda, sa kojima mogu odigrati nekoliko tekmi???

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 15

razbio danas joystick,koji je je trajao 2 godine i nazalost dosao je ta dan da moram kupiti novi a para nemam..

Vidim da ima jeftinih joysticka noname marke iz Kine pa me zanima dali bih uopce mogao pokrenuti igru sa tim,jer imam joystick od PS2 i nastavak za USB u kojeg spojim PS2 joystick i sa njim nemogu igrati.

Evo link gdje sam vidio te joysitcke

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xps3+joystick&_nkw=ps3+joystick&_sacat=0

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

razbio danas joystick,koji je je trajao 2 godine i nazalost dosao je ta dan da moram kupiti novi a para nemam..

Vidim da ima jeftinih joysticka noname marke iz Kine pa me zanima dali bih uopce mogao pokrenuti igru sa tim,jer imam joystick od PS2 i nastavak za USB u kojeg spojim PS2 joystick i sa njim nemogu igrati.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xps3+joystick&_nkw=ps3+joystick&_sacat=0

Ne razumijem kako netko moze imati tako slabu samokontrolu da tako pobijesni i svjesno razbije nešto što je platio, a k tome mu je teško nabavit novi. No to je priča za neku drugu temu, dobar gamepad(joystick) ne možeš dobit za manje od 100 kuna kod nas, ne znam podržava li fifa te noname, ne znam, prištedi malo pa kupi, iako me malo čudi da nemaš 200 kn {#}, ali ok. Sam si si kriv

12 godina
FIFA 15

hoćeš reć da tebe nije nikad fifa naživcirala da bi bacio joy u 3pm, I smell bullshit

Moj PC  
4 2 hvala 0
11 godina
Del_Boy97 kaže...

hoćeš reć da tebe nije nikad fifa naživcirala da bi bacio joy u 3pm, I smell bullshit

Kad vidim svog brata kako psuje i živčani nad igrom,shvatio sam da ja izgledam isto tako i više se ne živciram,ipak je to sam igra

13 godina
Del_Boy97 kaže...

Platis joy 300kn i onda ga ides bacit... nemas teoretske sanse, moze me igra izbacit iz takta... ali ne toliko.

12 godina
neaktivan
bRNZ_CRO kaže...
dejan1471 kaže...

ja sam vec na kojih 10tak paketica za redom bez iti jednog gold rare igraca (sve su bili premium gold paketici)

Ja sam otvorio sigurno blizu 100 paketića, i najbolji igrač je bio Jordi Alba i Lucas, a u pola od tih paketa niti jedan rare igrač.

Tako da je najgore što možeš napravit je da trošiš coinse na ta sr..nja.

Ali jbg, treba potrošit jako puno vremena za utakmice i znat kako trejdat da bi skupio za željenu ekipu, a može ti uletit skupi igrač u paketiću i od te prodaje možeš imat ekipu bez puno muke.

A opet, meni su ti paketići bolest, kao droga...

Inače u prvoj sam diviziji i guštam kad naiđem na nekog meštra , ostalo samo silovatelji igre koji mi idu na onu stvar ali borim se, kako vama ide ???

12 godina
FIFA 15

nisam još ništa razbio, ali tipkovnica je preživjela savijanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ja također imam joystick od PS2 i nastavak za USB i mogu igrati fifu 15{#}

12 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

nisam još ništa razbio, ali tipkovnica je preživjela savijanje

Ja ne razbijem ništa nego istučem ženu kad izgubim, hahaha......šala..

Skupe su to stvari, najdraži mi je sonyjev dualshock 3 joystick, nekako sam navikao na njega, i najbolje mi leži u ruci, iako moram isprobat ovaj novi.

10 godina
FIFA 15

Logithech rumblepad 2, najjaci gamepad za zivcane ljude, bacio ga 100 puta i nista, dok xbox 360 gamepad iz prve se raspo ko da je od papira... Ali inace za igranje je vrhunski

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ono kad vodiš 7-2 i pukne konekcija u 90+, nakon čega ti pripiše poraz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
barcaINTER kaže...

Ja ne razbijem ništa nego istučem ženu kad izgubim, hahaha......šala..

Skupe su to stvari, najdraži mi je sonyjev dualshock 3 joystick, nekako sam navikao na njega, i najbolje mi leži u ruci, iako moram isprobat ovaj novi.

DS3 je za ovaj novi dječja igračka.. DS4 najbolji sonyev gamepad do sada bez konkurencije..

edit: za besplatni pack nije loše: http://gyazo.com/58f82749726d1222b3a3ec19380e16e8

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 23:31 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ljudi neznam kako vi ali ja trenutno uzivam u fifi, tj. futu

Ove godine odlucio sam se ne zamaraati statsima igraca, kako sam veliki fan nogometa pogotovo premier lige, odlucio sam sastaviti ekipu miljenika iz te lige, najdraze igrace bez obzira na statse i igrati sa njima.

Upravo sam usao u prvu diviziju u drugoj sam imao score 7-0-1

Naravno da ne gazim cijelo vrijeme bilo je teskih momenata u 3-4 diviziji ali svaki put sam promoviran u veci rang, takoder bilo je utakmica gdje sam gubio po 4 gola razilke a imao 3 puta vise udaraca u okvir, naravno bilo je i obrnutih situacija.

Ovo mi je ekipa od pocetka,  prije nego sto sam skupio za matu, de geu, zabeletu, i fabregasa imao sam druge igrace, sigurdson, krul, janmaat i fletcher su igrali stalno, ali nisam imao niti jednog igraca tipa ibarbo i slicni.

Jednostavno mi je neopisivi gust zabiti gol sa igracem koji mi je drag nego sa nekim nabrijancem kojeg sam gledo kako igra nogomet 5 minuta u zivotu.

Istina score mi nije nesto, ali eto ide mi smatram se malo nadprosjecnim igracem, nista vise od toga.

Savjetujem vam manje nerviranja ( u odnosu na 14-ku 5 puta su manji iako ih ima) i ne bi trebalo biti problema, dok pi*dim ne mogu utakmice dobiti {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 11:06 (kresix).

5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
kresix kaže...

Ljudi neznam kako vi ali ja trenutno uzivam u fifi, tj. futu

Ove godine odlucio sam se ne zamaraati statsima igraca, kako sam veliki fan nogometa pogotovo premier lige, odlucio sam sastaviti ekipu miljenika iz te lige, najdraze igrace bez obzira na statse i igrati sa njima.

Upravo sam usao u prvu diviziju u drugoj sam imao score 5-0-1

Naravno da ne gazim cijelo vrijeme bilo je teskih momenata u 3-4 diviziji ali svaki put sam promoviran u veci rang, takoder bilo je utakmica gdje sam gubio po 4 gola razilke a imao 3 puta vise udaraca u okvir, naravno bilo je i obrnutih situacija.

Ovo mi je ekipa od pocetka,  prije nego sto sam skupio za matu, de geu, zabeletu, i fabregasa imao sam druge igrace, sigurdson, krul, janmaat i fletcher su igrali stalno, ali nisam imao niti jednog igraca tipa ibarbo i slicni.

Jednostavno mi je neopisivi gust zabiti gol sa igracem koji mi je drag nego sa nekim nabrijancem kojeg sam gledo kako igra nogomet 5 minuta u zivotu.

Istina score mi nije nesto, ali eto ide mi smatram se malo nadprosjecnim igracem, nista vise od toga.

Savjetujem vam manje nerviranja ( u odnosu na 14-ku 5 puta su manji iako ih ima) i ne bi trebalo biti problema, dok pi*dim ne mogu utakmice dobiti {#}

Svaka čast i stvarno je lijepo za vidjeti ovakav način razmišljanja...

Btw.,

Kupio sam Zabaletu koji ima workrate H/H i svaki put mu na početku tekme dam INSTRUKCIJU "Stay Back..." i čovjek ne prelazi pola čitavu tekmu i dođe mi kao odličan 3. stoper, te se uvijek ukaže tamo gdje treba jer ima odličan "Interceptions".

Jbt., ne mogu vjerovati da nema kupiti BASIC Chem. Styles za 200 coinsa. Najniža cijena 19k. {#}

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 1:13 (interblueNick).
14 godina
neaktivan
Marijooo kaže...

Logithech rumblepad 2, najjaci gamepad za zivcane ljude, bacio ga 100 puta i nista, dok xbox 360 gamepad iz prve se raspo ko da je od papira... Ali inace za igranje je vrhunski

xboxov kontroler od papira? dobro si me nasmijao 

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
11 godina
protjeran
mariclius kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ja također imam joystick od PS2 i nastavak za USB i mogu igrati fifu 15{#}

je ali ja igram na PS3...Ma ovo mi je odlicno doslo dabogda nikad neskupio za joystik (imam ali zna se sto su prioriteti) jer ovako sam se taman odviko od igranja...

This time next year we'll be millionaires
10 godina

Nekuzim u cem je problem? Pa za igranje je daleko najbolji, ali jedan udarac u zid i raspo se cijeli... Sad jel sam ga ja perfektno pogodi pa se raspo ili do cega je vec, neznam... ali logitech je ko novi :) I Fifa 15 ima mana koje te nazivciraju, ali 14ica je bila 10x gora :/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice